Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Δεν υπήρξε «κρυφή» συνάντηση Προβόπουλου στην Άγκυρα


Ανώτερα στελέχη της Τράπεζας της Ελλάδος διαψεύδουν τα περί μυστικής συνάντησης μεταξύ του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος και του προέδρου του τουρκικού Κρατικού Συμβουλίου Τραπεζικού Ελέγχου, σχετικά με τη φημολογία περί πώλησης του 30% της Finansbank από την Εθνική Τράπεζα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας «Σαμπάχ», ο έλληνας διοικητής πραγματοποίησε πριν από 10 ημέρες «κρυφή» επίσκεψη στην Άγκυρα.

Μονόδρομοι και Παρακάμψεις


το λαβαμε απο:epirusgate.blogspot.com

Του Νίκου Κοτζιά

Επί μήνες η κυβέρνηση αρνιόταν να σκεφτεί τις εναλλακτικές λύσεις που υπήρχαν για την χώρα, την έξοδο από την κρίση, την πολιτική της στην ΕΕ και τις διεθνείς σχέσεις της. Το αρνιόταν με τέτοια επιμονή ώστε είχε τυφλωθεί και δεν μπορούσε να διακρίνει τις υπάρχουσες εναλλακτικές λύσεις. Τελευταία, επειδή μεγαλώνει η λαϊκή οργή απέναντι στην πολιτική της, η κυβέρνηση ναι μεν δεν ανακάλυψε (ακόμα) εναλλακτικούς δρόμους, υιοθέτησε, όμως, «παρακάμψεις». Επί ημέρες έκανε αναγγελίες για τις τελευταίες αλλαγές στον νόμο για τα ασφαλιστικά και τις εργασιακές σχέσεις.

Διπλή ικανοποίηση Παπακωνσταντίνου



Την ικανοποίησή του για την πετυχημένη έκδοση των ελληνικών ομολόγων, αλλά και για το γεγονός ότι αναγνωρίζονται από τους κοινοτικούς αξιωματούχους οι προσπάθειες της Ελλάδας να εξυγιάνει την οικονομία της, εξέφρασε από τις Βρυξέλλες, ο υπουργός οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, αμέσως μετά τη λήξη του Συμβουλίου Ecofin.

Αποχωρεί η Εθνική Τράπεζα από την Τουρκία - Πουλάει την Finansnank - Αδιέξοδη και ζημιογόνα η αγορά


Ένα ταξίδι, μια μυστική συνάντηση, μία εξίσου μυστική διαβούλευση, αλλά σε όλα αυτά το αποτέλεσμα μετράει: Η Εθνική Τράπεζα αποχωρεί, σύμφωνα με αποκάλυψη της "Σαμπάχ", από την Τουρκία και αυτό είναι αποτέλεσμα της διαβούλευσης σε κορυφαίο επίπεδο. Η διαβούλευση έλαβε χώρα στην Άγκυρα μεταξύ του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργου Προβόπουλου και του προέδρου του τουρκικού Κρατικού Συμβουλίου Τραπεζικού Ελέγχου, Τεβφίκ Μπιλγκίν, λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει η φημολογία περί πώλησης του 30% της Finansbank από την Εθνική, γράφει σήμερα η τουρκική εφημερίδα «Σαμπάχ».

Προβληματισμός στα Επιτελεία: "Που το πάει η Άγκυρα;" - Βάλλεται η πολιτική κατευνασμού


Μεγάλος προβληματισμός για τις επόμενες τουρκικές κινήσεις στο Aιγαίο επικρατεί στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, αλλά ίσως και για πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό και στο υπουργείο Εξωτερικών. Το κλίμα ευφορίας της επομένης της επίσκεψης του Τούρκου πρωθυπουργού Ρ.Τ.Ερντογάν τον Μάϊο, το έχει διαδεχθεί μια ατμόσφαιρα προβληματισμού και ανησυχίας αφού τα επεισόδια στο Αιγαίο διαδέχονται το ένα το άλλο. Ο

Ανάπτυξη μετά την καταστροφή στην Πελοπόννησο


Με το ποσό των 9,3 εκατ. ευρώ χρηματοδοτήθηκε από την Marfin Investment Group (MIG) το πρόγραμμα «Νέοι Ελαιώνες», με στόχο την αποκατάσταση και ανασυγκρότηση των πυρόπληκτων ελαιώνων της Πελοποννήσου.

«Σε μια περίοδο που ακόμα και η υγιής επιχειρηματικότητα θεωρείται και αντιμετωπίζεται ως ασθένεια, μας ρωτάνε πού βρίσκουμε το κουράγιο και συεχίζουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της MIG, Ανδρέας Βγενόπουλος, σε σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε σε ειδική εκδήλωση.

Πουλάνε «μεταπτυχιακά»!!!



το λαβαμε απο:epirusgate.blogspot.com

Με την πολιτική που προωθεί η κυβέρνηση ο καθένας (κυριολεκτικά ο καθένας) μπορεί να μαζέψει πέντε φίλους του, να φτιάξει μια εταιρεία, να νοικιάσει κι ένα κτίριο και να πουλάει «πτυχία», «μεταπτυχιακά» και ό,τι άλλο μπορεί να επιλέξει! H «ELBA ΑΕ», μια επιχείρηση στα Γιάννενα, έκανε πράξη τη «Διά Βίου Μάθηση», επιλέγοντας να βαφτίσει τα χαρτιά που θα μοιράζει «μεταπτυχιακά»!Η ELBA (Εγνατία Εργαστήριο Διοίκηση

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ....


Γραφει ο Γρηγορης Ζωγραφακης

Στη πιο δυσκολη περιοδο που εχει διελθει η χωρα,οδηγουμενη επι 35 χρονια σε λαθος δρομο για να καταληξει στο μονοδρομο που επεβαλλαν οι ξενες δυναμεις με τη συνεργασια της ελληνικης κυβερνησης υπαρχει ελπιδα..

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟΝ Α.Σ ΛΑΜΙΑ


Στην παρακάτω διεύθυνση θα βρείτε την απογραφή/εγγραφή μελών στην προσπάθεια που κάνουν κάποιοι εραστές του ποδοσφαίρου για να σώσουν την ομάδα της πόλης τους , και συγκεκριμένα την ομάδα της Λαμίας!
όποιος θέλει να βοηθήσει μπορεί να βάλει τα στοιχεία του !
για εγγραφή μελών εδώ....
σας ευχαριστούμε προκαταβολικά.

Α.Σ ΛΑΜΙΑΣ


Εδώ ο καράβια χάνονται βαρκούλες αρμενίζουν θα σκεφτείτε διαβάζοντας το μήνυμά μου. Θα ζητήσω τη βοήθειά σας. Μέσα στη δίνη των προβλημάτων που ταλανίζουν την κοινωνία μας, με την ανεργία να φουντώνει, τα οικονομικά μας να ζορίζουν όλο και περισσότερο, με την αβεβαιότητα για το μέλλον... το τελευταίο που μας προβληματίζει είναι το ποδόσφαιρο και ο Α.Σ. "Λαμία". Με αγνές προθέσεις και κίνητρο να διαφυλάξουμε την ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης μας, που μεγαλώσαμε με τα ποδοσφαιρικά της κατορθώματα να δίνουν τροφή στα όνειρά μας, ξεκινάμε μια προσπάθεια μετατροπής της ομάδας σε σύλλογο λαϊκής βάσης. Ο χρόνος πιέζει κι αποφασίσαμε να μετρηθούμε ( ή να απογραφούμε όπως είναι της μόδας τώρα τελευταία!) όσοι είμαστε πρόθυμοι να κάνουμε την ύστατη προσπάθεια. Στο forza Λαμία υπάρχει μια ηλεκτρονική λίστα συλλογής υπογραφών από τους υποστηρικτές της πρότασης για έναν "Α.Σ.Λαμία - Λαϊκής Βάσης". Αν θέλετε ρίξτε μια ματιά http://lamiafc.blogspot.com/2010/07/blog-post_13.html. Θα είναι ανεκτίμητη η βοήθειά σας στην προσπάθειά μας!

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ



">


ΚΛΕΦΤΗΣ Νούμερο 2!
Ο γιός του ταχυδρόμου που από την γκασορνιέρα στην Καισαριανή ανέβηκε στο Παλαιό Ψυχικό και στην 150.000 Ευρώ!!! βίλα στο Καπανδρίτι! Και όλα αυτά μέσα σε 5 χρόνια! Σχόλιο κανένα ! Μούτζες εκατομμύριες! Πάρε να έχεις Ρουσόπουλε!


ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΣΟΥΦΛΙΑ

">







ΣΟΥΦΛΙΑΣ! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!ΑΑ ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ!!ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΟΝ ΣΟΥΦΛΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΛΕΦΤΗ ΤΗΣ 5 ΕΤΙΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!

ένα μεγάλο ευχαριστώ

σε όλους τους αναγνώστες, σε όλους τους συγγραφείς,στα blogs που φιλοξενουν τo RSS μας, σε όσους στέλνουν μηνύματα, στο γνωστό πλέον e-mail topsaxtiri@gmail.com , και συγκεκριμενα στους συγγραφείς  που γράφουν πολύ........... ο νωών νοείτο, που κατάφεραν σε αυτό το μικρό blog να έχει καταξιωθεί στα καλύτερα 500.000 του κόσμου, και ανάμεσα στα 3.000 στην Ελλάδα!!!
πατήστε εδώ για να το δείτε !!!!!

απογραφή δημοσίων υπαλλήλων

τελικά το σύστημα πάλι κόλησε, τελικά η το σύστημα δεν είναι καλό, ή είναι πάρα πολύ οι δημόσιοι υπάλληλοι!

Αυτοκτονία

αυτοκτονία είχαμε πριν από λίγες ώρες, στην Αταλάντη Φθιώτιδας, ένας άνδρας 50 ετών από τις Λιβανάτες εβαλε τέλος στη ζωηή του με κυνεγητική καραμπίνα.