Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Η κατάντια του ποδοσφαιρικού ΟΣΦΠ



Η χρονιά αυτή ολοκληρώθηκε με την απόλυτη κατάντια για το ποδόσφαιρο του Ολυμπιακού. Αηδία και ξεφτίλα μέσα στο γήπεδο, απόλυτη ανημποριά, κοροϊδία απ’ όλους και ψεύτικες υποσχέσεις.

Αεροπορική τραγωδία

Συνετρίβη Airbus A 330 στο αεροδρόμιο της Τρίπολης, με πρώτο απολογισμό 104 άνθρωποι. Οι 93 επιβάτες και τα έντεκα μέλη του πληρώματος.

Λουκέτο σε "πλυντήρια"

Στο στόχαστρο των οικονομικών και φορολογικών ελέγχων του ΣΔΟΕ μπήκαν 60 ιδιοκτήτες γνωστών νυχτερινών κέντρων που έχουν κάνει καθεστώς την μη έκδοση αποδείξεων, δηλώνοντας στην εφορία τζίρους πείνας, ενώ αποτελέσματα ερευνών για 151 γιατρούς του Κολωνακίου αποκαλύπτουν ότι οι 34 από αυτούς δηλώνουν εισόδημα μικρότερο των 10.000 ευρώ.

Ασκήσεις πολέμου



Λίγα 24ωρα πριν από την άφιξη του Τούρκου πρωθυπουργού στην Αθήνα, οι Τούρκοι, προβαίνουν σε επίδειξη ισχύος με γυμνάσια από τη μια άκρη του Αιγαίου έως την άλλη!

Βενζίνη που καίει το πορτοφόλι


Την ακριβότερη βενζίνη στην Ε.Ε. των 27 φαίνεται να πληρώνουν οι Έλληνες, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Κομισιόν που στηρίζονται στη μέση τιμή που καταγράφουν σε εβδομαδιαία βάση οι μετρήσεις του ΠΕΚΑ σε δείγμα 2.300 πρατηρίων.Η τιμή του λίτρου βενζίνης έχει πάρει την ανιούσα από το Φεβρουάριο, γεγονός που αποδίδεται στην τριπλή αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης και στη διπλή αύξηση του ΦΠΑ – η δεύτερη αναμένεται τον Ιούλιο.

Ανίκανοι??? Ή άχρηστοι???



Για την 4η αγωνιστική των play-off της superleague,ο ΠΑΟΚ σαφώς ανώτερος απο τις φανέλες που θύμιζαν τον ΟΣΦΠ,κέρδισε με 1-0,βγάζοντάς τον παράλληλα έξω από την διεκδίκηση της 1ης θέσης για το επόμενο champions league..Η κατάντια που φέτος ονομάζεται ΟΣΦΠ,πάει από το κακό στο χειρότερο,που ακόμα κ με το σπρώξιμο των διαιτητών,δεν μπόρεσε να φανεί αντάξιος του περσινού τίτλου "πρωταθλητής Eλλάδας"..Αντίθετα,ο ΠΑΟΚ με μια καλοδουλεμένη ομάδα που φέρει την υπογραφή του Φερνάντο Σάντος,φαίνεται να εξασφαλίζει άνετα την 1η θέση των playoffs..Κ μακάρι να μπορέσει να περάσει από τους 2 προκριματικούς γύρους κ να ακολουθήσει στα μάτς των αστέρων τον πρωταθλητή ΠΑΟ..

ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ...ΛΙΓΟ!!!


Ένας παππούς 97 ετών πάει σε έναν ασφαλιστή.
- Γεια σας, θέλω να κάνω μια ασφάλεια ζωής
- Τι λες ρε παππού, ασφάλεια ζωής, τρελάθηκες, πόσο είσαι;

ΜΑΓΙΚΟ...!!

Ο ανθρωπος που,αν και βρισκοταν στο μαγνητικο πεδιο της Γης,νικησε τη βαρυτητα...

βι βιλ ροκ γιου!!!

απολαύστε το WE WILL ROCK YOU σε ινδική απόδοση!!

"ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΚΟΥΠΑ"




Είμαστε στο σφουγγάρισμα τώρα..!