Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Βροχερό διήμερο



Αλλαγή σκηνικού το σαββατοκύριακο

Επιδείνωση του καιρού με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπεται το επόμενο διήμερο στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Συγκεκριμένα, από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα νησιά του Ιόνιου, την Ήπειρο, τη δυτική Θεσσαλία, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο και από το μεσημέρι στην ανατολική Πελοπόννησο, την ανατολική Στέρεα (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια, την υπόλοιπη Θεσσαλία και το βορειοδυτικό αιγαίο-Σποράδες. Από το βράδυ τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν στη δυτική Ελλάδα και την Πελοπόννησο.

Το πρωί της Κυριακής οι ισχυρές βροχές και οι καταιγίδες θα περιοριστούν στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική στέρεα, και την Εύβοια και σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Στο μεταξύ, το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν εργασίες τακτικού καθαρισμού και καθαρισμού των φρεατίων τους, στις παρακάτω υπόγειες διαβάσεις αυτοκινήτων:

• Συγγρού και Ποσειδώνος προς Πειραιά
• Συγγρού και Ποσειδώνος προς Γλυφάδα
• Ιππόδρομος - Παλιά Παραλιακή
• Ποσειδώνος και Αλίμου
• Ποσειδώνος - Καραϊσκάκη Μυρτιδιώτισα

Οι εργασίες θα διαρκέσουν από τις 06:00 έως τις 19:00 και θα περιορίζονται κάθε φορά σε μία λωρίδα ανά διεύθυνση. Στις υπόλοιπες λωρίδες η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά.
πηγη:skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: