Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ


Από την σελίδα http://lottohome.gr/ μπορείς να κερδίσεις ένα σπίτι με μόνο 24,99€. Στο Νομό Ευρυτανίας, 2 χλμ έξω από το μαγευτικό Καρπενήσι, στην περιοχή Κεφαλόβρυσο σε ένα καταπράσινο περιβάλλον η άξων ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ κατασκεύασε το 2004 ένα συγκρότημα αποτελούμενο από 4 σκανδιναβικά σαλέ σε ένα οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 5.017,70 τμ. σε υψόμετρο 850μ. με γεωγραφικές συντεταγμένες 38°53'59.25"N   21°47'4.54"E.
Η κατοικία για την οποία πραγματοποιείται λαχειοφόρος αγορά είναι η επονομαζόμενη στην πράξη σύστασης οριζοντίου ιδιοκτησίας αριθμός 5107/17.12.2004 , οριζόντια ιδιοκτησία-κατοικία Κ4 και είναι συνολικής επιφάνειας 85τμ περίπου.
Και στο you tube μπορείτε να δείτε το ανάλογο βίντεο
http://www.youtube.com/watch?v=qAnDbWB-FzY&feature=player_embedded

FACEBOOK + GAYDAR


πανικό έχει σκορπίσει στους χρήστες του FACEBOOK (ανω των 200,000,000 ατομων παγκοσμίως) η είδηση ότι δύο (2) φοιτητές του φημισμένου πανεπιστημίου της αμερικής ΜΙΤ έχουν δημιουργήσει μία εφαρμογή με την οποία μπορούν να προσδιορίσουν αν ένας χρήστης του , είναι ομοφυλόφιλος ή όχι !!!
η εφαρμογή στην ουσία συλλέγει πληροφορίες από το σύνολο των "φίλων" κάθε χρήστη ανάμεσα στους οποίους μπορεί να είναι και μερικοί ομοφυλόφιλοι οι οποίοι να έχουν δηλώσει στο προφίλ τους την σεξουαλική τους ταυτότητα!η εφαρμογή βέβαια δεν έχει 100% επιτυχία μιας και δεν έχει στοιχεία τεκμηριωμένα . παρόλα αυτά μετά απο μελέτη 1,500 προφίλ χρηστών του facebook οι οποίοι και είχαν δηλώσει το σεξουαλικό τους προσανατολισμού(στρέιτ , γκέι , μπαϊ σεξουαλ) τα αποτελέσματα ήταν άκρως εντυπωσιακά μιας και είχαν αρκετά μεγάλο ποσοστό επιτυχίας στην αναγνώριση των ομοφυλόφιλων ανδρών!!
για να ενισχύσουν την θεωρία τους δοκίμασαν την εφαρμογή σε 10 προφίλ γνωστών ομοφυλόφιλων οι οποίοι δεν είχαν το σεξουαλικό τους προσδιορισμό γνωστό στο προφίλ του facebook το οποίο διατηρουν και τα αποτελεσματα ήταν εκπληκτικά μιας και αυτά προσδιόρισαν και τους 10 άνδρες ως ομοφυλόφιλους (το σύνολο των δειγμάτων παραμένει μικρό).

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΥΧΗ ΔΙΑΒΑΙΝΕ!!

Ο εικονιζόμενος άντρας ήταν αυτό που λέμε απίστευτα τυχερός χάρη σε ένα μπαλάκι του γκόλφ!
φυσικά και δεν πρόκειται για κάτι κακό που του συνέβη και σώθηκε χάρη στο μπαλάκι αλλά στην τύχη που είχε χτυπώντας το συγκεκριμένο μπαλάκι με ένα μπαστούνι του γκόλφ!
ο τζέισον χάργκετ (περι ου ο λόγος) δέχθηκε ,μετά από πολλές και επίμονες προσπάθειες, την πρόσκληση του αδερφού του να συμμετάσχει ως 5ο και τελευταίο μέλος στην ομάδα του για ένα τουρνουά γκολφ που διεξαγόταν για την συγκέντρωση χρημάτων υπέρ του πανεπιστημίου της γιούτα για τις έρευνες που κάνει επάνω στο διαβήτη!
ο τζέισον μαζί με άλλους 5 ερασιτέχνες γκολφέρ δέχθηκε να κάνει τη βολή του 1,000,000 $
όποιος ευστοχούσε στην βολή κέρδιζε το χρηματικό έπαθλο!
όμως δεν επρόκειτο για μια απλή βολή αλλά μια βολή από απόσταση 137 μέτρων!!!
αυτό που το κάνει ακόμη πιο σπουδαίο είναι οτι ο υπερτυχερός τζέισον δεν ήθελε να λάβει μέρος μιας και τον πονούσε ο καρπός ...
μετα το τέλος του αγώνα και τη νίκη του ο τζέισον αποκάλυψε τα δυο μηνύματα που έστειλε στην συζυγό του και μητέρα των 4 παιδιών τους!
το πρώτο έλεγε "θα αργήσω λίγο " και το δεύτερο " μόλις άλλαξε η ζωή μας"





ΩΡΑ


ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ PSAXTIRIOY : υπήρχε ένα μικρό πρόβλημα με την ώρα της δημοσίευσης που μόλις διορθώθηκε, ευχαριστώ για την κατανόηση.

είμαστε ακόμα σε beta - δοκιμαστικό στάδιο θέλουμε κάποια περίοδο προσαρμογής
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ο ΠΙΟ ΦΤΗΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΩΡΕΑΝ


   Και όμως δεν είναι ψέμματα. Σε αυτό το site http://www.livemocha.com/ μπορείτε να μάθετε μια ξένη γλώσσα εντελώς δωρεάν.
 
   ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ..........

ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ Η΄ ΟΧΙ???