Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ....

Γαλλική παρέμβαση για το κύμα εξόδου των Ρομά από τη Ρουμανία



Η Γαλλία ζήτησε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αναγκάσει τη Ρουμανία να σταματήσει το κύμα των Ρομά που εγκαταλείπουν τη χώρα.

Η Γαλλία ζήτησε σήμερα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αναγκάσει τη Ρουμανία να σταματήσει το κύμα των Ρομά που εγκαταλείπουν τη χώρα, λέγοντας ότι θα μπορούσε να

ΔΕ ΤΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ.....



ΤΗ ΛΕΣ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ....

Η 22 χρονη Jimena Navarrete απο το Μεξικο χριστηκε στο LAS VEGAS miss universe για το 2010....Τα θερμα μας συγχαρητηρια.....
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗ...

Μήνυμα Παπακωνσταντίνου προς τραπεζίτες για περισσότερα δάνεια στην αγορά


σημ.του blog μας:Ακομα ο Καραμανλης κυβερναει...;Γιατι απο τοτε τα ακουμε αυτα....αλλα ποτε δε τα ειδαμε.....


Στην ομιλία του στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών είπε ότι θα αποτελεί προαπαιτούμενο η συγκρότηση σχεδίου πιστωτικής επέκτασης από κάθε τράπεζα που επιθυμεί να ενταχθεί στη ρύθμιση, ώστε τα χρήματα να μην τροφοδοτήσουν απλά τη στήριξη του ισολογισμού των τραπεζών, όπως συνέβη με το προηγούμενο πακέτο. Ακόμη πρόσθεσε ότι η μείωση του ΑΕΠ στο 2010 θα είναι μικρότερη του 4%.

Γίναμε διεθνώς ρεζίλι με το θέμα του γηπέδου του αγώνα ΑΕΚ-Νταντί


Το λαβαμε απο:zeidoron.blogspot.com

Σε τούτη τη χώρα δεν πρόκειται να πλήξουμε ποτέ!
Κάθε μέρα όλο και κάτι θα συμβαίνει που θα μας κάνει διεθνώς ρεζίλι.
Σχεδόν 24 ώρες πριν την έναρξη του επαναληπτικού αγώνα ΑΕΚ-Νταντί Γιουνάιτεντ για το Europa League και στην Ενωση περιμένουν την έγκριση από την ΟΥΕΦΑ για τη διεξαγωγή του παιχνιδιού στο γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Νέο σύστημα εξετάσεων από το 2014


Συνολικά 106.189 ήταν φέτος οι υποψήφιοι για μία θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, από τους οποίους εισάγονται 84.368, ενώ το 2009 είχαν εισαχθεί 68.794 υποψήφιοι. Οι εγγραφές των επιτυχόντων θα γίνουν από 13 έως 30 Σεπτεμβρίου.

"Ξεσκονίζουν" τα μητρώα των συνταξιούχων


8.500 συνταξιούχοι στην Ελλάδα είναι πάνω από 100 ετών, εκ των οποίων οι πεντακόσιοι πάνω από 110, σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Εργασίας.

Από ελέγχους διασταύρωσης στο 1/3 αυτών των συνταξιούχων προκύπτει ότι οι 321 έχουν πεθάνει και κάποιοι συνεχίζουν να λαμβάνουν τη σύνταξή τους, ή η σύνταξη κατατίθεται σε τραπεζικό λογαριασμό.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ......

Φεστιβάλ ΚΝΕ και χορηγίες!


Εχθές το απόγευμα βρέθηκα ανάμεσα σε κάτι τύπους που μοίραζαν φυλλάδια, ο ένας μου το έδωσε να το διαβάσω και ο άλλος με ρώτησε αν θα ήθελα να τους βοηθήσω αγοράζοντας ένα-δύο κουπόνια για να μπορέσουν να μαζέψουν χρήματα για την κάλυψη των εξόδων του φεστιβάλ της ΚΝΕ που είχαν διοργανώσει!
Αφού τους απάντησα ευγενικά ότι χρήματα δε πρόκειται να δει κανένα πολιτικό κόμμα ,συνέχισα την πορεία μου διαβάζοντας το φυλλάδιο.
Δεν πρόλαβα να φτάσω στην 4η 5η γραμμή και αμέσως σταμάτησα το διάβασμα!
Ο λόγος;; Έγραφε σε εκείνο το σημείο ότι "τα παιδιά της ΚΝΕ διοργανώνουν όλες τις εκδηλώσεις μόνοι τους, χωρίς να έχουν τη βοήθεια του κόμματος ή χορηγιών"!!!!!!!!
Και ρωτάω εγώ τώρα!
Αν εγώ πλήρωνα για το κουπόνι που μου πρότειναν , δε θα ήταν χορηγία;;;
Θα σήμαινε ότι ήμουν μέλος της ΚΝΕ και βοηθούσα το φεστιβάλ;;;;
Για πόσο χαϊβάνια μας περνούν;;;

OΤΑΝ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ...


Το λαβαμε απο:ideopigi.blogspot.com

Γράφει η Ιδεοπηγή

Παρακολουθούμε με αγωνία τις εξελίξεις σχετικά με το Ιράν και την πιθανολογούμενη επέμβαση, του «χωροφύλακα» της περιοχής Ισραήλ, κατά των πυρηνικών του εγκαταστάσεων, φυσικά υπό την κάλυψη των παγκόσμιων «χωροφυλάκων» ΗΠΑ.

The cove!


Καλά και άγια τα σατυρικά μας μηνύματα ,αλλά δεν πρέπει να παραβλέπουμε και κάποια λίγο σημαντικότερα!Σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε την ταινία-ντοκιμαντέρ του Λουι Ψυχογιού(παντού υπάρχει κάποιος Έλληνας), η οποία δείχνει απίστευτα πράγματα σχετικά με τα δελφίνια και τη δολοφονία αυτών στην πόλη Ταϊτζί της Ιαπωνίας!!23,000 δελφίνια σκοτώνονται ετησίως για το κρέας τους στην Ιαπωνία ..........Ένα ντοκιμαντέρ το οποίο πραγματικά δημιουργήθηκε με πολύ κόπο (όπως θα δείτε και εσείς) και αξίζει τον κόπο να διαθέσετε 1,5 ώρα από το χρόνο σας για να το παρακολουθήσετε!

Τι απο τα δυο διαλεγετε....;


Γραφει ο Γρηγορης Ζωγραφακης

Μετα τη δημοσιευση στην εφημεριδα "Το Παρον" οτι ενδεχεται να «μπλοκαριστει» το Μνημονιο απο το Συμβουλιο της Επικρατειας ,πολλοι «μεντορες» και υπερασπιστες της πολιτικης της Κυβερνησης εσπευσαν να καταστροφολογησουν και να θεσουν το εκβιαστικο διλημμα –που ακουγεται απο την εκλογη της Κυβερνησης μεχρι σημερα-μετα τι;Θα

Απίστευτοι βανδαλισμοί...


Το φάσμα του αποκλεισμού από το Γιουρόπα Λιγκ αντιμετωπίζει η ΑΕΚ χωρίς καν να δώσει αγώνα ρεβάνς με την Νταντί Γιουνάιτεντ.

Δεκάδες οπαδοί του Πανιωνίου εισέβαλαν στο στάδιο της Νέας Σμύρνης και με τα μηχανήματα του κηπουρού (φτυάρια κλπ) προξένησαν κατέστρεψαν τον αγωνιστικό χώρο, ώστε να μην είναι εφικτή η διεξαγωγή της αναμέτρησης.

ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΜΑΣ



πηγη:ksipnistere.blogspot.com
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ! ! !

Έτοιμα είναι τα μπλουζάκια με το λογότυπο του ksipnistere όποιος επιθυμεί να παραλάβει ας τηλεφωνήσει στον αριθμό 6988261286 .
Τα μπλουζάκια στέλνονται με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα .

Όλι Ρεν: Εξετάζουμε τις προτάσεις για χαλάρωση του Συμφώνου Σταθερότητας


Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξετάζει σοβαρά τα αιτήματα εννέα κρατών μελών της Ε.Ε. να χαλαρώσουν οι κανόνες δημοσιονομικής σταθερότητας ως αναγνώριση των προσπαθειών τους για ασφαλιστική μεταρρύθμιση αναφέρει ο Όλι Ρέν, αρμόδιος επίτροπος για τα οικονομικά θέματα, σε συνέντευξη τύπου που έδωσε στην Νέα Υόρκη.

ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΑΚΙΔΩΝ (με ιώτα)


Το λαβαμε απο:e-newsandviews.blogspot.com

Στη χώρα με τους περισσότερους αυτοαπασχολούμενους… μπλοκάκιδες, το ασφαλιστικό καθεστώς αυτής της τάξης ελεύθερων επαγγελματιών είναι πραγματικά παρανοϊκό.

"Στα κάτω του" ο Μπάρακ Ομπάμα


Σε πτώση με μεγάλη δυναμική βρίσκεται η δημοτικότητα του Μ.Ομπάμα με αφορμή τα σχέδια φορολόγησης των υψηλότερων εισοδημάτων, δείχνει έρευνα του Reuters/Ipsos, σχεδόν δύο μήνες πριν από τις ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου.

Τέλος ο Τεγόπουλος από την «Ελευθεροτυπία»




Αυτό που ακουγόταν το τελευταίο διάστημα έντονα έγινε πραγματικότητα.

Το όνομα του Θανάση Τεγόπουλου, του μέχρι χθες εκδότη της «Ελευθεροτυπίας», δεν βρίσκεται πλέον στην λίστα με τα ονόματα των δημοσιογράφων της εφημερίδας, ύστερα από επιθυμία της Μάνιας Τεγοπούλου.

Παιδεία: Το μεγαλύτερο "θύμα" της κρίσης



Κατεπείγουσα συνάντηση Διαμαντοπούλου με δασκάλους για τα τεράστια κενά στα σχολεία


Τεράστια κενά εκπαιδευτικών, έλλειψη πιστώσεων και αγωνία για το αν τελικά θα καταφέρουν να λειτουργήσουν ορισμένα σχολεία, συνθέτουν το τρίπτυχο που έχει να

ΚΑΛΗΜΕΡΑ..........