Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Νέες "μαύρες" δημοσκοπήσεις για τον Νίκο Γκόντα


Μας το "ταχδρομησε":epirusgate.blogspot.com
Από 7,4% έως 8,7% προηγείται ο Φίλιππας Φίλιος!

Ευρήματα - σοκ περιλαμβάνουν, σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες του epirusgate οι τρεις τελευταίες κρυφές κυλιόμενες δημοσκοπήσεις που έφθασαν στη Ρηγίλλης,για το Δήμο Ιωαννιτών. Ένα μήνα πριν από τις κάλπες, το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης είναι μικρό, η συσπείρωση των κομμάτων πολύ χαμηλή και η αποχή προβλέπεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Αναλυτικά σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις της Νέας Δημοκρατίας:Ο Φίλιππας Φίλιος προηγείται από 7,4% έως 8,7% του Νίκου Γκόντα.Η νίκη του Φίλιππα Φίλιου από την πρώτη κιόλας Κυριακή είναι πολύ πιθανή!Οι Γιαννιώτες δηλώνουν απογοητευμένοι από την δημοτική αρχή Γκόντα και ζητούν περισσότερη διαφάνεια. Θέλουν επίσης να δοθεί ένα τέλος στα φαινόμενα διαφθοράς!Ο ένας στους τρεις ψηφοφόρους της παράταξης Γκόντα το 2010 σήμερα δηλώνουν αναποφάσιστοι!Κοινή πολιτική λογική οδηγεί αβίαστα στο συμπέρασμα ότι ο προεκλογικός αγώνας δεν αφορά την προσέλκυση ψηφοφόρων από τον «μεσαίο χώρο», διότι αυτός κατευθύνεται σταθερά προς τον Φίλιππα Φίλιο. Πρόκειται για ad hoc ψηφοφόρους που έλκονται από όποια παράταξη προηγείται.Σε ότι αφορά τα κόμματα,η συσπείρωση των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ στο Δήμο Ιωαννιτών αγγίζει το 60%,ενώ της Νέας Δημοκρατίας μόλις στο 25%!!Οι διαρροές της ΝΔ προς το ΠΑΣΟΚ φαίνεται να παραμένουν σταθερές στο 7%.Οι διαρροές της ΝΔ προς τον ΛΑΟΣ παραμένουν σε επίπεδα υψηλότερα του 4%.Χθες η παράταξη Γκόντα παρήγγειλε νέα μεγάλη δημοσκόπηση, από πολύ γνωστή εταιρεία,η οποία άρχισε να "τρέχει" το απόγευμα,θα διαρκέσει μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή και περιλαμβάνει ερωτήσεις που αφορούν και την μάχη στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Η μάχες σε Άρτα-Πρέβεζα-Ηγουμενίτσα
Οι εικόνα από τις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις της Νέας Δημοκρατίας,για τους μεγάλους Δήμους της Ηπείρου είναι η εξής:
Σε ότι αφορά τώρα το Δήμο Πρέβεζας:Ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας κ. Στέργιος Γιαννάκης προηγείται,ακολουθεί ο Χρήστος Μπαίλης με τον Γιώργο Νίτσα να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής!

Στο Δήμο Ηγουμενίτσας:Ο Γιώργος Κάτσινος προηγείται από 4,7 έως 5,6 μονάδες του Βασίλη Γιόγιακα και μάλλον κερδίζει από την πρώτη Κυριακή.

Στο Δήμο Άρτας:Θα γίνει μεγάλο ντέρμπυ με τους κ.κ. Γιώργο Παπαβασιλείου και Γιάννη Παπαλέξη να έχουν τα ίδια σχεδόν ποσοστά!!!Αξηωσημείωτο γεγονός είναι το πολύ υψηλό ποσοστό της κ. Όλγας Γεροβασίλη!Αύριο,θα σας παρουσιάσουμε αναλυτικά στοιχεία για τις δημοσκοπήσεις που αφορούν την εκλογική μάχη στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: