Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Επιχείρηση-σκούπα στο κέντρο της Αθήνας για παρεμπόριο, ναρκωτικά και πορνεία


Επιχείρηση-σκούπα πραγματοποίησε την Παρασκευή η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας για την αντιμετώπιση εγκληματικών και παραβατικών φαινομένων.
Σύμφωνα με στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την ΕΛ.ΑΣ., σε ελέγχους που διενήργησαν αστυνομικοί, σε συνεργασία με υπαλλήλους της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Αθηναίων, για την αντιμετώπιση του παραεμπορίου, σε κεντρικούς δρόμους και πλατείες του κέντρου της Αθήνας, ελέγχθηκαν 65 άτομα και κατασχέθηκαν συνολικά 1.522 είδη, τα οποία παραδόθηκαν στη Δημοτική Αστυνομία.
Σε έκτακτους αστυνομικούς ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν στο κέντρο της Αθήνας ελέγχθηκαν 230 άτομα, 37 οχήματα και 23 καταστήματα, προσήχθησαν 7 άτομα, ενώ συνελήφθησαν συνολικά 54 άτομα για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών, περί εκδιδομένων προσώπων, περί αλλοδαπών και ένας για ληστεία.
Συνολικά κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης, κάνναβης, φαρμακευτικά δισκία, καθώς και ένα μαχαίρι.
Οι ειδικές δράσεις θα συνεχιστούν σε περιοχές και χρόνο που καθορίζεται από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ.....


ΑΥΡΙΟ στις 9 το πρωι περιπου,κλεινει η ψηφοφορια για το αν ειχαμε εκλογες ποιο κομμα θα ψηφιζατε....Οσο περισσοτεροι τοσο πιο αντικειμενικο το αποτελεσμα...Μιας και δεν εχει συγκεκριμενο κοινο αλλα μπορει ο καθενας να ψηφισει-σε αντιθεση με τις εταιρειες δημοσκοπησεων που παιρνουν σταθερο δειγμα και μετα τη καταγραφη του αποτελεσματος επεξεργαζονται στατιστικα τα στοιχεια με τροπους που δεν αποκαλυπτουν-ας τους δωσουμε μια μαζικη,ρεαλιστικη αποψη ανωνυμων πολιτων.....
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ....

JIM MORRISON




Για πολλούς από τους πρώτους διδάξαντες του πως μπορείς να γίνεις rock star και ένα είδωλο για εκατομμύρια άνδρες και γυναίκες! Ποιητής, όπως δήλωνε συχνά, αλλά και σπουδαίος τραγουδιστής, άλλωστε πολλά από τα τραγούδια του, γράφτηκαν για δικές του ποιητικές συλλογές, frontman των "THE DOORS" και από τους καλύτερους εκπροσώπους του ROCK από την δεκατία του εξήντα μέχρι και το εβδομήντα.Σαν σήμερα το 1971 σε ηλικία 27 χρονών, αφήνει την τελευταία του πνοή στο Παρίσι, μετά από αιμοραγία που του προκάλεσε η υπερβολική δόση ηρωίνης, μέσα στην μπανιέρα του διαμερίσματος όπου έμενε με την σύζυγό του Pamela Courson. H ζωή του έγινε ταινία το 1991 με τον Val Kilmer να ενσαρκώνει τον Morrison, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Oliver Stone. Στον τάφο του στο Παρίσι , κάτω από το όνομά του υπάρχει επιγραφή στα ελληνικά που γράφει : "ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΕΑΥΤΟΥ"



ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ - ΙΣΠΑΝΙΑ σε λίγο 21:30 στη ΝΕΤ


ΠΡΟΣ ΤΟΝ "ΕΞΟΧΩΤΑΤΟ" ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ...


ΓΡΑΦΕΙ Ο V For Vendetta....
Ντομινικ Στρος Καν,Διευθυντου της χουντικης κυβερνησης του Δ.Ν.Τ.
Γιωργο Παπανδρεου,Πρωτοεκτελεστου των εντολων αυτης,
Γιωργο Παπακωνσταντινου,Ενημερωτικου Γραμματεα επι των οικονομικων...

"Κυριοι",
Δηλωσατε σημερα οτι πρεπει να μειωθει το κοστος παραγωγης των προιοντων(μεσω επιπλεον περικοπων μισθων) για να αυξηθει η ανταγωνιστικοτητα...Λησμονειτε προφανως οτι οτι αυτη η μειωση του κοστους παραγωγης,μειωνει και την καταναλωση,γιατι ως γνωστο η οικονομια μας βασιζεται στην καταναλωση, οποτε εχουμε ενα φαυλο κυκλο μειωμενων μισθων,μειωμενης παραγωγης και κατ'επεκταση μειωμενου Α.Ε.Π.....

η εκδίκηση (;) της ξανθιάς!!!!



βλέπω αυτή τη στιγμή το τηλεπαιχνίδι αυτό με τον Γιώργο Λιάγκα για να περάσει η ώρα !
εχω μείνει άναυδος (για να μη πω μαλάκας) με μία ερώτηση και την απάντηση που δώσανε γύρω στις 20 κοπέλες!
η ερώτηση απλή:" σε ποιά ευρωπαϊκή χώρα βρίσκεται η κοιλάδα της Βάλια Κάλντα"
η απάντηση απο το πλήθος των γυναικών (υπενθυμίζω ξανθιές) είπε ότι βρίσκεται στην Ισπανία ή στην Ιταλία!
η σωστή απάντηση είναι: ΕΛΛΑΔΑ
όλες γνωρίζανε διάφορες άσχετες μαλακίες αλλά δεν γνωρίζανε ότι αυτός ο τόπος βρίσκεται στην πατρίδα τους!!!!!
δηλαδή θεωρούν την πατρίδα τους ανίκανη να έχει ένα βιότοπο όπως η Βάλια Κάλντα;;;;;;;;
εδώ θα δείτε μερικές πληροφορίες σχετικά με τον εθνικό δρυμό

ΓΚΟΛ???

Γκολ ο Lionel Messi δεν έβαλε σε αυτό το μουντιάλ, που μας τα είχαν πρίξει με αυτόν και την υπερομάδα του! Να σας θυμίσω τις δηλώσεις, τόσο του Μαραντόνα όσο του Μessi ότι η Ελλάδα έπαιξε με την Αργεντινή σκληρά και γιαυτό τον λόγο δεν πέτυχε γκολ ο καημένος! Τώρα που έφαγε 4 από την Γερμανία αλλά γκολ πάλι δεν έβαλε, να δω τι δικαιολογία θα βρει να πει!

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ σε λίγο 17:00 στη ΝΕΤ


ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ




Πολύ βροχή στην Αθήνα και σε άλλες περιοχές εδώ και κανά τέταρτο.Άντε να δούμε αν θα πλημμυρίσουμε σήμερα!

HAPPY BIRTHDAY


Χρόνια πολλά στον Tom Cruise που γεννήθηκε σαν σήμερα το 1962 . Αναμένουμε και την νέα του ταινία με την συμπρωταγνωνίστριά του την Cameron Diaz στο:
knight and day
που έκανε πρεμιέρα στην Αμερική την 23 ιουνίου.Πάρτε μια μικρή γεύση από το trailer:



παράκαμψη εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας!

η κίνηση των οχημάτων στην εθνική οδό Αθήνας - Λαμίας γίνεται από παρακαμπτήριο δρόμο λόγω τροχαίου ατυχήματος στο ύψος του θεολόγου!
η παράκαμψη ξεκινάει από το 110ο χλμ της εθνικής.

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΑΠΛΑ....


ΓΡΑΦΕΙ Ο V For Vendetta....

Μια Ελλαδα χωρις πουλημενους πολιτικους που να καταγονται απο τζακια....Οπου θα εχει ο καθενας δικαιωμα στις αποφασεις και στη ζωη με ισες ευκαιριες και ιδια αντιμετωπιση...Φαντασου απλα τη χωρα μας χωρις συνδικατα που να ανηκουν στα κομματα αλλα,ουτε συνδικαλιστες με κομματικες ταυτοτητες,εκλεγμενους απο τις παραγωγικες δυναμεις της χωρας...Φαντασου απλα Παιδεια για ολους με βιβλια που θα γραφουν