Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Aνταγωνιστικό μειονέκετημα για τη ΝΕΖ τα συνδικάτα


Ανταγωνιστικό μειονέκτημα αποτελούν για τη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος τα συνδικάτα, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το Κέντρο Ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιώς για τα αίτια που τα πλοία δεν χρησιμοποιούν τη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη.

Τα αποτελέσματα της δειγματοληψίας της έρευνας, που παρουσιάστηκαν την Τετάρτη σε ημερίδα, υπογραμμίζουν ότι η συμπεριφορά των συνδικάτων εμφανίζεται σαν ένα από τα πιο έντονα προβλήματα κατά τη γνώμη των πελατών της ζώνης όπου το 74% δηλώνει ότι η συμπεριφορά είναι κακή, ενώ αντίθετα δηλώνει κακή συμπεριφορά μόλις το 3% όσων χρησιμοποιούν υπηρεσίες εκτός Ελλάδος.

ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ


Πρώτη μέρα σήμερα μετά από την 11 Ιουνίου, χωρίς κάποια μετάδοση αγώνα μουντιάλ, οπότε επιστροφή στις γυναίκες τους οι άντρες! Έστω και για λίγο, γιατί από Παρασκευή αρχίζει και πάλι το μουντιάλ με την προημιτελική φάση!

ΠΡΕΒΕΖΑ:Eξαρθρώθηκε κύκλωμα παραχαρακτών


Το λαβαμε απο:epirusgate.blogspot.com
Στην εξάρθρωση ενός μεγάλου κυκλώματος παραχάραξης και διακίνησης πλαστών χαρτονομισμάτων των 50 ευρώ που είχε απλώσει τα «πλοκάμια» του σε ολόκληρη την Ελλάδα και με έδρα την Αθήνα, προχώρησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πάτρας.Πριν από περίπου ένα μήνα υπήρχαν δεκάδες καταγγελίες από πολίτες για την ύπαρξη κυκλώματος που διακινεί παραχαραγμένα χαρτονομίσματα σε όλη την Ελλάδα.Αστυνομικός

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ.....


ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΜΑΣ,ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΟΜΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ...
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΤΟΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΒΕΛΗ...ΜΟΝΟ ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΜΕΝΟΥΝ....

1. ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ 44%
2. ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ 17%
3. ΑΛΛΟΣ 17%
4. ΔΞ/ΔΑ 11%
5. ΟΧΙ 10%

Η ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ....


ΓΡΑΦΕΙ Ο V For Vendetta....

Κυβερνητικα στελεγχη δηλωσαν σημερα οτι θα ασκηθει στη Βουλη κριτικη επι του νομοσχεδιου για το ασφαλιστικο αλλα θα υπερψηφιστει...Και ολοι ειναι "ικανοποιημενοι"..
Επιασε το κολπακι τους..Ας δουμε πως το εκαναν...Ολα ξεκινησαν με το επιμαχο μνημονιο και τη ψηφιση του στο Κοινοβουλιο(με τις διαγραφες αν θυμαστε σε οσους βουλευτες αντισταθηκαν στις κομματικες γραμμες)...Και την καταθεση αιφνιδιαστικα απο τον υπουργο οικονομικων την αμεσως επομενη μερα τροπολογιας που να οριζει την αυτοματη ληψη μετρων απο τη Κυβερνηση,χωρις να χρειαζεται να "περασουν" απο τη Βουλη...Αυτο ειναι το ενα σκελος...

Μπαράζ ανατιμήσεων ‎από αύριο!!!


Το λαβαμε απο:epirusgate.blogspot.com
Αυξήσεις - φωτιά από αύριο 1η Ιουλίου σε διόδια, καύσιμα και ταξί, ενώ αυξάνονται επίσης όλοι οι συντελεστές ΦΠΑ, για δεύτερη φορά το τελευταίο τρίμηνο. Υποχρεωμένοι να κόβουν αποδείξεις είναι από αύριο Πέμπτη τόσο οι αυτοκινητιστές ταξί, όσο και οι ιδιοκτήτες πρατηρίων υγρών καύσιμων. Οι οδηγοί, όμως, θα πρέπει να βάλουν πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη και για τα διόδια.

Αυξήσεις στο αντίτιμο των διοδίων


Αυξάνονται από τα μεσάνυχτα οι τιμές των διοδίων σε αρκετά σημεία των οδικών δικτύων λόγω αύξησης του ΦΠΑ.

Στην Αττική Οδό η τιμή αναπροσαρμόζεται στα 2,80 ευρώ από 2,70 για τα αυτοκίνητα, ενώ ανάλογες αυξήσεις αναμένονται για τα δίκυκλα και τα φορτηγά.

Στον οδικό άξονα από Μεταμόρφωση έως Σκάρφεια Φθιώτιδας, οι αυξήσεις θα κυμαίνονται από 5 έως 15 λεπτά σε όλους τους σταθμούς

NEA ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ.....


Στα δεξια της σελιδας μας διενεργουμε μια νεα ψηφοφορια...Μεχρι τη Κυριακη....

Απαντηστε μας ποιο κομμα θα ψηφιζατε αν ειχαμε εκλογες αυτη τη Κυριακη....

Κατά 7,5% υποχώρησαν οι τραπεζικές καταθέσεις


Συνεχίστηκε και τον Μάιο η απόσυρση των καταθέσεων από τις ελληνικές τράπεζες. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος στο τέλος Μαΐου το σύνολο των καταθέσεων επιχειρήσεων και νοικοκυριών υποχώρησε στα 220,05 δισ. ευρώ από 237,98 δισ. ευρώ που ήταν στις αρχές του 2010, καταγράφοντας έτσι μείωση της τάξεως του 7,5%.

