Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

ΣΟΚ:Ο θάνατος της Brittany Murphy προήλθε από τη μούχλα




Σοκ προκάλεσε η αποκάλυψη ότι ο θάνατος της διάσημης ηθοποιού Brittany Murphy δεν προήλθε από υπερβολική δόση φαρμάκων όπως είχε ακουστεί, αλλά από τη μούχλα που υπήρχε στο πολυτελές σπίτι της στο Χόλυγουντ.


Μεταμφιεσμένοι ληστές «χτύπησαν» στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ


Θρασύτατη ληστεία σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στα ταμεία του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ στην Θεσσαλονίκη. Οι τέσσερις δράστες μεταμφιεσμένοι οι τρεις σε φύλακες security και ο ένας σε γιατρό με χειρουργικά ρούχα εισέβαλαν στο λογιστήριο του νοσοκομείου και με

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.....



Γραφει ο Γρηγορης Ζωγραφακης

Η κυβερνηση με τη πιεση της Τροικας εχει αποφασισει εδώ και καιρο και σιγα σιγα με προσχεδια νομων διαβουλευεται με τους κοινωνικους εταιρους για την απελευθερωση συγκεκριμενων επαγγελματων...

Σχέδιο φίμωσης των ιδιωτικών ραδιοφωνικών σταθμών



Στα 3 Κιλοβάτ μειώνεται η ισχύς εκπομπής των ιδιωτικών ραδιοφωνικών σταθμών


Επιχείρηση φίμωσης των ιδιωτικών ραδιοφωνικών σταθμών του λεκανοπεδίου της Αττικής σχεδιάζει η κυβέρνηση.

Κάρτα θορύβου για τα μηχανάκια



Υποχρεωτικός έλεγχος από ΚΤΕΟ για την έκδοσή της

Σύσταση φορέων και ελεγκτικών μηχανισμών για τα ΚΤΕΟ, παροχή κινήτρων για τη δημιουργία συνεργείων και πρατηρίων αερίων καυσίμων, προκειμένου να διαδοθεί και στη χώρα μας η υγραεριοκίνηση, αλλά και έκδοση κάρτας θορύβου για τα μηχανάκια, προβλέπει –μεταξύ άλλων – το σχετικό νομοσχέδιο που προωθεί στη Βουλή το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Αποκαλύφθηκε ο ιδρυτής της «Τροκάσο»


Ο εξάδελφος του πρώην υπουργού Άμυνας, Άκη Τσοχατζόπουλου, Νίκος Ζίβρας, είναι ο ιδρυτής της οφ σορ εταιρίας «Τορκάσο», όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από παράνομες ενέργειες, Γιώργος Γκρόζος.

Υπενθυμίζεται ότι η «Τροκάσο» είναι η οφ σορ εταιρία στην οποία ανήκε στο παρελθόν η οικία του Άκη Τσοχατζόπουλου στη Διονυσίου Αεροπαγίτου, ενώ εμφανίζεται να έχει συναλλαγές με τη Μονή Βατοπεδίου.

Γιατί δεν ανεβαίνει η ΝΔ;


To λαβαμε απο:ideopigi.blogspot.com

Γράφει η Ιδεοπηγή

Πολλοί αναρωτιούνται γιατί η ΝΔ δεν ανακτά το χαμένο έδαφος στις δημοσκοπήσεις.
Κατά βάση δεν μπορεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών όσο υπάρχουν τα «βαρίδια».

ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ;


Το λαβαμε απο:e-newsandviews.blogspot.com
Κάποτε υπήρχε η ήρεμη και ωραία Ελλάδα μας που ευημερούσε και οι πολίτες της ήταν χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Από τη μεταπολίτευση και μετά όμως η Ελλάδα έγινε Ελλαδιστάν και οι υπήκοοί της σταμάτησαν να είναι ανέμελοι αλλά που όμως, παρ’ όλα αυτά, τα κατάφερναν να ζουν με αξιοπρέπεια. Τα τελευταία χρόνια ωστόσο, η κατάσταση ξέφυγε εντελώς από κάθε έλεγχο γιατί οι ιθύνοντες αποφάσισαν να "κοιτάξουν" τις τσέπες τους αντί για το λαό που τους έδωσε αυτή την εξουσία, και έτσι το Ελλαδιστάν μετατράπηκε αργά αλλά σταθερά σε Μπουρδελλαδιστάν.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ...


Το λαβαμε απο:pentapostagma.blogspot.com
Να μας το πει ότι άλλαξε ο ‘ιδιοκτήτης’
Η κυβέρνηση του εκδρομέα και επίσημα σε διακοπές!
Σοκ και δέος ήρθε ξανά το troktiko....
Άνοιξε πάλι το troktiko;
«Έφυγε» ο δημιουργός του Μουσείου Κέρινων Ομοιωμάτων των Ιωαννίνων
Ο κύριος Τριανταφυλλόπουλος στη Ζούγκλα επέλεξε να “αποκαλύψει” το παρασκήνιο πίσω από το Τρωκτικό
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΝΕΟ BLOG....



ΝΕΟ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ BLOG....
KΑΛΗ ΑΡΧΗ ΠΑΙΔΙΑ...
neamadata.blogspot.com

Chris Paget: θα υποκλέψω συνομιλίες μέσω κινητών


Το λαβαμε απο:teledatanews.blogspot.com

Ο Chris Paget, ένας "ηθικός hacker" όπως δηλώνει ο ίδιος είπε πως κατά την ομιλία του στην Defcon θα αποδείξει πόσο ευάλωτες είναι οι συνομιλίες μας μέσω GSM κινητών τηλεφώνων. Λέει πως θα υποκλέψει συνομιλίες από το ακροατήριό του χωρίς να χρειάζεται αυτό να κάνει οτιδήποτε.

Ανέλαβε τη δολοφονία Γκιόλια η Σέχτα


Έστειλε προκήρυξη

Προκήρυξη στα γραφεία της εφημερίδας "Τα Νέα" έστειλε την Τρίτη το απόγευμα η τρομοκρατική οργάνωση "Σέχτα Επαναστατών" χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό το ακριβές περιεχόμενό της.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η οργάνωση, με τη συγκεκριμένη προκήρυξη αναλαμβάνει την ευθύνη για τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια.

Ιδεολογικές μεταμορφώσεις του ΠΑΣΟΚ


Του Νίκου Κοτζιά


Η Αθήνα της άμεσης δημοκρατίας είναι κατά πολλούς το πρότυπο με το οποίο οφείλει να αναμετράται κάθε σύγχρονο πολιτικό σύστημα. Στηρίχθηκε κριτικά από το Θέατρο της Τραγωδίας και πολεμήθηκε από τους πολιτικούς φιλοσόφους της εποχής, όπως τον

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.............

MAD MAX


Oρε MAD MAX θα γίνω με αυτήν την απεργία των ιδιοκτητών φορτηγών ΔΧ. Μου φαίνεται ότι....

ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Οι δημοσιογράφοι που είχαν επικηρυχθεί στο INDYMEDIA την Δευτέρα 12 Απριλίου 2010, ανάμεσα τους πολλά γνωστά ονόματα όπως

tro(ma)ktiko


TO troktiko έγινε trο(ma)ktiko χωρίς φίμωση του λόγου, χωρίς απειλές όπως μας ενημερώνει. Καλή επιτυχία και πάλι ευχόμαστε εμείς τα psaxtiria στα tro(ma)ktika!!

κι όμως την έφαγε..................

στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε την πιό τραγική κρέπα που έχει αναγκαστεί επαγγελματίας να φτιάξει!!!
στη διάθεση του ιστολογίου μας υπάρχουν το όνομα και τα στοιχεία του ατόμου που ΕΦΑΓΕ την κρέπα αυτή!!!!!

Βενζίνη με το δελτίο



Σοβαρά προβλήματα στην αγορά καυσίμων και στη διακίνηση αγαθών


Σοβαρά προβλήματα στην αγορά καυσίμων και στη διακίνηση αγαθών προκαλεί η απεργία των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων δημόσιας χρήσης.

Μόλις ένα στα 30 πρατήρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλα μεγάλα αστικά κέντρα διαθέτουν πλέον καύσιμα, ενώ εκτιμάται ότι έως το τέλος της ημέρας αναμένεται να στερέψουν και αυτά.

Οι διακοπές του Κάρολου Παπούλια


Το λαβαμε απο:epirusgate.blogspot.com
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας βρίσκεται από χθες στη Λευκάδα, όπου θα παραμείνει στο πανέμορφο νησί του Ιουνίου 15-20 ημέρες. Στη συνέχεια θα παραστεί στους εορτασμούς της Κοίμησης της Θεοτόκου σε κάποιο νησί, για να αναχωρήσει για την ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Γιάννενα,όπου θα βρεθεί με φίλους και θα απολαύσει λίγες ημέρες ξεκούρασης στους ΦΡαγκάδες Ζαγορίου.

