Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Έφτασε και υπογράφει ο Φερέιρα

Ο Πορτογάλος τεχνικός ταξίδεψε στη χώρα μας από τη Μαδρίτη με πτήση της Iberia και αφίχθη περίπου στις 23:15 στο "Ελ. Βενιζέλος".Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού..... ήταν καλά οργανωμένοι και με ένα μαύρο τζιπ (σύμφωνα με μαρτυρίες) παρέλαβαν τον Φερέιρα και την συζυγό του από την πίστα του αεροδρομίου, φυγαδεύοντάς τον ουσιαστικά, αφού κανείς από τους εκπροσώπους του Τύπου που βρέθηκαν εκεί δεν πρόλαβε να τον δει.

Ο στόχος που είχαν βάλει οι "πράσινοι", δηλαδή να αποφύγει ο Πορτογάλος τα φώτα της δημοσιότητας, επετεύχθη.

Το Σάββατο το πρωί, ο Φερέιρα θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του "τριφυλλιού", Νικόλα Πατέρα, προκειμένου να συζητήσουν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με τη συμφωνία των δύο πλευρών.

Αν όλα πάνε καλά, ο 64χρονος προπονητής θα βρεθεί το απόγευμα στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή για την 11η αγωνιστική της Superleague.

Επίσης, αν τελικά οι δύο πλευρές τα βρουν, ο Φερέιρα θα καθήσει για πρώτη φορά στον πάγκο των "πρασίνων" την προσεχή Τετάρτη (24/11) στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα για το Champions League.



Αξίζει να αναφέρουμε πως δέκα λεπτά πριν από την προγραμματισμένη άφιξη του Ζεσουάλδο Φερέιρα εμφανίστηκε στην αίθουσα αφίξεων ο Κάρλος Φρέιτας. Ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής του "τριφυλλιού" έφτασε στην Αθήνα από την Πορτογαλία με διαφορετική πτήση από τον συμπατριώτη του προπονητή.
πηγη:http://sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: