Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Μετρό... Κανονικά θα λειτουργεί το Σαββατοκύριακο, νέα 24ωρη απεργία τη Δευτέρα


Νέα 24ωρη απεργία εξήγγειλαν για τη Δευτέρα οι εργαζόμενοι στο Μετρό, ενώ για το Σαββατοκύριακο τα δρομολόγια θα διεξαχθούν κανονικά. Σημειώνεται ότι το Πρωτοδικείο της Αθήνας έκρινε παράνομες και καταχρηστικές τις κινητοποιήσεις, την Παρασκευή το απόγευμα.
Οι εργαζόμενοι στο Μετρό αντιδρούν στην απόφαση της εταιρείας να μην ανανεώσει τις συμβάσεις 286 εργαζομένων, οι οποίοι, σύμφωνα με τον Ελεγκτή Δημόσιας Διοίκησης, προσελήφθησαν παράνομα, στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Το ΣΔΟΕ στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας για υποβρύχια T.214, εκσυγχρονισμό φρεγατών "S" και offsets


Ελέγχο σε όλους τους εμπλεκόμενους Έλληνες πολίτες και τις εγχώριες εταιρείες που έχουν αναμιχθεί στις προμήθειες των υποβρυχίων Type 214, τον εκσυγχρονισμό των υποβρυχίων του προγράμματος Neptune I & II και του προγράμματος εκσυγχρονισμού των έξι φρεγατών κλάσης “S” ξεκινά το ΣΔΟΕ σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας από το οποίο ζητήθηκαν τα σχετικά στοιχεία των συμβάσεων. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος έχει δώσει σαφείς εντολές στις υπηρεσίες του υπουργείου να διευκολύνουν σε όλες τις περιπτώσεις την έρευνα του ΣΔΟΕ, ανεξάρτητα με το αν εντοπιστούν εμπλεκόμενοι στελέχη των προηγούμενων κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ.

Επίσης ερευνώνται και τουλάχιστον άλλες δύο προμήθειες με υψηλού ενδιαφέροντος αντισταθμιστικά προγράμματα. Μάλιστα σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις ατόμων που εμπλέκονται στις παραπάνω προμήθειες ήδη το ΣΔΟΕ έχει κτυπήσει «φλέβα χρυσού» πραγματικά και μεταφορικά. Υπάρχει ένα σύμπλεγμα off shore εταιρειών οι οποίες εμπλέκονται στις παραπάνω προμήθειες και οι οποίες φυσικά δεν είνα δυνατόν ακόμα να ταυτοποιηθούν, αλλά οι ενδείξεις είναι ισχυρότατες.

Παπούλιας: «Ελπίζω οι θυσίες να έχουν αποτέλεσμα»


«Ελπίζω να δώσετε τη μάχη να περιοριστούν οι απώλειες και να πείσετε την κοινωνία ότι οι θυσίες θα έχουν αποτέλεσμα και καλύτερες μέρες». Αυτό είπε στον υπουργό Εργασίας ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, υποδεχόμενος τον Ανδρέα Λοβέρδο στο Προεδρικό Μέγαρο.

Από την πλευρά του ο υπουργός Εργασίας παραδέχθηκε ότι περνάει «πάρα πολύ δύσκολες ώρες», αλλά τόνισε ότι δεν κάμπτεται.

«Με στηρίζει η πίστη ότι αυτό που κάνει ο πρωθυπουργός και εμείς οι υπουργοί είναι μια προσπάθεια για να διασωθεί η χώρα. Μπροστά σ' αυτό δεν υπάρχει κανένα προσωπικό ή πολιτικό κόστος για κανέναν μας και για κανέναν λόγο», πρόσθεσε ο υπουργός και συνέχισε:

Εποχή Μαρινάκη με πρόεδρο Κόκκαλη


Μια νέα εποχή ξεκινά για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Σωκράτης Κόκκαλης και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσαν τα χέρια και έγινε το μεγάλο... deal! Ο Πειραιώτης εφοπλιστής με 50 εκατομμύρια ευρώ παίρνει στα χέρια του το 67% των μετοχών, ενώ ο Σωκράτης Κόκκαλης παραμένει πρόεδρος.Είναι πλέον οριστικό. Ο Ολυμπιακός αλλάζει σελίδα στην ιστορία του και μπαίνει στην εποχη Μαρινάκη. Ο Πειραιώτης εφοπλιστής συμφώνησε με τον Σωκράτη Κόκκαλη και μετά από Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου 50 εκατομμυρίων ευρώ, θα γίνει κάτοχος του 67% των μετοχών της ΠΑΕ. Η μεγάλη συμφωνία επετεύχθη και πλέον ο Ολυμπιακός βρίσκεται στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ή για να το πούμε αλλιώς, δεν ανήκει πλέον στον Σωκράτη Κόκκαλη, όσο περίεργο κι αν ακούγεται.Παρόλα αυτά, έπειτα από κοινή απόφαση των δύο ανδρών, ο Σωκράτης Κόκκαλης θα παραμείνει στην προεδρία του συλλόγου, προκειμένου να οδηγήσει με την εμπειρία του την ομάδα ξανά προς την κορυφή.Μετά το τέλος της συνάντησης που κράτησε περίπου 4 ώρες, οι δύο άνδρες μίλησαν στους δημοσιογράφους, με πρώτο τον Σωκράτη Κόκκαλη, ο οποίος ήταν εμφανώς συγκινημένος: "Επετεύχθη η συμφωνία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και από δω και πέρα η ΠΑΕ ενισχύεται σημαντικά και θα διεκδικήσει ότι διεκδικούσε αυτά τα χρόνια. Είναι μια συνεργασία η οποία έχει βασικό γνώμονα την πρόοδο και την ενίσχυση της ΠΑΕ Ολυμπιακός".Στην συνέχεια, τον λόγο πήρε ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος υποσχέθηκε λαμπρό μέλλον: "Όπως σας είπε και ο πρόεδρος που παραμένει πρόεδρος, ότι είπαμε και κάναμε, το καναμε για το καλό, για το μέλλον, για την προοπτική και για την ελπίδα. Στο κοντινό μέλλον έχουμε πολλά να πούμε. Η συμφωνία αυτή είναι ότι καλύτερο έρχεται τα επόμενα χρόνια για τον Ολυμπιακό".Αξίζει να σημειωθεί πως έξω από τα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας, είχαν συγκεντρωθεί κάποιοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, που αποθέωσαν τους δύο άνδρες και ιδιαίτερα τον Σωκράτη Κόκκαλη, που πήρε την μεγάλη απόφαση να δώσει την ΠΑΕ, μετά από περίπου 20 χρόνια, γεμάτα τίτλους και χαρές.Με τα νέα δεδομένα λοιπόν, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα έχει το 67% της ΠΑΕ, ο Σωκράτης Κόκκαλης θα κρατήσει το 11%, ο Λαυρεντιάδης έχει 10% όσο και ο Ερασιτέχνης και το υπόλοιπο 2% ανήκει σε μικρομετόχους.Ο Ντένις Επστάιν, έμεινε την Παρασκευή το μεσημέρι ελεύθερος από τον Ηρακλή και μετά από λίγη ώρα ανακοινώθηκε επίσημα από τους Πειραιώτες.Ο 24χρονος άσος, ο οποίος πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με την φανέλα του "Γηραιού", υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους "ερυθρολεύκους" και άπαντες στο μεγάλο Λιμάνι ελπίζουν να είναι μια λύση πολυτελείας για την αριστερή πτέρυγα της μεσαίας γραμμής.Η ανακοίνωση: "Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Γερμανού ποδοσφαιριστή Ντένις Επστάιν, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριετούς διάρκειας".

ΠΗΓΗ:http://www.sport24.gr/

Ο αρραβώνας έγινε... γάμος


Ιστορική συμφωνία για τον Ολυμπιακό, ο οποίος μετά από 17 χρόνια αλλάζει χέρια και περνά στην ιδιοκτησία του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όπως ανακοινώθηκε μετά από μαραθώνια συνάντηση με το Σωκράτη Κόκκαλη, η συμφωνία προβλέπει την αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ, με καταβολή 50 εκατομμυρίων ευρώ από τον κ. Μαρινάκη, κάτι που συνεπάγεται ότι γίνεται κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου της εταιρίας με ποσοστό 67%.

Ο κ. Κόκκαλης, κάτοχος πλέον του 13%, παραμένει πρόεδρος της ομάδας.
πηγη:skai.gr

«Πολύ αργά για δάκρυα Στέλλα»!


πηγη:ksipnistere.blogspot.com

«Το Προεδρικό Διάταγμα για τις αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις παραβιάζει ωμά το Σύνταγμα, καταργεί κάθε κανόνα εργατικού δικαίου και ανατρέπει κάθε μέτρο προστασίας για τους ανθρώπους του μόχθου». Η δήλωση ανήκει στον πρόεδρο της ΓΣΕΕ σε μια από τις πρώτες αντιδράσεις του για το μνημειώδες ΠΔ Λοβέρδου.

Και τι σχόλιο έκανε η....
.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.....


Αν δε σας αρεσει μονο να διαβαζετε αποψεις και συμφωνειτε οτι ηρθε η ωρα να κανουμε κατι,δημιουργησα ενα προφιλ στο facebook(vforvendetta forvendetta ή mail το vforvendetta52@gmail.com)....Καντε αιτημα φιλιας και ας μεγαλωσουμε την κοινωνικη ομαδα απο οπου κι αν προερχεται....Μπορειτε ανετα να προτεινετε και κινησεις που σκεφτηκατε και θελετε να γινουν....Ας ενωθουμε οσοι θελουμε να δραστηριοποιηθουμε σε αυτο που ηρθε και ερχεται...Εχω προτεινει ηδη τη διαγραφη απο τα κομματα στις 21 Ιουνιου μερα Δευτερα...Οποιος θελει,ειναι ευπροσδεκτος...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΜΕ ΤΙΜΗ..
V

Αντίο από τον Χάρι Πότερ...



Το λαβαμε απο:epirusgate.blogspot.com

Μετά από μια δεκαετία ήρθε η ώρα για τον Ρούπερτ Γκρίντ, τον "Ρον Γουέσλι" να αποχαιρετήσει τον κολλητό του Χάρι Πότερ και να ακολουθήσει τον δικό του δρόμο.Ο Γκριντ έχει ήδη εμφανιστεί σε αρκετές μικρές, ανεξάρτητες παραγωγές, αλλά μιλάει με ιδιαίτερο ενθουσιασμό για την τελευταία του ταινία, το "Wild Target", ριμέικ μιας γαλλικής ταινίας του '90, με συμπρωταγωνιστές τον Μπιλ Νάι και την Εμιλι Μπλαντ."Αρχίσαμε τα γυρίσματα του τελευταίου Χάρι Πότερ τον Φεβρουάριο και είχε πλάκα. Είναι ένας υπέροχος τρόπος για να ολοκληρωθεί η σειρά. Είμαι χαρούμενος, αλλά και απόλυτα έτοιμος να προχωρήσω", δήλωσε ο "Ρον" και πρόσθεσε πως "περιμένει με ανυπομονησία να παίξει διαφορετικούς ρόλους"."Το να εμφανίζεσαι σε ταινίες χαμηλού προϋπολογισμού, πάντα σε σχέση με τις ταινίες του Πότερ, έχει τη δική του γοητεία. Ενας μικρότερος προϋπολογισμός δημιουργεί άλλες συνθήκες και οι εμπειρίες είναι διαφορετικές, αφού κάθε λεπτό του γυρίσματος σημαίνει πολλά", λέει

Αρτινοί αστυνομικοί συνέλαβαν νεαρή έμπορο ναρκωτικών στην Αθήνα


Το λαβαμε απο:epirusgate.blogspot.com

Στις 17.00΄ στην Πλατεία Αττικής στην Αθήνα αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Άρτας συνέλαβαν μία 23χρονη αλλοδαπή γιατί κατελήφθη να παραδίδει σε αστυνομικό που παρουσιάστηκε ως υποψήφιος αγοραστής μία συσκευασία που περιείχε ποσότητα ηρωίνης συνολικού μικτού βάρους (520) γραμμαρίων έναντι του χρηματικού ποσού των (5.500) ΕΥΡΩ.Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτ/κών Αθηνών ενώ η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Άρτας που διενεργεί την προανάκριση.

ΣΛΟΒΕΝΙΑ - Η.Π.Α Σε λίγο 17:00 στη ΝΕΤ






Ένστολη διαμαρτυρία των λιμενικών στην Ηγουμενίτσα



Το λαβαμε απο:epirusgate.blogspot.com
Ένστολη διαμαρτυρία,θα πραγματοποιήσει στην Ηγουμενίτσα την ερχόμενη Πέμπτη,η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικου Λιμενικού Σώματος.Σε ανακοίνωση της ένωσης,αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής:"Υλοποιώντας ομόφωνες αποφάσεις του Γ.Σ. και Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, προγραμματίζουμε ένστολη διαμαρτυρία στην Ηγουμενίτσα την Πέμπτη 24-06-2010, σε συνεργασία με την τοπική Ε.Π.Λ.Σ. ΒΔ Ελλάδος.Η επιλογή της Ηγουμενίτσας για την 1η ένστολη διαμαρτυρία στην περιφέρεια, έγινε για να καταδείξει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι, στις πύλες εξόδου από τη χώρα, στον διαρκή αγώνα για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης και στις άνισες μάχες που δίνουν με το οργανωμένο έγκλημα χωρίς μέσα, εξοπλισμό, υλικοτεχνική υποδομή κλπ.Επίσης με τον τρόπο αυτό ζητάμε για μία ακόμη φορά την προσοχή της πολιτείας στα τεράστια προβλήματα που με ευθύνη της δημιουργήθηκαν στο Λ.Σ. τα τελευταία χρόνια, δηλώνοντας παράλληλα το τέλος της ανοχής και υπομονής του συνόλου των 7.800 στελεχών Λ.Σ. και των οικογενειών τους".

Tο Ιράν θα μπορούσε να πλήξει στόχους στην Ευρώπη


πηγη:stakarfia.blogspot.com
Η αμερικανική αντικατασκοπεία έχει στοιχεία που δείχνουν ότι το Ιράν θα μπορούσε να επιτεθεί στην Ευρώπη 'με πολλούς, ακόμα και με... εκατοντάδες' πυραύλους, όπως δήλωσε ο υπουργός Άμυνας, Ρόμπερτ Γκέιτς.
Επικαλούμενη την εντεινόμενη ιρανική πυραυλική απειλή, η Ουάσινγκτον ανακοίνωσε τον περασμένο Σεπτέμβριο σχέδια για αναβάθμιση των αμυντικών αντιπυραυλικών συστημάτων στις θαλάσσιες και χερσαίες βάσεις της στην ευρύτερη περιφέρεια της Ευρώπης.
'Ένα από τα στοιχεία της αντικατασκοπίας, που συνέβαλε στην απόφαση αυτή ήταν η διαπίστωση ότι εάν το Ιράν εξαπέλυε επίθεση με πυραύλους στην Ευρώπη, δεν θα εκτόξευε απλά ένα ή δύο πυραύλους, ούτε μερικούς', ανέφερε ο Γκέιτς στη διάρκεια ακρόασης στο Κογκρέσο.
'Θα ήταν πιθανότερο μία επίθεση με ομοβροντία πυραύλων, όπου θα είχαμε να αντιμετωπίσουμε πάρα πολλούς, ακόμα και εκατοντάδες πυραύλους', πρόσεσε ο Ρόμπερτ Γκέιτς.

Ληστεία τράπεζας με ανταλλαγή πυροβολισμών και ομήρους



πηγη:ksipnistere.blogspot.com

Μάχη στήθηκε στην κεντρική πλατεία της Αμφίκλειας ανάμεσα σε αστυνομικούς και τρεις ληστές, κατά τη διάρκεια ληστείας σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας.

Οι τρεις ληστές για να διαφύγουν πήραν δύο ομήρους, μία πελάτισσα της τράπεζας και μία υπάλληλο και μόνο έτσι μπόρεσαν να απομακρυνθούν από τα πυρά των αστυνομικών.

Όλα ξεκίνησαν......

Γράμμα- ποταμός, ενός πατέρα που οδηγείται στη φυλακή για χρέη στο ΤΕΒΕ!



πηγη:stakarfia.blogspot.com
'Θα σας παρακαλούσα να το δημοσιεύσετε και να το προβάλετε όσο περισσότερο μπορείτε. Είναι το γράμμα ενος αδελφικού μου φίλου που σε λιγες μερες θα μπει στην φυλακή... Πάλεψε για πάνω από 10 χρόνια με τον καρκίνο στα οστά και τον κέρδισε, αλλά την κρατική αδικία δεν μπορεί να την κερδίσει και δεν δεχεται ούτε να πληρώσουμε για αυτόν οι φίλοι του. Τουλάχιστον ας γίνει για άλλη μια φορά γνωστό σε τι κράτος ζούμε ποιους τιμωρούν μπας και ξυπνήσουμε.'
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Γράμμα- ποταμός, ενός πατέρα που οδηγείται στη φυλακή για χρέη στο ΤΕΒΕ!


Προς τον κ. Υπουργό Δικαιοσύνης, διαφάνειας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Φέρες 10 Ιουνίου 2010

Κύριε Υπουργέ,
Ονομάζομαι Γιώργος Αποστολόπουλος και ζω, σήμερα, στον Έβρο.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΟΕΟ;;;!!!

Αααα ξέχασα είναι καλοκαίρι τώρα και έχουν δουλειές στα χωράφια τους!! Τον χειμώνα θα μας θυμηθούν πάλι και θα θυμηθούν τα μέτρα της κυβέρνησης, της Τρόϊκας και ό,τι άλλο τους έρθει κατά νου!!

ΥΓ: Συγνώμη κατά νου είπα;; Γιατί έχουν νου;;!!

Τρέλαααααααα!!!



ΠΗΓΗ:trelokouneli.blogspot.com

Το συγκεκριμένο βίντεο είναι απο τα πιο περίεργα που έχουμε δει στο youtube!! Δεν ξέρουμε αν είναι κάποιο κόλπο... Αν πάντως είναι αληθινό είναι πραγματικά... τρελό!!! Δείτε..

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.....


ΓΡΑΦΕΙ Ο V For Vendetta...

Σιγουρα καταλαβαινετε οτι παρα τις διαβεβαιωσεις του Πρωθυπουργου και του Υπουργου Εθνικης Οικονομιας οτι τα πραγματα δε πανε καλα....Σιγουρα αντιλαμβανεστε οτι οσο αιμα κι αν χυσουμε,οσο κι αν ματωσει η τσεπη μας ακρη δεν θα βγει...'Η και να βγει θα εχει ενα αντιστοιχο αποτελεσμα με αυτο της χρεωκοπιας...Και η χρεωκοπια στη χωρα μας εχει μια ευρυτερη εννοια...Μιλαμε για χρεωκοπια του πολιτικου συστηματος...Μιλαμε για χρεωκοπια ηθων,αξιων και της ιδιας της Δημοκρατιας...Δεν διορθωνεται τιποτα με μπαλωματα...Χρειαζονται ριζικες αλλαγες συμφωνω...Αλλα αυτες οι αλλαγες που γινονται εις βαρος του απλου πολιτη,δεν ειναι η λυση...Λυση δεν ειναι να κατακρεουργουνται τα ονειρα και να χανετε-το βασικωτερο ισως απ'ολα η ανθρωπινη αξιοπρεπεια,κατω απο το βαρος των χρεων...Γιατι αυτο γινεται...Μερα με τη μερα χανουμε την αξιοπρεπεια μας,μεταβαλλομαστε σε συγχρονους σκλαβους στην ιδια μας τη χωρα...Απο την κυβερνηση που εκλεξαμε...

Δραματικές προβλέψεις για 500.000 ανέργους μέσα στο 2010


Σοκάρουν οι προβλέψεις για το «κύμα» των απολύσεων και την εκτόξευση της ανεργίας, που θα φέρουν οι σαρωτικές αλλαγές στο Εργασιακό και Ασφαλιστικό.
Εκτιμάται πως 1,5 εκατομμύριο άνθρωποι, μέχρι το τέλος του έτους θα μείνουν χωρίς δουλειά. Εκτίναξη του πραγματικού ποσοστού της ανεργίας στο 30%, «βλέπει» ο επιστημονικός συνεργάτης του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ Γιώργος Ρωμανιάς, επισημαίνοντας πως μέσα στη φετινή χρονιά θα έχουμε περίπου 500.000 ανέργους!
Όσον αφορά τους κλάδους που θα πληγούν περισσότερο, αυτοί είναι, ο τουρισμός, οι κατασκευές και το λιανικό εμπόριο, όπως αναφέρει ο κ. Ρωμανιάς στο Έθνος.

Δημοσκόπηση MRB: Μειώθηκε το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ έναντι της Ν.Δ.


Μείωση στο προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ έναντι της ΝΔ σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου καταγράφεται σε δημοσκόπηση της MRB για τον τηλεοπτικό σταθμό Alter. Το ΠΑΣΟΚ προηγείται κατά 8% από 10,1% που ήταν το αποτέλεσμα της προηγούμενης δημοσκόπησης.

Πιο συγκεκριμένα, το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ ανέρχεται στο 28,1% και ακολουθούν η ΝΔ με 20,1%, το ΚΚΕ με 7%, ο ΛΑΟΣ με 4,6% και ο ΣΥΡΙΖΑ με 3,6%.

Πρώτο, ωστόσο, κόμμα φαίνεται πως αναδεικνύεται η αδιευκρίνιστη ψήφος, το ποσοστό της οποίας αθροίζεται σε 31,1%.

ΜΕΤΡΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ

Συνεχίζεται και σήμερα Παρασκευή για τρίτη συνεχόμενη μέρα η απεργία των εργαζομένων στο Μετρό Αττικής με αποτέλεσμα το γνωστό σε όλους μας μπάχαλο και κυκλοφοριακό κομφούζιο. Ο χορός των απεργιακών κινητοποιήσεων άρχισε από την Τετάρτη και συνεχίστηκε την Πέμπτη με τις 24ωρες και για σήμερα Παρασκευή μας κερνάνε άλλη μία 24ωρη έτσι για να εμπεδώσουμε πόσο τεμπέληδες και "δουλευταράδες" είναι όλοι τους οι εργαζόμενοι του Αττικό Μετρό. Αλλά τι τους νοιάζει αν ταλαιπωρούν ε εκατομμύρια κόσμο και για να μην βάλω και τους τουρίστες που έρχονται κανά μύριο ακόμα! Αλλά έτσι είναι η δημοκρατία για κάποιες καλοπληρωμένες κυρίες εργαζόμενες και καλοπληρωμένους κυρίους εργαζόμενους στο Αττικό Μέτρο! Λες και όλοι οι άλλοι εργαζόμενοι στο ιδιωτικό τομέα δεν χάνουν, μόνο αυτοί είναι οι χαμένοι. Ντροπή τους για την ταλαιπωρία που δεχόμαστε και για τις χαμένες εργατοώρες που πρέπει να δαπανήσουμε για να πάμε και να έρθουμε στις δουλειές μας και στα σπίτια μας.

"Iδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα" απαντά η Μόσχα στον Μ.Μπορίσοφ για τον Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη


Η Μόσχα προκαλεί, εμμέσως πλην σαφώς, την κυβέρνηση του Μπόϊκο Μπορίσοφ, αν έχει τα σθένος να καταγγείλλει εγγράφως την σύμβαση του πετρελαιαγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρουπολη. "Η Βουλγαρία δεν έχει ενημερώσει την ρωσική κυβέρνηση αν προτίθεται να εγκαταλείψει το σχέδιο του αγωγού Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη. Μέχρι τότε ισχύουν όλα τα συμφωνηθέντα. Αν δεν θέλουν να συνεχίσουμε πρέπει να μας ενημερώσουν εγγράφως", μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο RIA Novosti επικαλούμενο τον υπουργό Ενέργειας της Ρωσίας, Sergei Shmatko.

Βαριές «καμπάνες» για τα επεισόδια στο χάντμπολ


Αυστηρότατες ποινές επέβαλε σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ η αθλητική δικαστής για τα επεισόδια στη Λαμία που είχαν ως αποτέλεσμα την αναβολή του φάιναλ φορ στο χάντμπολ.
Στις δύο ομάδες επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού της έδρας για δέκα αγωνιστικές (κεκλεισμένων των θυρών), απαγόρευση τηλεοπτικής μετάδοσης των αντίστοιχων αγώνων και πρόστιμο 120.000 ευρώ, το οποίο θεωρείται εξοντωτικό για τα δεδομένα του αθλήματος. Παράλληλα, οι δύο σύλλογοι καλούνται να καλύψουν και τις ζημιές που προκάλεσαν οι οπαδοί τους στο «Χαλκιοπούλειο» της Λαμίας.
Επίσης, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ τιμωρήθηκαν με αποκλεισμό από συμμετοχή σε έναν αγώνα, κάτι που «μεταφράζεται» σε αποκλεισμό τους από το φετινό κύπελλο. Το τρόπαιο θα διεκδικήσουν οι άλλοι δύο φιναλίστ του φάιναλ φορ, ΑΣΕ Δούκα και Βριλήσσια.

Στην Ήπειρο ο Γιάννης Μαγκριώτης


Το λαβαμε απο:epirusgate.blogspot.com

Στην Ήπειρο θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες,ο Υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων κ. Γιάννης Μαγκριώτης,συνοδευμόμενος από πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες,μεταξύ των οποίων οι ειδικοί γραμματείς του Υπουργείου,αλλά και ο πρόεδρος της ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Ε. κ. Αναστάσιος Μουρατίδης.Αρχικά το κλιμάκιο,θα επισκεφθεί την Άρτα και στην συνέχεια θα βρεθεί στα Ιωάννινα,όπου και ο κ. Μαγκριώτης,θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ,κατά την διάρκεια της οποίας,αναμένεται να αναφερθεί στην πορεία των έργων που εκτελούνται στην 'Ήπειρο,ενώ σύμφωνα με πληροφορίες,θα αναλάβει συγκεκριμένες δεσμεύσεις για την Ιόνια Οδό,αλλά θα παρουσιάσει και το σχέδιο του Υπουργείου,για την διαχείριση και εκμετάλλευση της Εγνατίας Οδού. Μέχρι και σήμερα το πρωί,δεν είχε καταρτιστεί το πλήρες πρόγραμμα της επίσκεψης. Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί,πως είναι πολύ πιθανό,να πραγματοποιηθεί και σύσκεψη στην Περιφέρεια,στην οποία θα συμμετάσχουν οι βουλευτές,οι νομάρχες και οι δήμαρχοι της Ηπείρου και στην οποία,αναμένεται να συζητηθεί αναλυτικά η πορεία των έργων που εκτελούνται στην περιοχή.

Γερμανία -Σερβία σε λίγο στη ΝΕΤ 14:30







«Πυρ ομαδόν» κατά της ΒΡ στη Βουλή των Αντιπροσώπων


Aντιμέτωπος με την οργή των βουλευτών της επιτροπής έρευνας της Βουλής των Αντιπροσώπων ήλθε την Πέμπτη ο διευθύνων σύμβουλος της BP Τόνι Χέιγουορντ. Κατηγόρησαν την εταιρεία του ότι αγνόησε τους κινδύνους κατά τις γεωτρήσεις στον Κόλπο του Μεξικού.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Ενέργειας και Εμπορίου Χένρι Γουάξμαν δήλωσε ότι η "αδιαφορία" της BP πριν από την έκρηξη της 20ής Απριλίου στην πλατφόρμα Deep Water Horizon ήταν "απίστευτη". "Υπό την διεύθυνσή σας η BP ανέλαβε τους πιο υπερβολικούς κινδύνους. "Η BP έκανε περικοπές (στον τομέα της ασφάλειας) για να εξοικονομήσει ένα εκατομμύριο δολάρια από δω, λίγες ώρες ή ημέρες από κει. Και τώρα, ολόκληρος ο Κόλπος του Μεξικού πληρώνει το τίμημα...δεν βρήκαμε κανένα στοιχείο που να δείχνει ότι δώσατε την παραμικρή προσοχή στους τεράστιους κινδύνους που αναλάμβανε η BP", δήλωσε ο Χένρι Γουάξμαν.

AEROSMITH 20-06-2010








Έρχονται στην Ελλάδα, μία από τις ιστορικότερες hard rock μπάντες του κόσμου, για πρώτη φορά στην ιστορία τους! Η συναυλία τους αρχίζει την Κυριακή 20 Ιουνίου στο στάδιο Καραϊσκάκη και οι πόρτες ανοίγουν 19:00. Όσοι πιστοί προσέλθουν θα πρέπει να πληρώσουν και το τσιμπημένο εισιτήριο που τιμές βλέπετε και από το σχεδιάγραμμα. Είπαμε οικονομική κρίση έχουμε και θέλουμε λίγο κατανόηση, αλλά μάλλον οι εταιρίες κάνουν τα στραβά μάτια!

Μονόδρομος οι αλλαγές στα εργασιακά


Ως μονόδρομο για την εφαρμογή του μνημονίου και την εξασφάλιση της δεύτερης δόσης του δανείου παρουσίασε την προώθηση του Προεδρικού Διατάγματος για τις αλλαγές στα εργασιακές σχέσεις ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος σε παρέμβαση του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Δεν είχα άλλη επιλογή από τη μείωση των αποζημιώσεων και την αύξηση του ορίου απολύσεων. Το πιστεύω των πολιτικών και των κοινωνικών δυνάμεων δεν θεωρεί ότι είναι αποδοτική για την ανταγωνιστικότητα η μείωση του κόστους εργασίας, αλλά το πιστεύουν οι δανειστές» σημείωσε.

Τελικός N.B.A




Οι Los Angeles Lakers κέρδισαν στον έβδομο τελικό τους Βoston Celtics με 83-79 και κατέκτησαν για 16η φορά στην ιστορία τους το πρωτάθλημα του N.B.A Aξίζει να αναφερθεί ότι οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί σε τελικούς του N.B.A άλλες 11 φόρες (με τη φετινή 12) με νικητή την ομάδα της Βοστώνης συνολικά 9 φορές! Κορυφαίος των νικητών για τους "Λιμνάνθρωπους" ο Cobe Bryant.

Στην ψηφιακή εποχή της ΤV


Στην εποχή της ψηφιακής τηλεόρασης μπαίνει σήμερα και η Αττική με την έναρξη ψηφιακού σήματος των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας από τα κέντρα εκπομπής της Αίγινας και του Υμηττού.
Οπως αναφέρουν εκπρόσωποι της Digea, της εταιρείας που έχει αναλάβει τη μετάβαση στην ψηφιακή τηλεόραση για τα ιδιωτικά κανάλια, οι τηλεθεατές θα μπορούν να απολαμβάνουν βελτιωμένη ποιότητα εικόνας, ενώ θα τους παρέχεται και η δυνατότητα αμφίδρομων υπηρεσιών. Το αναλογικό σήμα θα συνεχίσει να εκπέμπεται από το κέντρο εκπομπής του Υμηττού, ενώ θα διακοπεί από το κέντρο της Αίγινας. Οι κάτοικοι των δήμων Βουλιαγμένης, Βούλας, Γλυφάδας και Περάματος που επηρεάζονται άμεσα λόγω της επικείμενης διακοπής σήματος από την Αίγινα θα μπορούν να δουν τα ιδιωτικά κανάλια μόνον εφόσον έχουν προμηθευθεί τους απαραίτητους αποκωδικοποιητές.
Η υπηρεσία της ψηφιακής τηλεόρασης προσφέρεται χωρίς κανένα απολύτως κόστος, ενώ για τη λήψη του ψηφιακού σήματος απαιτούνται μόνο οι αποκωδικοποιητές, το κόστος των οποίων ξεκινά από τα 40 ευρώ.