Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Πούλησε την κόρη του για ένα καφάσι μπύρες


Σοκ προκαλεί στις Ηνωμένες Πολιτείες η αποκάλυψη ότι ένας πατέρας πούλησε την 14χρονη κόρη του με αντάλλαγμα χρήματα, μπύρες, αναψυκτικά και τρόφιμα. Αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης 8 ετών, ενώ και ο άνδρας που πλήρωσε για το κορίτσι κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου.
Ωστόσο, ακόμη και στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο Μαρσελίνο Μαρτίνες παραμένει αμετανόητος. Ο 36χρονος μεξικάνος σοκάρει την αμερικανική κοινή γνώμη με τις πράξεις του και τη στάση του.
Πριν από ένα χρόνο πούλησε την 14χρονη κόρη του με αντάλλαγμα 16.000 δολάρια, 160 κιβώτια μπύρες, 100 κιβώτια αναψυκτικά, δυο κιβώτια κρασί και 6 πακέτα κατεψυγμένο κρέας.
O αγοραστής, ένας 18χρονος γείτονας, αφού πήρε το κορίτσι στο σπίτι του και είχε σεξουαλικές σχέσεις μαζί του, δεν τήρησε τελικά τη συμφωνία και αρνήθηκε να δώσει όσα έταξε για την κοπελίτσα.
Η σοκαριστική υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ο ίδιος ο Μαρτίνες πήγε στην αστυνομία για να καταγγείλει ...τον αφερέγγυο αγοραστή του ίδιου του του παιδιού. «Ο "πατέρας" μας τηλεφώνησε για να βρούμε την κόρη του και να του την επιστρέψουμε γιατί ο νεαρός δεν
τον πλήρωνε», κατέθεσε αστυνομικός στην δίκη.
Στον εμβρόντητο δικαστή, ο συνήγορος του Μαρτινες είπε πως είναι συνηθισμένο σε περιοχές του Μεξικού να...διαπραγματεύονται την τιμή ενός κοριτσιού, διευκρίνισε όμως ότι δεν πρόκειται για αγοραπωλησία αλλά για... συνοικέσιο.
Ο «πατέρας» αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης 8 ετών για εμπόριο ανηλίκου για παράνομους σκοπούς, βαναυσότητα απέναντι στο παιδί και συνενοχή σε βιασμό. Εναντίον του 18χρονου αγοραστή απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιασμό ανηλίκου...
πηγη:star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: