Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Έτσι είναι η ζωή...

">

google wave

καινούρια εφαρμογή από την google το  google wave το οποίο θα ήθελε να φέρει την επανάσταση σε όλες τις εφαρμογές του internet, λέτε να τα καταφέρει!!!

Παραιτήθηκε η υφυπουργός Πολιτισμού Αντζελα Γκερέκου



Η υφυπουργός Πολιτισμού Αντζελα Γκερέκου
Αθήνα



Μετά από κυοφορία αρκετών ωρών παραιτήθηκε τελικά σήμερα το βράδυ η υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κυρία Αντζελα Γκερέκου. Η κυρία Γκερέκου παραιτήθηκε μετά από δημοσιεύματα που φέρουν τον σύζυγό της κ. Τόλη Βοσκόπουλο να χρωστά στην εφορία το ποσό των 5,5 εκατ. ευρώ.Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, ανακοίνωσε ότι ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου έκανε αποδεκτή την παραίτηση της κας Γκερέκου.
«Η Αντζελα Γκερέκου υπέβαλε την παραίτησή της για λόγους ευαισθησίας και ευθιξίας και προκειμένου να μην υπάρξει η παραμικρή αφορμή για να πληγεί η κυβέρνηση, παρά το ότι, όπως ενημέρωσε τον πρωθυπουργό, ουδεμία εμπλοκή έχει στις φορολογικές εκκρεμότητες του συζύγου της» πρόσθεσε ο κ. Πεταλωτής.
Νωρίτερα και ο κ. Βοσκόπουλος, απαντώντας στα δημοσιεύματα, είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «η φορολογική υποχρέωση, η οποία εκκρεμεί ακόμη στα δικαστήρια, γεννήθηκε σε χρόνο κατά τον οποίο δεν γνώριζα καν τη σημερινή σύζυγό μου και δεν σχετίζεται ούτε κατ' ελάχιστον με την ίδια. Αλλη ήταν τότε η συζυγική μου σχέση».
Πάντως, το υπουργείο Οικονομικών, νωρίτερα, με ανακοίνωσή του, σημείωνε ότι «τα μέτρα που είχαν ληφθεί για την είσπραξη της μεγάλης αυτής οφειλής προφανώς δεν υπήρξαν επαρκή» και για την καθυστέρηση διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.
Επίσης, όπως προσέθετε, θα δοθούν συγκεκριμένες οδηγίες στην αρμόδια ΔΟΥ για τις άμεσες ενέργειες προς αναγκαστική είσπραξη των απαιτήσεων μέσω πλειστηριασμών.
«Στην συγκεκριμένη περίπτωση, όπως και σε κάθε άλλη περίπτωση μεγαλοοφειλέτη, ο νόμος θα εφαρμοστεί στο ακέραιο» προσθέτει το υπουργείο Οικονομικών.
«Το μήνυμα το δικό μας είναι σαφώς μήνυμα ευνομίας» δήλωσε νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ.Πεταλωτής.
Η Νέα Δημοκρατία, από την πλευρά της, έκανε λόγο για «μείζον ηθικό και πολιτικό θέμα» που χρήζει των κατάλληλων απαντήσεων από την ίδια την κα Γκερέκου και τον πρωθυπουργό.
«Εάν η ίδια η κα Γκερέκου δεν απαντήσει, με πλήρη και πειστικό τρόπο, στα όσα την αφορούν σε προσωπικό επίπεδο, ο Πρωθυπουργός οφείλει να αναλάβει τις βαρύτατες ευθύνες που του αναλογούν και να πράξει τα δέοντα» συμπλήρωνε η ανακοίνωση της Ρηγίλλης.
πηγή :
http://www.inews.gr/1/paraitithike-i-yfypourgos-politismou-antzela-gkerekou.htm

αγρότες

τελικά τι θα κάνουν οι αγρότες που ακούγεται ότι θα κάνουν και νέες κινοιτοποιήσεις και αν μέσω καλοκαιριού .......
μάλλον δεν θα κάνουν και τίποτα διότι έχει και το αλώνισμα .........
αλλά μάλλον θα κάνουν διότι έτσι και αλλιώς χαμένοι θα είναι , και ας αλωνίσουν .........
μόνο στην ιδέα ότι κόβονται οι επιδοτήσεις είναι στα χαμένα!

τελικά θα σωθούμε;

πολλοί Έλληνες πάνε στο ταμείο παρακαταθηκών και δανείων για να βγάλουν δάνειο με την προοπτική να χρεωκοπήσει το κράτος και να μην πληρώσουν τελικά το δάνειο!
αυτη η λογική είναι από τις χειρότερες, και το όλο σενάριο δραματικό!
πότε θα βάλουν μυαλό αυτοί οι έλληνες, μάλλον όταν χρεωκοπήσουμε πραγματικά θ αβάλουμε τα κεφάλια μέσα!
ένα πιάτο που θα χρειαστεί για τις νύχτες του καλοκαιριού..................
Αθήνα, 12 – 5 – 2010
Πρός τήν Γενική Γραμματεία τής Κυβερνήσεως, Μέγαρο Βουλής τών Ελλήνων,
Βασιλ. Σοφίας 2, Αθήνα, 10021
Εις προσοχήν τού Πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου
Kοινοποίηση

...Τώρα και πούρα Μαριάννα !!!

Το νέο ελληνικό και "πολυχρηστικό" προϊόν που θα ικανοποιήσει καπνιστές /-ίστριες, σαδομαζοχιστές /-ίστριες, και όλους εσάς που ζητάτε το κάτι διαφορετικό στην καθημερινή και ανιαρή ζωή σας !!!


Τα "ΠΟΥΡΑ ΜΑRIANNA" !!!...Πούρα για απαιτητικά στόματα...και απαιτητικές "τρύπες" !!!!!
Απολαύστε (τα) υπεύθυνα !!!



ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ:
" Ένα πούρο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα !!! "



--
Με εκτίμηση :

ΣΠΥΡΟΣ
από το http://aboutmylamia.blogspot.com/

Στα χέρια της αστυνομίας νεαροί έμποροι ναρκωτικών και 55 κιλά χασίς μετά από άγρια καταδίωξη!


Στις 14.00΄ χθες,αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων εντόπισαν στην Ε.Ο. Ιωαννίνων-Κοζάνης (Διακλάδωση Αετομηλίτσας) δύο Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητα τα οποία θεώρησαν ύποπτα και τα έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση. Ο οδηγός του ενός οχήματος όταν αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς ανέπτυξε ταχύτητα προσπαθώντας να αποφύγει τη σύλληψη και ακολούθησε καταδίωξη.Σε μικρή απόσταση ακινητοποιήθηκε το όχημα και συνελήφθη ο 33χρονος οδηγός και ιδιοκτήτης του, ενώ σε παρακείμενο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις (4) σάκοι που περιείχαν πενήντα δύο δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους πενηντατεσσάρων κιλών (54) και πεντακοσίων ογδόντα πέντε (585) γραμμαρίων, τους οποίους είχε επιμελώς αποκρύψει ο δράστης.Λίγη ώρα αργότερα,στις 14.45΄,από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων, στην Πεδινή Ιωαννίνων ακινητοποιήθηκε και το δεύτερο όχημα και συνελήφθησαν δύο νεαροί Έλληνες(23 και 26 ετών), οι οποίοι δρούσαν ως προπομποί. Οι τρεις δράστες ενεργούσαν από κοινού και στην κατοχή τους βρέθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των (1.070) ΕΥΡΩ.Την 23.55΄ χθες βράδυ στη Θεσσαλονίκη, συνελήφθη 24χρονος ημεδαπός ο οποίος κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας προσήλθε σε προκαθορισμένο σημείο προκειμένου παραλάβει τη μεγαλύτερη ποσότητα των ναρκωτικών.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ιωαννίνων, ενώ τα ναρκωτικά, τα τρία οχήματα και το χρηματικό ποσό των χιλίων εβδομήντα (1.070) ΕΥΡΩ κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων που διενεργεί την προανάκριση.

Πολιτικοί Χαμαιλέοντες...

Του Στέφανου Καραμούτσιου

Ενώ η χώρα αντιμετωπίζει την μεγαλύτερη οικονομική κρίση μετά την πτώχευση του 1893 και το πολιτικό σύστημα συγκλονίζεται εκ θεμελίων με απρόβλεπτες κοινωνικές και εθνικές επιπτώσεις, το σύστημα εξουσίας, που απήλθε τον προηγούμενο Οκτώβριο με «ελαφρά πηδηματάκια», προκαλεί βάναυσα και ποικιλοτρόπως την κοινωνία. Δεν είναι μόνο οι λαϊκισμοί και οι λεονταρισμοί του κ. Σαμαρά,με τη συνεργασία πολιτικών συμβούλων τύπου Χρύσανθου Λαζαρίδη -και με διαδρομές από την άκρα Αριστερά στην Άκρα δεξιά που παραπέμπουν περίπου στον αλήστου μνήμης Γεωργαλά – είναι κυρίως η εικόνα του Καραμανλικού πυρήνα εξουσίας που προκαλεί το λαϊκό αίσθημα.Όλοι όσοι έχουν γνώση της πολιτικής ιστορίας του τόπου συμφωνούν ότι είναι στο πολιτικό DNA της δυναστείας των Καραμανλήδων η φυγομαχία και η αποφυγή ανάληψης κάθε ευθύνης για τα πεπραγμένα τους. Και αν για τον «κολυμβητή» της Ραφήνας η απαράδεκτα ψοφοδεής στάση του είναι ένα ακόμη μελανό στίγμα στα πεπραγμένα του πάλαι ποτέ … καταλληλότερου πρωθυπουργού, η στάση των συνεργατών του δεν έχει προηγούμενο στην επίδειξη πολιτικού χαμαιλεοντισμού.
-«Ήμουν ένας απλός συνεργάτης του πρωθυπουργού και ποτέ διευθυντής του πολιτικού γραφείου του!» ψιθυρίζει περιδεής ο άλλοτε πανίσχυρος κύριος Αγγέλου
-«Ήμουν ένας απλός υπουργός που απλώς έτυχε να έχω το γραφείο μου στο Μαξίμου!» συμπληρώνει ο «αντ’ αυτού» κ. Ρουσόπουλος και όλοι αυτοί εξεταζόμενοι για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου και αποποιούμενοι τις ευθύνες τους…
Οποίον θλιβερό κατάντημα «δημοσίων» αντρών, που σφράγισαν με την δράση τους και το ήθος τους τα πεπραγμένα της περιβόητης κυβέρνησης της «σεμνότητας και της ταπεινότητας», που έδωσε την χαριστική βολή σε μια παρηκμασμένη χώρα με την λεηλασία της και τον κατακρεμνισμό της στα τάρταρα της διεθνούς ανυποληψίας! Και αν για την κυβέρνηση Παπανδρέου, που εδώ και μερικούς μήνες δίνει έναν άνισο αγώνα για να περισώσει ό,τι είναι δυνατό με τα θετικά και τα αρνητικά της, άλλες είναι οι βασικές της προτεραιότητες όμως για την κοινωνία και κυρίως για την πολιτική διαπαιδαγώγηση των επόμενων γενεών προέχει η άμεση σύλληψη και παραπομπή σε δίκη όλων αυτών των κυρίων, τουλάχιστον με την κατηγορία της απιστίας κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.Θα είναι αυτό η ελάχιστη συνεισφορά στο εδώ και χρόνια διογκούμενο αλλά μηδέποτε πραγματοποιούμενο κοινωνικό αίτημα της πολιτικής κάθαρσης. Οι πολιτικοί χαμαιλέοντες δεν έχουν μόνο θέση στο μαυροπίνακα της σύγχρονης ιστορίας αλλά και στον κατάλογο των ποινικά κολάσιμων του καταστήματος του Κορυδαλλού!.

Τον Ιούνιο ξεκινά η κατασκευή του αυτοκινητόδρομου Άκτιο-Αμβρακία



Ο αυτοκινητόδρομος Άκτιο-Αμβρακία,θα ξεκινήσει να κατασκευάζεται περίπου μέσα σε ένα μήνα, όπως ανέφερε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου ΑΕΓΕΚ, κ. Σ. Γαβριήλ στο πλαίσιο της τακτικής γενικής συνέλευσης της εταιρείας.Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο για τη δυτική Ελλάδα, αφού θα συνδέεται κάθετα με την υπό κατασκευή Ιόνια Οδό,την οποία και θα συνδέσει με το αεροδρόμιο του Ακτίου, την πόλη της Πρέβεζας τα δυτικά παράλια και τα νησιά του Ιονίου, αξιοποιώντας πλήρως το έργο της υποθαλάσσιας ζεύξης του Ακτίου.Ο οδικός άξονας 'Aκτιο - Αμβρακία είναι μήκους 48,50 χλμ. και συνολικού προϋπολογισμού 338,2 εκατομμυρίων ευρώ. Η κατασκευή του θα γίνει με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές και θα έχει δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση και αμφίπλευρο διαχωριστικό στηθαίο. Για το έργο υπάρχουν 4 ταυτόχρονες εργολαβίες και τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του είναι επτά ανισόπεδοι κόμβοι, είκοσι έξι κάτω διαβάσεις, τέσσερις άνω διαβάσεις, τρεις κοιλαδογέφυρες και επτά γέφυρες ρεμάτων.Εκτός από την τουριστική ανάπτυξη που θα φέρει αυτός ο δρόμος στους νομούς, από τους οποίους διέρχεται θα βελτιώσει και την καθημερινότητα των πολιτών, με την αποσυμφόρηση της εθνικής οδού Αγρινίου - Αμφιλοχίας η οποία σήμερα διέρχεται από το κέντρο της Αμφιλοχίας, μειώνοντας παράλληλα αισθητά και τις αποστάσεις. Η προθεσμία εκτέλεσης του έργου είναι 36 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης(15 Μαρτίου 2010).Θα πρέπει να σημειωθεί πως το σύνολο των εργοταξίων έχει ήδη μισθωθεί.

οβολός

κοιτάξτε και αυτήν την πρόταση.....
είναι μία ομαδα από ανθρώπους που αριθμεί περίπου στα 6.000 μέλη και πιστεύουν ότι ο οβολος, που είναι το πιο αρχαίο ελληνικό νόμισμα μπορεί να σώσει την Ελλάδα,

τουρκία

η τουρκία το 2003 σε περίπτωση σαν την δικιά μας φέρθηκε εξυπνότερα.
δεν λέμε ότι εμείς είμαστε χαζοί αλλά κάποιοι άλλοι ίσως είναι εξυπνότεροι,
μείωσαν τον φόρο προστιθέμενης αξίας (φ.π.α.) ,
έδωσαν αυξήσεις πάνω από τον πληθωρισμό,
και άλλες τονωτικές αλλαγές.
Έτσι

υπουργός προ.πο. προστασίας πολίτη και δήμαρχος Αθηναίων

θα παρατήσει το υπουργείο λένε οι φήμες, και θα γίνει ο Δήμαρχος Αθηναίων μάλλον είναι πολύ πιθανό σενάριο!

ΚΥΝΙΚΟΤΗΤΑ

Κοιτάξτε πως σκέφτεται ένας αναρχικός σε άνα από τα γνωστά site, για τον θάνατο των τραπεζοϋπαλλήλων  και του αγγέννητου εμβρύου.

τελικά πως πρέπει να οδηγάμε;;;

δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε

κλέφτες για κλάμματα


και πολύ γέλιο ειδικά αυτό:

με διαφορά στήθους!




τελικά ποια από τις δύο παίρνει το όσκαρ ερμηνείας ;;;;
η Τζούλια θα μου πείτε ήταν άπειρη (που λέει ο λόγος!!!) σε τέτοιου είδους ταινίες, ενώ η Μαριάννα πρόλαβε και είδε την "ερμηνεία" της Τζούλια και ήξερε τι έπρεπε να προσέξει!
στα συν της Μαριάννας είναι ότι κατάφερε δύο άντρες ,ενώ η Τζούλια έναν και με το ζόρι (θυμηθείτε την ατάκα "πονάει η μήτρα μου")!!
ένα επιπλέον συν της Μαριάννας είναι ότι έκανε την ταινία καθαρά για βιοποριστικούς λόγους(τι άλλο θα ακούσουμε σε αυτή τη χώρα Θεε μου) γιατί ήθελε να μεγαλώσει σωστά το παιδί της!!!!!!!!!!
από την άλλη η Τζούλια το έκανε επειδή ήθελε να βοηθήσει την χώρα μας .Γάλλος συμπρωταγωνιστής άρα ανάπτυξη τουρισμού - δωρεά μέρους των κερδών της από την ταινία, στην Ελλάδα για την αποφυγή της οικονομικής κρίσης(εδώ που τα λέμε δεν πήρε και λίγα) !!!
εγώ πάντως βγάζω νικήτρια τη Τζούλια!
εσείς;;;;

υ.γ ανάμεσα στις φώτο έχω αφήσει κενό γιατί περιμένουμε και την ταινία του Παπούστη!

στιχοι!

αντε να κάνω και εγω την πρώτη μου ανάρτηση στη νέα κατηγορία!


I.........can't breathe easy
Can't sleep at night
Till you're by my side
No I............can't breathe easy
I can't dream yet another dream
Without you lying next to me
There's no air

πραγματικότητα η ψέμα;;;;;

φίλος μου ρωτάει τους ανθρώπους του Κ.Κ.Ε. , για τις αφίσες που βάζανε και έλεγαν 1350 €  βασικό μισθό, στις πρόσφατες εκλογές :
-καλά ρε παιδιά σαν πολλά δεν είναι 1350 € βασικό μισθό;

ωραία στοιχάκια

 να κοιμηθούμε αγκαλιά και να μπερδευτούν ατα ονειρά μας..........



στοιχάκια καινούρια κατηγορία γιατί έτσι την είδαμε!!!

ένα ενδιαφέρον προγγραμματάκι για το troktiko

πως να βλεπεται όλο το κείμενο χωρίς να πατάτε το σπαστικό, μέχρι σε ένα σημείο, Διαβάστε Περισσότερα

αρκεί να έχετε  mozilla firefox