Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Νεκρός μετά απο αλμα με παραπέντε στα Χανιά



Ένας άνδρας 28 ετών έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Κυριακής όταν επιχείρησε άλμα με αλεξίπτωτο πλαγιάς στο Οροπέδιο της Κράπης Σφακιών.


Ο 28χρόνος βρέθηκε στην περιοχή με τρία ακόμα άτομα τα οποία και επιχείρησαν με επιτυχία την πτήση με το αλεξίπτωτο πλαγιάς. Η παρέα επικοινωνούσε με ασύρματο ενώ υπήρχε και οπτική επαφή μεταξύ τους.

Όπως έγινε γνωστό, παρουσιάστηκε πρόβλημα με το αλεξίπτωτο του άτυχου άνδρα, ενώ η προσπάθεια του να χρησιμοποιήσει και το εφεδρικό αλεξίπτωτο ήταν χωρίς αποτέλεσμα.

Όταν η παρέα του αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά τον κάλεσε στον ασύρματο ωστόσο δεν έλαβε καμιά απάντηση. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι Αρχές και πυροσβέστης που συμμετείχε στις έρευνες, εντόπισε νεκρό τον 28χρονο σε απόσταση μισής ώρας από λατομείο που υπάρχει στην περιοχή Ασκυφου.

Ο άτυχος νέος, που δεν είχε είχε μεγάλη εμπειρία σε πτήσεις με αλεξίπτωτο πλαγιάς, φορούσε πλήρη εξοπλισμό αλλά η στάση στην οποία βρέθηκε νεκρός (ήταν πεσμένος μπρούμυτα) οδηγεί στο συμπέρασμα ότι έπεσε με δύναμη στο έδαφος.

Πηγή tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: