Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Εκθετος Δημαράς για συναντήσεις...

Σε μείζον πολιτικό θέμα εξελίσεται η αποκάλυψη ότι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Δημαράς είχε συνάντηση δύο ωρών το καλοκαίρι με τον πρόεδρο της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά, καθώς δήλωσε ότι είδε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και τα κόμματα της αντιπολίτευσης τον διαψεύδουν.
Τα της συνάντησης αποκάλυψε...... η εφημερίδα Realnews η οποία αναφέρει ότι έγινε στην οδό Μουρούζη στο πατρικό σπίτι του Α.Σαμαρά και από τη Ν.Δ. ανεπίσημα την επιβεβαιώνουν, όπως και από την πλευρά του ο Γιάννης Δημαράς. Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι Γιάννης Δημαράς εξέφρασε τη σκέψη να κατέβει ως υποψήφιος στην Αττική των πολιτικών δυνάμεων που αντιτίθενται στο Μνημόνιο, ωστόσο παρά την υποστήριξη της πρότασης από στελέχη της Ν.Δ. η Ρηγίλλης απέρριψε το σενάριο.

Ωστόσο το θέμα πήρε διαστάσεις, καθώς ο ανεξάρτητος υποψήφιος δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA ότι η συζήτηση έγινε στα πλαίσια των συναντήσεών του με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, τους οποίους είδε προσωπικά:

"Δεν θέλω να απαντήσω στο δημοσίευμα" είπε στο MEGA ο Γ.Δημαράς, "Θα πω όμως με κάθε ειλικρίνεια ότι είχα επαφές με όλους τους πολιτικούς όλων των χώρων, όταν ακόμη σκεφτόμουνα και έθετα τη σκέψη μου υπό την κρίση τους λιγάκι, αν θέλετε. Αλλά ούτε μου πρότειναν, ούτε τους πρότεινα κάτι συγκεκριμένο" ανέφερε.

"Να μην απαριθμήσω ονόματα, αλλά πιστέψτε με ότι συνάντησα όλους τους πολιτικούς αρχηγούς" είπε για το θέμα ο Γιάννης Δημαράς.

Πλήρης διάψευση

Ωστόσο το θέμα άρχισε να παίρνει σοβαρές πολιτικές διαστάσεις, όταν όλα τα κόμματα άρχισαν το ένα μετά το άλλο να εκδίδουν ανακοινώσεις ότι ουδέποτε υπήρξε συνάντηση με τον Γιάννη Δημαρά.

Το γραφείο τύπου του ΚΚΕ ανακοίνωσε: "Ο Γ. Δημαράς, μιλώντας στο Mega και αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του, είπε ότι έχει συναντηθεί με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς. Αυτό, όσον αφορά το ΚΚΕ, είναι ψευδές. Δεν υπήρξε καμία τέτοια ή άλλου είδους συνάντηση του Γ. Δημαρά με την Αλέκα Παπαρήγα".

Από την πλευρά του Λα.Ο.Σ.η διάψευση έγινε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο. Στενός συνεργάτης του κ.Καρατζαφέρη, μιλώντας στο ΑΠΕ ,διέψευσε κατηγορηματικά ότι ο πρόεδρος του Λα.Ο.Σ. συναντήθηκε ποτέ με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Δημαρά, ο οποίος φέρεται σε δηλώσεις του να λέει ότι συναντήθηκε με τους πολιτικούς αρχηγούς πριν από αρκετό καιρό.

Ο συνεργάτης του κ.Καρατζαφέρη είπε συγκεκριμένα στο ΑΠΕ ότι "ουδέποτε υπήρξε θέμα συνάντησης του κ.Δημαρά με τον πρόεδρο του Λα.Ο.Σ" και πρόσθεσε: "Κανένας ποτέ δεν έθεσε τέτοιο ζήτημα".

Ο Αλέξης Τσίπρας, ερωτηθείς σχετικά κατά τη συνέντευξη Τύπου που έδωσε, διέψευσε ότι υπήρξε συνάντηση με τον Γιάννη Δημαρά.

"Καμία τέτοια συνάντηση δεν υπήρξε μεταξύ του Φώτη Κουβέλη και του κ. Δημαρά", αναφέρεται και σε ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Έτσι μένει πλέον ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιάννης Δημαράς τις επόμενες ημέρες να ξεκαθαρίσει
πηγη:news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: