Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΚΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Με μία απόφαση που ξαφνιάζει, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων αποφάσισε, την πρόσληψη ωρομισθίων καθηγητών για την διδασκαλία της Τουρκικής και της Ρωσικής γλώσσας στα γυμνάσια. Η εν λόγω απόφαση δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ της κυβερνήσεως τεύχος Β 1917 του 2009 με ημερομηνία δημοσιεύτηκε 8 Σεπτεμβρίου 2009, μεσα στην προεκλογική περίοδο.
Αυτή η απόφαση δείχνει ότι ή θέλουν να καταπολεμήσουν την ανεργία ή ότι θέλουν να αλλοιώσουν την Ελληνική συνείδηση των μαθητών. Τέτοιες αποφάσεις σχεδόν πάντα γίνονται σε άκυρες χρονικές περιόδους και χωρίς να ακουστεί τίποτα από τα Μ.Μ.Ε.
Για να δείτε το συγκεκριμένο ΦΕΚ μπείτε στη σελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου http://www.et.gr/ και πατήστε στην αναζήτηση τεύχος Β και αριθμός ΦΕΚ 1917 και θα σας το παρουσιάσει.

Θα σας το έδειχνα εγώ αλλά υπάρχει η σχετική απαγόρευση όπως γράφει το http://www.et.gr/: απαγορεύεται η αναπαραγωγή και η διάθεση, με οποιονδήποτε τεχνικό ή ηλεκτρονικό τρόπο, των Φύλλων της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως από οποιονδήποτε τρίτο, εκτός του Δημοσίου, με σκοπό το κέρδος. Οι παραβάτες τιμωρούνται με βαρύτατα πρόστιμα (άρθρο 2 Ν.2349/1995 και άρθρο 26 του Ν.2738/1999).

Δεν υπάρχουν σχόλια: