Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Γράφει ο/η apollonios από τους απαράδεκτους!

Τι λετε θα ψηφισει ο κυριαρχος Λαος;
Γράφει ο/η apollonios   από τους απαράδεκτους
 Για αλλη μια φορα ανοιγω το ιδιο ξενερωτο θεμα σε αλλη μια ξενερωτη και βαρετη προεκλογικη περιοδο....

Καθημερινα οπου και αν παω ακουω κλαψα για την φτωχεια και την ανεχεια που υπαρχει, ακουω καταρες και γαμωσταυριδια γι αυτους που "τα εκλεψαν", ακουω οργη για τους πολιτικους που μας κοροϊδευουν.
Ακουω δηλαδη οτι ακουω παντα, ακουω εναν  πολιτικα "ωριμο" λαο να ειναι στο χειλος της επαναστασης, ετοιμος να σαρωσει και να διορθωσει τα κακως γραμμενα κειμενα και τις αδικιες των πολιτικων...

Ακουω εναν τιμωρο λαο που δεν δεχεται μυιγα στο σπαθι του...

Και φτανει η ρημαδα η Κυριακη και απο το πρωι στηνονται οι καλπες και μεχρι να δυσει και τις τελευταιες του ακτιδες ο ζωοδοτης ηλιος, μαθαινω οτι το 85% του εκλογικου σωματος προσηλθε στις καλπες και ασκησε το εκλογικο του "δικαιωμα"!!!

Εδω και ενα χρονο μας πηδαει κανονικα η (κατ ευφημισμον) Σοσιαλιστικη Κυβερνηση του Πανελληνιου Κινηματος που οραματιζεται Σοσιαλισμο εδω και 37 χρονια(!!!!  lol)
Εχει ξεσκισει κυριολεκτικα την αγορα και πανω απο ολα τους μισθους.

Πριν απο ενα χρονο ακριβως ο πανσοφος λαος εδωσε ενα ηχηρο μηνυμα στη Φιλελευθερη Κυβερνηση της ΝΔ επιλεγοντας μεσα απο το Υψιστο Δημοκρατικο Δικαιωμα μια Κυβερνηση που θα του ελυνε τα προβληματα μιας και Λεφτα Υπηρχαν οπως ελεγε τοτε ο Αμερικανος Επαρχος Γ. Παπανδρεου ο οποιος στην Ελλαδα φερει τον τιτλο "Πρωθυπουργος".

Σε αυτες τις εκλογες, ο επισης Αμερικανοτραφης υποψηφος Επαρχος της Ελλαδας (συμφοιτητης και φιλος του Γ Παπανδρεου) Α. Σαμαρας καλει τον πανσοφο κυριαρχο λαο να δωσει ενα ηχηρο μηνυμα στην μαλακισμενη πολιτικη του ΠΑΣΟΚ (το ιδιο δηλαδη ηχηρο μηνυμα που ειχε δωσει ξανα στην κυβερνηση σημητη πριν απο μερικα χρονια)

Μαλλιστα αυτη η προεκλογικη περιοδος ειναι φοβερη!!! Απο μικρο παιδι θυμαμαι τα κομματα να ταζουν στο λαο διαφορες μαλακιες καθ ολη την προεκλογικη περιοδο. Θυμαμαι να χρυσωνουν το χαπι και να παρουσιαζουν ενα προγραμμα. Σε αυτη την προεκλογικη περιοδο, οχι μονο δεν ταζουν, αλλα προαναγγελουν νεες μιωσεις μισθων, νεους φορους, νεα μετρα, βαζουν χαρατσι (περαιωση - σικ) και συρικνωνουν και αλλο το εισοδημα του μεσου ελληνα.

Εσεις τι λετε, θα παει να ψηφισει ξανα ο Κυριαρχος Λαος?
Ολοι οσοι θα πατε να ψηφισετε, για ποιο λογο θα το κανετε? Σας εχουν ταξει κατι?
Θα υπαρξει 100% αποχη? (εστω 95%)  xexe

Δεν υπάρχουν σχόλια: