Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ανέκδοτοοοοοοοοοοοοοο.....!!!!!!! μικρό και καλό


Τι του έκανε του Χίτλερ, η γυναίκα του, στο κρεβάτι;;;;;

Katy Perry εναντίον Αλίκης Βουγιουκλάκης ''i kissed the girl'' vs ''χάλι γκάλι''



Ο κλέψας του κλέψαντος γίνεται σε αυτή την μουσική κοινότητα παγκοσμίως....


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ....

Όσες δημοσκοπίσεις και να κάνουνε...........


O κόσμος εκτός από τους πορωμένους θα τους ψοφήσει όλους!

Σταρκ: Αντίθετος με την πρόταση παράτασης της αποπληρωμής


«Έχω μπερδευτεί με το ΔΝΤ που προτείνει την παράταση της αποπληρωμής των δανείων που παίρνει η Ελλάδα από το Μηχανισμό Στήριξης, μολονότι πριν από έξι μήνες είχε δώσει τη συγκατάθεσή του στο σημερινό πρόγραμμα», τονίζει ο κ. Σταρκ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Die Welt” (20.10.10).

Η πρόταση αυτή προκάλεσε σύγχηση, δήλωσε για να συμπληρώσει ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελλάδα καθώς, «το πρόγραμμα περικοπών είναι σε λειτουργία μόλις ένα εξάμηνο και βρίσκεται σε καλό δρόμο». Ο κ. Σταρκ θεωρεί «περιττή» κάθε περεταίρω

Lexus CT200h: Ποιο πράσινο και από τα πράσινα...


Τον τίτλο του πιο «πράσινου» βενζινοκίνητου αυτοκινήτου μαζικής παραγωγής θέλουν να πάρουν οι μηχανικοί της Lexus (δηλαδή της Toyota) για το επερχόμενο CT200h.
Οι Ιάπωνες θέλουν να κατεβάσουν ακόμα περισσότερο το πήχη εκπομπής ρύπων από τα 89 g/100km του Prius στα 87 για το CT200h, κάτι που όπως ομολόγησαν οι ίδιοι το έχουν ήδη καταφέρει. Φτάνει πλέον να αποδειχτεί αυτό και στην πράξη!
πηγη:protothema.gr

3,5 εκατ. ευρώ το μήνα ζητά η σύζυγος του Μπερλουσκόνι


Μηνιαία διατροφή ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ ζητά από το Μπερλουσκόνι η σύζυγός του Βερόνικα Λάριο, με την οποία βρίσκονται στην διαδικασία έκδοσης διαζυγίου.

«Η κ. Λάριο επανέλαβε τα αιτήματά της στο πλαίσιο της διαδικασίας του διαζυγίου, ανάμεσά τους μία επιταγή περίπου 3,5 εκατομμυρίων ευρώ το μήνα», αναφέρει το πρακτορείο ANSA, επικαλούμενο ένα έγγραφο που κατατέθηκε πρόσφατα από τους

Άγγελοι στο Άγιο Όρος.........



Στο λινκ θα διαβάσετε το σχόλιο της φώτο και μετά θα σας πω και εγώ την δική μου θέση για την εικόνα , την οποία και έχω δει από κοντά!
σχόλιο από tro-ma-ktiko

Την συγκεκριμένη εικόνα την είδα στα μέσα Σεπτέμβρη του 2003 στο φυλάκιο του Αγίου Ανδρέα στην Καβάλα όταν υπηρετούσα τη στρατιωτική μου θητεία!Μου την έδειξε ένα παιδί που έχει συγγενική σχέση με έναν από τους κυρίους στη φωτογραφία. Η ιστορία που μου είπε
ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟ...

Τέλος στο Δημόσιο - «μπαταχτσή» βάζει οδηγία της Ε.Ε.


Μέσα σε 30 μέρες θα είναι υποχρεωμένο να πληρώνει τους πιστωτές του το Δημόσιο, σύμφωνα με οδηγία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ενώ θα πληρώνει τόκους για κάθε μήνα που θα καθυστερεί την πληρωμή. Η οδηγία αφορά και στις συναλλαγές μεταξύ επιχειρήσεων, οι οποίες θα πρέπει να ολοκληρώνονται μέσα σε 60 ημέρες.

Σύμφωνα με το ψήφισμα, το οποίο θα πρέπει να ενσωματωθεί στις εθνικές νομοθεσίες το αργότερο σε 24 μήνες, όταν το Δημόσιο καθυστερεί πάνω από ένα μήνα να πληρώσει τους προμηθευτές του για εμπορικές συναλλαγές θα πληρώνει επιτόκιο που θα είναι τουλάχιστον 8% πάνω από το βασικό της ΕΚΤ

Η νέα οδηγία προβλέπει ότι:

Αρνείται κάθε ανάμειξη με τα ομόλογα ο Π. Δούκας


Αρνείται ότι είχε οποιαδήποτε ανάμειξη στην έκδοση των δομημένων ομολόγων ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών της ΝΔ, Πέτρος Δούκας, με υπόμνημα που κατέθεσε στην αρμόδια Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής.
«Προσωπικά ως υφυπουργός Οικονομικών δεν είχα ουδεμία ανάμειξη στην όλη διαδικασία κατάρτισης των όρων της σύμβασης και έκδοσης των ομολόγων, όπως και όλοι οι προκάτοχοί μου, με εξαίρεση την περίπτωση

Περιοδεία Σαμαρά στη Θεσσαλία


Τριήμερη περιοδεία στη Θεσσαλία αρχίζει την Πέμπτη ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, αρχίζοντας από τη Μαγνησία, όπου θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Αλμυρού, ενώ θα επισκεφθεί και το εμπορικό κέντρο του Βόλου.
Την Παρασκευή, ο κ. Σαμαράς θα μεταβεί

Ο πιο... γκαφατζής ληστής - Ανέβαζε στο facebook φωτογραφίες με αυτά που έκλεβε


Πρόκειται για έναν 24χρονο, κάτοικο Θεσσαλονίκης, που ήταν μέλος σπείρας που χτύπαγε κυρίως βενζινάδικα. Ένας κακοποιός... κολλημένος με το facebook. Σε τέτοιο βαθμό, που τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, ανέβαζε νέες φωτογραφίες. Και τι φωτογραφίες!

Στη μια κρατούσε όπλα, στην άλλη οδηγούσε κλεμμένη μηχανή και σε άλλες πόζαρε δίπλα σε χρήματα. Αποτέλεσμα; Να τον τσακώσει η αστυνομία και μαζί με αυτόν και τους φίλους του. Οι Αρχές άρχισαν να ψάχνουν την υπόθεση, όταν διαπίστωσαν ότι ο αριθμός κυκλοφορίας της μηχανής που οδηγούσε ο 24χρονος στη φωτογραφία, ήταν κλεμμένη!

Από τις έρευνες αποδείχθηκε ότι ο...

Willow Smith ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΑΛΕΝΤΟ?


ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ 10 ΕΤΩΝ Η Willow Smith ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙ Whip My Hair!!!
Η Willow Smith ΚΟΡΗ ΤΟΥ Will Smith ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ Jay-Z Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ Michael Jackson!!!!

ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΗΝ Willow Smith ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ video clip!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ!!


Μας το "ταχυδρομησε":
pentapostagma.blogspot.com

" Σε φωνάζουν Ανθρωπάκο, κοινό άνθρωπο.Μα δεν είσαι εσύ που το λες ,ανθρωπάκο .Το λένε εκείνοι οι αντιπρόεδροι των Εθνών , οι εργατοπατέρες , οι πολιτικοί και οι φιλόσοφοι .Σου προσφέρουν το μέλλον σου μα δε ρωτούν για το παρελθόν σου .

Και όμως εισαι κληρονόμος ενός τρομερού παρελθόντος .Τούτη η κληρονομιά καίει σαν πυρωμένο διαμάντι στη χούφτα σου .Αυτό έχω μόνο να σου πω ......
Το μέλλον της ανθρωπότητας θα εξαρτηθεί απο τις σκέψεις και τις πράξεις σου .Όμως οι

Αυξήθηκε ο κύκλος εργασιών στη βιομηχανία


Αύξηση 17,1% σημείωσε ο γενικός δείκτης κύκλου εργασιών στη βιομηχανία (σύνολο εγχώριας και εξωτερικής αγοράς) τον Αύγουστο φέτος, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Αυγούστου 2009, έναντι μείωσης 25,1% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του 2009 προς το 2008.

Σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), η αύξηση του κύκλου εργασιών στη βιομηχανία οφείλεται στις εξής μεταβολές των δεικτών των επιμέρους τομέων βιομηχανίας:

α. Στην αύξηση του δείκτη κύκλου εργασιών ορυχείων- λατομείων κατά 44%, και

Η αυτοκριτική και η αυτογνωσία ως μέσα πνευματικής ολοκλήρωσης, κοινωνικής ευημερίας και επαγγελματικής επιτυχίας


Μας το "ταχυδρομησε":
oichalia.blogspot.com

Ζούμε σήμερα στην εποχή του καταναλωτισμού και του άκρατου-αθέμιτου ανταγωνισμού σε όλα τα επίπεδα(όσα έχουν μείνει τέλος πάντων με την κρίση που μας δέρνει) όπου κυριαρχεί το πνεύμα του υλικού ευδαιμονισμού, της επιβολής και της προσπάθειας κυριαρχίας προς τους άλλους με κάθε μέσο-τρόπο. Οι διαπροσωπικές σχέσεις έχουν ατονίσει ή και εξαλειφθεί σε μεμονωμένες περιπτώσεις και μέσω αυτής της αλόγιστης προσπάθειας για κέρδος, επιτυχία, αναγνωρισιμότητα και κάθε είδους διάκριση

Κάλπικα «δημοψηφίσματα»


Tου Ηλια Mαγκλινη(από τη ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ)

Θα είναι όντως «δημοψήφισμα» οι επικείμενες δημοτικές εκλογές ή πρόκειται για ένα άγχος που προκάλεσαν μόνοι τους οι συμμετέχοντες στην πολιτική ζωή; Ξέρουμε τι ακριβώς σημαίνουν σε αυτήν την περίπτωση τα περί «δημοψηφίσματος»: ότι, κατά τη γνώμη των αντιπολιτευτικών κομμάτων, ο ελληνικός λαός θα ψηφίσει κατά του Μνημονίου - διότι θα καταψηφίσει τους υποψηφίους που υποστηρίζονται από το κυβερνών κόμμα. Δεν είμαι βέβαιος από πού πηγάζει αυτή η βεβαιότητα, ότι το εκλογικό σώμα θα σπεύσει στις κάλπες για να εκδηλώσει την οργή του προς το Μνημόνιο. Ισως κάτι τέτοιο παρατηρηθεί σε κάποια από τα μεγάλα αστικά κέντρα, στα οποία η κομματική ψήφος

Γνωρίζετε γιατί στέρεψαν τα φαρμακεία και από ασπιρίνες;


Μας το "ταχυδρομησε":
aetoshal.blogspot.com

Διαβάζουμε σήμερα στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ότι με μέτρα ασπιρίνες επιχειρεί η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει το "τέρας"της ανεργίας.....

Διαβάζουμε όμως και στην εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ:"Απίστευτο! Στέρεψαν τα φαρμακεία και από ασπιρίνες. Πρωτοφανές φαινόμενο στα ελληνικά χρονικά, καθώς στην πλειονότητά τους τα φαρμακεία αδυνατούν πια να εξυπηρετήσουν ακόμη και για τα βασικά χάπια της καθημερινότητας"......
Τώρα καταλάβατε τι έγινε;;;

Νέο notebook ανακοινώνει η Apple


Ο CEO της Apple, Steve Jobs είναι πιθανό να αποκαλύψει μία καινούρια έκδοση του Macintosh notebook με επιπρόσθετες αλλαγές και καινοτομίες στο λειτουργικό σύστημά του, ανανεώνοντας με αυτόν τον τρόπο τον δεύτερο πιο προσοδοφόρο τομές της εταιρίας.

Αναμένεται, λοιπόν, ο καινοτόμος Steve να παρουσιαστεί στα κεντρικά της Apple στο Cupertino της Καλιφόρνια όπου και θα παρουσιάσει κατά πως όλα δείχνουν, ένα βελτιωμένο MacBook Air notebook.

Η Apple θα δώσει μία...πρόγευση για το τί έπεται σε ό, τι αφορά τις νέες βελτιώσεις,

Σκόνη στα μάτια των δημοτών του Ζωγράφου


Μας το "ταχυδρομησε":
zeidoron.blogspot.com


Πόση κατανόηση πια;Πήξαμε στη λάσπη και στη σκόνη!

του δημοσιογράφου Θοδωρή Ζούμπου
Ο επί σειρά ετών δήμαρχος Ζωγράφου, Γιάννης Κάζακος, ο οποίος φιλοδοξεί για μια ακόμη φορά να εκλεγεί δήμαρχος, χρησιμοποιεί τον τελευταίο καιρό ίσως το παλιότερο προεκλογικό κόλπο.
Εργά, έργα, και πάλι έργα.Εδώ και τρεις περίπου μήνες από άκρη σε άκρη σε όλο του Ζωγράφου και στα Ιλίσσια το μόνο που βλέπει κάποιος είναι δημοτικά έργα.Δρόμοι,Πεζοδρόμια, πλατείες και πάρκα ανακατασκευάζονται.Ακόμα και χώροι που δεν είχαν ανάγκη βελτίωσης καταστράφηκαν για να επανακατασκευαστούν (βλέπε Ηρώον και πεζοδρόμια στην Ανακρέοντος)!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ...

Η CIA παραδέχτηκε λάθη και παραλείψεις...


"Ολισθήματα" και "ανεπάρκειες" που επέτρεψαν σε βομβιστή αυτοκτονίας να διεισδύσει σε βάση των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν και να πυροδοτήσει τα εκρηκτικά που είχε ζωστεί, αναγνώρισε η CIA.

Τα "σφάλματα" που έγιναν περιλάμβαναν την έλλειψη δράσης παρά τις προειδοποιήσεις για τον δράστη, ειδικά από τις υπηρεσίες πληροφοριών της Ιορδανίας, της οποίας ήταν διπλός πράκτορας, και την πλημμελή τήρηση των μέτρων ασφαλείας που θα μπορούσαν να είχαν αποτρέψει την δεύτερη πιο πολύνεκρη επίθεση εναντίον της υπηρεσίας, κατά τα

«Οπλοστάσια» σε συνδέσμους οπαδών...


των Δημήτρη Πώποτα, Αριας Καλύβα(από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ)

Η γιγαντιαία επιχείρηση της Αστυνομίας σε συνδέσμους οπαδών μεγάλων ομάδων έβγαλε …λαβράκι, καθώς διαπιστώθηκε πως είχαν μετατραπεί σε οπλοστάσια… Βόμβες μολότοφ, αυτοσχέδιοι εμπρηστικοί μηχανισμοί, φωτοβολίδες, ρόπαλα, μαχαίρια, ακόμη και πιστόλια, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς της Κρατικής Ασφάλειας, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την ουσιαστική αντιμετώπιση της αυξανόμενης βίας στα γήπεδα.

Η επιχείρηση έρευνας πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα σε τέσσερις ποδοσφαιρικούς

Εν αναμονή των περικοπών η Βρετανία


Οι λεπτομέρειες του αναθεωρημένου προγράμματος κρατικών δαπανών στη Βρετανία ανακοινώνονται το απόγευμα της Τετάρτης (2.30μ.μ. Ελλάδος) από τον υπουργό Οικονομικών Τζορτζ Όσμπορν.

Εκτιμάται ότι η μείωση του προϋπολογισμού κάθε υπουργείου για την επόμενη τετραετία θα αγγίξει το 25% κατά μέσο όρο.

Η κυβέρνηση συνασπισμού φέρεται αποφασισμένη να καταργήσει 490.000 θέσεις εργασίας στο δημόσιο τομέα, παγώνοντας επίσης για μια διετία τους μισθούς των περισσότερων δημοσίων υπαλλήλων.

Την Τρίτη, ανακοινώθηκε ότι ο προϋπολογισμός του υπουργείου Άμυνας μειώνεται κατά 8%, καθώς και ότι θα κοπούν συνολικά 42.000 θέσεις εργασίας για στρατιωτικό και

Μία απλή,καθημερινή ιστορία..


Μας το "ταχυδρομησε":
anemo-milos.blogspot.com

Τις τελευταίες μέρες συνήθιζε να κάνει δύο στάσεις πριν τη δουλειά. Η μία ήταν στο κατάστημα με τα παιδικά έπιπλα. Ο ερχομός του νέου μέλους τον είχε γεμίσει με χαρά και με μια γλυκιά προσμονή! Κοιτούσε με στοργή τα μικροσκοπικά παιδικά έπιπλα και ο νους του ταξίδευε…σε ατέλειωτα παιχνίδια, γέλια και όνειρα!

Η άλλη στάση ήταν στο κοσμηματοπωλείο, με το υπέροχο κολιέ με τα κόκκινα κοράλια που

ΟΤΕ: Οι Γερμανοί ζητούν απολύσεις


Του ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΜΟΥΡΗ(AΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ)

Αυτή τη φορά δεν ήταν ο Παν. Βουρλούμης στο βήμα. Ομως η ομιλία του «τοποτηρητή» της Deutsche Telekom στα Βαλκάνια, Γκουίντο Κέρκοφ, δεν απείχε παρά ελάχιστα από τις θέσεις που έχει διατυπώσει ο απερχόμενος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ.

Βρε πώς αλλάζουν οι καιροί. Ιούνιος 2009 και οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ εμποδίζουν τον τότε πρόεδρο Π. Βουρλούμη (πρώτο πλάνο) να μπει στα γραφεία. Ανάμεσά τους, με αποφασιστική στάση, η Μαριλένα Ξενογιαννακο- πούλου (πρώτη από αριστερά). Σήμερα οι απολύσεις προαναγγέλλονται από γερμανικά χείλη (ο πρόεδρος έχει αποχωρήσει) και η

Φανταστείτε τι μας περιμένει μετά τις εκλογές....


Τη τελευταία φορά που είπε δε θα τη πληρώσει ο κοσμάκης έφερε το Δ.Ν.Τ.
Σήμερα που ξαναλέει ότι θα κάνουν το καθήκον τους χωρίς νέα βάρη για μισθωτούς και συνταξιούχους τι πρεπει να περιμένουμε....;

«Χτυπάει» κόκκινο η κόντρα διαδηλωτών- γαλλικής κυβέρνησης


Στα άκρα φαίνεται πως οδηγείται η κόντρα της γαλλικής κυβέρνησης με τους διαδηλωτές και ιδιαίτερα με τους ταραξίες, που προκάλεσαν επεισόδια κατά τη διάρκεια των μαζικών διαδηλώσεων που έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες για τα μέτρα που προωθεί στο συνταξιοδοτικό ο Σαρκοζί.


«Δεν θα αφήσουμε ατιμώρητους τους αλήτες», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός στη

Νέο "καυτό" dvd από την Τζούλια!


Μετά την τεράστια επιτυχία της πρώτης της πορνογραφικής απόπειρας με το πολυσυζητημένο dvd, το «Απαγορευμένο», η εκρηκτική Τζούλια Αλεξανδράτου, έρχεται να ταράξει ξανά τα νερά της εγχώριας σόουμπιζ, με μια δεύτερη καυτή ταινία!

Το συμβόλαιο της με την εταιρεία Sirina Productions και τον Δημήτρη Σειρηνάκη προέβλεπε ότι η Τζούλια θα έπρεπε να γυρίσει τουλάχιστον άλλα δύο πορνό και σαν σωστή επαγγελματίας η κ. Αλεξανδράτου κράτησε το λόγο της.

Σύμδωνα με πληροφορίες από το yupi.gr, ότι η Τζούλια έχει ήδη ολοκληρώσει τα

Η ορμονοθεραπεία αυξάνει τον κίνδυνο για επιθετικό καρκίνο του μαστού


Οι γυναίκες που λαμβάνουν χάπια ορμονοθεραπείας μετά την εμμηνόπαυση, έχουν αυξημένο κίνδυνο να εμφανίσουν επιθετικό καρκίνο του μαστού, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Η μελέτη, υπό τον ογκολόγο Ρόουαν Χλεμπόβσκι του Βιοϊατρικού Ινστιτούτου Ερευνών του Ιατρικού Κέντρου του πανεπιστημίου του Λος Άντζελες, που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό του Αμερικανικού Ιατρικού Συλλόγου (JAMA), σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερ και τους "Τάιμς της Νέας Υόρκης", είναι η πρώτη που διαπίστωσε αναλογικά περισσότερους θανάτους λόγω καρκίνου μεταξύ των γυναικών που κάνουν ορμονοθεραπεία και έρχεται σε

Ένα π.....η κοίτα ρε.....!!!!


Χάρυ Κλύν....ένα βιντεάκι από τα παλιά....Σαν λίγα ή και τίποτα να μην έχει αλλάξει....
Δείτε το βιντεάκι και γελάστε άφοβα....





ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία Εφετών για τις καταγγελίες Ε. Βασιλάκου


Προκαταρκτική εξέταση διατάχθηκε από τον προϊστάμενο εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Ιωάννη Σακελλάκο με αντικείμενο τα όσα είπε ο πρώην γενικός διευθυντής της ΓΔΑΕΕ Ευάγγελος Βασιλάκος στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του ενώπιον του υπουργού Εθνικής Άμυνας Ε. Βενιζέλου.

Ο Ε. Βασιλάκος κατά τη διάρκεια της αποχαιρετιστήριας ομιλίας του, την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου είχε πει επί λέξη: «Δέχτηκα απειλές αλλά δεν υπέκυψα. Διάφοροι αλητήριοι παρασιτούντες με λοιδώρησαν με αισχρό τρόπο. Δεν ενέδωσα, δεν τα πήρα."

Είχε πει τότε με έντονη συναισθηματική φόρτιση για να συνεχίσει λέγοντας:

9% των βιβλίων που πωλούνται στις ΗΠΑ είναι ebooks


Μας το "ταχυδρομησε":
elektronikosanagnostis.blogspot.com

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία (14 Οκτωβρίου 2010) της Association of American Publishers, της ένωσης των εκδοτικών οίκων στις ΗΠΑ, από το σύνολο των βιβλίων που πουλήθηκαν από τις αρχές του χρόνου μέχρι και τον Αύγουστο στις ΗΠΑ το 9% είναι ηλεκτρονικά βιβλία, ένα νέο ρεκόρ.

Οι πωλήσεις του συνόλου των εμπορικών βιβλίων (όλων εκτός των ακαδημαϊκών) στις ΗΠΑ για την περίοδο Ιανουάριος-Αύγουστος 2010 ανήλθαν στα $2,91 δις. Την ίδια περίοδο οι πωλήσεις των e-books ήταν $263

Ασχημόμετρο... η νέα εφαρμογή του I-phone


Μας το "ταχυδρομησε":
topeiraxtiri.blogspot.com

Αν η βασίλισα του παραμυθιού χρειαζόταν τον καθρέφτη που μιλάει για να μάθει πόσο όμορφη είναι, οι σύγχρονες πριγκίπισσες χρειάζονται απλά ένα i-phone.
H νέα εφαρμογή για το iΡhone κρίνει την ομορφιά σε λίγα δευτερόλεπτα συγκρίνοντας τη φωτογραφία που του βάζετε με τις ιδανικές αναλογίες στα χαρακτηριστικά του κάθε προσώπου. Ακολουθεί βαθμολογία ασχήμιας από το 1 ως το 10, όσο πιο άσχημος τόσο πιο κοντά στο 10 και χιουμοριστικό σχόλιο.
Η εφαρμογή διατέθηκε στις 13 Οκτωβρίου στη Βρετάνία και κάνει ήδη θραύση χάρη στα

Βρε τι μου θυμίζει, εμένα τον…απόγονο! Δείτε ένα πολύ καλό άρθρο περί δανείων και ΔΝΤ!


Mας το "ταχυδρομησε":
podikaki.blogspot.com

Διαβάστε τι έγινε στην ελληνική οικονομία το 1843, συγκρίνετε το με το σήμερα και θα αντιληφθείτε τι συμβαίνει στην παγκόσμια και στην ελληνική ιστορία, ανεξαρτήτως εποχών, προσώπων και ονομάτων. Η σύγκριση, μόνο ανατριχίλα μπορεί να προκαλέσει.
Έχουμε και λέμε:

Τι σημαίνει η λέξη Mercedes;

Μας το "ταχυδρομησε":
www.24grammata.com

Το όνομα Μercedes (Μερτσέντες, κατά τους ισπανόφωνους ή Μερσέντε, κατά τους Γαλλόφωνους) είναι γυναικείο όνομα και σημαίνει: η Χάρις (υποκ. Χαρούλα). Πρόκειται για επιθετικό προσδιορισμό της Παναγίας: Maria de las Mercedes (μτφ: Παναγία, η Μεγαλόχαρη ή η Ελεούσα, Mercedes > Χάρις, Eλεούσα, απ΄ εδώ και το γαλλικό mercie: ευχαριστώ). Αλήθεια, πως θα σας φαινόταν: «το καινούριο μοντέλο της Χαρούλας» (αντί για το καινούριο μοντέλο της Mercedes) ή “πόσα άλογα έχει η Χαρούλα/Mercedes”; Κάπως έτσι αντιλαμβάνεται τη λέξη Μercedes ένας Ισπανόφωνος.

Η Ιστορία της Λέξης: Mercedes έλεγαν, λοιπόν, και την κόρη του Emil Jellinek

Ο Μπόμπολας και ο Βαρδινογιάννης έφαγαν στο σπίτι του Σαμαρά; Το άλλο με τον ΤΟΤΟ το ξέρετε;


Μας το "ταχυδρομησε":
apnear.blogspot.com

Δηλαδή όταν το κάθε Ντοράκι - βλέπε Θέμος Αναστασιάδης - γράφει στο "ΘΕΜΑ" το ...Κυριακάτικο ανέκδοτο της εβδομάδας, θα πρέπει να το ...spamάρουμε σε όλο το δίκτυο ως ...αλήθεια;

Μα είναι δυνατόν να γράφετε τέτοια μπαρούφα και για μερικά κλικ παραπάνω τα άλλα ...ντορόφιλα του parapolitika.gr να το κάνουν σημαία;

Γιατί ρε μάγκες δε γράφετε γι αυτό που έρχεται; Για τη νέα Γαλλική Επανάσταση;
Βλέπετε τι γίνεται στη Γαλλία αυτές τις ημέρες και τρέμετε ε;

Όλοι μαζί: ΠΑΣΟΚ - Καρατζαφέρης- Ντόρα, ιδιοκτήτες ΜΜ"Ε", ιδιοκτήτες κυριακάτικων

Μουσείο στο βυθό


Μας το "ταχυδρομησε":
tnsite.blogspot.com

Εκατοντάδες αγάλματα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι τουρίστες στα νησιά Μουγέρες. Το περίεργο είναι ότι αυτό θα γίνεται σε μεγάλο βάθος, καθώς το μουσείο που τα φιλοξενεί είναι υποβρύχιο!

Ένα πρωτότυπο υποβρύχιο μουσείο δημιουργήθηκε στους νήσους Μουγέρες που αποτελείται από 400 αγάλματα που απεικονίζουν ανθρώπους.

Δημιουργός των γλυπτών ο Βρετανός καλλιτέχνης Τζέισον ντε Κάιρες Τέιλορ. Τα γλυπτά

Οι υποσχέσεις και οι φρούδες ελπίδες που μοίραζε, απλόχερα, ο Παπατόλιας


Μας το "ταχυδρομησε":
paspartoy.blogspot.com

Προεκλογική δέσμευση του Απ.Παπατόλια η πάταξη της γραφειοκρατίας σε 90 ημέρες. Με την ανάληψη των καθηκόντων του γύριζε την "κλεψύδρα" των 90 ημερών, όπως ο ίδιος έλεγε, κατά της γραφειοκρατίας προς όφελος του πολίτη. (δημοσίευμα 4/1/2007)

Λίγους μήνες αργότερα επανέφερε το θέμα με ανακοινώσεις για δέσμη μέτρων στην Πολεοδομία (14/4/2007). Μιλούσε για σύνταξη έκθεσης με την περίληψη των καταγγελιών που θα αποστέλλεται σε κοινωνικούς και επαγγελματικούς φορείς στο πλαίσιο της

Η προπαγάνδα συνεχίζεται...


Μας το "ταχυδρομησε":
pentapostagma.blogspot.com


Η κυβερνητική προπαγάνα άρχισε να εργάζεται αδιαλείπτως προκειμένου να μας πείσει να… αυτοκτονήσουμε. Και καλώς κάνουν οι προπαγανδιστές. Αυτή είναι η δουλειά τους. Γι αυτό πληρώνονται. Από τον δικό μας "θάνατο" ευελπιστούν να πλουτίσουν.
Όμως, κι εμείς οφείλουμε να τοποθετηθούμε απέναντι στις λογικές του παραλογισμού που προσπαθούν να επιβάλουν. Και για εμάς δεν είναι δουλειά, αλλά χρέος. Αμισθί, απέναντι στους επαγγελματίες διαμορφωτές της κοινής γνώμης, αισθανόμαστε τουλάχιστον υπερήφανοι και όχι ημίονοι της παγκοσμιοποίησης… και του ισοπεδωτικού Παπανδρεϊσμού.
Έτσι, με αφορμή το άρθρο "Το μνημόνιο στο εδώλιο", οφείλουμε -στους εαυτούς μας- να

Στοίχισε η κινεζική απόφαση στην Wall


Εικοσιτρία ακριβώς έτη μετά τη "Μαύρη Δευτέρα" που προκάλεσε σκηνές πανικού και σύγχυσης στην Wall Street, το αμερικανικό χρηματιστήριο γνωρίζει μια "γκρίζα" Τρίτη που φέρνει τις μεγαλύτερες απώλειες σε διάστημα δύο μηνών και στερεί από τον Dow Jones το επίπεδο των 11.000 μονάδων.

Αναστάτωση στην αγορά προκάλεσε από την αρχή της σημερινής συνεδρίασης η αιφνιδιαστική κίνηση της Κεντρικής Τράπεζας της Κϊνας να αυξήσει τα επιτόκια, ενώ έκδηλη ήταν καθ΄ όλη τη διάρκεια η απογοήτευση για τα αποτελέσματα που ανακοίνωσαν

Παγκόσμια Διακυβέρνηση: Ο οδοστρωτήρας των εθνών


Μας το "ταχυδρομησε":
ramnousia.blogspot.com

Σε γενικές γραμμές, ο κόσμος διήλθε τον 20 αιώνα μέσα από τρεις βασικές περιόδους.
Την περίοδο των παγκόσμιων πολέμων και τις πολιτικές διεργασίες που συντελέστηκαν μεταξύ και μετά αυτών. Επιγραμματικά, η περίοδος χαρακτηρίζεται από την καταστροφή της Ευρώπης ως την παγκόσμια ηγέτιδα ήπειρο, την εγκατάλειψη δια παντός από την πλευρά των ΗΠΑ του απομονωτισμού και η είσοδος της στην εποχή του παγκόσμιου παρεμβατισμού. Την είσοδο στη πυρηνική εποχή και του ιδεολογικού διπολισμού.

Η δεύτερη περίοδος που ακολουθεί, αυτή του «ψυχρού πολέμου», έχει πέντε βασικά

"Θα τα πούμε μετά τις εκλογές"


«Παράθυρο» για αλλαγές στο νόμο απαγόρευσης του καπνίσματος φαίνεται ότι ανοίγει το υπουργείο Υγείας.

Όπως είπε στο ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εστιατόρων, Ιωάννης Τσάκος, ο κ. Λοβέρδος τους είπε ότι προκειμένου να μην κατηγορηθεί ενόψει αυτοδιοικητικών εκλογών, θα συζητήσουν μετά τις εκλογές για μία κοινή συνισταμένη προκειμένου να βρεθεί λύση.

Ωστόσο, ο υπουργός επεσήμανε ότι δεν μπορεί να αναστείλει το νόμο που ψηφίστηκε από

Αν. Βγενόπουλος: Σκάνδαλο τα δομημένα ομόλογα


Η υπόθεση των δομημένων ομολόγων αποτελεί σκάνδαλο, το οποίο «δέον είναι να αποδειχθεί», κατέθεσε ο Ανδρέας Βγενόπουλος στην αρμόδια εξεταστική επιτροπή. Εκτίμησε ότι όλο το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης Καραμανλή γνώριζε τι συμβαίνει.

"Μπορώ να σας πω μετά βεβαιότητας ότι φαίνεται αδιανόητο να ισχυρίζεται κανείς ότι έγινε αυτή η έκδοση αυτού του συγκεκριμένου ομολόγου των 280 εκατομμυρίων κάτω από αυτές τις συνθήκες και δεν ήταν εις πλήρη γνώση όλου του οικονομικού επιτελείου της

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ


Μας το ταχυδρομησε":
info@gusto.com.gr

Ανάρτηση ΙΝ.ΚΑ

Δεν μας έφταναν η... κατάργηση και μείωση των μισθών και των συντάξεων, αυξήσεις φόρων, κατάργηση δικαιωμάτων και αυξήσεις στα είδη πρώτης ανάγκης…

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από έγκριτες εφημερίδες, και από το Διαδίκτυο, η κυβέρνηση προωθεί δύο μέτρα, συν τοις άλλοις πολυέξοδα για το κράτος :

1ο Θέλει να αντικαταστήσει την Ταυτότητα την με «κάρτα πολίτη», που πολύ σωστά έχει

Ναυάγησε η συμφωνία με το Κατάρ για τον Αστακό


Σε επιστολή του υφυπουργού Ενέργειας του Κατάρ προς τον υφυπουργό Εξωτερικών Σπύρο Κουβέλη τον ενημέρωσε ότι οι δύο κρατικές εταιρίες του Κατάρ αποσύρουν το ενδιαφέρον τους διότι κρίνουν ότι δεν είναι βιώσιμη η επένδυση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν προέκυψε τελικά συμφωνία ανάμεσα στους Ιταλούς και τους εκπροσώπους από το Κατάρ για την τιμή πώλησης του αερίου.

Σε δήλωσή του προς το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Κουβέλης αναφέρει ότι η καταρινή πλευρά αναγνωρίζει ότι από την πλευρά μας έγιναν οι κατάλληλοι χειρισμοί και ότι το πρόβλημα ανέκυψε μεταξύ των επιχειρηματιών που μετέχουν στην κοινοπραξία.

«Η εξέλιξη αυτή έχει να κάνει με το επιχειρηματικό μέρος της επένδυσης. Δεν τα

Μόνο η Ελλάδα "μαγειρεύει" στοιχεία....;


Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης

Αναθεώρησαν το έλλειμμα του 2009 βρίσκοντας μια απόκλιση της τάξεως των 2,5 δισεκατομμυρίων ευρώ ή περίπου 2,3% επιπλέον…Ας θυμηθούμε όμως ότι όταν ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός στήριξης το κλιμάκιο της Τρόικας αποτελούμενο κατά δύο μέρη από την Ε.Ε. και ένα του Δ.Ν.Τ. υποτίθεται ότι έλεγξε τα πάντα πρίν καταρτίσει το πρόγραμμα της δημοσιονομικής προσαρμογής….Ελήφθησαν τα μέτρα αλλά όπως είναι σαφές δεν επαρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες των πιστωτών μας….Από την άλλη δεν μπορούν να διακινδυνεύσουν λήψη νέων, φοβούμενοι τη κοινωνική έκρηξη…Οπότε γυρίζουν στο παλιό καλό κόλπο του εκβιασμού… «Ανεβάζουν» το έλλειμμα επιρρίπτοντας ευθύνες στο παρελθόν, που ξέρουμε όλοι καλά ότι δε θα τιμωρηθεί για να κάνουν απερίσπαστα το έργο τους…

Τι έγινε Όλγα....;


Αυτές είναι ειδήσεις....Τι έγινε Όλγα...;Είχες πάλι ειδοποίηση από το κοντρόλ ή ανέλαβες πρωτοβουλία...;Στο ρεπορτάζ για τις κινητοποιήσεις στη Γαλλία,την ώρα που η ανταποκρίτρια έλεγε ότι δεν έχουν βενζίνη αλλά δε διαμαρτύρονται γιατί είναι ταγμένοι στο πλευρό των απεργών η Όλγα την ευχαρίστησε,διέκοψε τη σύνδεση και άλλαξε θέμα...
Είχε δίκιο ο άνθρωπος που είπε...:Τόοση Δημοκρατία έχουμε να δούμε από τη Χούντα..."
Συνεχίστε έτσι και θα μιλάμε......αλα γαλλικά σε λίγο και στην Ελλάδα.....σύγχρονοι Γκέμπελς...

Και οικονομική απάτη από τα λαμόγια της ΚΟΡΟΙ- ΔΙ.ΑΣ


Σύμφωνα με δημοσίευμα στον αστικό τύπο (Καθημερινή)έχει ξεσπάσει κόντρα

σωκράτης γκιόλιας ΦΩΝΑΖΩ

Δώστε προσοχή στο παρακάτω κειμενάκι.....!!!!


Δώστε προσοχή και στείλτε το σε όλους τους γνωστούς σας, έχουν δεν έχουν παιδιά οι ίδιοι. εκείνοι μπορεί να τα προωθήσουν σε άλλους και η αλυσίδα να σώσει ένα παιδί, και μόνο για αυτό αξίζει λίγα λεπτά από το χρόνο σας. Πρέπει να παρατηρούμε τα πάντα, σκεφτείτε ότι κάποιο από τα σύμβολα μπορεί να το έχουμε σαν κόσμημα και εμείς (εν αγνοία μας) γιατί μας έκανε "κλικ" και μας άρεσε. Δίνουμε άθελά μας στόχο. Προσοχή και πάλι προσοχή.

Τα εισοδήµατα στο Διαδίκτυο


Τα εισοδήµατα εκατοµµυρίων φορολογουµένων σχεδιάζει να αναρτήσει στο Διαδίκτυο το υπουργείο Οικονοµικών, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους όσοι είναι εγγεγραµµένοι στο taxisnet να µπορούν να βλέπουν τι δήλωσε στην Εφορία και τι φόρο πλήρωσε ο κάθε φορολογούµενος, είτε πρόκειται για τον γείτονα είτε για τον υπουργό Οικονοµικών.

Οι υπέρµαχοι της συγκεκριµένης πρακτικής υποστηρίζουν ότι η άσκηση κοινωνικών πιέσεων θα οδηγήσει στον περιορισµό της φοροδιαφυγής, οι πολέµιοι κάνουν λόγο για το τέλος του φορολογικού απορρήτου και κατάφωρη παραβίαση προσωπικών δεδοµένων. Το υπουργείο