Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Στις Βρυξέλλες την Τετάρτη ο Α. Σαμαράς


Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει την Τετάρτη ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς για να συμμετέχει στη Σύνοδο Κορυφής των αρχηγών των Κομμάτων, που είναι μέλη του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.
Τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας θα συνοδεύουν ο Εκπρόσωπος του Κόμματος, βουλευτής Β΄ Αθηνών Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο τομεάρχης Οικονομίας και βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος Σταϊκούρας και ο Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης, Σταύρος Παπασταύρου.
Ο κ. Σαμαράς θα επιστρέψει στην Αθήνα το απόγευμα της Πέμπτης.
πηγη:star.gr

Οι Τσέχοι δεν θέλουν να μπουν στο ευρώ για να μην δώσουν βοήθεια στην Ελλάδα!...


πηγη:press-gr.blogspot.com

O αριθμός των Τσέχων που είναι κατά της ένταξης της χώρας τους στο ευρώ αυξήθηκε κατά περίπου 50% από το Φεβρουάριο παρόλο που η πλειονότητα εξακολουθεί να είναι υπέρ, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιοποιήθηκε σήμερα. Συγκεκριμένα, το ποσοστό των Τσέχων που είναι κατά της υιοθέτησης του ευρώ αυξήθηκε στο 32,7% από 22,4% που ήταν πριν από τέσσερις μήνες, σύμφωνα με την έρευνα που πραγματοποίησε το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου η εταιρεία Median για λογαριασμό της εφημερίδας Lidove Noviny.
Το ποσοστό υπέρ της υιοθέτησης υποχώρησε στο 54,2% από 63,8% τον περασμένο Φεβρουάριο.
Πολλοί Τσέχοι φοβούνται επίσης ότι...
η είσοδος στο ευρώ θα σήμαινε πως θα πρέπει να πληρώνουν για τη διάσωση άλλων μελών, με το 81,5% να τάσσονται κατά της παροχής βοήθειας προς την Ελλάδα. Πηγή: Reuters

Sex:Οne night stand!


απο:trelokouneli.blogspot.com
Η απλή ευχαρίστηση του σεξ χωρίς δεσμεύσεις είναι μια απελευθερωτική εμπειρία. Είναι για να απολαύσεις τη στιγμή, να νιώσεις σέξι, να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου χωρίς να ανησυχείς αν θα τηλεφωνήσει το πρωί -αν βέβαια του δώσεις το κινητό σου!

Ενδείξεις-Συμπτώματα
Συνήθως είσαι καιρό μόνη, είναι βράδυ και ξαφνικά προσέχεις έναν σέξι άγνωστο. Πίνεις ένα ποτάκι για να ξεπεράσεις τις αναστολές σου. Φλερτάρετε ασυστόλως και ήδη φαντάζεσαι πως θα είναι στο κρεβάτι. Ένα συνειδητό one night stand μπορεί να σε κάνει να νιώσεις υπέροχα. Αρκεί να μην εγείρεις απαιτήσεις εκ των υστέρων σε μια κατάσταση που δεν ενδείκνυται για τίποτα παραπάνω από σαρκική εκτόνωση και... σεξουαλική απόλαυση. Αν είσαι τυχερή και είναι καλός βέβαια!

176 συλλήψεις σε 11 χώρες ...!!!Εξαρθρώθηκε διεθνές δίκτυο «κλωνοποίησης» πιστωτικών καρτών με ελληνικό παρακλάδι


Ένα διεθνές δίκτυο απάτης που βασιζόταν στην «κλωνοποίηση» πιστωτικών καρτών εξάρθρωσαν οι αστυνομικές αρχές της Ισπανίας σε συνεργασία με την Interpol.
Συνολικά συνελήφθησαν 178 άτομα σε 11 χώρες, ενώ η απάτη ξεπερνά τα 20 εκατ. ευρώ.
Όπως γράφει η El Pais, η έρευνα των Αρχών τόσο στην Ισπανία όσο και σε άλλες χώρες της Ευρώπης διήρκεσε δύο χρόνια.
Οι Αρχές ανακάλυψαν 120.000 κλεμμένους αριθμούς πιστωτικών καρτών και 5.000 «κλωνοποιημένες» κάρτες.
Μόνο στην Ισπανία συνελήφθησαν 76 άτομα, ενώ κατασχέθηκε το υλικό από έξι «εργαστήρια κλωνοποίησης» πιστωτικών καρτών.
Επιδρομές και συλλήψεις έγιναν επίσης στη Ρουμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία, τη Γερμανία, την Ιρλανδία, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τη Σουηδία, την Ελλάδα, τη Φινλανδία και την Ουγγαρία.

Η… υγρή φωτογράφηση της Kylie Minogue!

Καλοκαίρι, ζέστες και η Kylie Minogue είπε να φορέσει τα sexy μαγιουδάκια της και να φωτογραφηθεί για το περιοδικό «BlackBook».
Σε μια φωτογράφηση που θύμιζε πολύ… Lady Gaga, η Kylie ποζάρει μπροστά στο φωτογραφικό φακό βρεγμένη και μέσα στον αισθησιασμό.
Η Kylie στη συνέντευξή της εξομολογείται ότι έχει και τις καλές και τις κακές της μέρες και όταν ρωτήθηκε αν είναι ευτυχισμένη απάντησε: «Και τι είναι ευτυχία;»
Αποκάλυψε μάλιστα, ότι παρά το γεγονός ότι οι σκοτεινές της μέρες, ειδικά τον τελευταίο καιρό είναι αρκετές, δεν σταματά να κάνει σχέδια για το μέλλον. Ένα από αυτά να επιστρέψει στην υποκριτική!
Στόχος της μάλιστα να πρωταγωνιστήσει σε ταινίες του ανεξάρτητου κινηματογράφου!!!!



Δείτε το βίντεο με τη sexy φωτογράφηση της Kylie Minogue.(εδω)

«Ασφυξία» στη Δυτική Μακεδονία λόγω ρύπων


Σε "κλοιό" ρύπων βρίσκεται η Δυτική Μακεδονία όπως προκύπτει από την αξιολόγηση των μετρήσεων ατμοσφαιρικής ρύπανσης, που πραγματοποίησαν η ΔΕΗ και το Κέντρο Περιβάλλοντος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κοζάνης, από το περασμένο Σάββατο μέχρι σήμερα. Σύμφωνα με τις μετρήσεις προκύπτει σημαντική επιβάρυνση της ατμόσφαιρας στη Δυτική Μακεδονία, με αιωρούμενα σωματίδια (PM 10).

Συγκεκριμένα, ενώ η σχετική ευρωπαϊκή οδηγία ορίζει ότι, η μέση ημερήσια τιμή συγκεντρώσεων αιωρούμενων σωματιδίων δεν πρέπει να ξεπερνά το όριο των 50 μικρογραμμαρίων ανά κυβικό μέτρο, περισσότερες από 35 ημέρες το χρόνο, ήδη το περασμένο Σάββατο σημειώθηκαν υπερβάσεις του ορίου αυτού σε 7 σημεία μέτρησης, από τα 15 που υπάρχουν στους νομούς Κοζάνης και Φλώρινας. Την Κυριακή και τη Δευτέρα σημειώθηκαν υπερβάσεις σε 13 σημεία μέτρησης, ενώ σήμερα οι τιμές των αιωρούμενων σωματιδίων ήταν πάνω από το όριο σε όλα τα σημεία μέτρησης.

Ο Πούτιν αλλάζει το χωροταξικό πρότυπο της Ρωσίας


απο:ksipnistere.blogspot.com
Το νέο χωροταξικό πρότυπο της Ρωσίας είναι οι μονοκατοικίες!
Την στιγμή που στην Δύση και στον κομμουνισμό θέλαν να μας τσουβαλιάσουν στις πόλεις-φυλακες και στα διαμερίσματα-κλουβιά, η Ρωσία προωθεί τις μονοκατοικίες!
Αυτό πρέπει να μπει πρώτη είδηση μπας και ξυπνήσει ο κόσμος!
Η Ελλάδα καταστράφηκε από τις......πολυκατοικίες! Έχουμε την ομορφότερη χώρα του κόσμου και την καταστρέψαμε! Η μονοκατοικία εκδιώκεται! Κάθε μέρα περνούν μέτρα κατά της μονοκατοικίας: απαγορεύουν την δόμηση στα δάση(που η καλύτερη προστασία των δασών είναι μόνο αν κατοικούνται), βαφτίζουν “δάση” τα φρύγανα, θέλουν να καταργήσουν την εκτός σχεδίου δόμηση!, έχουν απίστευτη γραφειοκρατία με τις οικοδομικές άδειες και αν θες να χτίσεις μία μικρή μονοκατοικία θες ίδια ταλαιπωρία σαν να θες να χτίσεις ουρανιξύστη!(θα έπρεπε να καταργηθεί η άδεια για μικρές μονοκατοικίες, και την ευθύνη να έχει ο μηχανικός, και γενικά να μειωθεί η γραφειοκρατία και το άχρηστο χαρτοβασίλειο!)
Η είδηση εδώ:Το ρωσικό όνειρο για μια μονοκατοικία

ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΟΡΕΥΤΕΣ...?

ΑΠΟ:stakarfia.blogspot.com

Προσβάσιμα τα στρατιωτικά νοσοκομεία στους πολίτες


Ο ΥΕΘΑ κος Ευ. Βενιζέλος ανακοίνωσε το άνοιγμα των στρατιωτικών νοσοκομείων στους πολίτες. Τα νοσοκομεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα διαθέτουν πλέον κλίνες μέσω του ΕΚΑΒ στο ΕΣΥ και θα επεκτείνουν τη λειτουργία τους σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Παράλληλα, οι οπλίτες ιατροί και το στρατιωτικό ιατρικό προσωπικό που υπηρετεί σε μονάδες της περιφέρειας θα προσφέρει υπηρεσίας και στα κέντρα Υγείας.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ...


απο:ksipnistere.blogspot.com

ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΉΘΕΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

"ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ-ΑΝΗΛΙΚΩΝ-ΑΘΗΝΩΝ-ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΗΣ Μ.Κ.Ο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ."

Οι προβολές ανηλίκων με φωτογραφίες τους ή των ιδίων των παιδιών στα ΜΜΕ από ενήλικες με σκοπό οικονομικών ή προσωπικών απολαβών από το νόμο-διώκεται-ως-κακούργημα. Κι όμως Το χαμόγελο του παιδιού γράφει στα παλιά του τα υποδήματα κάθε τι-νόμιμο. Παρακολουθώ τις ενέργειες του πάρα πολύ προσεκτικά .Από τη μέρα πού......
για να κερδίσει ένα παλιόσπιτο στη Κέρκυρα έβγαλε τα παιδιά του σπιτιού στη ΤΒ, να κλαίνε καταντώντας αυτά βορρά και θέαμα στα μάτια της κάθε κυρά Κατίνας. Το συμπέρασμα πού δυστυχώς έχει βγει είναι ότι ΕΣΚΕΜΕΝΑ ως και σήμερα παρανομεί ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ και προκλητικότατα προς νόμους και ηθικές αξίες πού-διέπουν-αυτή-την-χώρα . Συγκεκριμένα-πράττει-τα-ακόλουθα: -1- Επαιτεί μπροστά στα παιδιά του χώρου του στη ΤV κι σε ΒΊΝΤΕΟ χρησιμοποιώντας αυτά ως αντικείμενα δημοσίευση για προσωπικά-και-οικονομικά-οφέλη. –2-Βάζει φωτογραφίες τους στο Ιντερνέτ δίπλα σε σποτάκια επαιτείας του χώρου του για διαφήμιση του.

Υπεγράφησαν 14 συμφωνίες μεταξύ Ελλάδας - Κίνας


Με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Zhang Dejiang, συναντήθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου.
O κ. Παπανδρέου υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά τον κ. Dejiang και αναφέρθηκε στις άριστες διμερείς σχέσεις.
Ο κ. Dejiang, από την πλευρά του, δήλωσε πεπεισμένος ότι η Ελλάδα θα ξεπεράσει την κρίση και ενημέρωσε ότι υπεγράφησαν 14 συμφωνίες συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών σήμερα το πρωί.
ΠΗΓΗ:star.gr

ΧΙΟΥΜΟΡ.....

ΑΠΟ: press-gr.blogspot.com



Σκίτσο του Ανδρεα Πετρουλακη από την "Καθημερινή"

"Σφυγμομέτρηση για τους μετανάστες"


ΑΠΟ:ksipnistere.blogspot.com
"Σε μία πρόσφατη έρευνα που έγινε στο κέντρο της Αθήνας, το ερώτημα που τέθηκε για να συμπληρώσουν γραπτώς οι ερωτηθέντες ήταν:
«ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜEΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» ;...

- 21% AΠΑΝΤΗΣΕ : « NAI »

- 17% ΑΠΑΝΤΗΣΕ : « OXI »
και το:
- 62% ΑΠΑΝΤΗΣΕ :

i like (the trumpet)!!


ισως το hit του καλοκαιριού!!
απολαύστε το!!

Λίγο για να γελάσουμε

http://www.greekpayback.com/
Γελάστε άφοβα ρίχνοντας στους κλέφτες τούρτες(όχι παγωτά)...

Καταρχήν συμφωνία για τα χρέη προς τους προμηθευτές


Καταρχήν συμφωνία του ελληνικού δημοσίου με τους προμηθευτές επί της νέας, βελτιωμένης πρότασης, που διατύπωσαν οι υπουργοί Υγείας και Οικονομικών κατά τη διάρκεια έκτακτης σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Οικονομίας.

Όπως δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, μετά τη συνάντηση, οι προμηθευτές θα εξοφληθούν τοις μετρητοίς με 245 εκατομμύρια ευρώ για τα έτη 2005 - 2006 και το μισό του 2007.

Για το υπόλοιπο του 2007 που είναι 1,1 δισ, θα πληρωθούν με άτοκα μονοετή ομόλογα του ελληνικού δημοσίου.

Για τα χρέη του 2008 που ανέρχονται σε 2,2 δισ. με διετή ομόλογα και του 2009 που ανέρχονται σε περίπου 2 δισ. με τριετή ομόλογα.

Τέτοιους βουλευτες χρειάζεται η Ήπειρος!


ΑΠΟ:epirusgate.blogspot.com
Στην Ολομέλεια της Βουλής συζητήθηκε το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για το Βατοπέδι, που απαρτίζεται από τις πέντε εκθέσεις των κομμάτων.Όπως αποκάλυψε χθες από το βήμα της βουλής ο βουλευτής Άρτας του ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτρης Τσιρώνης -ο οποίος συμμετείχε στην εξεταστική επιτροπή για το Βατοπέδι- εκτός από τον Α. Πάπιστα, ωφελημένος από την όλη υπόθεση υπήρξε και ο μίστερ MIG Ανδρέας Βγενόπουλος, που προέβη σε ακατάσχετη δανειοδότηση της.......

λιγο ακόμη και φτάνουμε 40!!!



39 βαθμούς Κελσίου δείχνουν τα θερμόμετρα στην περιοχή της Λαμίας αυτή τη στιγμή!
πάντα υπό σκιά μετρημένο!
εκτεθειμένα στον ήλιο δείξανε 45!!!
για αυτό λοιπόν μείνετε σπίτι παρέα με ανεμιστήρα ή air condition ή αλλιώς πηγαίνετε σε αίθουσες που διαθέτουν κλιματισμό!
στην περιοχή της Λαμίας τέτοιες αίθουσες είναι: τα γραφεία του Δήμου Λαμίας , η αίθουσα της Νομαρχίας , τα Κ.Ε.Π , οι εκκλησίες.
λογικά και στις υπόλοιπες πόλεις θα είναι ελεύθερες προς χρήση του κοινού παρόμοιες αίθουσες!
Πίνετε αρκετά υγρά ,κυρίως νερό ή τονωτικά ροφήματα αλλά αποφύγετε τα αναψυκτικά και το αλκοόλ

Κατάσταση ομηρίας στη Γερμανία


Άγνωστο αριθμό ομήρων, κρατά ο οπλισμένος άνδρας ο οποίος εισέβαλε την Τρίτη το μεσημέρι σε πολυκατάστημα της Λειψίας, στη Γερμανία.

Πριν από λίγη ώρα απελευθέρωσε 10 από αυτούς ενώ δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα του δράστη ούτε ο οπλισμός του.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της αστυνομίας, διαπραγματευτές βρίσκονται ήδη σε επαφή μαζί του, ενώ έχει αποκλειστεί ολόκληρη η περιοχή στο κέντρο της πόλης
πηγη:skai.gr

Ένταση σε συνέντευξη τύπου του Π. Γερουλάνου


Ένταση επικράτησε σε συνέντευξη τύπου του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού.
Μέλη του ΠΑΜΕ, εργαζόμενοι στον τομέα του τουρισμού, διέκοψαν τη συνέντευξη Τύπου του υπουργού Παύλου Γερουλάνου, στα γραφεία του ΕΟΤ.
Η ένταση αποκλιμακώθηκε με την πρωτοβουλία του υπουργείου, να τους συναντήσει ο γενικός γραμματέας Τουρισμού Γ. Πουσσαίος.
ΠΗΓΗ:star.gr

ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΣΤΗ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ....

πηγη:stakarfia.blogspot.com
Σοκαρίστηκε η Καλομοίρα όταν ο Σάκης Ρουβάς την φίλησε στο στόμα στα χθεσινά βραβεία. Η τραγουδίστρια προσπαθούσε να τον φιλήσει σταυρωτά στο μάγουλο αλλά ο Ρουβάς της ξέφυγε και την φίλησε στο στόμα...

http://troktiko.blogspot.com/2010/06/blog-post_2994.html

Εφάπαξ: Δανειοδότηση και καταβολή σε δύο δόσεις


Τη δανειοδότηση του Ταμείου Πρόνοιας των δημοσίων υπαλλήλων με την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου και την καταβολή του εφάπαξ σε δύο δόσεις προκρίνει η κυβέρνηση, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών κατά τη συνάντησή του με το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ.

Ήδη εκκρεμούν 20.000 αιτήσεις για χορήγηση εφάπαξ και το συνολικό ποσό ανέρχεται στα 900 εκατομμύρια.

Την επόμενη εβδομάδα πρόκειται να υπάρξει νέα συνάντηση – ενημέρωση για το νέο ασφαλιστικό στο δημόσιο.
πηγη:skai.gr

Επικρίσεις Όλι Ρεν για την υποβάθμιση της Ελλάδας από τον Moody's


"Περίεργη και ατυχή" χαρακτήρισε τη χρονική στιγμή που επέλεξε ο οίκος αξιολόγησης Moody's, για να υποβαθμίσει την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας, ο ευρωπαίος επίτροπος αρμόδιος για τις Οικονομικές Υποθέσεις Ολι Ρεν, τονίζοντας ότι η χώρα έχει λάβει μέτρα για την ανάταξη των δημοσίων οικονομικών της.

"Η απόφαση αυτή έρχεται σε μια χρονική στιγμή αρκετά περίεργη και ατυχή, έπειτα από τη συμφωνία που επιτεύχθηκε επί ενός προγράμματος μακροοικονομικής ανάταξης ανάμεσα στην Ελλάδα, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο", δήλωσε ο Ολι Ρεν ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Ψηφίστε ΟΛΟΙ!


Ψηφίστε ΟΛΟΙ!

Στην παρακάτω Αμερικανική τοποθεσία, γίνεται «δημοσκόπηση» για το αν η Μακεδονία είναι Ελληνική ή όχι. Μπείτε, ψηφίστε και διαδώστε το σε όσους ξέρετε!

http://www.topix.com/forum/world/macedonia/TAAAAFN23PMGMJ147

ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ......

Στο πλευρό της Ευγενίας ο... Λεβέντης!



Στο πλευρό της Ευγενίας Μανωλίδου ο Γιώργος Λεβέντης! Σε αντίθεση με τον Γιάννη Λάτσιο, που αν θυμάστε, είχε δείξει ενόχληση από την απόφαση της Ευγενίας να «εγκαταλείψει» τον Ant1 για το Mega, ο κ. Λεβέντης της έδωσε τις καλύτερες ευχές του για καλή σταδιοδρομία.
Και εκεί που μας πέρασε από το μυαλό ότι για είναι τόσο χαρούμενος και υπεράνω ήθελε κατά βάθος να την «ξεφορτωθεί», μας διαβεβαίωσε για το αντίθετο.
«Θα συνεργαστούμε σίγουρα με την Ευγενία ξανά», είπε υπονοώντας ότι αυτό θα γίνει πολύ σύντομα.
«Δεν φταίει κανείς που έφυγε η Ευγενία. Είχε μια πρόταση και πήγε, αλλά θα επιστρέψει», εξήγησε όλο νόημα και μας έβαλε σε σκέψεις… Κάτι σαν «δανεική» την παρουσίασε…
Λέτε η Ευγενία να επιστρέψει την επόμενη κιόλας σεζόν στο κανάλι του Αμαρουσίου; Γιατί όταν ρωτήθηκε ο κ. Λεβέντης αν την έχουν υπόψη για το επόμενο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» του «έφυγε» ένα πονηρό γελάκι.
Ο γενικός διευθυντής του ΑΝΤ1 μίλησε ακόμα και για το X- Factor. Παραδέχτηκε ότι θα γίνει και τρίτο, αλλά δεν έχουν ακόμα ειπωθεί λεπτομέρειες.
πηγη:star.gr

'Εφηβος έκαψε τους αμφιβληστροειδείς του με δείκτη λέιζερ!


ΠΗΓΗ:trelokouneli.blogspot.com
Ένας έφηβος στη Βρετανία προκάλεσε μόνιμες βλάβες στους αμφιβληστροειδείς του παίζοντας με έναν δείκτη λέιζερ που είχε αγοράσει από το Διαδίκτυο, αναφέρουν οφθαλμίατροι στο British Medical Journal.

Η πράσινη δέσμη του λέιζερ έκαψε μικρές περιοχές... της ωχρής κηλίδας του αμφιβληστροειδούς, με αποτέλεσμα να εμφανιστούν μαύρες περιοχές (σκότωμα) στο.. οπτικό πεδίο του νεαρού.

Δυο μήνες αργότερα, η οπτική οξύτητα είχε επανέλθει στα φυσιολογικά επίπεδα, οι βλάβες όμως δεν είχαν αποκατασταθεί.

Η θερμότητα του λέιζερ "μπορεί να οδηγήσει σε μόνιμο σκότωμα το σημείο όπου υπέστη έγκαυμα", προειδοποίησαν οι γιατροί του Μάντσεστερ. Πρόκειται για το πρώτο περιστατικό αυτού του είδους στη Βρετανία.
i-diadromi

Συνετρίβη αεροσκάφος στο κέντρο του Σίδνεϊ


Δύο άνθρωποι έχασαν την ζωή τους, όταν το αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν εξερράγη και συνετρίβη σε κατοικημένη περιοχή στο Σίδνεϊ.
Από θαύμα δεν υπήρξαν παραπάνω θύματα, καθώς το αεροπλάνο έπεσε δίπλα σε σχολείο σε πολυσύχναστο δρόμο της πόλης.
Νεκροί εντοπίστηκαν ο 28χρονος πιλότος του αεροσκάφους και η 40χρονη νοσοκόμα, που -ειρωνεία της τύχης- μετέβαιναν σε κοντινή περιοχή για να παραλάβουν ασθενή και να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια εταιρία, ο πιλότος του αεροσκάφους, που είχε μεγάλη εμπειρία, ειδοποίησε τον πύργο ελέγχου ότι χάνει έδαφος και ψάχνει να βρει ένα μέρος να προσγειωθεί. Λίγα λεπτά αργότερα προσέκρουσε με κολώνα ηλεκτρικού και τυλίχτηκε στις φλόγες.
Δύο από τους μαθητές του σχολείου, που ήταν μάρτυρες του τραγικού περιστατικού, και τρεις ακόμα πολίτες υπέστησαν στο σοκ.
ΠΗΓΗ:star.gr

Κίνδυνος η πτήση με παραπέντε τα μεσημέρια του καλοκαιριού

Το Μετσόβιο ανέπτυξε σύστημα έγκαιρης ειδοποίησης και αποτελεσματικής δράσης κατά δασικών πυρκαγιών

Ακινητοποιούνται αύριο οι συρμοί του μετρό


Χωρίς Μετρό θα είναι αύριο, Τετάρτη, η πρωτεύουσα, λόγω της 24ωρης απεργίας που κήρυξε το Σωματείο των εργαζομένων.
Οι εργαζόμενοι στο Μετρό διαμαρτύρονται για την απόφαση της διοίκησης να μην ανανεώσει τις συμβάσεις 275 συναδέλφων τους που λήγουν το επόμενο διάστημα, αλλά και στα οικονομικά μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση και τα οποία έχουν οδηγήσει σε μείωση των αποδοχών τους.
Υπενθυμίζεται πως οι εργαζόμενοι στο Μετρό συμμετέχουν και στην 5ωρη στάση εργασίας (11 π.μ. - 4 μ.μ.) που έχουν κηρύξει οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες για την Πέμπτη, 17 Ιουνίου.

Στον αστερισμό της ψηφιακής τηλεόρασης εισέρχεται η Αττική


Στην εποχή της ψηφιακής τηλεόρασης περνά η Αττική από τα ξημερώματα της Παρασκευής.
Η εταιρεία Digea-Ψηφιακός Πάροχος ΑΕ, η οποία έχει αναλάβει την εκπομπή ψηφιακού σήματος για τους επτά ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας, θα ξεκινήσει στις 18 Ιουνίου την εκπομπή ψηφιακού σήματος από τα κέντρα εκπομπής της Αίγινας και του Υμηττού, παρέχοντας ψηφιακό σήμα συνολικά σε πάνω από 4.500.000 κατοίκους.
Το αναλογικό σήμα θα συνεχίσει να εκπέμπεται από το κέντρο εκπομπής του Υμηττού, ενώ θα διακοπεί από το κέντρο της Αίγινας, σύμφωνα με τη σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση (21161/08).
Έτσι, οι περιοχές που θα επηρεαστούν άμεσα από την αλλαγή είναι η Γλυφάδα, η Άνω Γλυφάδα, η Βούλα, το Πέραμα και ορισμένα σημεία στους πρόποδες του Υμηττού.
Το κέντρο εκπομπής της Πάρνηθας θα συνεχίσει να εκπέμπει αναλογικά και δεν συμμετέχει στη μετάβαση.
Για τη λήψη του ψηφιακού σήματος απαιτείται τηλεόραση με ψηφιακό δέκτη ή αναλογική τηλεόραση συνδεδεμένη με ψηφιακό αποκωδικοποιητή που υποστηρίζει συμπίεση ΜPEG4/H.264/AVC.

Επενδύσεις δισ. ευρώ στην Ελλάδα απο το Πεκινο


Πολλά δισεκατομμύρια ευρώ σχεδιάζει να επενδύσει το Πεκίνο σε προγράμματα της ελληνικής ναυτιλίας, σε προγράμματα διαχείρισης υπηρεσιών και σε αεροδρόμια, σύμφωνα με δημοσίευμα των Φαϊνάνσιαλ Τάιμς.

Οι επενδύσεις αναμένεται να συζητηθούν κατά την επίσκεψη του αναπληρωτή πρωθυπουργού της Κίνας Ζιανγκ Ντεγιάνγκ -την Τρίτη- στην Αθήνα, τη δεύτερη επίσκεψη υψηλόβαθμου Κινέζου αξιωματούχου στην Ελλάδα μέσα σε τέσσερις εβδομάδες.

Σύμφωνα με τους ΦΤ, οι συμφωνίες που αναμένεται να κλείσουν με ελληνικές εταιρείες αφορούν στη ναυτιλία, τις τηλεπικοινωνίες και στην ανακαίνιση του πύργου στο λιμάνι του Πειραιά.

Επίσης θα υπογραφούν συμφωνίες για διάφορες κοινοπραξίες, για πτήσεις τσάρτερ, καθώς και ναυπηγικές συμφωνίες αξίας 500 εκατομμυρίων λιρών.

Η εφημερίδα σημειώνει το ρόλο που έχει ήδη αναλάβει στον Πειραιά η Cosco. Στο πλαίσιο των προσπαθειών που κάνει η ελληνική κυβέρνηση να προσελκύσει ξένες επενδύσεις αναφέρεται και το πρόσφατο ταξίδι του Γιώργου Παπανδρέου στη Λιβύη.
πηγη:skai.gr

Στο «φουλ» οι λιγνιτικές μονάδες λόγω ζέστης


Τα 9.000 Μεγαβάτ αναμένεται να ξεπεράσει το μεσημέρι η ζήτηση ηλεκτρικής ενέργειας λόγω ζέστης. Η ΔΕΗ έχει θέσει σε πλήρη λειτουργία τις λιγνιτικές μονάδες της στο ενεργειακό κέντρο Φλώρινας - Κοζάνης- Πτολεμαΐδας, με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί ήδη σημαντικές επιπτώσεις στην υγεία ευαίσθητων ομάδων πληθυσμού λόγω της ρύπανσης.

Έκκληση απευθύνει ο νομάρχης Κοζάνης Γιώργος Δακής. Ζητά από τη ΔΕΗ να περιορίσει τις λιγνιτικές μονάδες και να θέσει εντός συστήματος υδροηλεκτρικά φράγματα για την παραγωγή ενέργειας.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, η θερμοκρασία θα φτάσει σήμερα στα βόρεια τους 37 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 39 και στα νησιά του Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα τους 35 βαθμούς Κελσίου.

Πέμπτη και Παρασκευή η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, φθάνοντας στα ηπειρωτικά, τοπικά τους 39 και πιθανώς τους 40 βαθμούς.
ΠΗΓΗ:skai.gr

ΜΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.....




ΓΙΑ: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΣΧΟΛΙΑ,ΚΑΤΑΓΕΛΙΕΣ,ΑΠΟΨΕΙΣ.....ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ....

topsaxtiri@gmail.com

ΠΑΡΕ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΛΟΓΟ......
ΠΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ.....

Οι καθυστερημένες διαπιστώσεις του κ. διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας και ο δρόμος της παραίτησης


ΑΠΟ:ksipnistere.blogspot.com

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου

Ανεξαρτήτως της ευθύνης που φέρει στους ώμους του ο κ. διοικητής για την πλήρη και αντικειμενική ενημέρωση των πολιτικών κομμάτων, για την πραγματική κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, κατά την προεκλογική περίοδο, θα πρέπει να του καταλογιστούν ευθύνες για τις ετεροχρονισμένες διαπιστώσεις του ως προς τα προβλήματα και την κατάσταση της Ελλάδας μετά την εποχή του ΔΝΤ.
Αν μιλούσε αληθινά όλα αυτά τα χρόνια ίσως η Ελλάδα δεν θα βρισκόταν στη σημερινή χρεοκοπία. Πολύ καθυστερημένα, ο κ. διοικητής ανακάλυψε «τις ικανότητες και τα χαρίσματα που υπάρχουν σ’ αυτή τη χώρα» για να «επιστρατευθούν για την έξοδο από την κρίση» (βλ. την ετήσια έκθεσή του, στο «ΠΑΡΌΝ» της 2/5, σελ. 25).
Με τέτοιους οικονομικούς ηγέτες η Ελλάδα πάτωσε.
Αυτά, ανεξαρτήτως του γεγονότος ότι πριν από 6 χρόνια κλήθηκε να εφαρμόσει την οικονομική πολιτική της προηγούμενης κυβέρνησης, της οποίας η οικονομική φιλοσοφία ήταν εντελώς αντίθετη από όσα πρεσβεύει η σημερινή «σοσιαλιστική» κυβέρνηση.
Τώρα, ποια οικονομική πολιτική εφαρμόζει ο κ. διοικητής; Είναι με όλες τις πολιτικές; Υπηρετεί τους πάντες και τα πάντα;
Η παραίτηση επιβάλλεται για λόγους πολιτικής και επιστημονικής αξιοπρέπειας.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

Νεκρός μετά απο αλμα με παραπέντε στα Χανιά



Ένας άνδρας 28 ετών έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Κυριακής όταν επιχείρησε άλμα με αλεξίπτωτο πλαγιάς στο Οροπέδιο της Κράπης Σφακιών.


Ο 28χρόνος βρέθηκε στην περιοχή με τρία ακόμα άτομα τα οποία και επιχείρησαν με επιτυχία την πτήση με το αλεξίπτωτο πλαγιάς. Η παρέα επικοινωνούσε με ασύρματο ενώ υπήρχε και οπτική επαφή μεταξύ τους.

ΠΑΜΕ.....?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ...............!!!!!!

Ψινάκης – Καραμεροχαριτάτοι: Νέα κόντρα στην ελληνική showbiz!



Αχός βαρύς ακούγεται στην ελληνική showbiz. Ο Ηλίας Ψινάκης τα πήρε στο κρανίο με τους Καραμεροχαριτάτους και δε δίστασε να τους κράξει δημοσίως μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή.
Οι ψίθυροι ότι οι σχέσεις μεταξύ του Ψινάκη και του δίδυμου του ΑΝΤ1 είναι ψυχρές είχαν αρχίσει να γίνονται όλο και πιο έντονοι τον τελευταίο καιρό, όμως μετά την εμφάνισή του στον «Όμορφο Κόσμο το Πρωί», η υποψία έγινε βεβαιότητα.
Και για να μην είμαστε με την αμφιβολία, ο Ηλίας φρόντισε να μας ενημερώσει για την κόντρα του με τους παρουσιαστές του πρωινού του ΑΝΤ1 μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή.

Eurosatory 2010


Άνοιξε σήμερα τις πύλες της η διεθνής έκθεση αμυντικού υλικού Eurosatory 2010 στο Παρίσι.

Η έκθεση θα διαρκέσει εως την Παρασκευή και κατά τη διάρκεια της θα παρουσιαστούν συστήματα και εξοπλισμός για χερσαίες δυνάμεις και σώματα εσωτερικής ασφάλειας.

Το defencenet.gr παρακολουθεί την έκθεση και τα τεκταινόμενα με ειδικό απεσταλμένο του και θα ενημερώνει τους επισκέπτες του για τις σημαντικότερες εξελίξεις.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ MOODY'S....


Η σημερινή υποβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από τον οίκο Moody’s κατά κανένα τρόπο δεν αντανακλά ούτε την πρόοδο που έχει επιτευχθεί τους τελευταίους μήνες, ούτε τις προοπτικές που διανοίγονται από τη δημοσιονομική εξυγίανση και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της χώρας.
Τα στοιχεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού δείχνουν με μεγάλη σαφήνεια ότι το πρόγραμμα το οποίο έχει συμφωνήσει η Ελλάδα με την ΕΕ, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ εκτελείται κανονικά, με το έλλειμμα να έχει μειωθεί 40% σε σχέση με το 2009. Αυτή η σημαντική βελτίωση έχει αναγνωρισθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Επιπλέον, η ύφεση κατά το πρώτο τρίμηνο είναι μικρότερη από αυτή που προβλέπεται για ολόκληρο το έτος από το Μνημόνιο. Οι εισπράξεις από Φ.Π.Α., που δημιουργήθηκε κατά το πρώτο τρίμηνο, αυξήθηκαν κατά 6% ενώ πέρυσι είχαν μειωθεί κατά 11%.
Όλες οι διαφορετικές διαρθρωτικές δράσεις που προβλέπονται στο Μνημόνιο Συνεργασίας υλοποιούνται κανονικά και πολλές είναι ήδη μπροστά από το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί. Η δε πορεία του χρέους, παρότι σήμερα ανοδική, αναμένεται να αποκλιμακωθεί από το 2013 και ίσως και νωρίτερα εφόσον φαίνεται να διαμορφώνονται σταδιακά πιο ευνοϊκές συνθήκες.
Η Ελληνική Κυβέρνηση παραμένει απολύτως προσηλωμένη στο έργο της δημοσιονομικής προσαρμογής και της βελτίωσης των αναπτυξιακών προοπτικών της χώρας.

πηγη:star.gr

Χωρίς αλλαγές το τελικό σχέδιο για την Κύπρο


Χωρίς αλλαγές στο σχέδιο ψηφίσματος για την Κύπρο από τα πέντε μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας ολοκληρώθηκαν οι διαβουλεύσεις στην έδρα του ΟΗΕ στη Ν. Υόρκη.
Το ψήφισμα αναμένεται να εγκριθεί το απόγευμα της Τρίτης, ενώ ήδη η Κυπριακή αντιπροσωπεία εξέφρασε την ικανοποίησή της.
Νωρίτερα η τουρκική αντιπροσωπεία είχε επιχειρήσει χωρίς επιτυχία να συζητηθεί δικό της προσχέδιο ψηφίσματος.
Το τελικό σχέδιο ψηφίσματος ανανεώνει τη θητεία της Ειρηνευτικής Δύναμης στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ) για άλλους έξι μήνες, ενώ παράλληλα το Συμβούλιο Ασφαλείας παροτρύνει τις δυο πλευρές να αξιοποιήσουν τη δυναμική των διαπραγματεύσεων.
Με το σχέδιο ψηφίσματος δεν τίθεται χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης της διαπραγματευτικής διαδικασίας μέχρι το τέλος της χρονιάς, όπως προέβλεπε το αρχικό σχέδιο ψηφίσματος των Βρετανών και το τουρκικό σχέδιο ψηφίσματος.

πηγη:star.gr

Στον "απινιδωτή" το ΕΣΥ


Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά αφήνει το υπουργείο Υγείας αν οι προμηθευτές δεν αρχίσουν και πάλι να τροφοδοτούν με υλικά τα νοσοκομεία.

Ωστόσο, πήγες του υπουργείου εκτιμούν ότι μετά τις σημερινές προτάσεις των γενικών γραμματέων Υγείας και Οικονομικών οι προμηθευτές θα αρχίσουν και πάλι τις προμήθειες ιατρικού υλικού.

Σύμφωνα με τη νέα πρόταση η έκπτωση για την αποπληρωμή των χρεών του ΕΣΥ προς τους προμηθευτές από 18% με 19%, που ήταν αρχικά, έπεσε στο 13 - 14%.

ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ.......


ΓΡΑΦΕΙ Ο V For Vendetta

Βλεπετε τις αποστασιοποιησεις που συντελουνται στο Ελληνικο Κοινοβουλιο και σε αυτο που ονομαζουμε Ελληνικη Δημοκρατια....Ολα μοιαζουν με ενα καλοσχηματισμενο παζλ που πατησε σε ενα πατωμα σαθρο και αρχιζει να αποσυντιθεται...Αργα αλλα σταθερα....Αλλοι απο πολιτικο καιροσκοπισμο και αλλοι απο τη πιστη τους σε κατι καλυτερο απο αυτο που τους προσφερουν οι φυσικες ηγεσιες των κομματων,αρχιζουν να ανεξαρτητοποιουνται...Και αυριο τι?Πιστευω οτι εχει αναψει το φυτιλι για τη τελικη διαλυση των κομματων και την απαρχη της νεας μεταπολιτευσης...Αν η προηγουμενη αλλαξε τη δικτατορια σε Δημοκρατια,η νεα μεταπολιτευση πιστευω θα αλλαξει τη διεφθαρμενη δημαγωγικη δημοκρατια,που ζουμε σημερα,σε μια Δημοκρατια αρχων και θεσμων που θα προστατευονται αλλα και θα προστατευουν το Συνταγμα....Ολοι ειμαστε καλεσμενοι σε αυτη τη νεα αρχη...Και θα ειναι νεα αρχη γιατι αυτο που γινοταν ως τωρα μας γυρισε δεκαετιες πισω...Η ανικανοτητα των κομματων εξουσιας αλλα και των κομματων της αντιπολιτευσης μας οδηγησε εδω που ειμαστε....
Πρεπει να αποφυγουμε μια παγιδα....Τιποτα καινουριο δεν θα προελθει απο αυτο που ηταν παλια...Μη ξεγελαστεις πιστευοντας σε νεα κομματα προερχομενα απο τα ιδια ατομα που εξεθρεψαν αυτο το συστημα...Ειναι οι πολιτικοι καιροσκοποι και θα προσπαθησουν να εκμεταλευτουν τη χαμενη ελπιδα σου και πιστη...
Αυτο που θελω να σου πω απο εδω και να σου θυμισω ειναι οτι σε μια εβδομαδα,στις 21 Ιουνιου σε εχω καλεσει να διαγραφεις απο το κομμα στο οποιο ανηκεις...Ας επιταγχυνουμε τις διαδικασιες γιατι αυτο που ζουμε καθε αλλο παρα καλο ειναι....Πρεπει να κανουμε δρασεις και να στελνουμε μυνηματα σε αυτους που ελεγχουν τις τυχες μας,αναιμακτα αλλα δυναμικα...Επαναστατικα αλλα αδελφωμενα...Μονο ετσι μπορουμε να εχουμε μια ελπιδα....Και μη βιαστεις να πεις οτι δε θα βγει τιποτα...Καθε δραση φερνει και ιση αντιδραση...Ειναι η ωρα να δωσουμε την αντιδραση στη δραση τους...Ενωμενοι....
Ολα ξεκινουν απο μια ιδεα...Και η ιδεα δεν χρειαζεται προσωπα...Γι'αυτο διαλεξα ενα ψευδωνυμο...Ειμαι εσυ..Και εισαι εγω...αυτο αντιπροσωπευει το ψευδωνυμο μου και η μασκα μου...Στις 21 Ιουνιου ελα μαζι μου...Και σιγα σιγα θα αλλαξουν ολα...