Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Νέο album με ανέκδοτα τραγούδια του Michael Jackson το Νοέμβριο.


Νέο άλμπουμ με δέκα άγνωστα μέχρι σήμερα τραγούδια του βασιλιά της ποπ Michael Jackson θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Νοέμβριο από τη δισκογραφική εταιρεία Sony Music, σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπου των κληρονόμων του στο περιοδικό Rolling Stone. O μάνατζέρ του Jackson, Frank DiLeo, αποκάλυψε ότι υπάρχουν παραπάνω από 100 ηχογραφημένα tracks που δεν έχουν συμπεριληφθεί ποτέ σε album του θρυλικού καλλιτέχνη.

Η Εκκλησία σήμερα.


Το λαβαμε απο:ideopigi.blogspot.com

Γράφει η Ιδεοπηγή

Το θεολογικό και λειτουργικό της Εκκλησίας είναι αντικείμενο των Ιεραρχών και των θεολόγων. Εκτός όμως απ’ αυτά η Εκκλησία επιτελεί και κοινωνικό έργο πολύ χρήσιμο ειδικά σήμερα. Όλα αυτά καλά αλλά υπάρχουν φωνές που κριτικάρουν την Εκκλησία σε θέματα όπως η συμπεριφορά μερικών Ιεραρχών.

Ελεύθερος με αναστολή ο 40χρονος Αρτινός που κατηγορούνταν για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας!


Το λαβαμε απο:epirusgate.blogspot.com

Ποινή φυλάκισης ενός έτους, αλλά με αναστολή, επέβαλε το δικαστήριο, στο οποίο οδηγήθηκε με την αυτόφωρη διαδικασία, ο 40χρονος υπάλληλος της Νομαρχίας Άρτας που συνελήφθη για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας. Ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε κάθειρξη πέντε ετών για κατοχή και διακίνηση, όμως η ποινή περιορίστηκε στο ένα

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ......

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΥ....


Γραφει ο Γρηγορης Ζωγραφακης

Είναι επιτακτικη η αναγκη για την επανασταση του αυτονοητου...Οχι με την ερμηνεια που δοθηκε στη Κρητη....Η φαυλοτητα των πολιτικων που ασκηθηκαν και συνεχιζουν να ασκουνται δινουν μια τεραστια δυναμικη στην υφεση η οποια από το Φθινοπωρο θα μας δειχνει ένα προσωπο ολο και σκληροτερο...Δεν θα μπουμε για άλλη μια φορα στο οργανωμενο σχεδιο και το τροπο που εκτελειται εντεχνως....Θα πουμε όμως για την

Δύο μέτρα και δύο σταθμά στις συμβάσεις του ΟΠΑΠ



Νέα διάσταση λαμβάνει το θέμα της απευθείας ανάθεσης στην Ιντραλότ του έργου για την τεχνική υποστήριξη του ΟΠΑΠ

Σε αντίθεση με τα όσα υποστήριζαν τα κυβερνητικά στελέχη στην προηγούμενη σύμβαση του 2007, έρχεται η διαδικασία που ακολουθείται στη νέα σύμβαση ΟΠΑΠ - Intralot.

«Δεν διώκονται οι δημόσιοι υπάλληλοι»



Ο υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Ντόλιος στην «Πρώτη Γραμμή»

Τη διαβεβαίωση ότι η απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων δεν έχει ως στόχο τη δίωξή τους έδωσε ο υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Ντόλιος μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ «Πρώτη Γραμμή».

Διαπιστώσεις και συστάσεις από τρόικα



Εντός των ημερών θα γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες της έκθεσης που θα συνυπογράψουν οι ελεγκτές της τρόικας και ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου

Η αργή πορεία των εσόδων, οι υπερχρεωμένοι ΟΤΑ και ΔΕΚΟ, τα ελλειμματικά ασφαλιστικά ταμεία και οι μεταρρυθμίσεις, όπως είναι το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των συζητήσεων κυβέρνησης και τρόικας.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ....

ΗΡΑΚΛΗΣ


Ξέρετε ότι ο Ηρακλής πήρε το όνομά του, όταν το Μαντείο των Δελφών του έδωσε τον παρακάτω χρησμό ο οποίος έλεγε...