Τρίτη 13 Απριλίου 2010

φυσική πισίνα!

Οι μανάδες όλα τα ξέρουν!

">




Καρβέλας: " Εμένα η μαμά μου, το ξέρει ότι είμαι μακάκας από μικρό παιδί, αυτονού η μαμά το ξέρει ότι είναι φούστης από μικρό παιδί;; "

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΡΟΧΑΙΑ



αφορμή για αυτό το άρθρο στάθηκε η κλήση που δέχθηκε ένας φίλος!
τα άτομα της τροχαίας Λαμίας έχουν βγει στο δρόμο και κάνουν συνεχείς ελέγχους κυρίως στα μηχανάκια!
για να μην πληρώσετε τα μαλλιά της κεφαλής σας στο πρόστιμο (350€ και αν το πληρώσετε εντός 10 ημερών πηγαίνει 175€!!!!)φοράτε πάντοτε κράνος ,σώζει ζωές!!!!

συνελλήφθη ο δολοφόνος της Σκιάθου!


οι αστυνομικοί της Σκιάθου κατάφεραν μετά από επίμονες και συντονισμένες προσπάθειες να συλλάβουν τον 17άχρονο αλλοδαπό που πριν από μερικές ημέρες είχε σκοτώσει μια 57άχρονη ξενοδόχο!
η σύλληψη του έγινε στην παραλία "Ξάνεμο" στην ανατολική πλευρά του νησιού,περιοχή στην οποία ο 17άχρονος προσπάθησε να κρυφτεί και να αποφύγει την σύλληψη αλλά εις μάτην

η ομιλία του βρετανού ευρωβουλευτή Ναίτζελ Φάρατζ!



πόσο θα ήθελα να ακούσω και ένα δικό μας ευρωβουλευτή , να μιλάει έτσι στο ευρωκοινοβούλιο!!!

ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ 13!!!


Γιατι η Τρίτη και 13 θεωρείται μαύρη μέρα; Κατά την ελληνική παράδοση η Τρίτη θεωρείται γρουσούζικη καθώς είναι η μέρα που

πανηγυρια ΠΑΟ!



η φωτογραφία είναι από τα αποδυτήρια του ΠΑΟ αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ΠΑΟ - ΗΡΑΚΛΗΣ κατά τον οποίο η ομάδα του ΠΑΟ "κλείδωσε" και τυπικά,βαθμολογικά το πρωτάθλημα!!!
παρατηρήστε καλά στον κόκκινο κύκλο που έχω σημειώσει!
αν δεν βλέπετε να σας πω ότι είναι η ονομασία της σαμπάνιας με την οποία γιόρτασαν την επιτυχία τους οι παίχτες και το υπόλοιπο τιμ!
είχαν 5 χρόνια να πάρουν πρωτάθλημα και το γιόρτασαν με την πιο φθηνή σαμπάνια της αγοράς την CAIR (σαμπάνια παραγωγής Ρόδου)!!!!!
ακόμη και η Τζούλια στο "Απαγορευμένο" είχε ακριβότερη σαμπάνια ,dom pergnon αξίας 150€ το μπουκάλι (όσο κοστίζουν 10 κούτες CAIR)!!!!!!!!!