Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Κατώτερος...


Ένας πολύ κακός Ολυμπιακός κ μια κακή διαιτησία,έστεψαν την Μπαρτσελόνα πρωταθλήτρια Ευρώπης για το 2010..Το τελικό σκόρ ήταν 86-68..

4η αγωνιστική-Super League


Με νίκη προχώρησαν τα 2 πτηνά..Η βαθμολογία έχει ως εξής:
ΠΑΟΚ 10
ΟΣΦΠ 7
ΑΕΚ 5
ΑΡΗΣ 3
Τα αποτελέσματα είναι τα εξής:
ΑΕΚ-ΆΡΗΣ 4-2
ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ 1-0

Καφεδάκι;Καφεδάκι;


Η Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (προς το παρόν) Κυριά Μπατζελή απολαμβάνει αυτή την στιγμή το καφεδάκι της σε γνωστή καφετέρια στα καμμένα Βούρλα με παρέα γνωστό επιχειρηματία της Λαμίας αλλά και στενούς της συνεργάτες.
Μακάρι να είχα την ξεγνοιασιά της...που καιρός για σκοτούρες Κατερίνα μου ε;
Μετά τις προβλέψεις για ανάπτυξη(τί,ποιός;που;) στην Λαμία λογικά κάτι ξέρει που δεν ξέρουμε εμείς ή απλά έχει πάρει γραμμή από τον Πρωθυπουργό μας και το παίζει τρέλα!

Γιορτή της Μητέρας


Σήμερα γιορτάζουν οι μητέρες όλου του κόσμου..Χρόνια πολλά σε αυτές που μας έφεραν στη ζωή..Χρόνια πολλά ΜΗΤΕΡΑ..

ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ Δ.(α)Ν.Τ.(η)....!!!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Με συναισθηση αυτων που γραφουμε και αυτων που πιστευουμε απο το blog μας για την ανευ ορων παραδοση της χωρας μας σε ξενα χερια,σας παραθετουμε μια συνεντευξη ενος διακεκριμενου οικονομολογου,ο οποιος μιλαει στη κυριολεξια για κολαση του Δ.Ν.Τ..

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ...(?????)


Μεσα σε ολο το κυκεωνα των δηλωσεων περι σωτηριας της χωρας με την συμφωνια των Ευρωπαιων εταιρων μας,τα τεκταινομενα στη Βουλη αλλα και στα εσωκομματικα μετωπα περασε κατι απαρατηρητο..Ο κυριος Παπακωνσταντινου-για το λαο που ζηταει τιμωρια των ενοχων-δηλωσε οτι θα παταξει τη φοροδιαφυγη και θα τιμωρηθουν οι υπευθυνοι..Αποποιειται λοιπον των ευθυνων για το συνολο του πολιτικου κοσμου και οσων κατεκλεψαν τη πατριδα και μετατοπιζει την ευθυνη στους φοροδιαφευγοντες..Εξυπνο αλλα αν αναλογιστει καποιος οτι οι μεγαλες εταιρειες ειναι αυτες που δεν θα τις ακουμπησει
για ευνοητους λογους καταλαβαινετε οτι στοχευει απευθειας τις μικρομεσαιες επιχειρησεις..Παλια τακτικη κυριε υπουργε...Αλλα σας εχουμε παρει χαμπαρι..Γι αυτο σας προκαλουμε να βγαζετε τους "κλεφτες" στο διαδικτυο και αποδειξη των προστιμων που πληρωνουν..Να δουμε ποιους κυνηγατε και κατα ποσο πληρωνουν..Διαφανεια δε θελετε?
Ευχαριστουμε,παντως, που μετα τη "μισθο-κτονια" στο δημοσιο τομεα στρεφεται τα πυρα σας στους μικρους ελευθερους επαγγελματιες..Οντως εμεις φταιμε..Οχι για τα χρεη της χωρας..Αλλα γιατι ψηφιζουμε τοσα χρονια ανικανους και ανεγκεφαλους ανθρωπους...