Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Προβλήματα και καθυστερήσεις πληρωμών..


ΠΗΓΗ:trelokouneli.blogspot.com

«Εκτινάχθηκαν» τους τελευταίους μήνες οι καθυστερήσεις πληρωμών δόσεων δανείων και πιστωτικών καρτών, με αποτέλεσμα πολλές τράπεζες να παίρνουν μέτρα «διευκόλυνσης» των πελατών τους, ανακοινώνοντας πακέτα ρυθμίσεων των οφειλομένων.

Σύμφωνα με στοιχεία, στον τομέα των πιστωτικών καρτών οι καθυστερήσεις στην πληρωμή των δόσεων φθάνουν πάνω από τις 90 ημέρες μετά τη λήξη της προθεσμίας, ενώ η αντίστοιχη αύξηση στα καταναλωτικά δάνεια αγγίζει το 18%! «Βοηθάμε από την πλευρά μας όσο περισσότερο μπορούμε τους πελάτες μας» τονίζουν.. τραπεζικά στελέχη στα Γιάννινα.

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ!!!!

πηγη:ksipnistere.blogspot.com





Μα ο θεός, μας το έστειλε ?...

Πρόσθετα μέτρα ζητεί η Κομισιόν από την Αθήνα


Την πρόβλεψη ότι μεσοπρόθεσμα η ελληνική οικονομία θα βρεθεί σε καλύτερη κατάσταση από πριν, διατυπώνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην ετήσια έκθεση της για τα δημόσια οικονομικά της Ένωσης το 2010.

Στην έκθεση εξετάζεται ο τρόπος αντιμετώπισης της οικονομικής και δημοσιονομικής κρίσης από τα κράτη μέλη της Κοινότητας και διατυπώνονται εκτιμήσεις για τις προοπτικές των ευρωπαϊκών οικονομιών το επόμενο διάστημα.

"Τρόμος σε Πόρτο Γερμενό και Ψάθα απο την εμφάνιση Καρχαρία"


"Τον τρόμο έχει σπείρει στους λουόμενους του Πόρτο Γερμενό και της Ψάθας, η εμφάνιση ενός καρχαρία, ο οποίος κυκλοφορεί εδώ και αρκετές μέρες στις ακτές της περιοχής.
Συγκεκριμένα το κήτος το οποίο έχει μήκος 2 μέτρα περίπου, εθεάθη σε πολύ ρηχά νερά στην παραλία Προσήλι του Πόρτο Γερμενό, ενώ σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες έχει κάνει την εμφάνισή του και στην παραλία της Ψάθας.
Το φαινόμενο εμφάνισης καρχαρία στα νερά του Κορινθιακού δεν είναι πρωτοφανές, καθώς αρκετές φορές στο παρελθόν καρχαρίες έχουν πιαστεί στα δίχτυα ψαράδων της περιοχής.
Μάλιστα η τελευταία θανατηφόρα επίθεση καρχαρία έγινε το 1983 στα Άσπρα σπίτια κοντά στην Αντίκυρα Βοιωτίας.
Ο συγκεκριμένος καρχαρίας που κυκλοφορεί στο Πόρτο Γερμενό ανήκει στο είδος με την επιστημονική ονομασία «Alopias vulpinus» γνωστός ως αλεπού της θάλασσας. Είναι εντελώς ακίνδυνος για τον άνθρωπο και συναντάται πολύ συχνά στα ελληνικά πελάγη και ιδιαίτερα στο Αιγαίο."
Δείτε το βίντεο
http://www.youtube.com/watch?v=XoZrMxy40no

Ανθρωπος δαγκώνει... καρχαρία!


Στις ελληνικές θάλασσες κυκλοφορούν κυρίως ακίνδυνα είδη καρχαριών, τα οποία μάλιστα κινδυνεύουν από την αλιεία.
Ακίνδυνοι είναι οι περισσότεροι καρχαρίες που... κυκλοφορούν στις ελληνικές θάλασσες. Οσο και αν τρομάζει η θέα των σαγονιών τους, οι επιστήμονες επιμένουν ότι τα περισσότερα είδη που απαντώνται σε ελληνικά νερά δεν εγκυμονούν κινδύνους για τον λουόμενο. Προ ημερών μάλιστα στο Πόρτο Γερμενό εμφανίστηκε ένας γλαυκοκαρχαρίας να πλέει στα ρηχά, πολύ κοντά στην ακτή. Μήκους δύο μέτρων, το συγκεκριμένο είδος που βγήκε στα ρηχά στην περιοχή Προσήλι είναι ακίνδυνο ζώο καθώς σπανίως έχουν καταγραφεί επιθέσεις του σε ανθρώπους. Είναι μάλιστα... διάσημο είδος στους έλληνες ψαράδες καθώς μπλέκεται στα δίχτυα τους.

Μέσα Μαζικής ΜεταφοράςΣοβαρά προβλήματα και αύριο στις μετακινήσεις


Σοβαρά προβλήματα και αύριο θα δημιουργηθούν στις μετακινήσεις των πολιτών καθώς το Μετρό θα λειτουργήσει μόνο για λίγες ώρες και ειδικότερα θα είναι ανοιχτό μόνο από τις 11.00 έως τις 16.00. Οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν στάσεις εργασίας διαμαρτυρόμενοι για την αποχώρηση περίπου 350 συμβασιούχων συνάδελφων τους λόγω της μη ανανέωσης των συμβάσεων τους από τη διοίκηση της ΑΜΕΛ. Οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι είχαν προσληφθεί πριν από τις εκλογές.
Ομως αύριο πραγματοποιούν στάσεις εργασίας οι εργαζόμενοι σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς από τις 11 το πρωί έως τις 4 το μεσημέρι. Στη στάση εργασίας μετέχουν οι εργαζόμενοι στο Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ, μπλε λεωφορεία και τρόλεϊ. Επίσης και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών πραγματοποιεί στάση εργασίας από ώρα 12.00΄ έως 16.00΄.

Συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη


Ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο ενάντια στις αλλαγές στο ασφαλιστικό που οργάνωσαν στη Θεσσαλονίκη το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο και η Ένωση Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων.
Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου και ακολούθησε πορεία σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση τη Γενική Γραμματεία Μακεδονίας-Θράκης.
πηγη:star.gr

Οι παραβιάσεις της 16ης Ιουνίου


Το δίκτυο των ραντάρ του συστήματος έγκαιρης προειδοποίησης της ΠΑ εντόπισε σήμερα 2 σχηματισμούς τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών με σύνολο 15 αεροσκαφών εκ των οποίων τα 8 ήταν οπλισμένα. Τα τουρκικά αεροσκάφη προχώρησαν σε 2 παραβάσεις του FIR Αθηνών και 5 παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου (ΕΕΧ) στο βόρειο και κεντρικό Αιγαίο.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Αλλάζουν τα δεδομένα στις απολύσεις


Αλλαγές στα όρια απολύσεων, στο χρόνο προειδοποίησης, τον τρόπο καταβολής της αποζημίωσης αλλα και το ύψος της αμοιβής των νέων έως 25 ετών, προχωρά το υπουργείο Εργασίας με το Προεδρικό Διάταγμα που δόθηκε την Τετάρτη στη δημοσιότητα.

Η δημοσιοποίηση του Προεδρικού Διατάγματος προκάλεσε την έντονη αντίδραση της ΓΣΕΕ, η οποία το χαρακτηρίζει απαράδεκτο και αντισυνταγματικό.

Σε ανακοίνωσή της η Συνομοσπονδία τονίζει ότι το περιεχόμενο του ΠΔ, ωχριά μπροστά στο μνημόνιο που έχει προηγηθεί, επισημαίνει ότι το απορρίπτει κατηγορηματικά και το επιστρέφει στον αποστολέα του ως επιεικώς απαράδεκτο.

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΛΕΝΕ.....

απο:press-gr.blogspot.com

Σωρός από πέτρες μπροστά στο κοινοβούλιο


Το δημοσιευουμε οπως το λαβαμε...

Από το blog : http://oimos-athina.blogspot.com/2010/06/blog-post_8722.html

Γράφτηκαν και γράφονται πολλά και ευφυή που αναμφισβήτητα δείχνουν τα ανακλαστικά μας, αλλά είμαστε καθισμένοι στα αυγά μας την ώρα που η Ελλάδα καίγεται σε όλα τα μέτωπα!!!


Οι κυβερνήτες σε διατεταγμένη υπηρεσία παραδίδουν τη χώρα στον όλθρο!


Οι πορείες ξηλώθηκαν σιγά σιγα με την δολφονία των τριών νέων της Μαρφίν από επαγγελματίες φονιάδες με βόμβα φωσφόρου (τί βολικός για την εξουσια, θάνατος αλήθεια)

Η "ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΟΝΤΟΡΟΥΣ" ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ???

απο:ksipnistere.blogspot.com

τιμολόγιο Δ.Ε.Υ.Α Λαμιας


ο λόγος που "ανεβάζω" το συγκεκριμένο τιμολόγιο της Δ.Ε.Υ.Α Λαμίας είναι για να δείτε όλοι σας , την καταφανέστατη κλοπή που γίνεται!!!
όπως θα παρατηρήσετε στο τιμολόγιο θα δείτε ότι η αξία του νερού που χρησιμοποιήθηκε είναι μόλις 0,25€ .
λιγότερα και από ένα μικρό μπουκάλι εμφιαλωμένο νερό!!
έλα όμως που θα πληρώσω 22,00€ γιατί τα υπόλοιπα είναι διάφορες λοιπές χρεώσεις!!!!
γιατί ρε παιδιά θα πρέπει να πληρώσω 99 φορές επάνω την αξία του νερού που χρησιμοποίησα;;;;;

O πρίγκιπας Ουίλιαμ θα γίνει μπαμπάς;


Χαρές και πανηγύρια στη Βρετανία, όταν άρχισαν να κυκλοφορούν στη χώρα φήμες ότι ο πρόγκιπας Ουίλιαμ και η καλή του Κέιτ Μίντλετον περιμένου παιδί!!!!
Άρχισαν όλοι να προετοιμάζονται για τον πολυαναμενόμενο γάμο.
Αδίκως όμως… Εκπρόσωπος της βασιλικής οικογένειας διέψευσε τις φήμες χαρακτηρίζοντάς τες «σκουπίδια» και «ψέματα».
Τι κρίμα… Και χάρηκαν και οι Βρετανοί ότι θα αποκαταστήσουν σύντομα τον γλυκό πρίγκιπα.
πηγη:star.gr

"Καμπανάκι" Στίγκλιτς για την ευρωπαϊκή οικονομία


«Καμπανάκι κινδύνου» για την ευρωπαϊκή οικονομία κρούει ο αμερικανός οικονομολόγος και νομπελίστας Τζόζεφ Στίγκλιτς σε συνέντευξή του στο φύλλο της εφημερίδας της Ζυρίχης "Tages - Anzeiger".

Όπως επισημαίνει, τα μέτρα λιτότητας θα επιτείνουν την οικονομική αδυναμία στην Ευρώπη.

"Είναι κακό που ζητείται από χώρες, όπως η Ελλάδα και η Ισπανία, να μειώσουν τις δαπάνες τους για να βελτιώσουν τα δεδομένα του προϋπολογισμού τους. Και τώρα όλες οι ευρωπαϊκές χώρες πράττουν το ίδιο, με αποτέλεσμα να τεθεί ένα φρένο σε μια ήδη ασθενή οικονομική ανάπτυξη και να αυξηθούν τα ελλείμματα", σημειώνει ο Τζόζεφ Στίγκλιτς.

Ο γνωστός οικονομολόγος διαφωνεί με τον συνάδελφό του, επίσης νομπελίστα Πολ Κρούγκμαν, που πρότεινε τη μείωση των μισθών και τιμών στην Ισπανία κατά 20%, μια, κατά τη γνώμη του, πρόταση που δεν είναι εφικτή, καθώς ο κόσμος έχει χρέη, συμβόλαια και οικονομικές υποχρεώσεις, που δεν μπορεί απλά να περικόψει κατά 20%.

Δηλώνει επίσης ότι η κρίση στην Ευρώπη θέτει σε κίνδυνο και την παγκόσμια οικονομία, όπως π.χ. και των ΗΠΑ, όπου ένα ισχυρό δολάριο δεν θα μπορέσει να προσφέρει μεγαλύτερες αμερικανικές εξαγωγές σε μία οικονομικά ασθενή Ευρώπη.

Τέλος, επικρίνει τους συναδέλφους του που αγνόησαν τα οικονομικά στοιχεία, που έδειχναν την επερχόμενη παγκόσμια οικονομική κρίση, με αφετηρία την Αμερική πριν από τρία χρόνια.
ΠΗΓΗ:skai.gr

Το ρωσικό Ναυτικό σχεδιάζει να στείλει στη Μαύρη θάλασσα 2 φρεγάτες


Το ρωσικό Ναυτικό σχεδιάζει να στείλει στο Στόλο της Μαύρης θάλασσας με νέα σκάφη που πρόκειται να αποσπαστούν από το Στόλο της Βαλτικής. Πιο συγκεκριμένα το ρωσικό Ναυτικό εξετάζει το ενδεχόμενο απόσπασης δύο φρεγατών των Neustrashimy και Yaroslav Mudry κλάσης Project 11540, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια καθορισμένη ημερομηνία για τη λήψη της συγκεκριμένης απόφασης.

