Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

επιστροφή στη δραχμή!!!!


επιστρέφουμε στη παλιά καλή δραχμή!
είναι πλέον θέμα ημερών/μηνών να γίνει η αλλαγή νομίσματος της χώρας μας και να επιστρέψουμε στην αγαπημένη μας δραχμή!
σύμφωνα με πληροφορίες μας, το εθνικό νομισματοκοπείο ξεκίνησε ήδη από εχθές 27/05/10 στις 11:00 το πρωί να κόβει νόμισμα σε δραχμές!!!!!!!!
αντίο Ο.Ν.Ε αντί ΕΥΡΩ!
όπως λέγανε παλιά "καλώς ήρθε το δολλάριο" τώρα θα λέμε "καλώς ήρθες δραχμή!"

2 σχόλια:

panos είπε...

ρε παιδια οταν βγαζετε μια ειδηση τετοιας σοβαροτητας και τετοια περιοδο καλο ειναι να κετε στοιχεια και πως προκυπτουν,γιατι αν απλα θελουμε (που και εγω αυτης τις λογικης ειμαι)να προκαλεσουμε τριγμους στις τραπεζες καλο ειναι να ειμαστε εντιμοι, λογου χαρη θα μπορουσατε να υποστιριξετε την κινηση που σχεδιαζεται την 1η ιουνιου για μαζικη αναληψη,το να βγαζετε μια δηθεν ειδηση χωρις στοιχεια απλα προκαλειτε αντιπαθεια.συγνωμη δεν θελω να επιθεω απλα η πεστε κατι με στοιχεια η τιποτα.

Ανώνυμος είπε...

Μας το είπε άτομο έμπιστο του οποίου ο ξαδέρφος κλήθηκε από το νομισματοκοπείο για να κάνει τη δουλειά που λέμε! Αν κάνουμε λάθος θα ζητήσουμε και συγνώμη με νέα ανάρτηση. Ας βγει κάποιος επίσημα και ας πει ότι το νομισματοκοπείο δεν κόβει δραχμές και θα αφαιρέσω την ανάρτηση. Δεν θέλουμε να κάνουμε πανικό, αν θέλαμε ξέραμε τον τρόπο. Αν ήταν φήμη θα το λέγαμε αλλά δεν είναι! Ο χρονος θα δείξει αν κάνουμε λάθος