Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Το μοναδικό χωριό της πατρίδας μας ,ίσως και εκτός αυτής, χωρίς πλατεία.


Κίνηση Πολιτών
Πρασιάς Ευρυτανίας
Σε όλα τα χωριά της Ελλάδας μας όλοι έχουν τουλάχιστον από μια πλατεία στρωμένη με πέτρινες πλάκες με την πετρόκτιστη εκκλησιά της στην.....

Το χειρόφρενο στις συγκοινωνίες έφερε αλαλούμ στους δρόμους...Ταλαιπωρία μέχρι και την Πέμπτη


Κυκλοφοριακός «Γολγοθάς» για τους οδηγούς που κινούνται στους δρόμους του λεκανοπεδίου της Αττικής.

Η κυρία Κατσέλη,το φάρμακο της τρόικας που σκοτώνει και η αλήθεια


Ωρύεται και διαρρηγνύει τα ιμάτιά της αριστερά και δεξιά η κυρία υπουργός Εργασίας,Λούκα Κατσέλη,πως ήταν αντίθετη με το πολυνομοσχέδιο σκούπα,που οδηγεί σε εργασιακό μεσαίωνα και πως αρνήθηκε να συναινέσει στην παραίνεση της τρόικας για εφαρμογή των......

Το τρέιλερ της τέταρτης ταινίας «Πειρατών της Καραϊβικής»


Χωρίς την Keira Knightley και τον Orlando Bloom στο cast αλλά με τη συμμετοχή της Penelope Cruz συνεχίζονται τα γυρίσματα της του τέταρτου σίκουελ της ταινίας «Pirates of the Caribbean On stranger Tides». Ο Johnny Depp ξαναφορά το κουστούμι του Jack Sparrow και αναζητά την Πηγή της Νιότης σε μια ταινία που για πολλούς είναι η πιο πολυαναμενόμενη της χρονιάς που έρχεται.

Το δημόσιο ως ο εχθρός - τίνος είναι το κράτος βρε παιδιά;

Του Νίκου Κοτζιά

Στην Ελλάδα το κράτος που συγκροτήθηκε μετά την επανάσταση του 1821 ήταν σαφώς πιο μικρό από τον χώρο όπου έκανε ο ελληνικός καπιταλισμός την πρωταρχική του συσσώρευση. Αφού Έλληνες έμποροι, εφοπλιστές και βιοτέχνες κινούνταν με....

ΣΠΑΝΙΟ ΕΙΔΟΣ ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΑ (ΣΑΜΟΥ) ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΑ!


Chamaeleo chamaeleon
(Linnaeus, 1758)
Κοινή Ονομασία: Μεσογειακός Χαμαιλέοντας

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ....

Ξεκινάει πάλι το "50-50";


Ένα βήμα πριν να υπογράψουν βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες οι ηθοποιοί της άκρως επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «50-50», φέρνοντας παραγωγή και cast πιο κοντά στο να ξεκινήσουν νέα γυρίσματα τον Ιανουάριο.
Τη φήμη επιβεβαίωσε και σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό «ΛΟΙΠΟΝ» ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της σειράς Παύλος Χαΐκάλης.

Ποιος έγδυσε τη Μαρίσα Μίλερ;


Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που μπορεί να κάνει τα πιο διάσημα μοντέλα του κόσμου να βγουν από τα ρούχα της, αυτός σίγουρα είναι ο σχεδιαστής Marc Jacobs. Η Marisa Miller συμμετέχοντας στην καμπάνια του μόδιστρου για την ενημέρωση γύρω από τον καρκίνο του δέρματος δε δίστασε να φωτογραφηθεί ολόγυμνη, φορώντας μόνο τα… παπούτσια της.

Το ιστορικό "αλφαβητάριο", δωρεάν εφαρμογή


Άρχισε να διατίθεται σήμερα στο iTunes από τις εκδόσεις Καστανιώτη η εφαρμογή-ebook "αλφαβητάριο" για iPad, iPhone και iPod touch. Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν και.....

Η Facebook ταινία της χρονιάς κυριαρχεί στις Χρυσές Σφαίρες


Ο Josh Duhamel, η Katie Holmes και o Blair Underwood ανακοίνωσαν το απόγευμα της Τρίτης τις υποψηφιότητες για Χρυσές Σφαίρες του 2011, στο ξενοδοχείο Beverly Hilton στο Hollywood.

Παρακαλώ Έλληνες διαβάστε!


Απίστευτος διάλογος στο γερμανικό περιοδικό Stern

Η παρακάτω ανοιχτή επιστολή του Walτer Wuellenweber, προς τους Έλληνες πολίτες, με τίτλο.....

Εκαναν στριπτίζ για άπορα παιδιά!....Στη Νεβάδα των ΗΠΑ


Το stripper mobile επέστρεψε χριστουγεννιάτικο και για καλό σκοπό. Καλλίγραμμες και γυμνασμένες καλλονές κάνουν strip show μέσα σε φορτηγό που κινείται στους δρόμους του Λας Βέγκας.

Τα κορίτσια του Déjà vu κλαμπ κατάφεραν σε ένα βράδυ να συγκεντρώσουν το πόσο των 19.000 δολαρίων το οποίο μαζί με δώρα, ποδήλατα και παιχνίδια θα παραδώσουν το προσεχές τριήμερο σε άπορα παιδιά της περιοχής.

Μη κόβετε τις συντάξεις ΟΓΑ από γέροντες που ζουν στη Β. Ήπειρο!


Φωνή διαμαρτυρίας προς την Κυβέρνηση από 6 Ηπειρωτικές οργανώσεις.
Την έντονη διαμαρτυρία τους εκφράζουν 6 Ηπειρωτικές οργανώσεις για την απόφαση της Κυβέρνησης να σταματήσει τη χορήγηση των συντάξεων του ΟΓΑ στους ομογενείς γέροντες που διαμένουν στη.....

Τα 10 πιο δημοφιλή YouTube videos του 2010


Τέσσερα video clips του Justin Bieber φιγουράρουν στη λίστα με τα music videos που συγκέντρωσαν φέτος τα περισσότερα views στο YouTube.

Η Halliburton θα πληρώσει 250 εκατ. δολ. στη Νιγηρία


Η αμερικανική πετρελαϊκή εταιρεία Halliburton συμφώνησε να καταβάλει 250 εκατ. δολ. στη Νιγηρία, προκειμένου να σταματήσει η δικαστική διαδικασία εις βάρος της για υπόθεση δωροδοκίας. Ανάμεσα στους κατηγορούμενους είναι και ο πρώην επικεφαλής της εταιρείας και πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Ντικ Τσένι.

Yahoo: Προχωρά άμεσα σε 600-700 απολύσεις προσωπικού



Στην απόλυση περίπου 600 εργαζομένων αναμένεται να προχωρήσει αμέσως, ίσως και σήμερα, η Yahoo, σύμφωνα με δύο πηγές που γνωρίζουν καλά τα θέματα της εταιρείας.

Τα πιο δυνατά online... κελαηδίσματα του 2010


Η οικολογική καταστροφή στον Κόλπο του Μεξικού που προκλήθηκε μετά το δυστύχημα σε πλατφόρμα άντλησης της BP ήταν το θέμα που συζητήθηκε περισσότερο απ' όλα στο twitter στη διάρκεια του 2010.

24ωρο «λουκέτο» - απάντηση στο νέο Μνημόνιο


Μόνο επείγοντα περιστατικά στα νοσοκομεία - Κλειστά τα φαρμακεία - Κατεβασμένα ρολά στις τράπεζες - Απεργία στα μέσα μαζικής ενημέρωσης
«Λουκέτο» στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα βάζουν τα συνδικάτα εργαζομένων, οι οποίοι αντιδρούν στο επικαιροποιημένο Μνημόνιο, που επιφέρει, μεταξύ άλλων, σαρωτικές αλλαγές στα εργασιακά, περικοπές μισθών στις ΔΕΚΟ και τα πάνω κάτω στις αστικές συγκοινωνίες.

Το χασμουρητό είναι κολλητικό μόνο μετά την ηλικία των πέντε ετών



Τα μωρά και τα μικρά παιδιά μέχρι πέντε ετών έχουν «ανοσία» στο χασμουρητό των άλλων και δεν το μιμούνται ενστικτωδώς όπως οι πιο μεγάλοι, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα.

Η Alfa Giulietta Αυτοκίνητο του 2011 για την Ελλάδα!


Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για το «Αυτοκίνητο της χρονιάς» για την Ελλάδα, με την Alfa Romeo Giulietta να επικρατεί των 11 φιναλίστ.

Δυναμικά συλλαλητήρια κόντρα στο «πολυνομοσχέδιο»


Με δυναμικές κινητοποιήσεις στο κέντρο της Αθήνας τα συνδικάτα εργαζομένων συμμετείχαν στην παναττική στάση εργασίας που εξήγγειλαν ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και το Εργατικό Κέντρο της Αθήνας, μια ημέρα πριν την γενική απεργία της Τετάρτης. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κόντρα στο «πολυνομοσχέδιο» και από το ΠΑΜΕ.

Ιδού το νέο έντυπο Ε1


Τα κεφάλαια που επαναπατρίστηκαν, τα εισοδήματα από αγροτουρισμό και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ακόμη και τα επιδόματα ανεργίας του ΟΑΕΔ θα «φακελώσει» το υπουργείο Οικονομικών με το νέο φορο-έντυπο Ε1.

Ο γύρος του κόσμου με τέσσερα πόδια...



Τέλος έβαλαν οι αρχές του αεροδρομίου στην περιπέτεια της εικονιζόμενης συμπαθέστατης μουσούδας. Μία Ιρανή επιχείρησε να το κρύψει στη βαλίτσα της ανάμεσα σε λούτρινα τιγράκια προκειμένου να το πάρει μαζί της.

Μια δόση χιούμορ.....

8 πράγματα που μάθαμε λάθος στο σχολείο!



Μάλλον κάποια πράγματα δε μας τα μάθανε σωστά. Μια λίστα το περιεχόμενο της οποίας θα μας εκπλήξει.

Άγριες συγκρούσεις φοιτητών-αστυνομίας στην Ιταλία


Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν στη Ρώμη, όπου φοιτητές συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις. Δεκάδες είναι οι τραυματίες ενώ σε τουλάχιστον 10 προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία.

Φορολογικο....


Χιλιάδες ερωτήματα πολιτών καταγράφουν ετησίως οι φορολογικές υπηρεσίες για θέματα φορολογίας κεφαλαίου, κώδικα βιβλίων και στοιχείων, είσπραξης δημοσίων εσόδων, φορολογικών ελέγχων και μητρώου.

Ω! Έλατο:Τα μεγαλύτερα χριστουγεννιάτικα δέντρα του κόσμου



Εκατομμύρια λαμπάκια, χιλιάδες μέτρα καλώδιο, εκατομμύρια στολίδια. Τόσα υλικά χρειάστηκαν για να στολιστούν τα πιο μεγάλα και εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα δέντρα του κόσμου.

Επιχειρηματίας επιχείρησε να αυτοπυρποληθεί


Συνελήφθη, σήμερα το απόγευμα, την ώρα που προσπάθησε να αυτοπυρποληθεί έξω από το Μεγαρο Μαξίμου, από άνδρες της ασφάλειας του Πρωθυπουργού ένας 55χρονος έλληνας.

Οι "Πρωταγωνιστές" κλείνονται στις σελίδες ενός βιβλίου !



Αναμφισβήτητα οι "Πρωταγωνιστές" είναι μία απο τις λιγοστές δυστυχώς απολαυστικές εκπομπές που μπορεί να δει κανείς στην ελληνική τηλεόραση...

Χωρίς χριστουγεννιάτικο δώρο τα ΤΑΧΙ!!!


Το Σωματείο των ΤΑΧΙ αποφάσισε, φέτος, λόγω της οικονομικής κρίσης να μην εισπράττουν οι οδηγοί δώρο Χριστουγέννων, όπως κάθε χρόνο.

Μη παραξενευτείτε.....


Επειδή μας κάνει κολπακια ο μετρητής μας και κολλάει συχνά πυκνά βάλαμε άλλον ένα που μετράει,από σήμερα τις προβολές σελίδων....Απλά μη παραξενευτείτε όταν τον δείτε....

Το χάπι της επόμενης ημέρας! Είναι επικίνδυνο;


Το χάπι της επόμενης μέρας. Γνωστό στις γυναίκες, πάντα με κάποια ερωτηματικά όμως. Πρόκειται για τη λεγόμενη επείγουσα αντισύλληψη, όπως αποκαλείται. Είναι όμως ασφαλές; Πότε ακριβώς μπορείς να το πάρεις; Έχει παρενέργειες;

Το TOP-10 της τηλεθέασης (13/12/2010)


Ο μικρός πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς, Μάνος Τσαγκαράκης
ΤΟ ΝΗΣΙ MEGA 51,0 2.822.000

Η Πάτυ μάς έλειπε!


"Αν άλλες χρονιές προσδοκούσαμε τον ερχομό του Αϊ-Βασίλη με τα δώρα, εφέτος, λόγω οικονομικής συγκυρίας, ο κουβαρντάς Αγιος παρακάμπτει τη χώρα. Αντ' αυτού θα πρέπει να περιοριστούμε στη.......

Πώς μπορεί μία γυναίκα να ικανοποιήσει 7 άντρες ταυτόχρονα;


Η κοπέλα έχει τρομερά προσόντα

Facebook Φοιτητής δημιούργησε τον παγκόσμιο χάρτη της φιλίας


Ένας νεαρός που κάνει την πρακτική του ως μηχανικός λογισμικού στο Facebook χρησιμοποίησε στατιστικά και απεικονιστικά εργαλεία για να δημιουργήσει έναν παγκόσμιο χάρτη των φιλικών δεσμών.

Η επόμενη μέρα στον Αγιο Παντελεήμονα....


Φίλοι μου από χθές κάτι άλλαξε στην πολύπαθη γειτονιά του Αγίου Παντελεήμονα. Προσέξτε τους κατοίκους του από σήμερα το πρωϊ και θα διαπιστώσετε την μεγάλη αλλαγή στα πρόσωπά τους. Ενα....

Μυστικά για να μυρίζει υπέροχα το σπίτι σας


Δώστε τέλος στις δυσάρεστες οσμές με φυσικούς τρόπους

Άλλη μία απόφαση για γέλια εσείς τι λέτε κύριε Μπιτσαξή?


Παρουσία των οπαδών του θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό Βόλου ο Παναθηναϊκός.
Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτή την έφεση που είχε ασκήσει η "πράσινη" ΠΑΕ και έσβησε την ποινή της μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των.....

Βαθμιαία επιδείνωση του καιρού από αύριο βράδι


Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το βράδυ της Τετάρτης με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές χιονοπτώσεις -ακόμα και σε πεδινές περιοχές- και τις ισχυρές καταιγίδες στις θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές.

Λίγη ντροπή κύριοι καθηγητές


Νάουσα 14-12-2010,

Το κρύο των προηγούμενων ημερών έφερε μαζί του και το χιόνι του Δεκεμβρίου. Από το πρωί μικρές νιφάδες έπεφταν απαλά θυμίζοντας σε όλους ότι....

Τρίκαλα - Aρτα ...Παραδίδεται αύριο η σήραγγα Γκρόπας


Παραδίδεται αύριο στην κυκλοφορία η σήραγγα Γκρόπας, μήκους 1.500 μέτρων, η οποία συνδέει τα Τρίκαλα με την Άρτα, μέσω Πύλης-Στουρναρέϊκων-Μεσοχώρας.

«Παράφορα» από τον Σάκη Ρουβά



Σήμερα σε όλα τα περίπτερα και δισκοπωλεία

Άρτεμις Αστεριάδη: πιστεύω ότι είμαι πάρα πολύ καλό κορίτσι!


Την γνωρίσαμε από τα Playmate, αργότερα την είδαμε στην εκπομπή του Mega «οι κηπουροί». Αυτήν την φορά μας δείχνει μέσα από τις σελίδες του κορυφαίου αντρικού περιοδικού playboy και τον «εσωτερικό» της κόσμο.

Τι είναι γυφτιά;


Γυφτιά = η επιδεικτική κακογουστιά ή αν θέλετε η κακόγουστη επίδειξη. Τουτέστιν, η γυφτιά είναι πρωτίστως ζήτημα αισθητικής, πολλές φορές και επιπέδου.
  • Ας τα πάρουμε όμως αναλυτικά! Τι σημαίνει.....

Πορεία μαθητών στην Πάτρα


Αντιδρούν στο πολυνομοσχέδιο για τις εργασιακές σχέσεις

Toυρκική φρεγάτα πάλι στο Σαρωνικό "σφήνα" σε άσκηση του Π.Ν. - Το απέκρυψε η κυβέρνηση


Τουρκική φρεγάτα έφθασε μέσα στη νύχτα Σαρωνικό κάνοντας "σφήνα" στην μεγαλύτερη άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού που διεξάγεται αυτή την στιγμή σε ολόκληρο το Αιγαίο. Για τη νέα τουρκική επιθετική κίνηση δεν ανακοινώθηκε τίποτα από....

Η Τζούλια στην Επίδαυρο! Το έιδαμε και αυτό..


Η στροφή στην ποιότητα συνεχίζεται. Με την διαφορά ότι αυτή η στροφή έχει πολλές λακκούβες. Και αυτό γιατί η Τζούλια Αλεξανδράτου, ανηφόρισε μέχρι την Επίδαυρο για να απαγγείλει Σεφέρη. Βλέπεις δεν της έφτανε ο Χατζιδάκης, θέλει και το κάτι παραπάνω το κορίτσι!

Ποιες σταρ είναι οι πιο καλοντυμένες;


''Ανταγωνίζονται'' πολλές κυρίες της showbiz, για μια θέση στη λίστα με τις πιο κομψές και καλοντυμένες γυναίκες, ενώ πολλές ''ιέρειες'' της μόδας, έλαμψαν δια της...απουσίας τους!!

Τι λένε τα μάτια της Μόνα Λίζα;



Ανακάλυψαν κρυμμένα μηνύματα