Σύμφωνα με τον Viktor Ozerov πρόεδρο της Επιτροπής Άμυνας του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου ο Στόλος της Μαύρης θάλασσας χρειάζεται άμεσα ενίσχυση. Με βάση το σχεδιασμό του ρωσικού Ναυτικού ο Στόλος της Μαύρης θάλασσας πρόκειται να ενισχυθεί με την φρεγάτα Admiral Kasatonov Project 22350 (καθελκύστηκε το 2009), το υποβρύχιο Sevastopol κλάσης Project 677 (καθελκύστηκε το 2006), ένα μικρό πυραυλοφόρο σκάφος κλάσης Project 21631 πρόκειται να καθελκυστεί το 2010), και την κορβέτα Provorny κλάσης Project 20380 (πρόκειται να καθελκυστεί το 2011).

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΑ Μ.Μ.Ε.


πηγη:stakarfia.blogspot.com

Το φυσάει και δεν κρυώνει. Η Ντόρα δεν μπορεί να πιστέψει ότι τα ΜΜΕ έχουν εξαφανίσει όλες τις δραστηριότητές της. Είχε καλομάθει, όσο ήταν στη Ν.Δ., να απολαμβάνει την ασυλία τηλεοράσεων, εφημερίδων και ραδιοφώνων. Όπου σταθεί και όπου βρεθεί δεν κρύβει τα παράπονά της από συγκεκριμένα Μέσα τα...

οποία, όπως η ίδια λέει, δεν παίζουν ούτε μια δήλωσή της. Η Ντόρα εξέφραζε παράπονα και για το ότι κανείς δεν έπαιξε την επίσκεψή της στο Βερολίνο. Χθες εκνευρισμένη ζητούσε τηλεφωνικά τα ρέστα από τους συνεργάτες της οι οποίοι χειρίζονται τα ζητήματα της επικοινωνίας. Και ακόμα δεν έχει δει τίποτα. Όταν θα δημιουργήσει το νέο κόμμα και δεν θα παίζει ούτε πριν τις αθλητικές ειδήσεις να δει τι έχει να γίνει!...

fimotro

Απόψε η «μάχη» της Σταρ Ελλάς


Έτοιμες για την «μάχη» του τίτλου είναι οι 23 κοπέλες που συμμετέχουν στα φετινά καλλιστεία για την Σταρ Ελλάς. Οι πρόβες για την αποψινή βραδιά συνεχίζονται μέχρι την τελευταία στιγμή, ενώ οι καλλονές ακονίζουν τα... νύχια τους για το στέμμα και την κορδέλα!
Όσο πλησιάζει η ώρα του διαγωνισμού (21:00, ANT1), η μία κοιτάζει με μισό μάτι την άλλη, ενώ δεν λείπουν οι γκρίνιεςκαι οι συγκρίσεις για τα φορέματα.
Τι να κάνουν κι αυτές;
23 κοπέλες για 3 τίτλους είναι, οπότε όλα για όλα θα τα δώσουν και «τρικλοποδιά» θα βάλουν αν χρειαστεί...

Χρεωκοπία – Πτώχευση...


Από τον Αθανάσιο Τζώρτζη
Πτυχιούχο ΑΣΟΕΕ
Tzathan@hotmail.com

ΠΗΓΗ:press-gr.blogspot.com

Απόσβεση επί μέρους δανείου: με τον όρο αυτό εννοούμε την αποπληρωμή ενός δανείου δια της λήψεως άλλου δανείου, το οποίο διατίθεται για το σκοπό αυτό. Στην περίπτωση αυτή δεν έχουμε μείωση του χρέους του κράτους αλλά απόσβεση επί μέρους δανείων. Αυτή η διαδικασία σαν σκοπό μπορεί να έχει την αντικατάσταση των δανείων που εξοφλούνται με νέα, κίνηση που σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο και κάτω από επικρατούσες οικονομικές συνθήκες, μπορεί να διευκολύνει ευεργετικά την οικονομία του δανειζόμενου κράτους.
Εμφανής χρεωκοπία του κράτους: με τον όρο αυτό εννοούμε την μονομερή από...
μέρους του κράτους μερική ή ολική διακοπή των πληρωμών προς τους δανειστές του, η οποία δεν προήλθε από λόγους αντικειμενικής αδυναμίας, αλλά οφείλεται σε δόλια προαίρεση.
Συγκεκαλυμμένη χρεωκοπία του κράτους: με τον όρο αυτό εννοούμε την κατόπιν συμφωνίας διακοπή για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα της πληρωμής των τόκων και χρεωλυσίων των δανείων ή την διακοπή μόνο των τόκων ή την αναγκαστική μετατροπή του δημοσίου χρέους ή την θέση εκτός ισχύος ορισμένης ασφαλιστικής ρήτρας που είχε συνομολογηθεί για τη διασφάλιση των δανειστών από νομισματική υποτίμηση.
Πτώχευση χωρίς δόλο: αυτή διαφέρει από τις μορφές της εμφανούς ή συγκεκαλυμμένης χρεοκοπίας αλλά και της νομισματικής απόσβεσης κατά το εξής: Η διακοπή της πληρωμής των τοκοχρεολυσίων του δημοσίου χρέους είναι, εις την περίπτωσιν της πτώχευσης, αποτέλεσμα πραγματικής αδυναμίας του Κράτους που οφείλει, να πληρώσει τα χρέη του (χρεολύσια και τόκους). Η αδυναμία αυτή πιθανόν να οφείλεται σε υπερχρέωση του κράτους, ή σε επαχθείς όρους κατά τη σύναψη του δανείου, ή σε διάθεση του ληφθέντος δανείου στην κατανάλωση αντί σε επένδυση, ή σε συναλλαγματικές δυσχέρειες προκειμένου περί συναφθέντος σε ξένο νόμισμα δανείου, ή σε δυσχέρειες εγγενείς της οικονομίας του κράτους (ύφεση, μείωση των εσόδων κ.λ.).
Η Ελλάδα έχει πτωχεύσει στο παρελθόν τέσσερις φορές.

Πέντε ψέματα που λένε όλες οι γυναίκες!!!


ΑΠΟ:trelokouneli.blogspot.com

Την εμπιστεύεσαι, τη λατρεύεις, προσκυνάς το χώμα που πατάει. Παρόλα αυτά, μην παραμυθιάζεσαι. Όλες οι γυναίκες λένε ψέματα κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες και ο μικρός άγγελος, δυστυχώς, δεν αποτελεί εξαίρεση. Ποια είναι τα πέντε πιο κοινά ψέματα που λένε όλες τους;

Μερικές φορές ψευδολογεί για τον απλούστατο λόγο ότι θέλει να προστατέψει είτε τα δικά της αισθήματα, είτε τα δικά σου. Άλλες φορές τα κίνητρά της είναι λιγότερο αξιέπαινα, όπως το να λέει ένα ψέμα για να καλύψει τα ίχνη της. Όπως και να ‘χει, συγκεκριμένα ψέματα απαντώνται συχνότερα από κάποια άλλα. Είναι στο χέρι σου να μάθεις αυτά που λένε περισσότερο και να τα χειριστείς σωστά...

