Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Αντώναρος: κάποια «κέντρα» θέλουν να υποσκάψουν τον Σαμαρά


Και επισήμως, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Φλας», επανέλαβε ο Βαγγέλης Αντώναρος, ένα από τα πιο κοντινά σήμερα πρόσωπα στον Κώστα Καραμανλή, τις «διαρροές» από «κύκλους» του πρώην πρωθυπουργού ότι δεν τίθεται ζήτημα επιστροφής του στην ηγεσία και ότι ο ίδιος είναι αυτός που δρομολόγησε την διαδοχή του. Αυτή τη φορά όμως προχώρησε και ένα βήμα παραπέρα.

«…Ξαφνικά κάποιοι παρουσιάζουν ένα θέμα δήθεν διαδοχής και δήθεν (και το υπογραμμίζω 20 φορές) επιστροφής του Κώστα Καραμανλή. Γιατί; Μήπως θέλουν να υποσκάψουν το ρόλο του Αντώνη Σαμαρά; Ε δε θα το καταφέρουν και αναφέρομαι σε χώρους οι οποίοι είναι έξω από τη Νέα Δημοκρατία, σε κέντρα που είναι έξω από τη Νέα Δημοκρατία» τόνισε .Δεν θέλησε πάντως να κατανομάσει ποια είναι αυτά τα κέντρα. «Έχετε στοιχεία, παρακολουθείτε, βλέπετε ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι το κουρδίζουν, θα μου επιτρέψετε να πω, αυτό το θέμα» δήλωσε.

Ο Β. Αντώναρος πρόσθεσε με… νόημα ότι «ο Κώστας Καραμανλής είναι βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, είναι βουλευτής Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας και αυτό θα παραμείνει»
πηγη:star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: