Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Για βρείτε το λάθος σε αυτή την εικόνα!

είναι απλό! σκεφτείτε λίγο!!!

ΔΙΟΔΙΑ: Οι συμβάσεις είναι TOP SECRET ( ΝΤΡΟΠΟΙ ΣΑΣ !!! )


Αν τα Γερμανικά σας είναι καλά, δεν θα χρειαστεί να διαβάσετε το υπόλοιπο αυτού του άρθρου. Απλά, αφιερώστε 8 λεπτά από το χρόνο σας για να δείτε ένα άκρως αποκαλυπτικό, ένα απίστευτο ρεπορτάζ του Spiegel TV για τα διόδια και τις «συμβάσεις παραχώρησης».

Όσοι λοιπόν ξέρετε Γερμανικά, κάντε κλικ εδώ: http://www.spiegel.de/video/video-1082550.html

Για τους υπόλοιπους αναγνώστες, προσπαθήσαμε να μεταφράσουμε το περιεχόμενο του 8λεπτου video, αντιγράφοντας κάποιες χαρακτηριστικές εικόνες του, προσθέτοντας κάποια στοιχεία, με την ελπίδα ότι θα μας το συγχωρέσει η διεύθυνση του έγκριτου περιοδικού,

Αρναούτογλου: Έπιασα επ’ αυτόφωρο τη σύντροφο μου να με απατά


 Μια πραγματικά απίστευτη αποκάλυψη έκανε χθες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μιλώντας στον Θέμη Γεωργαντά. Ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως στο παρελθόν έπιασε την σύντροφο του να τον απατά.

«Στα 24 μου έφαγα φρίκη όταν έπιασα επ’ αυτόφωρο την σύντροφο μου να με απατά. Όταν ήταν στις τρυφερές στιγμές με τον άλλον πάτησε καταλάθος το κινητό της και όλη η τρυφερή συνομιλία τους κατεγράφη στον τηλεφωνητή μου. Έπειτα την πήρα τηλέφωνο της είπα ότι τα άκουσα όλα κι έκτοτε δεν ξαναμιλήσαμε».

πηγή:gossip-tv

συνεργασία με το balleto.gr

με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι πλέον to psaxtiri   συνεργάζεται με το site balleto, το οποίο δίνει στο blog μας έναν τόνο γέλιου με τις ιδιαίτερες γελιογραφίες του!!!!
ευχαριστώ πολύ τους καινούριους συνεργάτες, για την προτίμηση!!!

Στο Αυτόφωρο όσοι φοροδιαφεύγουν


Η µη απόδοση του ΦΠΑ µε το νέο νοµοσχέδιο του υπουργείου Οικονοµικών θα θεωρείται κλοπή

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιώργος Φιντικάκης



Στο Αυτόφωρο θα οδηγούνται όσοι εντοπίζονται να µην αποδίδουν τον ΦΠΑ, σύµφωνα µε διάταξη που προωθεί το υπουργείο Οικονοµικών στο νέο φορολογικό νοµοσχέδιο, που θα προβλέπει την αυστηροποίηση των ποινών για όσους φοροδιαφεύγουν.
Στόχος της κυβέρνησης, που µε βάση και τις απαιτήσεις του Mνηµονίου καλείται να εµφανίσει ισχυρά αποτελέσµατα στην πάταξητης φοροδιαφυγής, είναι το νοµοσχέδιονα έχει κατατεθεί στη Βουλή το τελευταίο δεκαήµερο του Ιανουαρίου.

Η Φαίη τα έκανε πάνω της στο πλατό της εκπομπής!

 Μετά τις απρεπείς κινήσεις του Γιώργου στο αέρα της εκπομπής, σήμερα η Φαίη… κατουρήθηκε live!! Από το ΕΣΡ θα κοπεί στο τέλος η εκπομπή των Σκορδολιαγκαίων.

Το κορίτσι είναι στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης βλέπετε και στο πλατό φιλοξενούσαν μια παρέα που είχε πολύ γέλιο. Καρ, καρ, καρ τα γέλια, δεν άντεξε σε κάποια φάση και…!
«Α, χα, κατουρήθηκα», λέει η Φαίη, ενώ έκλαιγε από γέλια. «Ηρέμησε, ηρέμησε», της απαντάει ο Λιάγκας, ο οποίος με γουρλωμένα τα μάτια προσπαθούσε να την καθησυχάσει. «Έτσι είναι η εγκυμοσύνη, είναι και οι ορμόνες…» πρόλαβε να πει.
Άφαντη όμως η Φαίη! Μέχρι να τελειώσει την φράση του είχε εξαφανιστεί από το πλατό, ενώ ακουγόταν μια φωνή από το υπερπέραν που φώναζε «Δεν μπορώ, δεν μπορώ, συγνώμηηηη»!
Είδατε τι τραβάει η παρουσιάστρια; Μέχρι και στην τουαλέτα με το μικρόφωνο!Μετά από λίγο επέστρεψε στο πόστο της, ενώ κάθε φορά που γέλαγε την ρωτούσαν όλοι μήπως θέλει να πάει προς… νερού της.

Δύσκολο να είσαι και παρουσιάστρια και εγκυμονούσα!

πηγή:star

Τα ίδια και στον Μητροπολίτης Πατρών;







μία εικόνα από τον πλανήτη των αρκούδων, χωρίς λόγια!!!


Επιχειρηματίας με μεγάλη εμπορική δραστηριότητα αναγκάστηκε να σκηνοθετήσει την κλοπή του πολυτελούς αυτοκινήτου του γιατί τον έπνιγαν τα χρέη......ΠΟ



Ο 43χρονος επιχειρηματίας δήλωσε την κλοπή της καλογυαλισμένης Mercedes στις αστυνομικές αρχές. Οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου έπειτα από έρευνα ανακάλυψαν ότι ο κλέφτης ήταν ο ίδιος!

Shalom και από εμένα!.............

Μεταφέρω από το "Καλάμι" αυτούσια την ανάρτηση, σύμφωνα με την οποία ο πρόεδρος της Κνεσέτ του Ισραήλ απεκάλεσε "Μακεδόνα και απόγονο του Μ. Αλέξανδρου" τον πρόεδρο των Σκοπίων, τις φιλοσιωνιστικές αντιδράσεις του συλλόγου "ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ" στις δηλώσεις ΣΕΡΑΦΕΙΜ και θέλω να κάνω δύο ερωτησούλες.

1. Ο σύλλογος Νομού Μαγνησίας "ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ" έχει σχέση με την ομώνυμη τεκτονική στοά του Βόλου "Σεπτή Στοά Αργοναύτες υπ' αριθμ 21"; Μήπως αποτελεί το "εξωτερικό" κομμάτι της με το οποίο εμφανίζεται στην κοινωνία του Βόλου (πχ φιλανθρωπία, συνεστιάσεις, βραβεύσεις μαθητών κτλ) αποτελούμενο κυρίως από τις συζύγους των μελών της Στοάς και ο σύλλογος της Νέας Υόρκης άλλο ένα προσωπείο βολιωτών τεκτόνων μεταναστών ;

2. Αυτός είναι ο τρόπος δράσεως της Στοάς; Μέσα δήθεν "πύρινοι πατριωτικοί λόγοι", εορτασμοί εθνικών επετείων και το εξωτερικό της τμήμα να δρα ύπουλα αντεθνικά παίρνοντας μάλιστα και...
οικονομική ενίσχυση;
3. Μήπως πρέπει κάποτε οι αθώοι και ειλικρινείς πατριώτες τέκτονες, ναι οι περισσότεροι τέκτονες είναι ειλικρινείς πατριώτες, να πρέπει να αρχίσουν να ψάχνονται;
Ακολουθεί το δημοσίευμα:

Ένστικτο αυτοσυντήρησης - Ανθρωπιά: 1-0

μας το έστειλε ο http://typografikos.blogspot.com/2011/01/1-0.html


Τι θα έκανες αν χτυπούσες με το αυτοκίνητό σου μια μηχανή ; Θα το έβαζες στα πόδια ή θα κατέβαινες να υποστείς τις συνέπειες του λάθους σου;
Λίγες ώρες πριν την αλλαγή του χρόνου, και ο Τ. οδηγεί την νεοαποκτηθείσα μηχανή του με προορισμό συγγενικό σπίτι. Ξαφνικά, σε μια στροφή το αυτοκίνητο που τον ακολουθεί πέφτει ακριβώς πάνω του. Τον ρίχνει κάτω, η κυκλοφορία σταματά, όλοι βγαίνουν από τα αυτοκίνητά τους, κόσμος κατεβαίνει από τις γύρω πολυκατοικίες. Ευτυχώς, ο Τ. φοράει το κράνος του και το μόνο που παθαίνει είναι λίγες γρατζουνιές και μερικούς μώλωπες.


Ο οδηγός βέβαια που προκάλεσε το περιστατικό, αισίου τέλους μεν αλλά όπως και να 'χει ατύχημα, έχει γίνει προ πολλού λούης! Κανένας δεν πρόλαβε να δει τις πινακίδες του, καθώς μετά τη σύγκρουση, έτρεξε όσο πιο γρήγορα μπορούσε. Το έβαλε στα πόδια, ίσως από φόβο, ίσως για να μη μπλέξει πρωτοχρονιάτικα. Το πιθανότερο είναι ότι στη συνέχεια άλλαξε το χρόνο με την οικογένειά του, τρώγοντας, πίνοντας, διασκεδάζοντας, διώχνοντας τέλος πάντων μακρυά τις τύψεις και τις κακές σκέψεις που ίσως τον ταλάνιζαν. Για πόσο μπορεί κανείς όμως να παραμελήσει τις τύψεις του;
Είναι δυνατό να λέγεσαι άνθρωπος και να μη νοιάζεσαι για τον πεσμένο στην άσφαλτο συνάνθρωπό σου, και μάλιστα εξαιτίας σου;

Ο λόγος που έγραψα αυτό το άρθρο είναι επειδή ο Τ. είναι ξάδερφός μου και μόλις έμαθα το περιστατικό, ανακουφίστηκα μεν από το αίσιο τέλος της περιπέτειάς του, αλλά πολλές σκέψεις πέρασαν από το μυαλό μου. Αναρωτήθηκα λοιπόν, αν η πλειοψηφία των ανθρώπων θα αντιδρούσαν με αυτόν τον τρόπο. Αν οι περισσότεροι θα προσπαθούσαν να ξεφύγουν, να αποδράσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται για να μην υποστούν τις συνέπειες μιας πιθανώς μοιραίας κατάληξης. Αν το ένστικτο της αυτοσυντήρησης υπερτερεί στους περισσότερους περισσότερο από την ανθρωπιά, που όλοι λίγο πολύ διαθέτουμε (γι' αυτό άλλωστε καλούμαστε και άνθρωποι). Αυτή τη στιγμή δε λυπάμαι λοιπόν τον Τ., ίσα ίσα χαίρομαι γι' αυτόν που βγήκε αλώβητος από την περιπέτειά του. Ωστόσο, νιώθω οίκτο για τον οδηγό που τον παράτησε, ο οποίος αν του 'χουν απομείνει μερικά ψήγματα ανθρωπιάς, όσο περνάει ο καιρός θα πεθαίνει από τις τύψεις που άφησε έναν άνθρωπο αβοήθητο, χωρίς να γνωρίζει αν ζει ή αν έχει πεθάνει. Αν όμως έκανε διαφορετική επιλογή τη στιγμή του ατυχήματος, και σταματούσε και εκείνος για να δει τι συνέβη, θα έβλεπε ανακουφισμένος ότι για καλή του τύχη ο οδηγός της μηχανής δεν έπαθε σχεδόν τίποτα. Και θα ξεκινούσε τη νέα χρονιά χωρίς τύψεις και βασανιστικά ερωτηματικά.

Σκέψου καλά λοιπόν κι εσύ τι απόφαση θα πάρεις, αν βρεθείς ποτέ στη θέση του οδηγού.

Θεσσαλονίκη: Έπιασαν τους ληστές που έκαναν στο θύμα τους ηλεκτροσόκ!

Οι δύο αλλοδαποί είχαν χτυπήσει με πρωτοφανή

αγριότητα υπάλληλο βενζινάδικου - Την ώρα της σύλληψής τους όμως, γινόταν ακόμα μία ληστεία σε πρατήριο της πόλης...

Η άγρια ληστεία είχε γίνει στις 02 Δεκεμβρίου του 2010, σε βενζινάδικο της οδού Λαγκαδά. (θυμηθείτε τι είχε γίνει εκείνο το βράδυ).

Μετά από έρευνες και μελέτη του οπτικού υλικού που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας, η αστυνομία κατέληξε στους δράστες και τα ξημερώματα τους συνέλαβε. Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 20 και 32 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας, ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ιδιαίτερη αίσθηση σε εκείνη τη ληστεία είχε προκαλέσει ο τρόπος με τον οποίο επιτέθηκαν στον άτυχο υπάλληλο. Του έκαναν ηλεκτροσόκ με την συσκευή που κρατούσαν και βούτηξαν 666,57€ και το χρηματοκιβώτιο, που περιείχε το ποσό των 820 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα και δύο μπλοκ επιταγών.

Νέα ληστεία την ώρα της σύλληψης
Την ώρα που η αστυνομία περνούσε χειροπέδες στους δύο αλλοδαπούς, είχαμε ακόμα μία ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο που βρίσκεται στο 4,5ο χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης - Λαγκαδά. Δύο δράστες εισέβαλαν στο πρατήριο με όπλο, ακινητοποίησαν τον υπάλληλο, απέσπασαν το ποσό των 1.200 ευρώ και διέφυγαν με μηχανή μεγάλου κυβισμού.




το διαβάσαμε http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=59200&catid=4

Πάνω από 100 από τους κορυφαίους Μικροβιολόγους - Επιδημιολόγους πέθαναν μυστηριωδώς ή δολοφονήθηκαν τα τελευταία 10 χρόνια!

Ένα από τα πολύ περίεργα γεγονότα της εποχής μας, στο οποίο δεν δόθηκε ποτέ καμία δημοσιότητα από τα διεθνή ΜΜΕ, είναι το ότι πάνω από 100 κορυφαίοι επιδημιολόγοι δολοφονήθηκαν ή πέθαναν με θάνατο ανεξήγητο ή σκοτώθηκαν σε "ύποπτα" ατυχήματα.

Οι περισσότεροι από αυτούς εργαζότανε πάνω στην έρευνα αντιμετώπισης των πολλών ιώσεων που εμφανίζονται στην εποχή μας από το πουθενά και όλοι θεωρούν ότι αυτό είναι κλασικό και φυσιολογικό και όλοι μας έχουμε κατά καιρούς χρησιμοποιήσει τη φράση "θα είναι από τις ιώσεις που κυκλοφορούν". Ποιοι ρίχνουν όμως τις ιώσεις αυτές ανάμεσά μας; Πόσο πιο απροστάτευτοι είμαστε χωρίς τους εκατό και ...
πλέον εκλιπόντες επιδημιολόγους; Γιατί μέσα στις εκατοντάδες χιλιάδες "ειδήσεις" που ακούμε, δεν ακούσαμε ποτέ για αυτούς τους θανάτους;
liako.gr

Αναρτήθηκε από τον Δημήτρη.

μας το ταχυδρόμησε http://epirus-ellas.blogspot.com/2011/01/100-10.html

Τα “κλειστά” επαγγέλματα και ο...διάλογος

Με Προεδρικά Διατάγματα προσανατολίζονται στο Κυβερνητικό επιτελείο, σύμφωνα με όλες τις έως τώρα ενδείξεις, να προχωρήσουν προς το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων.
Ο λόγος είναι προφανής: η αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων από έναν πιθανό λεπτομερειακό κοινοβουλευτικό διάλογο, ο οποίος θα προκαλούσε ενδεχόμενες εσωτερικές αντιδράσεις...


μας το έστειλε για να το διαβάσουμε και εμείς το κανουμε αντιγραφή, ευχαριστούμε για τα e-mail http://politicanea.blogspot.com/2011/01/blog-post_5247.html

10-1 τρόποι για να φιμώσετε ένα blog

Έντονη ανησυχία προκαλούν οι αναρίθμητες επιθέσεις στο διαδίκτυο εναντίον ιστολογίων σε μια άνευ προηγουμένου προσπάθεια φίμωσής τους κατά παράβαση κάθε δικαιώματος έκφρασης και επικοινωνίας αλλά και κάθε συνταγματικής αρχής που προστατεύει το απόρρητο των επικοινωνιών και των ανταποκρίσεων.

Το σοκ του μέλλοντος; Καλώς ήλθατε στο Νέο Μεσαίωνα

Το σοκ του μέλλοντος; Καλώς ήλθατε στο Νέο Μεσαίωνα

Εκτύπωση PDF

moneyplanetΦανταστείτε ένα κόσμο με μια ισχυρή Κίνα που θα αλλάζει την όψη της Ασίας. Με μια Ινδία που θα απλώνει με αυτοπεποίθηση την εμβέλειά της από την Αφρική ως την Ινδονησία. Με το Ισλάμ να επεκτείνει την επιρροή του. Με την Ευρώπη να στενάζει από κρίσεις νομιμοποίησης.

Τι σημαίνει δωρεάν ηλεκτρονικό σχολικό βιβλίο


Πέρα από το περιεχόμενο, χρειάζεται και η συσκευή

Η κατάργηση του Οργανισμού Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων (ΟΕΔΒ) και η ανάθεση των αρμοδιοτήτων του στο Ερευνητικό Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών (ΕΑΙΤΥ), Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου με έδρα την Πάτρα, προκάλεσε έντονες ανησυχίες ότι τα τυπωμένα σχολικά βιβλία θα αντικατασταθούν από ηλεκτρονικά και, κατ' επέκταση, ότι τα σχολικά βιβλία θα σταματήσουν να είναι δωρεάν.

Το ΕΑΙΤΥ, στο οποίο θα υπαχθεί και το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, θα είναι ο φορέας που θα αναλάβει την τεχνολογική υποστήριξη τόσο των υπηρεσιών του υπουργείου Παιδείας όσο και της εκπαίδευσης και σκοπός του θα είναι "ο σχεδιασμός, η οργάνωση και ο συντονισμός της παραγωγής και διανομής των σχολικών βιβλίων (σε έντυπη και σε ηλεκτρονική μορφή), καθώς και η ενιαία διαχείριση, ανάπτυξη και επιχειρησιακή εκμετάλλευση των κεντρικών υποδομών, των ηλεκτρονικών υπηρεσιών και των ψηφιακών εφαρμογών μάθησης".

Η κατάργηση του ΟΕΔΒ δημιούργησε από μόνη της μια εύλογη ανησυχία για το κατά πόσο το κράτος θα συνεχίσει να αναλαμβάνει το ίδιο να παράγει και να διανέμει δωρεάν τα βιβλία στους μαθητές, ιδιαίτερα καθώς μια πολιτική γενικευμένων περικοπών, αλλά και με δεδομένες τις έντονες προσπάθειες για περιορισμό των δωρεάν συγγραμμάτων στα Πανεπιστήμια.

Η λέξη της εβδομάδας από τα 24γράμματα: Καλικάντζαρος

μας το ταχυδρόμισε 24γράμματα: Καλικάντζαρος

Παρουσίαση με λίγα λόγια: Μία από τις πιο γνωστές λαϊκές δοξασίες είναι αυτή των καλικαντζάρων. Σ' ολόκληρη την Ελλάδα, από τα Χριστούγεννα έως την παραμονή των Φώτων, υπήρχε ο θρύλος των Καλικαντζάρων. Κατά τη λαϊκή φαντασία, είναι «μαυριδεροί με κόκκινα μάτια, με τρίχινα πόδια, με χέρια σαν της μαϊμούς κι έχουν όλο το κορμί τους τριχωτό. Μπαίνουν στα σπίτια και τρώνε τις τηγανίτες και τα γλυκά».24grammata.com Υπάρχουν πολλές εκδοχές για την ετυμολογική εξήγηση της λέξης καλικάντζαρος. Οι πιο γνωστές απ αυτές είναι:

α) από το καλός + κάνθαρος (: το σκαθάρι, scarabaeus pilularius) > καλικάνθαρος (με αυτή την άποψη συμφωνούν οι περισσότεροι: Κοραής, Κουκουλές, Μπούντουρας Boll).

β) Ο Ν. Πολίτης μεταφέρει την λαϊκή εκδοχή ότι οι Καλικάντζαροι είναι βρικόλακες Ατσιγγάνων: (Κάλι +Γάντζαροι)

γ) από τη λατινική λέξη caligatus > καλίγατος

δ) από το “καλός + κένταυρος”, κατά τον Lawson

ε) από το “λύκος + κάνθαρος” ή από το “καλός + τσαγγίον” ή από το “καρκάντζι” (: ο τσουρουφλισμένος)

Γιώργος Δαμιανός

Για περισσότερα στο: 24grammata.com

Μείωση τιμών σε 434 προϊόντα ευρείας κατανάλωσης

Μείωση τιμών σε 434 προϊόντα ευρείας κατανάλωσηςΑπορρόφηση του ΦΠΑ σε 1509 προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας από εχτές.


Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, με το νέο έτος περισσότερες επιχειρήσεις ανταποκρίνονται στο κάλεσμα κοινωνικής αλληλεγγύης και ευθύνης που απηύθυνε ο Υπουργός κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, προκειμένου να μειωθούν οι τιμές βασικών καταναλωτικών αγαθών στην αγορά και να ανακουφιστεί ο προϋπολογισμός των νοικοκυριών.

Όπως είχε ανακοινωθεί, σε συνολικά 661 επώνυμα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης έχει αποφασιστεί έως σήμερα μείωση τιμών από 0,8% έως 38%. Σε 126 προϊόντα οι τιμές μειώθηκαν στα τέλη του 2010, ενώ σε 434 προϊόντα οι τιμές μειώνονται από την 1η Ιανουαρίου του 2011. Θα ακολουθήσει η μείωση της τιμής 101 προϊόντων από τα μέσα Ιανουαρίου έως την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου 2011. Ακόμη, 1509 προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας θα διατηρήσουν την τιμή πώλησης που είχαν κατά το 2010, καθώς οι μεγαλύτεροι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στα τρόφιμα, το λιανεμπόριο και τα είδη οικιακής χρήσης συμφώνησαν να απορροφήσουν την αύξηση του ΦΠΑ από το 11% στο 13%.

Έχει υπολογισθεί ότι από τις μειώσεις αυτές μπορεί να προκύψει πραγματικό οικονομικό όφελος έως και 50 € μηνιαίως για μια τετραμελή οικογένεια. Οι μειώσεις που ανακοινώθηκαν αποτελούν το «πρώτο κύμα», ενώ πρόθεση του Υπουργείου είναι να διευρύνει τον κύκλο μειώσεων και σε άλλα αγαθά και υπηρεσίες, μετά από συναντήσεις με επιχειρηματίες περισσότερων κλάδων.

Ήδη αρκετές επιχειρήσεις έχουν εκδηλώσει την πρόθεση να προχωρήσουν σε μείωση τιμών και απορρόφηση της αύξησης του ΦΠΑ σε περισσότερα προϊόντα που αποτελούν το «καθημερινό καλάθι» ενός νοικοκυριού, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για άμεση και έμπρακτη ανταπόκριση στο κάλεσμα ευθύνης και κοινωνικής αλληλεγγύης.

Σημειώνεται ότι οι μειώσεις τιμών που ανακοινώθηκαν είναι πραγματικές και καθαρές, δεν σχετίζονται με προσφορές και θα ισχύσουν καθ’όλη τη διάρκεια του 2011.

Ο Υπουργός, κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, έχει δηλώσει ότι η κίνηση αυτή αποτελεί έμπρακτη και υπεύθυνη απάντηση στις αυξημένες απαιτήσεις μιας δύσκολης οικονομικής συγκυρίας. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, η μείωση των τιμών βασικών καταναλωτικών προϊόντων αποτελεί μια στάση ευθύνης και αλληλεγγύης που πρέπει να επιδείξουν και το κράτος και οι επιχειρήσεις. Και προς αυτή την κατεύθυνση θα εργαστεί ακόμη πιο εντατικά και συστηματικά το Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας καθ’ όλη τη διάρκεια του 2011, ώστε να ανακουφιστούν τα ελληνικά νοικοκυριά και να προστατευθεί το εισόδημα των καταναλωτών.

μας το έστειλε :http://www.roufianos.com/showthread.php/250748-%CE%9C%CE%B5%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CE%B5-434-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CF%85%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82

μοιάζουν αρκετά, συμφωνείτε;;;


Κουίζ για παρατηρητικούς

Καλημέρα φίλοι μου
λοιπόν το κουίζ έχει ως εξής:
απαντήστε σωστά στις ερωτήσεις μας και κερδίστε ένα ραντεβού με την κοπέλα της φώτο.....(έχει να πέσει πολύ γέλιο)
1)τι χρώμα είναι τα καθίσματα στο αυτοκίνητο;
2)τι μάρκα είναι το αυτοκίνητο;
3)είναι αυτόματο ή με ταχύτητες;
4)είναι κάμπριο ;
5)είναι διθέσιο ή σεντάν;;;

περιμένω τις απαντήσεις σας.......

αστυνομικό ανέκδοτο


γράφει μεγάλη εφημερίδα την επόμενη μίας σύλληψης ενός ηλικιωμένου ζευγαριού:
Συνελήφθη ζευγάρι ηλικιωμένων με μικροποσότητα σύνταξης...!!! Μάλιστα στην απολογία τους, υποστήριξαν ότι ήταν για "προσωπική τους χρήση"
από έναν φίλο !

Μία εικόνα χίλιες λέξεις

Πυροβόλησαν στον αέρα για να ξεφύγουν


Τρεις ήταν οι άγνωστοι άνδρες που το απόγευμα της Παρασκευής μπήκαν σε σούπερ μάρκετ που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Τσακάλωφ και Επτανήσων, στην Πετρούπολη