Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Το τέλειο κούρεμα και πως θα το πετύχετε ;;











Για τις περισσότερες γυναίκες το ραντεβού στο κομμωτήριο για κούρεμα ισοδυναμεί με ώρες αγωνίας... Οι απορίες πολλές: θα μου πηγαίνει το νέο μου κούρεμα; Κι αν ο κομμωτής μου τα κόψει περισσότερο απ’ όσο θέλω; Θα μπορώ να τα φορμάρω μόνη μου στο σπίτι; Ποιο στυλ ταιριάζει στην ποιότητα της τρίχας μου; Πριν ξεκινήσετε λάβετε υπόψη σας τα παρακάτω:


Πάρτε μαζί σας φωτογραφίες με το κούρεμα που επιθυμείτε για να δείξετε στον κομμωτή σας. Ρωτήστε για τις παραλλαγές του κουρέματος της φωτογραφίας που ταιριάζουν καλύτερα στο πρόσωπό σας, στην υφή και την κίνηση των μαλλιών σας, και εξηγήστε του περίπου τι θέλετε. Συζητήστε μαζί του και ζητήστε την άποψή του.



Όταν κόβετε τα μαλλιά σας μην σταυρώνετε τα πόδια σας γιατί μπορεί να κοπούν άνισα και να το καταλάβετε όταν σηκωθείτε από την καρέκλα.



Πείτε στον κομμωτή πόσο μήκος θέλετε να κόψει από τα μαλλιά σας. Πολλές φορές μια λάθος συνεννόηση μπορεί να έχει ολέθρια αποτελέσματα για την ψυχολογία σας.



Μην επιλέξετε το χρώμα των μαλλιών σας αν δεν δείτε το νέο σας κούρεμα. Δοκιμάστε μια νέα απόχρωση αφού δείτε το αποτέλεσμα.



Ζητήστε τις συμβουλές του κομμωτή σας για το νέο σας κούρεμα. Ρωτήστε λεπτομέρειες για τον τρόπο που θα χτενίζετε τα μαλλιά σας μόνη σας στο σπίτι και για την περιποίησή τους για να μην παιδεύεστε άδικα.



Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα styling που κυκλοφορούν στην αγορά και ανανεώστε αυτά που έχετε στο σπίτι για να έχετε το σωστό αποτέλεσμα στο νέο σας στυλ.



Πριν επιλέξετε το νέο σας κούρεμα θυμηθείτε: αν έχετε λεπτή τρίχα, προτιμήστε ένα πιο κοντό κούρεμα με αρκετό όγκο. Αν έχετε κανονική τρίχα σας ταιριάζει οποιοδήποτε κούρεμα και στυλ. Αν, τέλος, έχετε χοντρή τρίχα, καλό θα ήταν να κρατήσετε τα μαλλιά σας σε ένα μεσαίο μήκος. Τα πολύ μακριά μήκη σε αυτόν τον τύπο μαλλιών τα κάνει να δείχνουν βαριά και χωρίς κίνηση.











http://www.fashionlove.gr/omorfia/mystika/to-teleio-kourema-kai-pws-tha-to-petyxete/

Δεν υπάρχουν σχόλια: