Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Αγριο έγκλημα με τρεις νεκρούς σε ταβέρνα της Ερέτριας


Οι οικονομικές διαφορές «όπλισαν» το χέρι 54χρονου ιδιοκτήτη επιχείρησης με πλυντήρια αυτοκινήτων στην Ερέτρια Εύβοιας και σκότωσε με πιστόλι τρία άτομα, ηλικίας 34, 40 και 52 ετών, ενώ από τύχη γλίτωσε ένα ακόμη.
Σύμφωνα με πληροφορίες το πρωί ξεκίνησαν από την Αθήνα τέσσερα άτομα, ανάμεσα τους και ένας 52χρονος δικηγόρος, για την Ερέτρια όπου είχαν ραντεβού με τον 54χρονο σε εστιατόριο στο παραλιακό δρόμο της Ερέτριας προκειμένου ο δράστης να τους δώσει μια επιταγή. Οταν έφτασαν εκεί κάθισαν σε ένα τραπέζι και τον περίμεναν. Ο ένας εξ αυτών σηκώθηκε και πήγε προς το δρόμο για να μιλήσει στο κινητό τηλέφωνο του. Τότε, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, εμφανίστηκε ο 54χρονος και μετά από ένα σύντομο διάλογο που είχε με τα θύματα έβγαλε ένα πιστόλι και πυροβόλησε εναντίον τους με αποτέλεσμα να τους σκοτώσει μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.
Το σημείο του τριπλού φονικού αποκλείστηκε από τους αστυνομικούς ενώ παράλληλα ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη. Τελικά λίγη ώρα αργότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, εντοπίστηκε και παραδόθηκε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας.
Αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως «ο 54χρονος είχε δανειστεί ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για την επιχείρηση του και όταν τα θύματα πήγαν για να τους επιστρέψει τα χρήματα εκείνος, μην αντέχοντας τις συνεχείς πιέσεις τους ενδεχομένως, τους πυροβόλησε και τους σκότωσε».

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.



ΓΡΑΦΕΙ Ο V For Vendetta....

Στις εκλογες που διεξηχθησαν και με πιστη στις εξαγγελιες του Πρωθυπουργου ησασταν αναμεσα στο λαο ο καθενας στο νομό του και κερδισατε τις εκλογες...Ο λαος εξελεξε εσας στο υψιστο λειτουργημα να εγκρινετε τους νομους που θεσπιζει η Κυβερνηση με γνωμονα το καλο του λαου....Ομως η πραγματικοτητα ερχεται να μπερδεψει τα πραγματα...Η σκληρη αληθεια ενος σπαταλου κρατους...Καλοπιστα θα δεχθω τους ισχυρισμους του Πρωθυπουργου,αν και διαψευστηκαν απο το Διοικητη της Τραπεζας της Ελλαδας,οτι τον κοροιδεψαν...Δεν μπορω να δεχτω ομως το οτι ετρεχε στην Ευρωπη να δημιουργησει αμεσα ενα μηχανισμο στηριξης ο οποιος σε καμια περιπτωση δεν

Πρόταση Χριστόφια: "Την Αμμόχωστο αντί "ξεπαγώματος" κεφαλαίων ένταξης Τουρκίας"


Την επιστροφή της Αμμοχώστου με αντάλλαγμα το ξεπάγωμα κάποιων κεφαλαίων των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας με την ΕΕ προτείνει στην Άγκυρα ο Κύπριος πρόεδρος Δημήτρης Χριστόφιας, Όπως έγινε γνωστό την Κυριακή, το μήνυμα έστειλε ο Κύπριος πρόεδρος στην Άγκυρα μέσω του Τούρκου διαπραγματευτή Εγκεμέν Μπαγίς, με τον οποίο είχε συνομιλία πριν από λίγες ημέρες, στη σύνοδο κορυφής στις Βρυξέλλες.

Πλησιάζει η ώρα των βαθμολογιών


Την Τρίτη θα αρχίσουν να αναρτώνται σταδιακά στα λύκεια όλης της χώρας, τα αποτελέσματα των βαθμολογιών στα μαθήματα των πανελλαδικών εξετάσεων.

Στη συνέχεια οι υποψήφιοι θα καταθέσουν τα μηχανογραφικά τους δελτία για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο του υφυπουργού Παιδείας, Ιωάννη Πανάρετου, οι ενδιαφερόμενοι να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση θα πρέπει να υποβάλλουν το μηχανογραφικό τους δελτίο από την Τετάρτη 7 Ιουλίου μέχρι και την Τρίτη 20 Ιουλίου.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ....


Απο τις απαντησεις που λαβαμε προκυπτουν τα εξης αποτελεσματα...
ΑΠΟΧΗ 34%
ΑΛΛΟ 23%
ΠΑ.ΣΟ.Κ. 10%
Ν.Δ. 9%
Κ.Κ.Ε. 7%
ΑΚΥΡΟ/ΛΕΥΚΟ 7%
ΛΑ.Ο.Σ. 4%
ΣΥ.ΡΙΖ.Α. 1%
Ομως αν γινοταν πραγματικα εκλογες,καθως η αποχη δε προσμετραται στο εκλογικο αποτελεσμα,το αποτελεσμα "βγαινει" απο οσους προσερχονται στις καλπες,τα αποτελεσματα θα ηταν:

Σφοδρή επίθεση Πάγκαλου στο ΚΚΕ


Σφοδρή επίθεση στο ΚΚΕ, εξαπολύει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, κατηγορώντας την ηγεσία της Κομμουνιστικού κόμματος ότι επιθυμεί να υπάρχουν θύματα στις κινητοποιήσεις.

«Όταν ένα κόμμα όπως το ΚΚΕ επιδιώκει τη βία υπάρχει ένα ερώτημα, αν θα του κάνεις το 'χατίρι'. Είναι σαφές ότι η κ. Παπαρήγα και η ανεύθυνη τυχοδιωκτική ομάδα γύρω από την ηγεσία του ΚΚΕ θέλουν έναν νεκρό» αναφέρει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στα «Νέα».

Στην τελική ευθεία το ασφαλιστικό


Στην τελική ευθεία για την ψήφισή του μπαίνει αυτήν την εβδομάδα το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Την Τρίτη εισάγεται στην Ολομέλεια της Βουλής και την Πέμπτη, ημέρα γενικής απεργίας που έχουν προκηρύξει η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ και το ΠΑΜΕ, αναμένεται να ψηφιστεί.

Την Τετάρτη στην Ολομέλεια αναμένεται αντιπαράθεση κορυφής, όπου θα μιλήσουν ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της ΝΔ.