Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ...

Καταστροφικές οι συνέπειες στη συγκομιδή



Μειώνεται επιπλέον η πρόβλεψη στη Ρωσία



Ο ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε ότι η χώρα του μειώνει κατά 10 εκατομμύρια τόνους επιπλέον την επίσημη πρόβλεψή της για τη φετινή συγκομιδή δημητριακών (από 90 εκατομμύρια τόνους), εξαιτίας των τραγικών συνεπειών που έχουν ο παρατεταμένος καύσωνας και οι καταστροφικές πυρκαγιές.

Μουσικη οαση.....

Φορητοί υπολογιστές στα ολοήμερα δημοτικά με ενιάιο πρόγραμμα


πηγη:ksipnistere.blogspot.com

Από δέκα φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ένα ερμάριο για την αποθήκευσή τους και εγκατάσταση τοπικού δικτύου σε αίθουσες διδασκαλίας τους θα μπορούν να προμηθευτούν τα ολοήμερα δημοτικά σχολεία με...
ενιαίο αναμορφωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας.

Κίνδυνος πυρηνικού "ολοκαυτώματος" από τις πυρκαγιές στη Ρωσία!..


πηγη:press-gr.blogspot.com

Επιδεινώνεται η κατάσταση με τις πυρκαγιές κοντά σε πυρηνικές εγκαταστάσεις στη Ρωσία όπως ήδη γράψαμε (εδώ).
Πριν από λίγο οι ρωσικές αρχές κήρυξαν κατάσταση έκτακτης ανάγκης γύρω από το κέντρο επεξεργασίας πυρηνικών αποβλήτων στα Ουράλια όπου επεξεργάζονται τουλάχιστον 400 τόνοι πυρηνικών αποβλήτων ετησίως, ενώ υπάρχει και χώρος αποθήκευσης μεγάλων ποσοτήτων πυρηνικών αποβλήτων.

Προχθές έτρωγαν και έπιναν με τον Α.Νταβούτογλου και σήμερα θυμήθηκαν τα "κυριαρχικά μας δικαιώματα"


Προσαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την ταυτόχρονη επίσκεψη Νταβούτογλου στη Ρόδο και "Πίρι Ρέις" στην ελληνική υφαλοκρηπίδα, αλλά και να απανtήσει στην κριτική που του ασκήθηκε από το defencnet.gr, ο ΑΝΥΠΕΞ Δ.Δρούτσας και σήμερα έστειλε "σκληρό" μήνυμα στην Άγκυρα: "Η ελληνική πολιτική προσέγγισης με την Τουρκία είναι επιλογή και όχι μονόδρομος"δήλωσε από τη νήσο Ρω, την οποία επισκέφθηκε στο πλαίσιο της παραμονής του στο ακριτικό Καστελόριζο. Πρόσθεσε ότι τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας είναι απολύτως κατοχυρωμένα και ότι «κουτοπονηριές» και προκλήσεις δεν χωρούν" δήλωσε.

Σε ετοιμότητα οι ελληνικές δυνάμεις για τον φόβο προβοκάτσιας εν όψει δημοψηφίσματος στην Τουρκία


Βόρεια πορεία προς τον κόλπο της Σμύρνης έχει πάρει το τουρκικό ερευνητικό σκάφος "Πίρι Ρέις" και αυτή την στιγμή πλέει παράλληλα με τις τουρκικές ακτές, εντός των τουρκικών χωρικών υδάτων, αφού διανυκτέρευσε στο λιμάνι του Φεστιγιέ, απέναντι από την Ρόδο. Στο μεταξύ στις 12.26 μια εξάδα τουρκικών μαχητικών μπήκε στο Αιγαίο παραβιάζοντας τον Ε.Ε.Χ. μεταξύ Λέσβου και Χίου από το αεροδρόμιο της Μπαντίρμα και εξήλθε στις 13.04 πάλι μεταξύ των δύο νησιών.

Χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κωπηλασίας οι Μιχ. Ναστόπουλος – Απ. Λαμπρίδης!!!


το λαβαμε απο:epirusgate.blogspot.com

Σπουδαίες εμφανίσεις για Ελ. Διαμάντη, Λ. Νταλαμάγκα και Γ. Αντώνη

Στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου σε παγκόσμιο επίπεδο ανέβασαν το Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων και φυσικά την Γιαννιώτικη Κωπηλασία ο Μιχάλης Ναστόπουλος και ο Απόστολος Λαμπρίδης. Οι δύο έφηβοι αθλητές του Ν.Ο.Ι. κατέκτησαν την Κυριακή, κατά την

ΝΕΟ BLOG...........


ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΠΑΙΔΙΑ...............
ntaksi.blogspot.com

και ολα ειναι εν....ταξη!!!!

ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΝΤΙΟΥΜ;


Το λαβαμε απο:e-newsandviews.blogspot.com

Φαίνεται ότι το "χούι" των πολιτικών μας να επισκέπτονται τις καφετζούδες και τα μέντιουμ ανήκει στο παρελθόν. Τώρα πια "καπάρωσαν" για τα καλά το πολιτικό μέλλον τους και δεν ενδιαφέροντα να κάνουν άλλες ερωτήσεις για τα πώς και τα γιατί της εξουσίας. Κρίμα όμως γιατί ενδεχομένως τα "διάμεσα" να μπορούσαν να τους δώσουν μερικές χρήσιμες συμβουλές για το πώς, για παράδειγμα, θα τους αντιμετωπίσει ο κόσμος μόλις επιστρέψουν από τις διακοπές τους.

Τα αδέσποτα ιστολογοφόρα (blogs) δεν έχουν ανάγκη νταβατζήδες…


Το λαβαμε απο:sibilla-gr-sibilla.blogspot.com

Γράφει η Μαργαρίτα Ισιδώρου

Τον τελευταίο καιρό, μετά από φήμες πως η κυβέρνηση έχει την πρόθεση ν’ αντιμετωπίσει τα “αδέσποτα” ιστολογοφόρα του διαδικτύου, ορισμένες ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ιστοσελίδες που διευθύνουν επώνυμοι και ανώνυμοι δημοσιογράφοι (μέλη της ΕΣΗΕΑ), έχουν πάρει το μυστρί…

Εξελίξεις και Προοπτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης


Το λαβαμε απο:epirusgate.blogspot.com
B’ Προτάσεις αναδιάρθρωσης της ΕΕ από τη Γερμανία


Του Νίκου Κοτζιά
1. Μετά την ενοποίηση της Γερμανίας, Γερμανία και Γαλλία αναζητούν να βρουν μεταξύ τους μια νέα ισορροπία. Μια ισορροπία που κατά την πρώτη θα πρέπει να καθρεφτίζει τους νέους συσχετισμούς, ενώ κατά τη δεύτερη, δεν θα πρέπει να υπονομευθούν τα ιστορικά κεκτημένα της Γαλλίας ως παγκόσμιας δύναμης, μόνιμου μέλους του ΣΑ του ΟΗΕ και κατόχου ατομικών όπλων.

αυτό το καλοκαίρι!!

«Στ’ άρματα, στ’ άρματα ……»


Το λαβαμε απο:ideopigi.blogspot.com

Γράφει η Ιδεοπηγή

Το παρακάτω κείμενο, το γράφω με αφορμή τις καταθέσεις προτάσεων μερικών ιστολογίων, για το τι «μέλλει γενέσθαι» στα πολιτικά πράγματα.

Τα κόμματα, τα κινήματα, οι αλλαγές συστημάτων εξουσίας, και οι ανατροπές (βίαια επαναστατικές ή ειρηνικές) δεν γίνονται με τη θέληση, ενός ή ολίγων ανθρώπων.

Εθελοντής δασοπυροσβέστης... εμπρηστής!



Εθελοντής δασοπυροσβέστης έβαζε φωτιές για να βρίσκει δουλειά!

Εθελοντής δασοπυροσβέστης συνελήφθη στην Κέρκυρα και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ως υπεύθυνος για εννέα πυρκαγιές στους Δήμους Αχιλλείων και Παρελλίων.

Ο εθελοντής έβαζε φωτιές για να βρίσκει δουλειά!
πηγη:skai.gr

ουζερί Ακρογυάλι


αυτό που βλέπετε στην εικόνα είναι μεζές για τσίπουρο!!!
ω ναι!!!!!
στην αρχή και εμένα μου φάνηκε για καλοστημένο αστείο από τους φίλους μου αλλά στο τέλος συνειδητοποίησα ότι αυτό είναι το στυλ του καταστήματος(Ακρογυάλι)!
η τιμή δεν είναι η συνηθισμένη (1,5€ το τσιπουράκι) αλλά λίγο έως αρκετά ακριβώτερη (6€ τα 100Ml τσίπουρο)
πολύ καλό μαγαζί από άποψη ποιότητας φαγητού, σέρβις αλλά και στυλ!
το μόνο κακό είναι ότι βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το τελευταίο κλαμπάκι (με ότι αυτό συνεπάγεται ) στην παραλία της Σκιάθου!
τα φαγητά που βλέπετε είναι χταπόδι στιφάδο,ριζότο με μύδια αχνιστά, τουρσί λαχανικών με αντζούγιες , καβουροσαλάτα , κολιός καπνιστός, ψάρια τηγανητά (να συμπληρώσω και τα τηγανητά κολοκυθάκια με σκορδαλιά τα οποία εξαφανίστηκαν αμέσως)!

Συνεχίζεται το «φρένο» στην οικοδομή



Μείωση 19,9% το Μάιο

Μείωση κατά 19,9 % σημείωσε η ιδιωτική οικοδομική δραστηριότητα το μήνα Μάιο σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα πέρυσι, ενώ το 12μηνο Μάιος 2009 - Μάιος 2010 η ιδιωτική οικοδομική δραστηριότητα μειώθηκε κατά 25,2% σε σχέση με το αντίστοιχο 12μηνο πέρυσι.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.......

φάτους όλους , να ξεβρομίσει ο τόπος!!!

φάτους όλους , να ξεβρομίσει ο τόπος!!!
αυτή ήταν η ατάκα-προτροπή της συζύγου του δολοφόνου στον οικισμό Καυκί στο Αχλάδι Φθιώτιδας!
σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες , η σύζυγος του δολοφόνου καθόταν λίγα μέτρα μακριά από τον οργισμένο σύζυγό της και έδινε "οδηγίες" για το ποιος θα ζήσει ή όχι!
ακόμη και την ώρα που έφτανε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τους τραυματίες και τους νεκρούς , η εν λόγω γυναίκα φώναζε στον άντρα της "βάλε φυσίγγια - βάλε φυσίγγια" με σκοπό να πυροβολήσει τους διασώστες!
τελευταία στιγμή όμως φώναξε στον σύζυγό της να μην πυροβολήσει.......
ο δράστης πυροβολούσε όμως προς τον αέρα και αυτό ήταν ικανό / αρκετό για τους διασώστες να κάνουν πίσω στην προσπάθεια διάσωσης των τραυματισμένων προκειμένου να προστατευθούν και οι ίδιοι!!
όσον αφορά το ζευγάρι που βρέθηκε κλειδαμπαρωμένο στο σπίτι του και ο δράστης να προσπαθεί να εισέλθει για να τους σκοτώσει,από ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε , είχαν κάνει μήνυση πριν λίγα χρόνια στον δράστη και είχαν καταφέρει να βγάλουν περιοριστικά μέτρα εναντίων του (ήτοι να μην μπορεί να πλησιάσει το σπίτι τους σε απόσταση 500 μέτρα)!!!
επίσης ο δράστης θεωρούσε την περιοχή όλη δική του μιας και ήταν ο πρώτος που έχτισε σπίτι στον συγκεκριμένο οικισμό πριν από 15 χρόνια!
έτσι θεωρούσε όλους τους υπόλοιπους εισβολείς στον χώρο του ,τον οποίο και ήθελε να "ξεβρομίσει" με κάθε κόστος!!!