Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Give me everything - Pitbull


mousic

tsak

ο τσακ νορις κουναγε την κουνια που τον κουναγε....
 
ο διαβολος ειδε τον τσακ νορις και εκανε το σταυρο του...
 

ΘΑ ΕΞΑΙΡΕΘΟΥΝ ΜΑΤ ΚΑΙ ΔΕΛΤΑ-ΔΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΝΥΧΤΕΡΙΝΩΝ;





Αδιευκρίνιστο εξακολουθεί να παραμένει εάν μεταξύ του συνόλου των αστυνομικών που όπως φαίνεται ενδεχομένως και από το μεθεπόμενο μήνα θα σταματήσουν να μαμβάνουν αποζημιώσεις για τη νυχτερινή αποζημίωση, θα συμπεριλαμβάνονται κι όλοι όσοι υπηρετούν στις ομάδες ΔΕΛΤΑ-ΔΙΑΣ και στα ΜΑΤ.
Μιλώντας χθες στο bloko.gr αρμόδιοι αξιωματικοί σημείωναν ότι είναι δεδομένο πως μέσα στις προθέσεις της...

ηγεσίας είναι να εξαιρεθούν οι συγκεκριμένες υπηρεσίες από τη στάση πληρωμών, καθώς ειδικά για τη ΔΕΛΤΑ και για τη ΔΙΑΣ, η προσθήκη κάποιων ωρών νυχτερινής απασχόλησης αποτέλεσε ένα επιπλέον κίνητρο για τους εθελοντές που προσέτρεξαν να στελεχώσουν τις τάξεις τους.
Πάντως όπως έσπευδαν να συμπληρώσουν, μέσα στις συνθήκες που δημιουργεί η οικονομική κρίση, δεν μπορεί να διασφαλιστεί από τώρα ότι θα εξευρεθούν οι απαραίτητοι πόροι από άλλους κωδικούς.
Υπενθυμίζεται πως, όπως άλλωστε έχουμε γράψει, οι προβλέψεις για τα πενθήμερα είναι ότι δεν διαφαίνεται πρόβλημα μέχρι και το Νοέμβριο. Ίσως υπάρξει έλλειμμα για τη αποπληρωμή των υποχρεώσεων για το Δεκέμβριο, πλην όμως, εάν δεχτούμε ως ακριβείς τις διαβεβαιώσεις, θα εξευρεθούν οι πόροι και έτσι, δεν αναμένεται να μείνουν κάποιοι απλήρωτοι.
Η κατάσταση όμως είναι εκ διαμέτρου αντίθετη για τα νυχτερινά. Εκεί όπως μας είπαν, βγαίνει δεν βγαίνει ο ... Αύγουστος. Πρόβλημα ενδέχεται να υπάρξει ακόμη και γα τα δεδουλευμένα του Ιουλίου.
Σύμφωνα με τα αρμόδια στελέχη, δεν έγινε συνετή διαχείριση κι έτσι δόθηκαν όλες οι αποζημιώσεις σε όλους. Ως χαρακτηριστικό παράδειγμα έφεραν τα επιτελεία που στελεχώνουν την ηγεσία, αλλά και την ίδια την ηγεσία, που εξάντλησαν το μηναίο πλαφόν των 60 ωρών.