Αντισυνταγματικές πέντε βασικές ρυθμίσεις


Αντισυνταγματικές κρίθηκαν από την Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου 5 βασικές ρυθμίσεις του ασφαλιστικού νομοσχεδίου για το δημόσιο, ενώ παρατηρήσεις έγιναν και για τη νομιμότητα άλλων διατάξεων.

Το ανώτατο δικαστήριο έκρινε, μεταξύ άλλων, αντισυνταγματική την υπαγωγή των δημοσίων υπαλλήλων στο ΙΚΑ, όπως και τις διατάξεις που προβλέπουν να καθορίζονται με υπουργική απόφαση τα ποσά των συντάξεων και η αναπροσαρμογή τους.

Σκηνικό κρίσης - Τουρκικό σκάφος στη Σαμοθράκη ερευνά για πετρέλαιο


Σκηνικό κρίσης πάει να στήσει η Τουρκία στο Βόρειο Αιγαίο τις τελευταίες ώρες με το ωκεανογραφικό ερευνητικό σκάφος Α599 TCG Çeșme να προχωρά σε πετρελαϊκές έρευνες σε περιοχή, εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, σαφώς "υψηλού πετρελαϊκού ενδιαφέροντος", 15 μίλια βόρεια της Σαμοθράκης από τις 05.20 σήμερα μέχρι αργά το απόγευμα, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του defencenet.gr (Ανανέωση 30/06 10.07: Στην ίδια θέση, και πλέοντας με την ίδια κατεύθυνση και ταχύτητα, το TCG Çeșme κινείται βόρει της Σαμοθράκης μέχρι αυτή την ώρα). Είχε εξέλθει από τον Ελλήσποντο περί τις 23.00 της 28/06. Πρακτικά έχουμε μία κίνηση ανάλογη με του "Χόρα" το 1976 και του "Σισμίκ" το 1987, αλλά αιφνιδιαστική, χωρίς τυμπανοκρουσίες από τουρκικής πλευράς.

«Τσουνάμι» από λαθρομετανάστες στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας!!!


Το λαβαμε απο:epirusgate.blogspot.com
Σε 32 συλλήψεις λαθρομεταναστών,προχώρησε χθες και σήμερα σε τρία διαφορετικά περιστατικά το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος Ηγουμενίτσας!!!Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σήμερα στη 1 η ώρα τα ξημερώματα συνελήφθησαν στο λιμάνι τρεις αλλοδαποί χωρίς νόμιμα έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.Χθες στις 11 παρά τέταρτο το βράδυ,συνελήφθη 44χρονος οδηγός φορτηγού οχήματος με επικαθήμενο, επειδή διαπιστώθηκε ότι μετέφερε σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, 26 αλλοδαπούς, χωρίς νόμιμα έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.Την ίδια ώρα στο λιμάνι συνελήφθη και ένας 39χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι μετέφερε, επιμελώς κρυμμένο, μέσα σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο πορτμπαγκάζ, έναν αλλοδαπό, χωρίς νόμιμα έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα, ο οποίος επίσης συνελήφθη.Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ τα δυο οχήματα κατασχέθηκαν.

Ο Δημήτρης Τσιρώνης για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου


Το λαβαμε απο:epirusgate.blogspot.com
Αμείλικτα ερωτήματα έθεσε στη ομιλία του ο βουλευτής Άρτας Δημήτρης Τσιρώνης, ως εισηγητής του ΠΑΣΟΚ στην συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής την Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010, για την Συγκρότηση Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών πρώην Υπουργών και Υφυπουργών για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου. Καλώντας όλα τα κόμματα της Βουλής να

Ένα νέο κέντρο διασκέδασης ήρθε να ταράξει τα νερά της πρωτεύουσας. Βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο της Αθήνας, δίπλα στο σταθμό του μετρό "Ευαγγελισμός". Το πρόγραμμα επιμελείται ο γνωστός άγνωστος Ζαγορίτης Junior. Ειδικές προσφορές για τους φαντάρους. Πραγματικά θα σας ξετρελάνει! Εμφανίζεται η γνωστή Τ. Αλεξανδράτου. Καλή διασκέδαση!

πηγη: mauripena.blogspot.com

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.........................

ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΜΙΑΣ ΘΑ 'ΡΘΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ........

"ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ...."


ΓΡΑΦΕΙ Ο V For Vendetta....

Προκαλει απορια πως τα καταφεραν...Πως ειναι δυνατον ο πιο ισχυρα σκεπτομενος και αγωνιστης λαος να εχει λουφαξει...?Να κρυβεται ή να αντιδρα χλιαρα?Σε καθε επεισοδιο να κατηγορουνε απευθειας οτι πληττεται ο τουρισμος?Να "βιαζουν"απανθρωπα τα εργασιακα και ασφαλιστικα δικαιωματα και τα συνδικατα να αντιδρουν λες και προκειται για ενα περαιτερω κεκτημενο στη συλλογικη συμβαση εργασιας αντι να παραλυσει ολη η χωρα απο ακρη σε ακρη....?Και λεγοντας συνδικατα εννοω και τη Γ.Σ.Β.Ε.Ε...Απο το εργοστασιο μεχρι τη πιο μικρη επιχειρηση...Ειναι δυνατον.....?