Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

ΠΑΜ(ΕΛΑ)


Καλά αυτοί του ΠΑΜΕ δεν καταλαβαίνουν τίποτα από δικαιώματα των πολιτών που επιθυμούν αυτό που δεν επιθυμούν αυτοί, ή που δεν επιθυμούν αυτό που επιθυμούν αυτοί! Έτσι σήμερα ( για άλλη μια φορά) 18:00 κάνανε την πορεία τους στο Σύνταγμα αδιαφορώντας σαφώς για όλους τους άλλους πολίτες της Αθήνας, για τους τουρίστες, ( όχι ότι έχουν μείνει και αρκετοί να τριγυρνάνε στην Αθήνα), έτσι και πάλι και όλο το καλοκαίρι και όλο το φθινόπωρο θα πάμε με αυτόν τον ρυθμό! ΠΑΜΕ ΕΛΑ τσάρκα ή μπουρδελότσαρκα στο μπουρδελόκεντρο της Αθήνας!

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ - ΟΛΛΑΝΔΙΑ σε λίγο στη ΝΕΤ 21:30 ο πρώτος ημιτελικός


Περίεργη πρόσληψη μέλους ΕΤΕΠ για τον τομέα Γενετικής και Βιοτεχνολογίας του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών


Το ιστολόγιο μας είναι σατιρικό. Αλλά για τη συγκεκριμένη απόφαση το χιούμορ περισσεύει. Η απόφαση είναι από μόνη της χιουμοριστική! Επιλέχθηκε για τη συγκεκριμένη θέση η κ. Ελένη Παππά με πτυχίο στη Βιολογία το 2010! Απορρίφθηκαν υποψήφιοι με μεταδιδακτορικά, διδακτορικά και μεταπτυχιακά και προσελήφθη μια κοπέλα που μόλις πήρε το πτυχίο και αν κρίνω από το έτος γέννησης της έκανε 12 χρόνια τουλάχιστον να το πάρει! Θεωρώ επίσης σημαντικό το γεγονός ότι τη διπλωματική της εργασία την πραγματοποίησε στην κ. Α. Παππά λέκτορα του τμήματος Βιολογίας. Απλή συνωνυμία (;). Ποιος ξέρει; Ίσως! Διαβάστε την απόφαση στο παρακάτω link! Διαβάστε στη σελίδα 2 τους λόγους πρόσληψης και από τη σελίδα 3 και κάτω τα προσόντα των υποψηφίων. Η Παππά είναι στη θέση 26!

πηγη:mauripena.blogspot.com
etep[1]