«Δεν είμαι θυμωμένη μαζί σου»
Κι όμως είναι. Μη νομίζεις ότι θα τη γλυτώσεις τόσο εύκολα. Αυτό το ψέμα είναι ίσως το πιο συχνό από όλα αυτά που χρησιμοποιούνται στις σχέσεις. Βασικά, οι γυναίκες που έχουν πληγωθεί από άντρες στη ζωή τους -συχνά ακούσια- χρησιμοποιούν αυτή τη φράση σαν.. συναισθηματική άμυνα. Για παράδειγμα, αν ξεχάσεις τα γενέθλιά της, αν τη φωνάξεις με το όνομα της πρώην ή κάνεις οποιαδήποτε άλλη ασήμαντη βλακεία, απ’ αυτές που κάνουν καθημερινά όλοι οι άντρες, οι γυναίκες μπορούν εύκολα να το προσπεράσουν. Βασανίζονται από αυτά, αλλά δε λένε τίποτα.

Αντί να παραδεχτεί ότι είναι πραγματικά πληγωμένη από τη συμπεριφορά και τις πράξεις σου, θα μισο-κάνει ότι δε συμβαίνει τίποτα και ότι δεν ενοχλήθηκε. Στην πραγματικότητα, τη νοιάζει πάρα πολύ, αλλά δε θέλει να γίνει πολύ σχολαστική με το θέμα αυτό, οπότε βάζει το πιο χαρωπό προσωπείο της και λέει ένα από τα πιο γνωστά ψέματα. Το παραπάνω δηλαδή.

"Άλλοι προμηθευτές κάνουν πάρτι και άλλοι κινδυνεύουν με πτώχευση"


«Η ρύθμιση που προωθεί η κυβέρνηση για τους προμηθευτές ουσιαστικά επιβραβεύει τους απατεώνες» δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο αντιπρόεδρος του Ομίλου «Υγεία» Ανδρέας Βγενόπουλος.

Τόνισε ότι αυτοί που έπαιρναν δουλειές με απευθείας αναθέσεις είχαν κέρδος ακόμα και 1.200% και αυτοί που έπαιρναν δουλειές με μειοδοτικούς διαγωνισμούς είχαν κέρδος μόλις 10%.

«Οι πρώτοι κάνουν πάρτι και οι δεύτεροι κινδυνεύουν με πτώχευση», τόνισε ο κ. Βγενόπουλος.

Αποκάλυψη. Λέσχη Bildeberg. Ισπανία 2010, ποιοι ήταν, τι αποφάσισαν και τα μελλοντικά σχέδια τους.


απο:ksipnistere.blogspot.com

Η Αναλυτική συμμετοχή , οι στόχοι , οι σκοποί, τα σχέδια και αρχειακό υλικό των ελιτιστών της λέσχης Bildenberg, "...Στόχος των ελιτιστών να συνεχιστεί η παγκόσμια οικονομική ύφεση για τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο μέχρι να καταφέρουν να δημιουργήσουν ένα ...."


Έπεσαν οι τελευταίες πινελιές για τον ερχομό στο προσκήνιο μια «Παγκόσμιας Κυβέρνησης» και η μεγάλη αυτοπεποίθηση της υπερεθνικής ελίτ ότι θα καταφέρει όλους τους στόχους της ήταν ο βασικό αξονας της συνάντηση της λέσχης Μπίλντερμπεργκ στην Ισπανία την 03η Ιουνίου 2010, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Βαρκελώνη σ΄ ένα τουριστικό θέρετρο, στο υπερπολυτελείας ξενοδοχείο πέντε αστέρων «DOLCE SITGES».

Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΣΤΙΓΜΗ.....


ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΗΟΣΙΕΥΤΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΥ 'Η Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΕ mail:


topsaxtiri@gmail.com

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ....

Δημοσκόπηση «καμπανάκι» για Μέρκελ


Την παραίτηση της γερμανίδας καγκελαρίου Άγκελας Μέρκελ και τη διεξαγωγή εκλογών ζητά το 1/5 των Γερμανών, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Ινστιτούτου Forsa για το περιοδικό Στερν.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικούς μήνες η Μέρκελ ήταν η δημοφιλέστερη καγκελάριος της μεταπολεμικής Γερμανίας.

Εξάλλου 20% πιστεύουν ότι η Μέρκελ θα πρέπει να εγκαταλείψει τους φιλελεύθερους συμμάχους της και να συμμετάσχει με τους σοσιαλδημοκράτες (SPD) σε ένα «μεγάλο συνασπισμό», παρόμοιο με εκείνο που κυβέρνησε τη χώρα από το 2005 ως το 2009.

Τέλος, το 47% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι οι φιλελεύθεροι ευθύνονται για την κακή ατμόσφαιρα στους κόλπους της κυβέρνησης, ενώ το 16% πιστεύει ότι η ευθύνη βαραίνει τους συντηρητικούς.
πηγη:skai.gr

Επιφυλακή στη ΔΕΗ λόγω καύσωνα


Σε επιφυλακή η ΔΕΗ καθώς η ζήτηση -την Τετάρτη λόγω των υψηλών θερμοκρασιών- αναμένεται να ξεπεράσει τα 9.500 μεγαβάτ.

Την Τετάρτη είναι προγραμματισμένη τετράωρη διακοπή στην ηλεκτροδότηση στον Άγιο Στέφανο από τις 10 το πρωί.

Η ΔΕΗ θέτει σε λειτουργία και τις πετρελαϊκές μονάδες σε Λαύριο και Αλιβέρι.

Ήδη έχουν δημιουργηθεί σημαντικά προβλήματα σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού στο λιγνιτικό κέντρο Φλώρινας – Κοζάνης - Πτολεμαΐδας, από τη λειτουργία στο μέγιστο των λιγνιτικών μονάδων παραγωγής.

Ποιος έχει γενέθλια σήμερα;;;


ΑΠΟ:trelokouneli.blogspot.com

Τα γενέθλια του έχει σήμερα ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Γ. Παπανδρέου, και «κλείνει» τα 58! Ο κ. Παπανδρέου γεννήθηκε στο St. Paul της Μινεσότα το 1952 και αρχισε την.. ενεργό πολιτική δράση από νεαρή ηλικία.

Τα γενέθλια του, πάντως, φέτος θα τα γιορτάσει στις Βρυξέλλες, όπου βρίσκεται από το πρωί, για να συμμετέχει στη σύνοδο των ηγετών τους Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος και στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

(ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ.....)
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 9 ΜΗΝΕΣ..... ΜΗ ΝΤΡΑΠΕΙΤΕ....ΕΥΧΗΘΕΙΤΕ.....

Έγδυσε θαυμαστή της on stage η Βίσση

Την ευκαιρία να γίνει... διάσημος έδωσε η Άννα Βίσση σε έναν θαυμαστή της στην Αυστραλία, τον οποίο μάλιστα ανέβασε στη σκηνή, τον έγδυσε και του έδωσε το μικρόφωνο για να τραγουδήσει!
Η Άννα έδινε συναυλία στην Μελβούρνη και ετοιμαζόταν να τραγουδήσει «το παρελθόν μου απόψε διαγράφω», όταν εντόπισε τον θαυμαστή της που είχε κάνει τατουάζ με το τραγούδι.
«Γδύσου και έλα πάνω», του είπε και εκείνος δεν έχασε την ευκαιρία... Επειδή, όμως, το μπλουζάκι δεν το έβγαλε, η τραγουδίστρια ανέλαβε να τον ξεγυμνώσει!
Αν και αρχικά δίστασε, ο νεαρός εκστασιάστηκε και «εκτέλεσε» (κυριολεκτικά) το τραγούδι, ενώ έκανε και... χορογραφία, στην οποία τον συνόδευσε η Βίσση.
Δείτε το περιστατικό! (ΕΔΩ)

Συγχωνεύσεις στην ΕΛ.ΑΣ.


Σύμφωνα με το σχέδιο του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, τα 148 αστυνομικά τμήματα, υπηρεσίες, και Υποδιευθύνσεις που υπάρχουν σήμερα θα μειωθούν σε 50, και οι 16 υπηρεσίες της Τροχαίας σε 5. Η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας εκτιμά πως με τη μείωση των αστυνομικών υπηρεσιών θα αποδεσμευτούν περισσότεροι από 1.000 αστυνομικοί που σήμερα απασχολούνται σε σκοπιές, φύλαξη κτιρίων και διοικητικές υπηρεσίες και με τον νέο σχεδιασμό θα βγουν στον δρόμο για περιπολίες. Επιπλέον θα εξοικονομηθεί ένα πολύ μεγάλο ποσό που σήμερα δαπανάται για την ενοικίαση των χώρων όπου στεγάζονται τα Αστυνομικά Τμήματα. Από τα 148 κτίρια που χρησιμοποιεί η Αστυνομία, μόλις τα 25 είναι ιδιόκτητα, με αποτέλεσμα να δαπανώνται αρκετά εκατομμύρια για την ενοικίασή τους.
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4579843

Σχέδιο «Καλλικράτης» και στην Αστυνομία


Σχέδιο «Καλλικράτης» θα εφαρμοστεί στην Ελληνική Αστυνομία, ενώ μετά σειρά έχει και η Πυροσβεστική. Η αρχή θα γίνει τον Σεπτέμβριο με τη συνένωση των αστυνομικών υπηρεσιών στην Αττική και θα ακολουθήσουν η Θεσσαλονίκη και η επαρχία.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», σύμφωνα με το σχέδιο του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., τα 148 αστυνομικά τμήματα, υπηρεσίες, και υποδιευθύνσεις που υπάρχουν σήμερα θα μειωθούν σε 50, και οι 16 υπηρεσίες της Τροχαίας σε 5.

Καμίνι η χώρα έως αύριο με τον υδράργυρο να αγγίζει τους 40 βαθμούς


Διήμερο υψηλών θερμοκρασιών και ασθενών ανέμων θα επικρατήσει στη χώρα σήμερα και αύριο, με τον υδράργυρο να φτάνει τους 39 και πιθανώς κατά τόπους τους 40 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά.
Σήμερα, Τετάρτη 40 βαθμούς ενδέχεται να δείξει το θερμόμετρο στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Στερεά, την Πελοπόννησο, τη Θεσσαλία και την Εύβοια.
Στην Αττική η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 39 βαθμούς Κελσίου.
Καλύτερη θα είναι η κατάσταση στα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και την Κρήτη, με τον υδράργυρο να μην ξεπερνά τους 35 βαθμούς.
Στην Μακεδονία και τη Θράκη, η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 38 βαθμούς, ενώ σποραδικές καταιγίδες μπορεί να σημειωθούν το απόγευμα κυρίως στα κεντρικά και ανατολικά ορεινά.
Αύριο Πέμπτη το σκηνικό του καιρού θα είναι ανάλογο, με τη θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα και κατά τόπους στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά στους 40 βαθμούς.
Βελτίωση του καιρού, με πτώση του υδραργύρου από τα βόρεια, θα παρατηρηθεί από την Παρασκευή. Περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται το Σαββατοκύριακο.

ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ....

ΑΠΟ:stakarfia.blogspot.com

Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στην Αθήνα, λόγω της απεργίας στο Μετρό


Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» επικρατεί σήμερα, Τετάρτη, στους δρόμους της Αθήνας, εξαιτίας της 24ωρης απεργίας στο Μετρό, η οποία θα συνεχιστεί και την Πέμπτη, ενώ ο υδράργυρος έχει «χτυπήσει» κόκκινο, φτάνοντας τους 40 βαθμούς Κελσίου. Τα προβλήματα στους δρόμους θα ενταθούν το απόγευμα, οπότε θα πραγματοποιηθούν το συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ για το Ασφαλιστικό.
Η κίνηση στους βασικούς οδικούς άξονες της Αθήνας είναι κατά 50% αυξημένη σε σχέση με τις εργάσιμες ημέρες που λειτουργεί το Μετρό, σύμφωνα με εκτιμήσεις αξιωματικών της Τροχαίας.
Χαρακτηριστικά ανέφεραν: «Τις ημέρες που λειτουργεί το Μετρό συνήθως έως τις 10:00 το πρωί σταδιακά είχαμε ομαλοποίηση της κυκλοφορίας σε δρόμους όπως η Μεσογείων, η Κηφισίας και η Συγγρού. Ωστόσο, σήμερα λόγω της απεργίας παρατηρήθηκαν σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα τα οποία συνεχίζονται έως αυτήν την ώρα».
Έκαναν, επίσης, λόγο για το φαινόμενο του «ντόμινο»: «Εάν η Μεσογείων που καλύπτεται απο το δίκτυο του Μετρό είναι μποτιλιαρισμένη τότε το πρόβλημα μεταφέρεται σε παράλληλους οδικούς άξονες όπως η Κηφισίας. Ανάλογη εικόνα παρατηρήθηκε και στην Συγγρού, ενώ ακινητοποιημένα ήταν και τα οχήματα στο κέντρο της Αθήνας, καθώς αρκετοί πολίτες επέλεξαν να κινηθούν με τα αυτοκίνητα τους».
Οι αξιωματικοί της Τροχαίας εκτιμούν πως το πρόβλημα θα συνεχιστεί και τις μεσημεριανές ώρες αιχμής όπου χιλιάδες εργαζομένοι θα επιστρέφουν από τις δουλειές τους, ενώ σημαντικό ρόλο θα «παίξουν» και οι κινητοποιήσεις που έχουν προγραμματιστεί για το απόγευμα.
Νωρίτερα και ειδικότερα στις 12.30 καθηγητές που απασχολούνται στα βαθμολογικά κέντρα πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας έξω απο το υπουργείο Οικονομικών στο Σύνταγμα.
Την ίδια ώρα στην πλατεία Κάνιγγος συγκεντρώθηκαν μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατών Επισιτισμού και υπαλλήλων τουριστικών επαγγελμάτων και στη συνέχεια θα κάνουν πορεία προς τα γραφεία του ΣΕΒ στο Σύνταγμα.
Επίσης στις 14.00 μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιατρικών Επισκεπτών θα συγκεντρωθούν έξω απο το υπουργείο Εργασίας στην οδό Πειραιώς.

Η κρίση πέρασε και στο κρεβάτι!!


ΑΠΟ:trelokouneli.blogspot.com

ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ, ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ!!

Η κρίση φέρνει ύφεση στις σεξουαλικές επιδόσεις των Ελλήνων ανδρών, σύμφωνα με έρευνα της Εταιρείας Μελέτης της Σεξουαλικότητας. Η μείωση της ερωτικής επιθυμίας, αλλά και η συχνότητα των επαφών είναι μόνο η αρχή, καθώς οι διαπιστώσεις των επιστημόνων έχουν να κάνουν για πρώτη φορά και με την εμφάνιση δυσκολιών στο σεξ, οι οποίες στο παρελθόν ήταν σπάνιες.

Αυτές αποδίδονται στο γεγονός ότι έχει τραυματισθεί η συνολική ερωτική φαντασίωση των Ελλήνων ανδρών, λόγω της οικονομικής κρίσης. Σε ποσοστά προκύπτει ότι η αναστολή εκσπερμάτωσης έφθασε από.. το 4% στο 13% τους τελευταίους έξι μήνες.

Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και για τον Γ. Τσουγκράνη


ΠΗΓΗ:ksipnistere.blogspot.com
Με εισαγγελική διάταξη του Προϊσταμένου της εισαγγελίας Εφετών, Ιωάννη Σακελάκου, απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα και στον κουμπάρο του Τάσου Μαντέλη, επιχειρηματία Γιώργο Τσουγκράνη, καθώς θεωρείται ύποπτος για τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες στην υπόθεση της Siemens.

Ο επιχειρηματίας, που αντιμετωπίζει κατηγορία για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, έχει παραδεχθεί στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση της ΖΗΜΕΝΣ (Siemens) ότι το 1998 άνοιξε λογαριασμό σε ελβετική τράπεζα στο όνομα "Α. ROCOS", προκειμένου η ΖΗΜΕΝΣ να καταθέσει εκεί χρήματα για τον κουμπάρο του, κ. Μαντέλη.

Στον επίμαχο λογαριασμό κατατέθηκαν το 1998, 200 χιλιάδες μάρκα και το 2000 άλλα 250 χιλιάδες μάρκα.

www.enet.gr

Συνεχίζονται οι απώλειες του τουρκικού Στρατού στην Ν. Αν. Τουρκία


Νέες απώλειες για τον τουρκικό Στρατό στην περιοχή Uludere της επαρχίας Şırnak. Κατά τη διάρκεια περιπολίας ομάδας του τουρκικού Στρατού την Τρίτη 15 Ιουνίου, εξεράγει νάρκη με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός στρατιώτη και τον τραυματισμό ακόμα τριών. Για την αντιμετώπιση των μαχητών του PKK ο τουρκικός Στρατός έστειλε νέες δυνάμεις στην περιοχή.

Εν τω μεταξύ την Δευτέρα 14 Ιουνίου ένας Τούρκος στρατιώτης (Mehmet Ali Birlik) σκοτώθηκε και τέσσερεις τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια συγκρούσεων με μαχητές του PKK στην περιοχή Şemdinli της επαρχίας Hakkari. Τέλος μία ακόμη εξέλιξη που δείχνει ότι η κατάσταση στις περιοχές της Ν. Αν. Τουρκίας αρχίζει να ξεφεύγει από τον έλεγχο των τουρκικών δυνάμεων ασφαλείας μαχητές του PKK προέβησαν σε έλεγχο των οχημάτων τους στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει τις πόλεις Tunceli και Erzincan κοντά στην πόλη Pülümür της επαρχίας Τουντσελί..............

Μπούκαραν σε Σούπερ Μάρκετ για δωρεάν τρόφιμα!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.....

Με αφορμή την οικονομική κρίση και το ήδη τεταμένο κοινωνικό κλίμα, οι «Ρομπέν των Δασών» των Σούπερ Μάρκετ ξαναχτύπησαν. Σε βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «10 με 1 μαζί» των Καραμέρου-Χαριτάτου, 20 άτομα εισβάλλουν στο Σούπερ Μάρκετ έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες. Αφού αρπάζουν τα τρόφιμα, αρχίζουν να τα μοιράζουν στους πελάτες οι οποίοι παρακολουθούν αποσβολωμένοι τη σκηνή.
Κατά τη διάρκεια του βίντεο οι νεαροί ξεκαθαρίζουν πως δεν έχουν σκοπό να πειράξουν κανέναν αλλά αντίθετα η κίνηση τους είναι συμβολική: «Σήμερα κερνάει το μαγαζί!Πάρτε ό,τι θέλετε!» διακρίνεται ένας από τους νεαρούς να φωνάζει στους πελάτες.
Λίγο πριν φύγουν από το μαγαζί οι νεαροί αρπάζουν τα λεφτά από το ταμείο και τα καίνε στο δρόμο. Είναι η πρώτη φορά που οι «Ρομπέν των Δασών» αναλαμβάνουν την ευθύνη με βίντεο που δημοσίευσαν οι ίδιοι στο διαδίκτυο.

Φορολογικές ελαφρύνσεις σε επιχειρήσεις


Φορολογικές ελαφρύνσεις σε επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες δίνει η κυβέρνηση προκειμένου να μην μειώσουν τις θέσεις εργασίας ακόμη κι αν εμφανίσουν κάμψη των κερδών τους τα προηγούμενα χρόνια.

Με εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών που εστάλη στις εφορίες, προβλέπεται η μείωση του φορολογικού συντελεστή κατά 3 ποσοστιαίες μονάδες για ανώνυμες εταιρείες και ΕΠΕ που κατέγραψαν μείωση του τζίρου τους για δύο συνεχόμενες χρήσεις χωρίς να μειώσουν το προσωπικό τους.

Υπό τις ίδιες προϋποθέσεις ελεύθεροι επαγγελματίες και ατομικές επιχειρήσεις μπορούν να κερδίσουν μείωση των καθαρών φορολογητέων κερδών τους κατά 20%.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο οι επιχειρήσεις υποχρεούνται να υποβάλλουν μαζί με τη δήλωση φορολογίας εισοδήματος του οικονομικού έτους για το οποίο ζητούν υπαγωγή τους στις διατάξεις, δήλωση στην οποία εμφανίζεται ο αριθμός των εργαζομένων με πλήρη απασχόληση για κάθε μήνα.
ΠΗΓΗ:skai.gr

Την χωματερή της Δουρούτης,έκλεισαν οι κάτοικοι και οι φορείς του Δήμου Μπιζανίου!


ΑΠΟ:epirusgate.blogspot.com
Την χωματερή της Δουρούτης,έκλεισαν οι κάτοικοι και οι φορείς του Δήμου Μπιζανίου.Η απόφαση για κλείσιμο της χωματερής,είχε ομόφωνα,κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου στις 1 Ιουνίου,μετά από πρόταση του επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Βαγγέλη Καραμπίνα.Σε δηλώσεις του πριν από λίγο στα τοπικά ΜΜΕ,ο δήμαρχος κ. Αχιλλέας Σίντος,ζήτησε το κελισσιμο και την άμεση αποκατάστση της χωματερής,ενώ για μια ακόμη φορά,αναφέρθηκε στις ευθύνες του δημάρχου Ιωαννιτών και προέδρου της ΤΕΔΚ κ. Νίκου Γκόντα,ο οποίος είναι και ο τραγικός πρωταγωνιστής στο «θέατρο του παραλόγου» με τον ΧΥΤΑ.

τυχαίο;;δε νομιζω!!!!!!



μόνο τυχαίο δεν είναι το όνομά μας!
topsaxtiri είχε ψάξει και είχε βρει στις 13/06/2010
ότι θα γίνουν αλλαγές στην αγαπημένη φάρμα των χρηστών του Facebook!
τελικά επιβεβαιωθήκαμε κατά το ήμισυ!
αυτό το ήμισυ είναι το ότι αυξήθηκε το επίπεδο που μπορεί να φτάσει ο "αγρότης" (από 70lv που ήταν μεχρι τώρα θα φτάσει στο 90lv)!!
περιμένουμε τις νέες αλλαγές(άνοιγμα διαστάσεων φάρμας ,περισσότερα κτήρια και λειτουργίες κτηριων) σύντομα!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ............

"ΤΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ"


ΑΠΟ:ksipnistere.blogspot.com

"Προχθές πήγα για μια απλή εξέταση στο γενικό νοσοκομείο Έδεσσας σε γνωστό γιατρό του νοσοκομείου...
…Η επίσκεψη κράτησε μόλις μερικά λεπτά αφού χρειαζόμουν μια απλού τύπου ένεση και ενώ έγραφε τα...

φάρμακα που χρειάζομαι, μου ζήτησε χωρίς ίχνος ντροπής το ποσό των 50 ευρώ για την ολιγόλεπτη αυτή επίσκεψη!! Και σα να μην έφτανε αυτό, μου είπε να τα αγοράσω οπωσδήποτε από φαρμακείο που διατηρεί συγγενικό του πρόσωπο!! Κύριε διοικητά του νοσοκομείου δεν ξέρω κατά πόσο τα γνωρίζετε αυτά… αλλά καλό θα ήταν να το ψάξετε το θέμα διότι εκτίθεται όλο το σύστημα υγείας με τέτοιους ξεδιάντροπους λειτουργούς του Ιπποκράτη!!"
karatzova.blogspot

Τουλάχιστον δέκα νεκροί σε σύγκρουση τρένων


Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι, ανάμεσά τους παράνομοι μετανάστες που είχαν επιβιβαστεί λαθραία, έχασαν τη ζωή τους από τη σύγκρουση δύο εμπορικών τρένων στο Μεξικό.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το δυστύχημα, που έγινε στη δυτική πολιτεία Σιναόλα, οφείλεται σε λάθος αλλαγή γραμμής.
«Κάποιος δεν έκανε σωστά την αλλαγή των γραμμών», δήλωσε ο εκπρόσωπος της εισαγγελίας και πρόσθεσε ότι μόνο από τη μία αμαξοστοιχία σκοτώθηκε ο μηχανοδηγός και άλλοι πέντε άνθρωποι.
Ένα από τα τρένα μετέφερε τόνους καλαμποκιού, το οποίο σκορπίστηκε στο σημείο του δυστυχήματος και οι αρχές ερευνούν αν υπάρχουν άτομα θαμμένα μέσα σε αυτό.
ΠΗΓΗ:star.gr

N.Δ.: "Φέρει βαρύτατες ευθύνες ο πρωθυπουργός για την ακύρωση του Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη"


Ακύρωση της συμμετοχής της χώρας μας στα Διεθνή Δίκτυα Ενεργειακών Αγωγών συνιστά η ακύρωση του Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη, κατά τον εκπρόσωπο της ΝΔ Πάνο Παναγιωτόπουλο, εξέλιξη για την οποία ο πρωθυπουργός “φέρει βαρύτατες ευθύνες”. Κατά έναν περίεργο τρόπο, τα πρώτα σύννεφα είχαν εμφανιστεί με τις δηλώσεις που είχε κάνει ο κ. Παπανδρέου πριν από τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2009”, σχολίασε, υπενθυμίζοντας ότι τότε “είχε κάνει λόγο για κάποια προβλήματα που αφορούσαν το περιβάλλον στην περιοχή και δημιουργούσαν σκέψεις για το κατά πόσο πρέπει να προχωρήσει ο αγωγός Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολης.

Οκτώ μήνες μετά την ανάληψη της ευθύνης της διακυβέρνησης της χώρας από το ΠΑΣΟΚ, τα έργα ακυρώνονται”. Υπενθυμίζεται ότι ο βούλγαρος πρωθυπουργός Μπ. Μπορίσοφ επικαλέστηκε περιβαλλοντικές ανησυχίες των κατοίκων του Μπουργκάς, για να δικαιολογήσει την απόφασή του η Βουλγαρία να εγκαταλείψει το έργο.

“Η χώρα υφίσταται τεράστια ζημιά, αφού το έργο θα μας έδινε γεωπολιτικά πλεονεκτήματα”, δήλωσε από την πλευρά του ο υπεύθυνος του τομέα ενέργειας και φυσικών πόρων της ΝΔ Μ. Γιαννάκης, ο οποίος συμπλήρωσε ότι έτσι δίνουμε τη δυνατότητα στην Τουρκία να αναβαθμίσει τον ρόλο της στις ενεργειακές χώρες. “Η ιστορία θα τον κρίνει”, είπε, αναφερόμενος στον Γιώργο Παπανδρέου.

«Στόχος μας η βιώσιμη οικονομία»


Θέμα αναπλήρωσης όσων έχασε ο ελληνικός λαός με τις θυσίες του προκειμένου να βγει η χώρα από την κρίση, έθεσε την Τρίτη ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Στόχος μας, τόνισε ο κ. Παπανδρέου, είναι να φθάσουμε σε μια βιώσιμη οικονομία προσθέτοντας ότι με την επίτευξη του στόχου αυτού όχι μόνο δεν θα ξαναχρειαστεί να σκεφτεί κάποιος νέες θυσίες, " αλλά να μπορούμε να αναπληρώσουμε και αυτά που έχασε ο ελληνικός λαός".

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ "ΕΧΘΡΟΣ".....


ΓΡΑΦΕΙ Ο V FOR VENDETTA.....
Ας αγγιξουμε ενα θεμα λεπτο...Και ας το εξετασουμε απο μια τριτη αποψη,η οποια θα μας δωσει αντικειμενικοτητα...
Ολοι οι ανθρωποι ειμαστε ισοι...Δε το αμφισβητει κανενας αυτο..Σε ολους τους ανθρωπους ανηκουν τα ιδια δικαιωματα και οι ιδιες υποχρεωσεις..Δε μου φταιει λοιπον κανενας ανθρωπος σα μοναδα,κανενας λαος και καμια θρησκεια...
Διαβαζοντας τις γραμμες αυτες ιοως θα μπορεσουμε να καταλαβουμε τι κρυβεται πισω απο ολη αυτη τη μεγαλη απατη των ανθρωπινων δικαιωματων,του ανοιγματος των συνορων,των σχεδιων νομιμοποιησης αλλα και τι συμφεροτα εν τελλει εξυπηρετουνται...
Ολα λοιπον ξεκινησαν το '90,επι κυβερνησεως Μητσοτακη,οταν ο σημερινος αρχηγος της Νεας Δημοκρατιας κυριος Σαμαρας ανοιξε τα συνορα και ορδες (λαθρο)μεταναστων αρχισαν να ερχονται στη χωρα μας...Αυτο το κυμα συνεχιστηκε για πολλα χρονια και φτανει ως τις μερες μας...Μελημα των προηγουμενων κυβερνησεων αλλα και της σημερινης ηταν να ενσωματωθουν αυτοι οι ανθρωποι στον κοινωνικο ιστο της χωρας μας νομιμοποιωντας συνεχεια ολο και περισσοτερους ανθρωπους και καπως ετσι ξεκινησε η εθνικη αλλοιωση, που σε συνδυασμο με τη κουλτουρα που προβαλλαν με την απαξιωση του πυρηνα της ελληνικης οικογενειας και την "εκρηξη"της υπογεννητικοτητας δημιουργηθηκε με τη παροδο των χρονων ενα εκρηκτικο κοκτεηλ πληθυσμιακης αλλοιωσης...Ερχομενοι στο σημερα βλεπουμε στο ονομα αυτης της αλλοιωσης το σχεδιο Καλλικρατης,την ελληνικη υπαιθρο δοσμενη στους αλλοδαπους και κανενας να μη λεει ποσοι ειναι οι ομοαιματοι Ελληνες...Τα στοιχεια περιλαμβανουν και αυτους που νομιμοποιουνται...
Βλεπουμε λοιπον οτι κανενας δε νοιαζεται για τα ανθρωπινα δικαιωματα απο αυτους που τοσο ωραια μας τα προβαλλουν μεσω διαφημισεων αλλα και εξαγγελιων και "πατανε" στη φιλοξενια του Ελληνα..Αυτοι λοιπον που τα κανουν αυτα,δεν ειναι αλλοι απο τους πολιτικους μας,που μεσα στα χρονια εξυπηρετουν το περιβοητο σχεδιο Κισσιγκερ..Τη διαλυση της Ελλαδας..Και προσπαθουν με καθε μεσο να το επιτυχουν αυτο...
Το κειμενο γραφηκε με καθε σεβασμο στα δικαιωματα του καθε ανθρωπου-δε ξεχνω ποτε τους συμπατριωτες μου που ειναι ξενιτεμενοι και μοχθουν για μια καλυτερη ζωη...
Ομως πρεπει καποια στιγμη να αντιληφθουμε οτι εχθρος μας δεν ειναι ο μεταναστης...Εχθρος μας ειναι η πολιτικη που πηγαζει απο αυτο το παραδοπιστο,διεφθαρμενο και κακοβουλο πολιτικο συστημα που αντλει τα σχεδια του απο ενα συστημα προερχομενο απο τα σχεδια του εβραιοσιωνισμου και που σε καμια περιπτωση δεν εξυπηρετει τα εληνικα συμφεροντα...Νομιζω οτι ολοι μπορειτε να το δειτε και να το καταλαβετε πως για μια ακομη φορα αυτο το πολιτικο συστημα μας ξεγελασε και ας το εμπιστευθηκαμε τοσα χρονια... Μη βλεπουμε το δεντρο...Ας κοιταξουμε το δασος...

Δικηγόροι ... Πολλοι γίνονται & Πολιτικοί!!!


απο:ksipnistere.blogspot.com

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ¨: Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που σας είπε ο άντρας σας εκείνο το πρωί;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ. Είπε "Πού βρίσκομαι, Κάθριν;"
ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ: Και γιατί σας αναστάτωσε τόσο;
.....

ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Το όνομά μου είναι Σούζαν!
____________________________________________
ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ: Είστε σεξουαλικά ενεργή;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ¨ 'Οχι, απλώς μένω ξαπλωμένη.
____________________________________________
ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ: Αυτή η μυασθένεια σας επηρεάζει τη μνήμη σας;
΅ΜΑΡΤΥΡΑΣ¨ Ναι..
ΔΙΚ: Και με ποιους τρόπους σας επηρεάζει τη μνήμη;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Ξεχνάω..
ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ: Ξεχνάτε; Μπορείτε να μας δώσετε ένα παράδειγμα για κάτι που έχετε ξεχάσει;

Τρεις καλλονές συνελήφθησαν για πορνεία


Για πορνεία συνελήφθησαν τρεις αλλοδαπές από την αστυνομία. Οι κοπέλες εργάζονται για λογαριασμό διεθνούς κυκλώματος πορνείας.
Δύο Ρωσίδες, 26 και 28 ετών και μια 32χρονη Λετονή, έκλειναν ερωτικά ραντεβού με αμοιβή μέσω ροζ ιστοσελίδας στο internet.
Μετά από έρευνα του Τμήματος Ηθών στο διαδίκτυο, εντοπίστηκε διαδικτυακός τόπος μέσω του οποίου προσφερόταν στους χρήστες η δυνατότητα, να έχουν ερωτικές επαφές με αλλοδαπά μοντέλα, έναντι χρηματικής αμοιβής.