Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Έρχεται τυφώνας. Τι υπογράψαμε στο μνημόνιο με ΔΝΤ και ΕΕ


Τις τελευταίες ημέρες, πολλοί υπουργοί «προτάσσουν» τα στήθη τους για να μας σώσουν από τις παράλογες απαιτήσεις των κακών του ΔΝΤ και της ΕΕ…

Λαμία-"Πάρκιγκ η πλατεία Βερμίου στην Ν Άμπλιανη"



"Πάρκιγκ έγινε η πλατεία Βερμίου στην Νέα Άμπλιανη. Δείτε τις φωτογραφίες και σχολιάστε τη νοοτροπία και την αντίληψη. Δεν φταίνε μόνο οι συμπολίτες μας
Το πρόβλημα είναι πολλαπλό.

"Χρεώσεις internet στο κινητό μας"



"Επειδή δουλεύω σε κατάστημα κινητής, θα ήθελα να παρακαλέσω το καταναλωτικό κοινό, να μην χρησιμοποιεί υπηρεσίες internet αν δεν γνωρίζει τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου, τις χρεώσεις και τα προγράμματα.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ.....


Σημερα το αρθρο του V FOR VENDETTA...
Χτυπαει μετα τα μεσανυχτα.....
Για οσους αγρυπνουν και θελουν να ξερουν τι γινεται γυρω τους....

Σκίζει το «χάπι της επόμενης ημέρας»



Πού καταλήγει αυτή η ανώριμη συμπεριφορά; Μεταξύ άλλων στο λυπηρό γεγονός ότι το 8,2% των κοριτσιών δηλώνει, σύμφωνα με τη μελέτη, ότι έχει κάνει χρήση επείγουσας αντισύλληψης, ή αλλιώς του αποκαλούμενου «χαπιού της επόμενης ημέρας». Ενα φάρμακο που πρέπει να λαμβάνεται με ειδική συνταγογράφηση, αλλά το οποίο, ως φαίνεται, τα μικρά κορίτσια το έχουν περάσει για ...καραμέλα.
Και βέβαια υπάρχουν πολλά ακόμη ...παρατράγουδα ικανά να αλλάξουν ριζικά, ακόμη και να καταστρέψουν τη ζωή των εφήβων. Για παράδειγμα μια ανεπιθύμητη κύηση, η οποία οδηγεί στη γέννηση ενός παιδιού από ένα ...παιδί. Αν και η συγκεκριμένη μελέτη δεν περιλαμβάνει στοιχεία σχετικά με ανεπιθύμητες κυήσεις, η κυρία Τσίτσικα σημειώνει ότι αναδρομική μελέτη δύο μεγάλων μαιευτηρίων της χώρας μας που διήρκεσε 10 και πλέον έτη (1985- 1998) έδειξε ότι το 7,53% των γεννήσεων ήταν από έφηβες μητέρες. «Η εφηβική κύηση είναι υψηλού κινδύνου με επιπτώσεις στην υγεία της μητέρας και του παιδιού, ενώ συνδέεται και με υψηλά ποσοστά αυτόματης αποβολής τα οποία φθάνουν ως και στο 14%».
Μεγάλος αριθμός εφήβων κοριτσιών όμως αποφασίζει να θέσει ένα τέλος σε μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Εκτιμάται ότι περίπου μισές από τις εφηβικές εγκυμοσύνες καταλήγουν σε άμβλωση με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την ψυχοκοινωνική ανάπτυξη των κοριτσιών, αλλά και για τη μελλοντική γονιμότητά τους. Σύμφωνα με την επιστημονική υπεύθυνη της Μονάδας Εφηβικής Υγείας «το θέμα των αμβλώσεων στις εφήβους καλύπτεται από ένα πέπλο μυστηρίου.Ελπίζουμε ότι με μια νέα μελέτη την οποία ξεκινήσαμε θα έχουμε κάποια αποτελέσματα σχετικά με τις αμβλώσεις των εφήβων σε λίγους μήνες».
Επίσης...
->Αύξηση στα νοσήματα του σεξ

->Ζεις το «τώρα», πληρώνεις το «μετά»

ΕΦΗΒΙΚΗ ΥΓΕΙΑ... Στον αστερισμό της απερισκεψίας


Αρχίζουν τη σεξουαλική ζωή τους πολύ νωρίς και εθίζονται στο να αψηφούν τους κινδύνους. Οι έλληνες έφηβοι ρισκάρουν συστηματικά να βρεθούν αντιμέτωποι με σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα καιανεπιθύμητες εγκυμοσύνες

Oταν είσαι 14 ετών έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου. Εχεις άπλετο χρόνο να μάθεις, να γνωρίσεις τον κόσμο, να ερωτευτείς, να ζήσεις τη χαρά μιας γεμάτης και ώριμης σεξουαλικής επαφής, όταν θα είναι η κατάλληλη στιγμή να τη βιώσεις. Εσύ όμως βιάζεσαι, ακριβώς επειδή είσαι 14 ετών. Θεωρείς ότι ο κόσμος σού ανήκει, εδώ και τώρα, ότι τίποτα δεν μπορεί να σε αγγίξει, ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συμβεί ποτέ κάτι κακό σε εσένα. Είναι και οι φίλοι ή οι φίλες που έχουν κάνει σεξ εδώ και καιρό- εσύ πώς να μείνεις πίσω; Είναι και το αγόρι ή το κορίτσι σου, που τα «φτιάξατε» πρόσφατα, και αφού «κάνατε φάση» μια δυο φορές τώρα πρέπει να προχωρήσετε, αφού έτσι κάνουν όλοι. Και πού να χρησιμοποιείς προφυλακτικό τώρα, αφού χαλάει την εικόνα. Είπαμε, είσαι 14 χρόνων και πρέπει να ζήσεις τον μύθο σου.

Ο μύθος αυτός όμως μπορεί να μετατραπεί κυριολεκτικώς εν μια νυκτί σε μια όχι και τόσο παραμυθένια πραγματικότητα. Διότι οι άλλοι, οι φίλοι και οι γνωστοί, δεν θα είναι εκεί σε περίπτωση που ζήσεις μια τραυματική σεξουαλική εμπειρία, δεν θα είναι εκεί αν μείνεις έγκυος, δεν θα είναι μαζί σου στο χειρουργικό κρεβάτι εάν πρέπει να κάνεις άμβλωση, δεν θα παίρνουν μαζί σου θεραπεία εάν κολλήσεις κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα. Είσαι όμως έφηβος και δυστυχώς όλα αυτά δεν τα σκέφτεσαι, όπως δείχνει μια νέα μελέτη ειδικών της Μονάδας Εφηβικής Υγείας στη Β΄ Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου των Αθηνών που έχει την έδρα της στο Νοσοκομείο Παίδων «Π. &Αγλ. Κυριακού» (διευθυντής ο καθηγητής Δ. Καφετζής ).


http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=33&artId=335834&dt=06/06/2010

Nέο iPhone αναμένεται να παρουσιάσει η Apple


Το αφεντικό της Apple Στιβ Τζομπς πιστεύεται ότι θα παρουσιάσει το iPhone τέταρτης γενιάς στο συνέδριο προγραμματιστών που πραγματοποιεί σήμερα, Δευτέρα η εταιρεία του στο Σαν Φρανσίσκο.
Το νέο μοντέλο δεν αναμένεται να είναι ριζικά διαφορετικό από το σημερινό μοντέλο 3G S, πιθανότατα όμως θα έχει βελτιώσεις στα σημεία: κάμερα για βιντεοκλήσεις στην μπροστινή όψη, κάμερα με φλας στο πίσω μέρος, 16% μεγαλύτερη μπαταρία και βελτιωμένη οθόνη.
Τα χαρακτηριστικά αυτά αποκαλύφθηκαν τον Απρίλιο λόγω μιας γκάφας ενός μηχανικού της Apple, ο οποίος... ξέχασε ένα πρωτότυπο του νέου iPhone σε μπαρ της Καλιφόρνια. Ο δικτυακός τόπος Gizmodo αγόρασε το παρατημένο τηλέφωνο και το εξέτασε εξονυχιστικά πριν τελικά το επιστρέψει στην εξοργισμένη εταιρεία.
Αν οι υποψίες επιβεβαιωθούν για το λανσάρισμα του νέου μοντέλου τη Δευτέρα, το πιθανότερο είναι ότι η Apple θα μειώσει στο μισό την τιμή του μοντέλου 3G S και θα διακόψει τις πωλήσεις του προηγούμενου μοντέλου 3G

Καταθέτει ο Σ. Ξυνίδης


Στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για το Βατοπέδι καταθέτει αυτή την ώρα ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Σωκράτης Ξυνίδης, μετά τις αποκαλύψεις της «Καθημερινής της Κυριακής» για εμπλοκή του στο σκάνδαλο, όταν ο ίδιος συμμετείχε στη Λιμενική Επιτροπή του Πόρτο Λάγος.

Ο ίδιος είχε δηλώσει νωρίτερα πρόθυμος να καταθέσει για να μην υπάρχει – όπως είπε - καμία σκιά.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, αναφερόμενος στην ανακοίνωση του Νίκου Δένδια ότι ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ είναι αθώος, όπως και οι υπουργοί της ΝΔ, απάντησε: «Δε θα κάνουμε τη χάρη στη ΝΔ να κάνουμε οποιονδήποτε συμψηφισμό. Αν η ΝΔ ψάχνει τρόπο να βγει από τα σκάνδαλα που τη βαραίνουν, να βρει άλλους τρόπους».

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Πάνος Παναγιωτόπουλος, τόνισε ότι μετά το δημοσίευμα της «ΚτΚ» θα πρέπει να δοθούν πλήρεις εξηγήσεις και πρόσθεσε ότι υπάρχει συνολικό πολιτικό θέμα και ότι η ΝΔ δε στοχοποιεί και δεν ενοχοποιεί κανέναν.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος σημείωσε πως είναι διαφορετικό το καθήκον του πολιτικού κόσμου να προχωρήσει στην κάθαρση, από το να μετατραπεί η χώρα σε απέραντο δικαστήριο, "για να εξυπηρετηθούν διάφορες μικροκομματικές και μικροπολιτικές σκοπιμότητες της ηγετικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ".

Είπε επίσης πως η ΝΔ επιζητεί την αλήθεια προς κάθε κατεύθυνση και πως "δεν είναι δυνατόν να αφήσουμε γκρίζες ή σκοτεινές γωνίες αφώτιστες".
ΠΗΓΗ:skai.gr

Τέλος εποχής... Ο Νικοπολίδης κρεμάει τα γάντια του


Στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε ο Αντώνης Νικοπολίδης το μεσημέρι της Δευτέρας. Ο 39χρονος έχει συνάντηση με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο και ανακοίνωσε στη διοίκηση πως σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο.
Οι ενδείξεις και οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας εδώ και καιρό σχετικά με την απόφαση του έμπειρου τερματοφύλακα επαληθεύονται, καθώς ο Νικοπολίδης εξέφρασε την επιθυμία του να σταματήσει.
Άγνωστη παραμένει η στάση της διοίκησης και αν πρόκειται να του ζητήσει να συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία του Ολυμπιακού ή θα του ζητηθεί να βοηθήσει μέσω κάποιου άλλου πόστου.
Το δελτίου Τύπου της ΠΑΕ αναφέρει: «Ο Γενικός Διευθυντής της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Γιάννης Χρυσικόπουλος συναντήθηκε σήμερα, στα γραφεία της Π.Α.Ε., με τον αρχηγό της ομάδας μας Αντώνη Νικοπολίδη, ο οποίος τον ενημέρωσε για τις σκέψεις του να σταματήσει το ποδόσφαιρο».
Διαψεύδουν για συνάντηση Κόκκαλη-Γκαγκάτση
Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Σωκράτης Κόκκαλης είχε συνάντηση με τον Βασίλη Γκαγκάτση ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.
Το όνομα του πρώην προέδρου της ΕΠΟ έχει απασχολήσει ιδιαίτερα το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, αφού πολλοί υποστηρίζουν ότι ο Κόκκαλης σκέφτεται να του προσφέρει διοικητική θέση.
Από την ΠΑΕ ωστόσο, δεν επιβεβαιώνουν την πληροφορία και διαψεύδουν τη συνάντηση μεταξύ του προέδρου των «ερυθρολεύκων» με τον Γκαγκάτση.

Νεοχώρι Σερρών Δύο ανήλικες δολοφόνησαν 80χρονο για 10 ευρώ


Την άγρια δολοφονία ενός 80χρονου στην Κερκίνη Σερρών, από τον οποίο πήραν μόλις 10 ευρώ, ομολόγησαν ότι διέπραξαν την Κυριακή μια 16χρονη και μια 15χρονη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο κοπέλες επιθυμούσαν να εγκαταλείψουν τις προβληματικές οικογένειές τους και αναζητούσαν οικονομικούς πόρους για να φύγουν. Η 15χρονη ζούσε στο Νεοχώρι, ένα γειτονικό χωριό από την Κερκίνη, όπου σημειώθηκε η τραγωδία. Η 16χρονη φίλη της έμενε στο Κιλκίς. Την Κυριακή, τα δύο κορίτσια είχαν δώσει ραντεβού στην Κερκίνη, όπου ζει ο παπούς της 16χρονης, αποφασισμένες να κάνουν πράξη το σχέδιό τους.
Οι δύο κοπέλες επισκέφθηκαν τον άτυχο 80χρονο, που γνώριζαν μέσω του παππού της 16χρονης, με στόχο να εντοπίσουν το σημείο όπου φύλαγε τα χρήματά του, για να τού κλέψουν κάποιο ποσό. Όμως, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατόν και τα δύο κορίτσια επιχείρησαν με άλλο τρόπο να αποσπάσουν χρήματα από τον 80χρονο: Υποσχέθηκαν ερωτικές περιπτύξεις έναντι οικονομικού ανταλλάγματος, κάτι που το θύμα δέχθηκε, ωστόσο ζήτησε να δώσει τα χρήματα μετά την πράξη.
Οι κοπέλες δεν δέχθηκαν την πρόταση του 80χρονου κι όταν εκείνος επιχείρησε να τις θωπεύσει, αντέδρασαν βίαια. Η 16χρονη έβγαλε ένα στιλέτο που είχε στην τσάντα της και άρχισε να χτυπάει με αυτό στο στήθος και την κοιλιά τον 80χρονο, τον οποίο κρατούσε ακινητοποιημένο η 15χρονη φίλη της. Ο άτυχος ηλικιωμένος κάλεσε σε βοήθεια, αλλά ήταν αργά. Τα χτυπήματα που είχαν καταφέρει τα κορίτσια ήταν τελειωτικά.
Παρ' όλ' αυτά, οι φωνές του θύματος ακούστηκαν στα διπλανά σπίτια και κάποιοι γείτονες έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει. Τα κορίτσια, που αντιλήφθηκαν τους γείτονες, κλείδωσαν την πόρτα του σπιτιού και αφού πήραν από το πορτοφόλι του 80χρονου τα 10 ευρώ που περιείχε, το έσκασαν από ένα παράθυρο. Τις δύο κοπέλες είδαν να διαφεύγουν κάποιοι από τους γείτονες, οι οποίοι έδωσαν τις περιγραφές τους στην αστυνομία. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να φθάσουν στα ίχνη των κοριτσιών και τα συνέλαβαν.Στη διάρκεια της ανάκρισης, οι δύο κοπέλες ομολόγησαν την πράξη τους.
Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία, που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει εάν θα απαγγελθούν κατηγορίες στους γονείς των δύο κοριτσιών για αμέλεια εποπτείας ανηλίκου.

ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΙΔΙΑ......

Το τραγουδι της SHAKIRA για το μουντιαλ.....

Σε χαμηλά δωδεκαετίας έκλεισε το ΧΑ


Στα επίπεδα του Φεβρουαρίου του 1998 επέστρεψε τη Δευτέρα η χρηματιστηριακή αγορά, η οποία βρέθηκε σε κλοιό ισχυρών πιέσεων.

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 1.403,92 μονάδες σημειώνοντας μεγάλη πτώση σε ποσοστό 5,45 %. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 141,030 εκατ. ευρώ. Οι αρθροιστικές απώλειες στο Χρηματιστήριο στις τελευταίες δύο συνεδριάσεις ξεπερνούν το 10%.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση σε ποσοστό 5,85%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί σε ποσοστό 3,24 % και ο δείκτης της μικρής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση 3,38%.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ


ΑΠΟ:ksipnistere.blogspot.com

* Eπιχείρηση "Πένσα" από δύο τουρκικές φρέγάτες στο Αιγαίο - Η F-243 Yildirim στον Σαρωνικό!

Δυο τουρκικές φρεγάτες ΜΕΚΟ-200Τ, η F-244 Barbaros της ομώνυμης κλάσης και η F-243 Yildirim κλάσης Yavuz, προχώρησαν σε διπλή πρόκληση τις τελευταίες ώρες στο Αιγαίο: Το πρωί σήμερα η F-243 Yildirim μετά από μακρά πορεία μέσα από τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες έφτασε στον Σαρωνικό πέρασε ανενόχλητη, μεταξύ Κέας και Σουνίου και με βόρεια κατεύθυνση διέπλευσε τις ακτές της Αττικής, άλλοτε εντός και άλλοτε ...

εκτός των ελληνικών χωρικών υδάτων και τελικά βγήκε στο κεντρικό Αιγαίο περνώντας μεταξύ Άνδρου και Καφηρέα!

SO YOU THINK YOU CAN STEAL...??


Το νεο reality των κομματων...Οποιοι δεν αξιζουν να κλεβουν και να κρυβονται θα αποχωρουν...Ειχαμε ηδη τις πρωτες αποχωρησεις...Ο Ακης αποπεμφθηκε απο το ΠΑ.ΣΟ.Κ..
Στην επιτροπη διαφανειας δεν μπορουσαν να τον κρατησουν...Μα ολοκληρος υπουργος και να μη ξερει να κρυφτει?Δεν αξιζει να ειναι μελος του ΠΑ.ΣΟ.Κ...

Tο gamato επέστρεψε αλλα igamato......!!!


Παιδιά το gamato είναι και πάλι πίσω απο εχθές...Ελάτε όλοι, κάντε καινούριο λογαριασμό για να γίνει όπως το παλιό....Αλλά μην ξεχνάτε τώρα έγινε igamato....
http://www.igamato.info/

ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ (ΝΟΎΜΕΡΟ 1)


Οι κάφροι που δεν καταλαβαίνουν τίποτα ξαναχτύπησαν. Έτσι κατάντησαν χθες το βράδυ το Σ.Ε.Φ. Εκεί που κάποτε η Εθνική Ελλάδος το 1987 σήκωσε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μπάσκετ.Ούτε αυτό δεν σεβάστηκαν. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.

ΜΙΑ ΑΝΑΓΛΥΦΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ


ΑΠΟ:troktiko.blogspot.com
"Κυρίες και κύριοι,


λόγω έκτακτων συνθηκών, για φέτος το καλοκαίρι αναβάλλεται.
Φυσικά και θα έρθει, διότι δεν μπορούμε και να του κλείσουμε την πόρτα στη μάπα, είμαστε χώρα μεσογειακή και φιλόξενη,
αλλά οι εορταστικές εκδηλώσεις που το συνοδεύουν συνήθως, αναβάλλονται επ΄αόριστον.
Στις βιτρίνες φιγουράρουν ...
καλοκαιρινά ρούχα, αλλά είναι το περσινό στοκ που έχει περισσέψει.

Οι έμποροι δεν είχαν ρευστό για να αγοράσουν καινούργιο εμπόρευμα, και έτσι θα δείτε τα περσινά σε επανάληψη.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ?


"Τό κακό θά σάς έρθη από τούς διαβασμένους".
AΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ

Προφητεια πριν πολλα πολλα χρονια....Ποιοι ειναι οι διαβαμενοι?
Ιlluminati=πεφωτισμενοι...Ειναι ανθρωποι των γραμματων σπουδασμενοι που ελεγχουν νευραλγικα σημεια σε κυβερνησεις σε ολη την υφηλιο...
Θελετε να κανετε ενα πειραμα?Γραψτε τη λεξη illuminati αντιστροφα δηλαδη πληκτρολογηστε απλα www.itanimulli.com να δειτε που σας οδηγει....
Aν προβληματριστηκατε εστω και λιγο δειτε και αυτο....

"Βυθίζονται" οι διεθνείς αγορές


Μεγάλες απώλειες άνω του 3,5% κατέγραψε νωρίτερα τη Δευτέρα, ο γενικός δείκτης τιμών στο Χρηματιστήριο της Αθήνας.

Σημαντικές απώλειες καταγράφουν και τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια εξαιτίας των εντεινόμενων ανησυχιών για την πορεία της ουγγρικής οικονομίας.

Απώλειες άνω του 4% κατέγραφε νωρίτερα το χρηματιστήριο της Ουγγαρίας.

Το ευρώ υποχώρησε τη Δευτέρα κάτω από το 1,19 έναντι του δολαρίου για πρώτη φορά την τελευταία τετραετία.

Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου και πρόεδρος του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ δήλωσε ότι το ευρώ δεν έχει εξασθενήσει παρά τη μεγάλη πτώση του ενιαίου ευρωπαϊκού νομίσματος έναντι του δολαρίου.

Γιατί οι νταβατζήδες του "κουρασμένου" ρίχνουν λάσπη στον Σωκράτη Ξυνίδη


ΑΠΟ:epirusgate.blogspot.com

Γράφει ο Γιάννης Κράνος

Ο κανόνας θέλει τους πολιτικούς στην Ελλάδα να σχεδιάζουν το μέλλον τους και να φροντίζουν για την υστεροφημία τους με όρους παρελθόντος. Έτσι λοιπόν και ο χαρακτηριστικότερος εκπρόσωπος της... σεμνότητας και της ταπεινότητας στη χώρα, Κώστας Καραμανλής δεν αποτελεί εξαίρεση.Ο "κουρασμένος",έχει πλέον εναποθέσει όλες τις ελπίδες του, για να περισώσει ότι έχει απομείνει από την υστεροφημία του, σε αυτούς που κάποτε κατανόμαζε ως "νταβατζήδες", στο μαγαζί του συμπαθή Σπύρου Μπαϊρακτάρη. Την εβδομάδα που μας πέρασε, πολλοί νυν και πρώην βουλευτές της Ν.Δ., ανάμεσά τους και αρκετοί πρώην υπουργοί των κυβερνήσεών του "κουρασμένου" πέρασαν το κατώφλι του γραφείου στην οδό Παναγή Κυριακού, κοντά στην πλατεία Μαβίλη.Η απόφαση είχε ληφθεί ήδη από τα μέσα της εβδομάδας και σύμφωνα με αυτή, ο εκδότης της «Καθημερινής» Αριστείδης Αλαφούζος, έπρεπε να ξεπληρώσει τα..."γραμμάτια" της στήριξης κατά την διάρκεια της "γαλάζιας" διακυβέρνησης, με ένα δημοσίευμα,στο οποίο επιχειρεί να εμπλέξει τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου.

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ "EΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ"

ολυμπιακός - παναθηναϊκός

οι διαιτητές τα έχουν παίξει δεν περρριγράφω άλλοοοοοοοοοοο!

αφιερωμένο στον Ηρακλή που πέφτει!


ολυμπιακός - παναθηναϊκός

τώρα κάνανε την πρώτη ανακοίνωση από τα μεγάφωνα, μόλις θα μεταβούν όλοι οι φίλαθλοι στα πίσω καθίσματα , του πάνω διαζώματος τότε θα συνεχιστεί ο αγώνας!
στα πέταλα στις κερκίδες που είναι πίσω από τις μπασκέτες!

τελικά

μόνο αν πτωχεύσουμε θα καταλάβουμε την αξία, του € που το χαλάμε σαν να είναι καραμέλες!

άδειο το σεφ

μόνο αν εκενωθεί, τότε θα συνεχιστεί ο αγώνας!
αυτή ήταν η απόφαση των διαιτητών!

ολυμπιακός - παναθηναϊκός

ο κόσμος φεύγει μόνος του,
με αυτά τα επισόδεια!
πρέπει να δουλεύουνε πρωί !!!