Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

20-05-2010 πορεία κέντρο Αθηνών





Μετά τις μολότωφ και την δημόσια κατακραυγή οι γνωστοί αναρχικοί-αντιεξουσιαστές παροτρύνουν τον κόσμο για να πάρει τις πέτρες. (Από την σημερινή πορεία που δεν έγιναν τα ίδια όπως την 05-05-2010) . Πάρτε πέτρες λες και είμαστε στη λίθινη εποχή ή στα πέτρινα χρόνια;

αφιερωμένο


Διογένης ο Κυνικός – Ο αναρχικός της αρχαιότητος

μία ωραία ιστορία για τους αναρχικούς φίλους μας που ίσως καταλάβουν τι σημαίνει αναρχία!

από : http://www.pare-dose.net/?p=2464



Διογένης ο ΚυνικόςΟ Διογένης ο «Κυνικός» (ή Κύων), γνωστός κι ως ο Διογένης ο Σινωπεύς, ήταν Έλληνας φιλόσοφος, που γεννήθηκε στη Σινώπη του Πόντου περίπου το 412 π.Χ. (σύμφωνα με άλλες πηγές το 399 π.Χ.) και θεωρείται ο κυριότερος εκπρόσωπος της Κυνικής Φιλοσοφίας. Σύμφωνα με έναν θρύλο, γεννήθηκε την ημέρα που πέθανε ο Σωκράτης.
Λέγεται ότι οι Σινωπείς τον εξόρισαν γιατί παραχάραξε το τοπικό νόμισμα. Άλλοι πάλι υποστηρίζουν ότι ακολούθησε στην εξορία τον πατέρα του Ικεσία, επόπτη του νομισματοκοπείου της Σινώπης, όταν αυτός κατηγορήθηκε σαν παραχαράκτης. Ο Διογένης λόγω της εξορίας, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα ως πολιτικός εξόριστος το 370 π.Χ. Συνήθως, τα καλοκαίρια έμενε στην Κόρινθο και τους χειμώνες στην Αθήνα.
Πολύ γρήγορα εντυπωσιάστηκε από τη διδασκαλία του.........

γενοκτονία των ποντίων

δεν ξεχνάμε !

21 μαΐου 2010

λένε πολλά site για αύριο 21-05-2010 λευκή απεργία στα σώματα ασφαλείας και στον στρατό, όμως υπάρχει μία φήμη ότι ξεκίνησε η ιδέα από ανατολικά, δηλαδή από την γείτονα χώρα την Τουρκία, και από τις μυστικές της υπηρεσίες, όπου και διέρευσε μέσω του ιντερνετ.
τώρα αν θέλετε να με πείτε πατριώτη ας το πείτε, αλλά ας κοιτάξετε και λίγο παραπέρα!

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ:Προσπάθησαν να μεταφέρουν ναρκωτικά σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες αυτοκινητου



Έξι κιλά όπιο, καθώς και 5,7 κιλά νέου τύπου ναρκωτικής ουσίας, έκρυβαν στις ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες του αυτοκινήτου τους, που θα ταξίδευε από την Ηγουμενίτσα για την Ιταλία, οι δύο αλλοδαποί ηλικίας 46 και 20 ετών, αντίστοιχα, που όμως χθες πιάστηκαν από τους λιμενικούς. Οι δύο αλλοδαποί που ετοιμάζονταν να επιβιβασθούν στο πλοίο της γραμμής κίνησαν τις υποψίες των λιμενικών, όταν από έλεγχο των διαβατηρίων τους διαπιστώθηκε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα είχαν εισέλθει στην Ελλάδα προερχόμενοι από Ιράν, Τουρκία και Αίγυπτο. Έτσι από έλεγχο που ακολούθησε ο ειδικός σκύλος του Λιμενικού ανακάλυψε τα ναρκωτικά και τώρα οι δύο αλλοδαποί αντιμετωπίζουν τη Δικαιοσύνη.

Η έλλειψη ελέγχων από την Πολιτεία έχει αποθρασύνει του ιχθυοκαλλιεργητές του Αμβρακικού Κόλπου!



Η έλλειψη ελέγχων από την Πολιτεία στις ιχθυοκαλλιέργειες του Αμβρακικού Κόλπου έχει αποθρασύνει του ιχθυοκαλλιεργητές. Έτσι μονάδες μετά την άλωση του φυσικού του πλούτου εγκαταλείπουν τον Κόλπο χωρίς να αποκαταστήσουν και καθαρίσουν το θαλάσσιο περιβάλλον. Μυδοκαλλιέργειες παρατημένες εδώ και χρόνια και κανείς δεν συγκινείται. Πλυντήρια με τοξικά ρίχνουν τα απόβλητα μέσα στον Κόλπο. Προβολείς μεγάλης ισχύος κάνουν την νύχτα μέρα και τυφλώνουν τους επαγγελματίες ψαράδες με κίνδυνο να προκληθεί ατύχημα.. Δεν τους αρκούν τα ψάρια που εκτρέφουν αλλά αλιεύουν παράνομα και τα ελεύθερα σύμφωνα με καταγγελίες Πρεβεζιάνων ψαράδων.Ο μοναδικός έλεγχος είναι η προσκόμιση των τιμολογίων αγοράς γόνου και ιχθυοτροφών για σφράγιση στις Δ/νσεις Αλιείας. Το τι γίνεται μετά, πόσο γόνο έχουν μέσα στα κλουβιά, τι τροφές τα ταϊζουν, τι κάνουν τα ψόφια ψάρια ένας «θεός ξέρει» καθώς δεν γίνονται τακτικοί έλεγχοι πάνω σε κάθε μονάδα. Γι αυτό και στις μονάδες Μενιδίου όπου είχαμε τους μαζικούς θανάτους, ενώ οι υπηρεσίες είχαν στα χαρτιά τους 150 τόνους για κάθε μονάδα προέκυψαν 300 τόνοι για την κάθε μία, με όλες τις επιπτώσεις στον Αμβρακικό αλλά και εθνική οικονομία. Όταν έχεις 150 τόνους στα χαρτιά ,πώς διακινείς στην αγορά τους υπόλοιπους 150; Πεδίο έρευνας για το ΣΔΟΕ.Όχι μόνο δεν «πλήρωσε» κανένας τους αλλά αποζημιώθηκαν και από την Πολιτεία.Σε μελέτη που έγινε το 2007 στο νομό Πρέβεζας , στις 10 μονάδες οι δύο είχαν θετικά αποτελέσματα, οι άλλες 8 αρνητικά. Πως είναι δυνατόν να λειτουργείς μια επιχείρηση με ζημιές; Μήπως η παραοικονομία ζεί και βασιλεύει;Ένα σταθμό μέτρησης εδέησε να τοποθετήσει η Νομαρχία Άρτας στη θέση Παναγιά κοντά σε κάποια μονάδα και πήγαν να τον καταστρέψουν. Ζημιά 10.000,00 ευρώ.Σε μια εποχή που οι ψαράδες βγάζουν κραυγή αγωνίας εξ αιτίας της υποβάθμισης του Κόλπου και της έλλειψης ιχθυοαποθεμάτων, η Πολιτεία τηρεί «σιγή ιχθύος».

το νέο € της Ελλάδος

Στα καινούρια μέτρα, ήταν και η αλλαγή του νομίσματος του ενός ευρώ!
αλλά τελευταία στιγμή το ακύρωσαν!

ένας πολιτισμένος και ακομπλάριστος Κύριος

ο κύριος λέει πως γίνεται να φταίνε οι μεγάλες δυνάμεις για αυτό που συμβαίνει στην ελλάδα: Cohn-Bendit: ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


έχει υπότιτλους

Μολών Λαβέ! Σας προκαλούμε ανοιχτά - Βγάλτε έναν από εμάς στα δελτία σας αλλά ζωντανά

από το :http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_8271.html
 
EΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΔΙΑΛΟΓΟ

Μολών λαβέ! Ελάτε τα δελτία ειδήσεων και οι μεγαλοδημοσιογράφοι να ζητήσετε ΈΝΑΝ από εμάς να βγει στα δελτία σας. Σας προκαλούμε λοιπόν εμείς να μας στείλετε ένα e-mail και να καλέσετε έναν στα δελτία σας. Εσείς δεν λέτε ότι κρυβόμαστε πίσω από την ανωνυμία;

Σας προκαλούμε λοιπόν στα παραθυράτα και διαπλεκόμενα δελτία σας να βγάλετε έναν από εμάς να σας τα κάνει μπάχαλο. Έχετε το θάρρος να μας αντιμετωπίσετε; Θα στείλουμε εμείς έναν που θέλουμε και εσείς θα είστε οι άλλοι 5 (έξι χωράει κάθε παράθυρο).

Να ακούσετε στο Mega ποιος έπαιρνε τα δημόσια έργα και λεγόταν Μπόμπολας

Να ακούσετε στο ALTER ποιος εμπλέκεται στα εικονικά τιμολόγια

Να ακούσετε στον....


ΑΝΤ1 ποιος έχει καταδικαστεί για αυθαιρεσίες και κατηγορείται για κακουργήματα και ποιος είχε σχέση με τις "Αθηναικές συμμετοχές" στο χρηματιστήριο.

Να ακούσετε στo star πως θάβονται οι νεκροί της petrola και πως "εκπαιδεύεται" μέσω της τσόντας και των dvd την νεολαία μας..

Να ακούσει ο ΣΚΑΙ ποιος επιχειρηματίας είναι ο απεργοσπάστης και μιλάει για τα δικαιώματα του κόσμου, ποιος είναι ο οικολόγος με τα δεξαμενόπλοια, ποιοι τα έπαιρναν από τράπεζες και ποιος κατηγορείται για διασπάθηση δημοσίου χρήματος.

Για να μην έχετε παράπονο σε κάθε κανάλι θα πούμε διαφορετικά πράγματα. Να μην τρώγεστε μεταξύ σας!

Άντε λοιπόν σας προκαλούμε και σας περιμένουμε...

το πανό!!!!