Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Σχετικά με την κατάληψη νομικής από λαθρομετανάστες

Έχουμε ξεφύγει εντελώς με τους λαθρομετανάστες και τους ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.....

παράνομες πράξεις!!

Όταν ο  Γιάννης  Δημητριάδης, εγγονός του Σκλαβενίτη – των γνωστών σούπερ μάρκετ ντε -, ήταν, με παράνομη μεταδημότευση,  υποψήφιος δήμαρχος Πόρου, έκανε μια πολεοδομική αυθαιρεσία:
 
        Σε μια  παράνομη κατασκευή βίλας, στην περιοχή  Βλαχαίικα Τροιζηνίας,  έκανε και μια παράνομη

Α(θλητική) Ε(νωση) Κ(ακοδιαχείρησης)...

Απίστευτα πράγματα είναι όλα όσα διαβάζουμε στις 115 σελίδες του διαχειριστικού ελέγχου της BDO. Ενοίκια απίστευτα μεγάλα, μισθοί των προέδρων που δήλωναν "ΑΕΚΑΡΕΣ", τα χαρισμένα χρέη του Ψωμιάδη στην "Ενωση".Η άρνηση του εξωτερικού συνεργάτη να παραδόσει στοιχεία!Και ακόμη δεν έχουμε διαβάσει και αποσαφηνήσει ούτε τα μισά από όσα αναφέρονται στο πόρισμα!

το μάθημα πίσω από τα κάγκελα!



του Σταύρου Θεοδωράκη από protagon.gr


Από όλα τα παιδικά παραμύθια εμένα μου άρεσαν εκείνα με τους βασιλιάδες που ντυνόντουσαν ζητιάνοι για να μάθουν πώς ζουν οι απλοί άνθρωποι. Στις εκλογές του 2004 είχα ρωτήσει δημοσίως, από τηλεοράσεως δηλαδή, τον Καραμανλή και τον Παπανδρέου αν έχουν νιώσει ποτέ την ανάγκη να κυκλοφορήσουν μεταμφιεσμένοι ανάμεσα στον κόσμο. Και οι δύο σχεδόν με αποπήραν λέγοντας πως ξέρουν πώς είναι η ζωή.

Η οικονομική καταστροφή του 2011 ήταν γραμμένη σε βιβλίο του 1875!

Γράφει ο 29-26
Γράφτηκε από τον Σάμιουελ Τ. Μπένερ, πρώην βιομήχανο και στατιστικό μελετητή που ήθελε να διαπιστώσει την περιοδικότητα της ανάπτυξης και της ύφεσης με τίτλο ‘’Prophecies  of the futures Ups and Downs in Prices’’. 
Ορμώμενος από τις τιμές των χρηματιστηρίων που καθρεφτίζουν την πραγματική οικονομία ανακάλυψε τα εξής εκπληκτικά :

Οι κορυφές επαναλαμβάνονται κάθε 8, 9 και 10 χρόνια αντίστοιχα (κυκλικά) και οι πυθμένες μαζί με τους μείζονες πυθμένες κάθε 16, 18 και 20 χρόνια αντίστοιχα (φώτο) . 

ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

¨ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΤΖΑΝΗ"

Ο ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 1960 ΛΑΛΟΣ ΚΑΝΕΛΟΣ ΔΙΑΡΡΕΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΣΤΟ...
 ΔΗΜΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ…

Απόψεις: Δεν σας νοιάζει τι θα ακούνε για εσάς τα παιδιά σας από τους Έλληνες όταν θα φέρνουν την κουβέντα σας;


Σε βασική διάταξη του νοµοσχεδίου της υπουργού Περιβάλλοντος Τίνας Μπιρµπίλη για τη βιοποικιλότητα, αναφέρεται ότι σε περιοχές που έχουν χαρακτηριστεί Νatura καθορίζεται σε 10 στρέµµατα το εµβαδόν των οικοπέδων εντός των οποίων θα επιτρέπεται στο εξής η οικοδοµική ή άλλη δραστηριότητα!