Άνοδος στη Wall Street




Σε θετικό έδαφος κινήθηκαν, στην πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας, οι αμερικανικές μετοχές, μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων για αύξηση των πωλήσεων κατοικιών στις ΗΠΑ, τον Ιούνιο.
Ο Dow Jones έκλεισε στις 10.525,43 μονάδες, με άνοδο 0,97%, ενώ ενισχυμένος κατά 1,12% έκλεισε στις 1.115 μονάδες ο Standard & Poor\'s 500.
Κέρδη 1,19% κατέγραψε και ο δείκτης των εταιρειών υψηλής τεχνολογίας Nasdaq, ο οποίος έκλεισε στις 2.296,43 μονάδες.
πηγη:star.gr

Ομόλογα: Αίτημα δικαστικής συνδρομής από Βρετανικές αρχές



Μετά από πρόταση του ΠΑΣΟΚ


Τη δικαστική συνδρομή των αρμόδιων βρετανικών αρχών, προκειμένου να διερευνηθεί η διαδρομή της προμήθειας για το επίμαχο ομόλογο των 280 εκ. ευρώ της JP MORGAN που κατέληξε στο ΤΕΑΔΥ, αποφάσισε να ζητήσει η εξεταστική επιτροπή που διερευνά την υπόθεση των ομολόγων.

"Στέγνωσαν" τα βενζινάδικα, φόβοι μπλακ άουτ στην αγορά




Σοβαρά προβλήματα από την απεργία των ιδιοκτητών φορτηγών ΔΧ



Αμετακίνητοι στη θέση τους για απεργία διαρκείας παραμένουν οι ιδιοκτήτες φορτηγών δημόσιας χρήσεων, αντιδρώντας στο νομοσχέδιο για την απελευθέρωση των οδικών εμπορευματικών μεταφορών που προωθεί η κυβέρνηση. Παράλληλα, αντιδράσεις προκαλεί

Αναπάντητα ερωτήματα για την τραγωδία στην Κρήτη



Άγνωστη η ταυτότητα του πτώματος.

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη της Κρήτης από την τραγωδία που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε πολυκατοικία της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί ένας άνθρωπος και να τραυματιστούν άλλοι 12. Μεταξύ των τραυματιών είναι και μία 65χρονη που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ......

Βουλγαράκης: είναι αντικείμενο ψυχιάτρου η Πιπιλή!



Σκληρή απάντηση στη βουλευτή της ΝΔ Φ. Πιπιλή για τον χαρακτηρισμό του σαν «πολιτικό ζόμπι» έδωσε ο πρώην υπουργός Γ. Βουλγαράκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9,84» σήμερα. «Για την κ. Πιπιλή, δεν θέλω να κάνω κανένα πολιτικό σχόλιο. Άλλωστε, η κ. Πιπιλή είναι αντικείμενο ψυχιάτρου. Δεν είναι αντικείμενο πολιτικού σχολιασμού. Φυσιολογικώς, δεν ασχολούμαι με την κ. Πιπιλή»

Βόλτα στην Ιαπωνία για την οικογένεια Πιτ


Μαζί με τα τέσσερα από τα έξι παιδιά της και ντυμένοι όλοι στην τελευταία λέξη της μόδας, η Αντζελίνα Ζολί επισκέφτηκε σήμερα το Τόκυο.
Δείχνοντας σα μικροί σταρ του Χόλυγουντ, ο 8χρονος Μάντοξ, ο 6χρονος Παξ, ο 4χρονος Σίλο και η 5χρονη Ζαχάρα, έδειχναν περιχαρείς καθώς περπατούσαν στο διεθνές

Ν/σ για την οδική ασφάλεια παρουσίασε ο Δ. Ρέππας



Το νομοσχέδιο προβλέπει τη σύσταση εθνικού συμβουλίου οδικής ασφάλειας


Βαθιές τομές στον τομέα της οδικής ασφάλειας, με σύσταση φορέων και ελεγκτικών μηχανισμών για τα ΚΤΕΟ, περιλαμβάνει το σχετικό νομοσχέδιο που προωθεί στη Βουλή το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Love Parade: Η αστυνομία αναζητεί 1.138 ανθρώπους



Πολλοί από αυτούς που έχουν καταγραφεί ως αγνοούμενοι μπορεί να έχουν ήδη επιστρέψει στα σπίτια τους

Η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητεί 1.138 ανθρώπους, δύο ημέρες μετά το ποδοπάτημα στο μουσικό φεστιβάλ Love Parade, στο Ντούισμπουργκ της Γερμανίας, που στοίχισε τη ζωή σε 19 ανθρώπους και προκάλεσε τον τραυματισμό εκατοντάδων.

Συνολικά, 2.367 άνθρωποι φέρονται επισήμως ως αγνοούμενοι από τη στιγμή που ξέσπασε πανικός σε κατάμεστη σήραγγα που οδηγούσε στο συναυλιακό χώρο, με αποτέλεσμα να ποδοπατηθούν.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι πολλοί από αυτούς που έχουν καταγραφεί ως αγνοούμενοι μπορεί να έχουν ήδη επιστρέψει στα σπίτια τους και ζήτησε σε μία τέτοια περίπτωση να επικοινωνήσουν με την αστυνομία.
πηγη:skai.gr

Θαυμαστής των Ναζί ο Michael Jackson



Μια «περίεργη» συλλογή φαίνεται πως κρατούσε κρυφή ο MichaelJackson, καθώς ιδιοκτήτης εταιρείας διανομής ταινιών αποκάλυψε πως προμήθευε τον θρύλο της ποπ με ντοκιμαντέρ ναζιστικού περιεχομένου!

O O.Tσάβες ανησυχεί για επίθεση της Κολομβίας


Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες ματαίωσε επίσκεψη στην Αβάνα, όπου επρόκειτο να είναι ο κύριος ομιλητής στην εθνική εορτή της Κούβας την Δευτέρα, δηλώνοντας ότι μια ένοπλη "επίθεση" στην χώρα του από την Κολομβία είναι "πιο πιθανή από ποτέ".

ΟΤσάβες, ο οποίος ήταν να αναχωρήσει για την Κούβα, την Κυριακή, δήλωσε κατά τη διάρκεια πολιτικής συνάντησης ότι έχει "πληροφορίες από τις μυστικές υπηρεσίες" που αφήνουν να εννοηθεί ότι "η πιθανότητα μιας ένοπλης επίθεσης εναντίον του εδάφους της Βενεζουέλας" από την Κολομβία είναι "πιο πιθανή από ποτέ κατά τη διάρκεια αυτών των ετών".

O MONAXOΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ...


Το λαβαμε απο:anemo-milos.blogspot.com

Υπάρχουν άνθρωποι που αισθάνονται μόνοι, ακόμη κι αν το οικογενειακό, το εργασιακό, το κοινωνικό τους περιβάλλον πλαισιώνεται από μεγάλο αριθμό ατόμων.
Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι οι άνθρωποι αυτοί «…βρίσκονται στον κόσμο τους». Έναν κόσμο όμως που αγνοούν οι συνάνθρωποι τους ίσως γιατί δεν ένοιωσαν ποτέ την μοναξιά και την ανασφάλεια που βιώνουν αρκετοί άνθρωποι παγκοσμίως.

ΛΙΓΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΕΙΣ....


Γραφει ο Γρηγορης Ζωγραφακης

Οι γενικευσεις σαν στοιχειο της δημοσιογραφιας είναι γνωστο φαινομενο αλλα και κατακριτεο...Αναφερομαι στο επιμαχο αρθρο της Αυριανης που αφορουσε τα blogs…
Δεν μπηκα στο κοπο να το διαβασω φυσικα γιατι ο τιτλος του με αποθαρρυνε....
Αρχισα να αναρωτιεμαι γιατι αυτή η γενικευση και που αποσκοπει...Τι ενοχλει ξαναρωταω....;Η ειδηση ή το από πού προερχεται....;

Ο πρώτος εκλεγμένος πολιτικός αφρικανικής καταγωγής στη Ρωσία


O πρώτος πολίτης αφρικανικής καταγωγής που εκλέγεται στη Ρωσία σε πολιτικό αξίωμα είναι γεγονός και πρόκειται για τον Jean Gregoire Sagbo από το Μπενίν της δυτικής Αφρικής. Ο Jean Gregoire Sagbo εκλέχθηκε με την ψήφο των πολιτών της πόλης Novozavidovo αναδεικνύοντάς τον ως έναν από τους δέκα δημοτικούς εκπροσώπους της περιοχής, γεγονός που αποτελεί σταθμό στην πολιτική ιστορία της χώρας.