Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Καταθέτει ο Σ. Ξυνίδης


Στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για το Βατοπέδι καταθέτει αυτή την ώρα ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Σωκράτης Ξυνίδης, μετά τις αποκαλύψεις της «Καθημερινής της Κυριακής» για εμπλοκή του στο σκάνδαλο, όταν ο ίδιος συμμετείχε στη Λιμενική Επιτροπή του Πόρτο Λάγος.

Ο ίδιος είχε δηλώσει νωρίτερα πρόθυμος να καταθέσει για να μην υπάρχει – όπως είπε - καμία σκιά.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, αναφερόμενος στην ανακοίνωση του Νίκου Δένδια ότι ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ είναι αθώος, όπως και οι υπουργοί της ΝΔ, απάντησε: «Δε θα κάνουμε τη χάρη στη ΝΔ να κάνουμε οποιονδήποτε συμψηφισμό. Αν η ΝΔ ψάχνει τρόπο να βγει από τα σκάνδαλα που τη βαραίνουν, να βρει άλλους τρόπους».

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Πάνος Παναγιωτόπουλος, τόνισε ότι μετά το δημοσίευμα της «ΚτΚ» θα πρέπει να δοθούν πλήρεις εξηγήσεις και πρόσθεσε ότι υπάρχει συνολικό πολιτικό θέμα και ότι η ΝΔ δε στοχοποιεί και δεν ενοχοποιεί κανέναν.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος σημείωσε πως είναι διαφορετικό το καθήκον του πολιτικού κόσμου να προχωρήσει στην κάθαρση, από το να μετατραπεί η χώρα σε απέραντο δικαστήριο, "για να εξυπηρετηθούν διάφορες μικροκομματικές και μικροπολιτικές σκοπιμότητες της ηγετικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ".

Είπε επίσης πως η ΝΔ επιζητεί την αλήθεια προς κάθε κατεύθυνση και πως "δεν είναι δυνατόν να αφήσουμε γκρίζες ή σκοτεινές γωνίες αφώτιστες".
ΠΗΓΗ:skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: