Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ .............



ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΣΛΑΝΔΟΙ "ΦΑΣΙΣΤΕΣ" ΚΑΙ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ";


Δ ιαβάστε την ενδιαφέρουσα είδηση:

"Τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος στην Ισλανδία σχετικά με την πληρωμή αποζημιώσεων ύψους δισεκατομμυρίων ευρώ στη Βρετανία και την Ολλανδία, μετά την κατάρρευση τραπεζών το 2008, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της χώρας.

Ο πρόεδρος Όλαφουρ Ράγκναρ Γκρίμσον δήλωσε ότι δεν θα υπογράψει το αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο που προέβλεπε την πληρωμή 5 δισ.δολαρίων στις κυβερνήσεις της Βρετανίας και της Ολλανδίας, οι οποίες αποζημίωσαν τους καταναλωτές που είχαν καταθέσει τις αποταμιεύσεις στο πρόγραμμα Icesave.

Η τράπεζα Landsbanki, που διαχειριζόταν τους λογαριασμούς Icesave, κατέρρευσε στη διάρκεια της τραπεζικής κρίσης του 2008.

Το νομοσχέδιο εγκρίθηκε από το κοινοβούλιο το Δεκέμβριο, αλλά μεγάλη μερίδα των πολιτών έχει εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για τις αποζημιώσεις.

Χθες, ο Ισλανδός πρόεδρος έλαβε έγγραφο διαμαρτυρίας εναντίον του νομοσχεδίου, το οποίο υπέγραφε το ένα τέταρτο του πληθυσμού της χώρας.

«Είναι δουλειά του προέδρου να εξασφαλίζει ότι η βούληση του λαού εισακούεται… Το δημοψήφισμα να διεξαχθεί το συντομότερο δυνατό», όπως ανακοίνωσε."





Αυτή λοιπόν τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ απολαμβάνουν οι Ισλανδοί,οι Ελβετοί και πολλοί άλλοι:ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΤΟ 1/4 ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!!!

Ενώ εμείς οι...δημοκράτες,θεωρούμε φασιστικό,ρατσιστικό,ακροδεξιό,φοβικό κλπ να γίνει ένα δημοψήφισμα,μιας και ο λαός είναι "όχλος",που τον χρησιμοποιούμε μόνο για να μας ψηφίσει σαν τα προβατάκια!

Και μη μας πουν οι διάφοροι "δημοκράτες" πως ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΙΣΛΑΝΔΙΑΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ!

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ:η χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία,να παίρνει πλέον μαθήματα από τους μακρινούς απογόνους των βάρβαρων Βίκινγκς!

ΠΗΓΗ http://antipliroforisi.blogspot.com



Στην πραγματικότητα μισούν την Ελλάδα

Αρχική » Πρώτη Σελίδα » Στην πραγματικότητα μισούν την Ελλάδα

Στην πραγματικότητα μισούν την Ελλάδα

Από Factorx | Δευτ. 04 Ιαν 2010, 20:25 στην/στις κατηγορίες Πρώτη Σελίδα.

Δυστυχώς όσοι δεν μπόρεσαν να ξαναγράψουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο την Ιστορία, επιχειρούν τώρα, που ήρθαν στα πράγματα, να τη διαγράψουν. Και είναι μάλλον αφελές να νομίζετε ότι πρόκειται μόνο για τη γνωστή παρέα Ρεπούση, Λιάκου, Δραγώνα…
Οι αγράμματοι ή έστω με τα «πλαστικά» πτυχία και ακαδημαϊκούς τίτλους που ανταλλάσσουν μεταξύ τους (και ο νοών νοείτω), που συγκρίνουν τις ΗΠΑ με την Ελλάδα δηλώνοντας οι αστοιχείωτοι ότι κάποτε έπαιρναν και έλληνες μετανάστες την αμερικανική ιθαγένεια στην Αμερική, επομένως γιατί να μην κάνουμε το ίδιο και εμείς… Και εκστομίζοντας τέτοιες μπαρούφες δηλώνουν και επιστήμονες…
Και όλοι αυτοί που σήμερα δίνουν υποτίθεται μάχη για την εξαφάνιση της ελληνικότητας και που θεωρούν τη διατήρηση της κοινής εθνικής συνείδησης, των παραδόσεων και της ιδιαιτερότητας ως «εθνικισμό» και «ακροδεξιές θέσεις» είναι οι ίδιοι που αρθρογραφούν και… ακτιβίζονται (συνήθως με κρατικά κονδύλια) για να τα υποστηρίξουν όλα αυτά εφόσον αφορούν όμως τους ιθαγενείς του… κάτω Αμαζόνιου, τη… μελαψή φυλή του δυτικού Νεπάλ και ό,τι άλλο πιο εκκεντρικό μπορείτε να φαντασθείτε.
Υπάρχει μία εξήγηση: μισούν την Ελλάδα γιατί δεν τους έκανε ακαδημαϊκούς, δεν τους έκανε υπερυπουργούς, γιατί δεν αναγνώρισε το ταλέντο τους. Και έτσι τώρα είναι η ώρα της εκδίκησής τους απέναντι σε καθετί ελληνικό.
Έτσι μπορεί να αποσπάσουν και καμιά υποτροφία του Ιδρύματος Σόρος…
(από το ΠΑΡΟΝ)
ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟ  ΤΟ :http://www.antinews.gr

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, 2020-2030;;;;;

Επειδή το θέμα του νομοσχεδίου για τους μετανάστες προφανώς καίει.
Επειδή ο Πρωθυπουργός και Υπουργός Εξωτερικών μάλλον δεν πρόλαβε Ιστορία στο Γυμνάσιο.
Επειδή μπορεί η Ιστορία να ξαναγράφεται από τους νικητές.
Επειδή τα ντοκουμέντα μένουν,
σας παραθέτω, για δική σας ερμηνεία και συμπεράσματα, χάρτες του χώρου μας από το 1885 μέχρι σήμερα, από
(α) The Penguin Atlas of Recent History (Europe since 1815) του Colin McEvedy και
(β) The Penguin Historical Atlas of the Third Reich, του Richard Overy.
Εκτιμώ ότι οι δύο κύριοι δεν είναι ούτε ακροδεξιοί, ούτε εθνικιστές ελληνάρες.
Προσέθεσα δύο πιθανούς χάρτες, έναν του 2020 και έναν του 2030, με ερωτηματικά.
Προς τους φίλους σχολιαστές, θέτω την ανησυχία ότι το νομοσχέδιο ανοίγει διέξοδο για την υλοποίηση σχεδίων είτε του Δ’ Ράϊχ, είτε άλλων Μεγάλων Δυνάμεων, σε μία κατακερματισμένη Βαλκανική γεμάτη φτωχούς και ταλαίπωρους.
Η Penguin δεν έχει εκδώσει βιβλίο με τα σχέδια των Οθωμανών, αλλά, υποψιάζομαι, και αυτοί, πιόνια είναι στην άσκηση. Απλά, είναι μεγαλύτερα πιόνια από εμάς.


ΠΗΓΗ : http://www.antinews.gr/

ΠΡΟ-ΠΟ


Έστω και μία γκαρσονιέρα, την δικαιούται ο Χιλιανός, βασανισθείς (χαστούκια του έριξαν, όπως ο ίδιος δήλωσε αν και μετά άλλαξε γνώμη) υπό ελλήνων αστυνομικών, μέσα σε Αστυνομικό τμήμα…
Δεν είναι δυνατόν η δημοκρατία του ΠΑΣΟΚ (είναι ιδιότυπη δημοκρατία, με παραλλαγές που πρόσκεινται σε παράκεντρα και απόκεντρα της Ομονοίας και των Εξαρχείων) να πριμοδοτεί την Κούνεβα που της επιτέθηκαν άγνωστοι και να μην αποζημιώνει τον καημένο τον Χιλιανό τον μαχαιροβγάλτη, ο οποίος έπεσε αποδεδειγμένα (με βάση δηλώσεις του ιδίου του «θύματος») θύμα βασανισμών από αστυνομικούς!!!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