Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

step to step

Όλοι σιγά σιγά  φτιάχνουμε facebook, twitter, flickr,skype αν και αρχικά αρχίσαμε όλοι αθώα ,με ένα e-mail και άντε με ένα msn,  αλήθεια το 2010 τι μας επιφυλάσει!
Έχει μεγάλο ενδιαφέρον καταρχήν να δούμε τη μάχη των μεγάλων εταιρειών και τις νέες και φρέσκιες ιδέες που μπορεί να γίνουν το <<πρέπει>> της νέας εποχής!!


ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ 

ΝΙΚΟΣ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ


Έχασε τη μάχη για τη ζωή στα 72 του χρόνια, μεγάλος και έγκριτος δημοσιογράφος και μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν στο χώρο της δημοσιογραφίας!!

ΑΝΕΚΔΟΤΟ

ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΔΩΣΤΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



ΣΤΙΣ ΟΧΘΕΣ ΤΟΥ ΜΟΣΚΟΒΑ Σαν σκηνή από κινηματογραφική ταινία εποχής ένα ιππήλατο έλκηθρο διασχίζει πάρκο στην όχθη του ποταμού Μόσκοβα, στα περίχωρα της Μόσχας. Η ισχυρή χιονόπτωση που άρχισε στην περιοχή την περασμένη Τρίτη συνεχιζόταν ως αργά χθες το βράδυ σχεδόν με σταθερό ρυθμό, ντύνοντας στα λευκά την Κόκκινη Πλατεία, το Μαυσωλείο του Λένιν και το Κρεμλίνο. Το θερμόμετρο αγγίζει τους-20 βαθμούς Κελσίου, γε γονός πάντως που δεν αποτελεί έκπληξη για τους συνηθισμένους στη βαρυχειμωνιά κατοίκους της πρωτεύουσας της Ρωσίας.

Πρωτοχρονιές στην Αθήνα



Πρωτοχρονιές στην Αθήνα





Τα καλύτερα έρχονται!!!!



ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για το 2009 και τις ωραίες συγκινήσεις που μας χάρισε, αλλά εμείς βλέπουμε μπροστά, και αναμένουμε το 2010 να είναι πολύ αντάξιο των προσδοκιών μας!!!
καλή χρονιά σε όλους με υγεία, ευτυχία και αγάπη !