Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Αγριο έγκλημα με τρεις νεκρούς σε ταβέρνα της Ερέτριας


Οι οικονομικές διαφορές «όπλισαν» το χέρι 54χρονου ιδιοκτήτη επιχείρησης με πλυντήρια αυτοκινήτων στην Ερέτρια Εύβοιας και σκότωσε με πιστόλι τρία άτομα, ηλικίας 34, 40 και 52 ετών, ενώ από τύχη γλίτωσε ένα ακόμη.
Σύμφωνα με πληροφορίες το πρωί ξεκίνησαν από την Αθήνα τέσσερα άτομα, ανάμεσα τους και ένας 52χρονος δικηγόρος, για την Ερέτρια όπου είχαν ραντεβού με τον 54χρονο σε εστιατόριο στο παραλιακό δρόμο της Ερέτριας προκειμένου ο δράστης να τους δώσει μια επιταγή. Οταν έφτασαν εκεί κάθισαν σε ένα τραπέζι και τον περίμεναν. Ο ένας εξ αυτών σηκώθηκε και πήγε προς το δρόμο για να μιλήσει στο κινητό τηλέφωνο του. Τότε, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, εμφανίστηκε ο 54χρονος και μετά από ένα σύντομο διάλογο που είχε με τα θύματα έβγαλε ένα πιστόλι και πυροβόλησε εναντίον τους με αποτέλεσμα να τους σκοτώσει μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.
Το σημείο του τριπλού φονικού αποκλείστηκε από τους αστυνομικούς ενώ παράλληλα ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη. Τελικά λίγη ώρα αργότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, εντοπίστηκε και παραδόθηκε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας.
Αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως «ο 54χρονος είχε δανειστεί ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για την επιχείρηση του και όταν τα θύματα πήγαν για να τους επιστρέψει τα χρήματα εκείνος, μην αντέχοντας τις συνεχείς πιέσεις τους ενδεχομένως, τους πυροβόλησε και τους σκότωσε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: