Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Συνελήφθη για παιδική πορνογραφία η σύζυγος συνεργάτη υπουργού


Σάλο προκαλεί στο υπουργείο Εργασίας η σύλληψη της συζύγου υψηλόβαθμου συνεργάτη της υπουργού κ. Λούκας Κατσέλη, για εμπλοκή σε υπόθεση παιδικής πορνογραφίας! Η σύζυγος του συνεργάτη της συνελήφθη συγκεκριμένα από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά από παρακολούθηση των ψηφιακών ιχνών της στο διαδίκτυο, για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου.

Ύστερα από ενημέρωση της εισαγγελέως Ελένης Ράϊκου οι αστυνομικοί κατέσχεσαν από το σπίτι της 5 σκληρούς δίσκους με υλικό που δείχνει ανήλικα αγόρια και κορίτσια να επιδίδονται σε κάθε είδους σεξουαλική δραστηριότητα!

Η συλληφθείσα παραπέμπεται αύριο στον αρμόδιο εισαγγελέα ενώ ερευνάται ακόμη αν συνεργαζόταν με άλλους χρήστες στην ανταλλαγή και διακίνηση αρχείων.

Όπως είναι φυσικό, η δημοσιοποίηση της είδησης προκάλεσε αίσθηση στο υπουργείο Εργασίας, αν και εξυπακούεται ότι η ίδια η κ. Κατσέλη δεν ευθύνεται στο παραμικρό.

Εντωμεταξύ το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, σε ανακοίνωσή του, ισχυρίζεται ότι ο "ο αναφερόμενος δεν κατέχει καμία θέση στο Υπουργείο ή στο πολιτικό της γραφείο".

Παρ' όλ΄αυτά εμείς για την εγκυρότητα του ρεπορτάζ, επικοινωνήσαμε με το πολιτικό γραφείο της κ. Λούκας Κατσέλη και ζητήσαμε τον εν λόγω κύριο. Εκείνοι τότε μας απάντησαν πως μπορούμε να τον βρούμε στο υπουργείο Εργασίας...
πηγη:star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: