Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Μη σπρώχνεις, έρχομαι.

Ο Ντάουνι ενσαρκώνει τον Πίτερ Χάιμαν, έναν άντρα που πρόκειται να γίνει πατέρας για πρώτη φορά σε λίγες ημέρες. Προσπαθώντας να προλάβει την πτήση της επιστροφής από Ατλάντα για Λος ¶ντζελες, ώστε να είναι στο πλευρό της γυναίκας του την ώρα του τοκετού, οι καλές προθέσεις του θα εξανεμιστούν λόγω του
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ....
επίδοξου ηθοποιού και καπετάν-φουρτούνα Ίθαν Τρέμπλεί (Γαλιφιανάκης).

Η τυχαία συνάντησή τους θα έχει ως αποτέλεσμα να τους πετάξουν έξω από το αεροπλάνο και να μπουν στη μαύρη λίστα των επιβατών που απαγορεύεται να πετάξουν… τη στιγμή που οι αποσκευές, το πορτοφόλι και η ταυτότητα του Πίτερ πετούν κανονικά για Λος ¶ντζελες. Μη έχοντας άλλη επιλογή, ο Πίτερ θα αναγκαστεί να ταξιδέψει οδικώς με τον Ίθαν και τον σκύλο του. Το ταξίδι τους θα αποδειχθεί μια τεράστια περιπέτεια, κατά την οποία θα διασχίσουν όλη τη χώρα, θα καταστρέψουν πολλά αυτοκίνητα, αμέτρητες φιλίες και κυρίως τα νεύρα του Πίτερ.

Στην ταινία “Μη Σπρώχνεις, ‘Ερχομαι” του Τοντ Φίλιπς, πρωταγωνιστούν ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και ο Ζακ Γαλιφιανάκης ως δύο μάλλον αταίριαστοι σύντροφοι σε ένα εξωφρενικό ταξίδι που θα λειτουργήσει καταλυτικά στη ζωή τους.

«Η ιδέα είναι πολύ απλή – δύο εντελώς αταίριαστοι τύποι αναγκάζονται να ταξιδέψουν μαζί οδικώς,» λέει χαρακτηριστικά ο Τοντ Φίλιπς, σκηνοθέτης και ένας από τους σεναριογράφους της ταινίας. «Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ υποδύεται τον Πίτερ Χάιμαν, έναν αρχιτέκτονα που επιστρέφει στο Λος ¶ντζελες μετά από ένα επαγγελματικό ταξίδι στην Ατλάντα. Το πρόγραμμά του είναι πάρα πολύ σφιχτό γιατί η γυναίκα του περιμένει το πρώτο τους παιδί και έχει μπει στις μέρες της. Όλα πηγαίνουν μια χαρά μέχρι που στο αεροδρόμιο συναντιέται τυχαία με έναν επίδοξο ηθοποιό, τον Ίθαν Τρέμπλεϊ, ο οποίος με κάποιο τρόπο θα καταφέρει να πετάξουν και τους δύο έξω από το αεροπλάνο, φέρνοντάς τους αντιμέτωπους με ένα εξαιρετικά αβέβαιο μέλλον.»

Και κάπως έτσι τα πράματα παύουν να είναι απλά και ξεκάθαρα. Χωρίς χρήματα, πιστωτικές κάρτες, ταυτότητα και χρόνο, ο Πίτερ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ταξιδέψει οδικώς με έναν άνθρωπο που θα προτιμούσε να πνίξει – τον Ίθαν. Ο άνθρωπος που σύμφωνα με τον Πίτερ ευθύνεται για όλα τα δεινά του, κάθεται στο τιμόνι ενός νοικιασμένου αυτοκινήτου και του προσφέρει τη θέση του συνοδηγού.

Παρόλο που προφανώς, δεν είναι το καλύτερό του, ο Πίτερ δεν έχει και πολλά περιθώρια.
Ο Ίθαν αρχικά χαίρεται που θα έχει παρέα, αλλά πολύ σύντομα θα ανακαλύψει ότι ο «κουμπωμένος» συνταξιδιώτης του δεν έχει διάθεση να παίξει ούτε τις 20 Ερωτήσεις, ούτε να απολαύσει την κατάσταση. Στο μεταξύ, ο Πίτερ συνειδητοποιεί ότι έχει «συμμαχήσει» με έναν άνθρωπο που είναι ικανός να του καταστρέψει τη ζωή με πολύ περισσότερους τρόπους απ’ όσους θα μπορούσε να φανταστεί.

Επίσημο Site: http://duedatemovie.warnerbros.com

πηγη:www.shoot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: