Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Ξεκάθαρα φιλελεύθερο το κόμμα της Ντόρας

Ξεκάθαρα φιλελεύθερο το κόμμα της Ντόρας

Στα ''γεννητούρια'' του νέου κόμματος, της "Δημοκρατικής Συμμαχίας", πήγαν οι Μαρκογιαννάκης και Κιλτίδης ενώ αναμένονται να πλαισιώσουν τη Ντόρα η Έλσα Παπαδημητρίου ο Αθ.Γιανόπουλος και σύμφωνα με πληροφορίες ο Γ.Βουλγαράκης!




Με αρχές όπως η μείωση της φορολογίας και η κατάργηση της μονιμότητας στο δημόσιο, θέσεις που παραπέμπουν ευθέως στο νεοφιλελευθερισμό και την απολύτως ελεύθερη αγορά εξήγγειλε το νεο κόμμα της η Ντόρα Μπακογιάννη.

Θα κτίσουν την είσοδο της ΔΟΥ σκοπέλου !!!

Συμφώνα με ανακοίνωση που έβγαλε σήμερα ο σύλλογος ιδιοκτήτων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος σκοπέλου αναφέρουν τα παρακάτω στην ανακοίνωση που μας έστειλαν

πηγη:http://skopelos-news.blogspot.com/


Η ιστορία της Ελλάδας σε 10 Λεπτά ( video )

Ένα βίντεο αφιερωμένο στους Έλληνες!!!! Σε δέκα λεπτά και φυσικά δεν μπορείς να δείξεις μια ιστορία χιλιάδων χρόνων! Αξίζει όμως, γιατί καταγράφει ίσως τα σπουδαιότερα σημεία του τόπου μας. Γιατί όλα ανήκουν στην ιστορία μας και τα καλά και τα άσχημα! Ο νοών νοείτω!...

Η ομιλία Δημαρά για τη νέα πολιτική κίνηση...

Σε μια εποχή, εξαιρετικά δύσκολη για την πατρίδα μας, διαπιστώνουμε όλοι ότι το πολιτικό σύστημα της χώρας παρακμάζει και κλονίζεται. Οι λόγοι, οι αιτίες και οι αφορμές είναι πολλές και εκτιμώ ότι τις γνωρίζετε.
Η διαπλοκή, η πολιτική παρακμή, η οικονομική ανέχεια και η φτώχια που ακολουθούνται από μία γενικευμένη κατάρρευση ηθικών και θεσμικών αξιών, μόνο θλίψη και αγωνία για το μέλλον προκαλούν στον ελληνικό λαό.
Μετά από πολλές σκέψεις και συζητήσεις, βρισκόμαστε εδώ για να σας ανακοινώσουμε μια πολιτική μας απόφαση και να σας καλέσουμε σε κοινές προσπάθειες και αγώνες.
Είμαστε πολλοί εκείνοι που μαζί διαμορφώσαμε και συμφωνήσαμε σε αυτά που θα...

To blog "thinkingonfilms"

Αγαπώ πολύ το cinema και, όπως κάποιος γράφει ημερολόγιο για να επικοινωνήσει νοερά με το αντικείμενο του πόθου του, προσπαθώ να αποκρυσταλλώσω συναισθήματα που γεννούν διάφορες ταινίες.
Ίσως και να καταλάβω τι ήταν αυτό που με άγγιξε τόσο...
Σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από το να μοιράζεται κανείς ένα απαραίτητο συμπλήρωμα εαυτού...
www.thinkingonfilms.blogspot.com

Πόσοι είναι τέλος πάντων;

Ξεκινάς το πρωί να πας στη δουλειά, και σε κάθε φανάρι, μα κυριολεκτικά σε κάθε φανάρι, θα υπάρχει κάποιος αναξιοπαθών ρακένδυτος (λαθρο)μετανάστης να προσπαθεί να σου πλύνει το παρμπρίζ με ένα βρώμικο πανί και ένα μπουκάλι θολού νερού. Και μάλιστα είναι και επίμονοι. Σε μερικά δε φανάρια, είναι περισσότεροι του ενός. Αν σταματήσεις σε δέκα φανάρια, στα οκτώ από αυτά θα υπάρχουν οι εν λόγω πλύστες. Η αναλογία είναι μεγάλη.
Πας να κάνεις τη βόλτα σου στο πλακόστρωτο της παραλίας της Θεσσαλονίκης, αυτό που αποτελεί τη βιτρίνα της πόλης, και επί εκατοντάδες μέτρα θα δεις δεκάδες

Οι πολιτικοί έχουν να αποδείξουν στον λαό...

Όπως έχω πει και σε παλιότερη ανάρτησή μου, ήμουν και είμαι ακόμα πεπεισμένος ότι η κυρίαρχη ελίτ των πολυεθνικών ή αν θέλετε τα "παιδιά του Σικάγου" όπως τους αποκαλεί στο "Δόγμα του Σοκ" η Ναόμι Κλάιν, "πάτησε" στην Ελλάδα για να μπει στην ΕΕ βασιζόμενη σ' ένα σχέδιο που είχε σκοπό τον πλήρη εγκλωβισμό των πολιτών. Το σχέδιο αυτό είναι αυτό, που πολύ ειρωνικά αλλά όχι μακράν της πραγματικότητας κάποιοι το ονόμασαν "Δούρειος Ίππος και Δούρεια Φοράδα", κατέληγε στο ότι και τα δύο μεγάλα κόμματα εξουσίας στην Ελλάδα θα έπρεπε να έχουν αρχηγούς πειθήνια όργανα της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Αφού "καθάρισαν¨ με

Έδωσαν τον χρυσό της Ελλάδας για υποθήκη έναντι των Swaps;

Εδώ οφείλει να επέμβει αυτεπάγγελτα η δικαιοσύνη και να διερευνήσει την επώνυμη καταγγελία από διευθυντή τράπεζας σχετικά με την κατάσταση του Ελληνικού χρυσού. Η καταγγελία είναι βαρύτατη, αναφέροντας ξεκάθαρα ότι μέρος του Ελληνικού χρυσού βρίσκεται στην Αμερική και την τράπεζα Merill Lynch, ως υποθήκη για τα περιβόητα swaps των Σημίτη – Παπακωνσταντίνου!
Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε μόνο ότι στην.....