Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Το Orlando της Chevrolet στο Παρίσι


Το νέο οικογενειακό crossover Orlando της Chevrolet θα είναι ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές στο Mondial de l'Automobile, που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι στις 30 Σεπτεμβρίου, και το μοντέλο παραγωγής θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του. Πρόκειται για μία από τις τέσσερις παγκόσμιες πρεμιέρες της Chevrolet στο πλαίσιο του Σαλονιού.

Βασισμένο στο πρωτότυπο που είδαμε για πρώτη φορά στο Παρίσι το 2008, το Chevrolet Orlando είναι ένα πραγματικό οικογενειακό αυτοκίνητο της εποχής, συνδυάζοντας πρακτικότητα 7-θέσιου και ευελιξία εσωτερικού με εντυπωσιακό στυλ crossover.

Το νέο οικογενειακό της Chevrolet αποστασιοποιείται από τη συχνά βαρετή αισθητική της μεσαίας κατηγορίας και υιοθετεί μία πιο τολμηρή εμφάνιση με χαμηλή οροφή και σχήμα εμπνευσμένο από crossover, διατηρώντας παράλληλα τη χαρακτηριστική και αναγνωρίσιμη φυσιογνωμία Chevrolet όπως διαμορφώνεται από τη διαιρούμενη μάσκα και το έμβλημα της μάρκας.

Η χαμηλή καμπύλη γραμμή οροφής του Orlando συμπληρώνεται από μυώδεις, προεξέχοντες θόλους που φιλοξενούν τροχούς 16, 17 ή 18 ιντσών.

Το νέο Orlando θα παίξει βασικό ρόλο στη συνεχιζόμενη προϊοντική επίθεση της Chevrolet στην Ευρώπη, όπως εξηγεί ο Wayne Brannon, πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της Chevrolet Europe. «Το νέο Orlando ξεκινά ένα φιλόδοξο πρόγραμμα λανσαρίσματος επτά προϊόντων μέσα στους επόμενους 15 μήνες.
πηγη:skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: