Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Μπήκαν με καλάσνικοφ στο σπίτι εφοπλιστή


Τρία άτομα με καλάσνικοφ εισέβαλαν χθες στο σπίτι εφοπλιστή στην Κηφισιά, με στόχο τη ληστεία, σύμφωνα με εκτιμήσεις της Αστυνομίας, αλλά τράπηκαν σε φυγή όταν αντελήφθησαν περιπολικό της Αμεσης Δράσης που έσπευσε έξω από την οικία. Ηταν γύρω στις 9.15 το πρωΐ, χθες, όταν τρεις με καλυμένα τα πρόσωπα και κρατώντας καλάσνικοφ, από τον περίβολο της οικίας στη συμβολή των οδών Λεβίδη και Χαρ. Τρικούπη στην Κηφισιά, μπήκαν στο χώρο της κουζίνας. Ωστόσο, κάποιος ο οποίος εργαζόταν εκείνη την ώρα στο σπίτι, τους αντελήφθη και ειδοποίησε την Αμεση Δράση. Στο σημειο έφτασε περιπολικό αλλά έγινε αντιληπτό από τους δράστες που πρόλαβαν να φύγουν. Επιβιβάστηκαν σε ΙΧ και εξαφανίστηκαν, χωρίς να έχουν καταφέρει, σύμφωνα με τα μέχρις στιγμής στοιχεία, να αρπάξουν κάτι από το σπίτι. Η αστυνομία διενεργεί εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Προβλήματα στα βόρεια προάστια της Αττικής από την πρωϊνή καταιγίδα


Σοβαρά προβλήματα σε περιοχές των βορείων προαστίων προκάλεσε η ξαφνική καταιγίδα, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε περί τις 40 κλήσεις για άντληση υδάτων από τις περιοχές της Σταμάτας, της Κηφισιάς, της Δροσιάς και του Αγίου Στέφανου και χρειάστηκε να επέμβει σε 18 περιπτώσεις.
Έντονα ήταν τα φαινόμενα και σε Μελίσσια, Βριλήσσια και Πεντέλη, όπου σημειώθηκαν διακοπές ρεύματος. Λόγω της διακοπής, πολλοί φωτεινοί σηματοδότες απορρυθμίστηκαν.
Σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, άστατος θα είναι και σήμερα ο καιρός, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ανατολικά και βόρεια. Μικρή βελτίωση αναμένεται από το απόγευμα.
Η θερμοκρασία στην Αττική δεν θα ξεπεράσει τους 28 βαθμούς Κελσίου.
Αύριο, Τρίτη, στη Μακεδονία, τη Θράκη και τα βορειότερα νησιά του Αιγαίου αναμένονται παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες.
Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.
Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο.

τρελη εμμονή!!!!



κατι για να ανέβει η διάθεση(κυρίως των ανδρών)!!!!

προσχολικό τεστ!

S s
View more presentations from atanatsis.

coca cola & mentos!

ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΣΛΟΒΑΚΙΑ σε λίγο 17:00 στη ΝΕΤ


Tρακτέρ στην Αθήνα!



Και να ένα τρακτέρ που έχει βγεί στον δρόμο αλλά για απεργία ούτε λόγος, είπαμε είναι καλοκαίρι τώρα και έχουν χωράφια να οργώσουν, από το φθινόπωρο θα μας σπάσουν τα νεύρα! (φωτ.Μενίδι).