Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Super League -Αναβλήθηκε η 3η αγωνιστική



Ούτε την Πέμπτη θα διεξαχθούν τελικά τα παιχνίδια για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια Αρχή...
Η ΕΛ.ΑΣ ζήτησε από την διοίκηση να αναβληθεί η αγωνιστική, καθώς αργά το απόγευμα είναι προγραμματισμένες νέες πορείες τόσο στο κέντρο της Αθήνας, όσο και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Η Super League, σε συνέχεια σχετικού αιτήματος της ΕΛ.ΑΣ., αποφάσισε την αναβολή των αγώνων της 3ης αγωνιστικής ημέρας των play off. Η ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων θα οριστεί εκ νέου από τη διοργανώτρια αρχή".
H νέα αυτή αναβολή δημιουργεί πρόβλημα αναφορικά με την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για τη συμμετοχή της στα τελικά του Μουντιάλ. Συγκεκριμένα πριν από αυτή την εξέλιξη ήταν προγραμματισμένο να ολοκληρωθούν τα πλέι οφ στις 16 Μαϊου καθώς την επόμενη μέρα είχε δοθεί το πρώτο ραντεβού του Ότο Ρεχάγκελ με τους διεθνείς.Οι αγώνες κατάταξης διεξάγονται Τετάρτη-Κυριακή οπότε είτε θα πρέπει να γίνει μία αγωνιστική εμβόλιμα σε άλλη μέρα, είτε θα πρέπει τα πλέι οφ να ολοκληρωθούν στις 19 Μαϊου.Ήδη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις ανάμεσα στην Σούπερ Λίγκα, την αστυνομία και την ΕΠΟ και μέσα στην ημέρα αναμένονται εξελίξεις για το πότε θα διεξαχθεί η τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ αλλά και το πότε θα ολοκληρωθούν τα πλέι οφ μιάς και υπάρχει και η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας που πρέπει να ξεκινήσει στις 17 Μαϊου κανονικά μιάς και η παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου έχει ζητήσει ήδη η σεζόν στα πρωταθλήμαρα να έχει ολοκληρωθεί στις 16 Μαϊου.Μάλιστα ο προπονητής της Εθνικής ομάδας, Ότο Ρεχάγκελ έχει ανακοινώσει ήδη τα ονόματα των εννέα πρώτων διεθνών που αγωνίζονται στο εξωτερικό για να συμμετάσχουν στην προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και επιθυμεί να έχει στην διάθεση του και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται εντός των συνόρων, όσο το δυνατόν νωρίτερα μιάς και μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά θα προχωρήσει στην συγκρότηση της τελικής 23αδας που θα ταξιδέψει στα γήπεδα της Νότιας Αφρικής.

Αναβολή και στο βόλεϊ

Εκτός των αγώνων της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Superleague, αναβολή πήρε και ο δεύτερος τελικός των πλέι οφ του βόλεϊ ανδρών μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, που ήταν προγραμματισμένο να γίνει σήμερα, κατόπιν απόφασης της ΕΣΑΠ.

ΠΗΓΗ:http://www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: