Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

o γιασκεβίτσιους ξαναχτυπά

με 14 ποντους έχασε ο ολυμπιακός μέσα στο στάδιο ειρήνης και φιλίας από την τούρκικη ούλκερ- φενερμπαχτσέ με τελικό σκόρ

Βόλεϊ: Ο Σωπήλης νέος πρόεδρος του ΠΑΟ (τα τελευταία νέα)

 


Ο Ευστράτιος Σωπήλης είναι ο νέος πρόεδρος του ΤΑΑ Παναθηναϊκός…Ο κ. Σωπήλης αποτελεί προσωπική επιλογή του προέδρου του Δ.Σ του Ερασιτέχνη κ. Νίκου Ρισβά και θα αναλάβει τα ηνία του τμήματος βόλεϊ.Πρόκειται για βετεράνο αθλητή του ποδοσφαίρου, είχε αγωνιστεί με την «πράσινη» φανέλα την περίοδο 1971-73, ενώ σήμερα ασχολείται με τις επιχειρήσεις. Αντιπρόεδροι θα είναι οι κύριοι Ιωάννης Παπαδάτος και Δημήτρης Μιχαλόπουλος.
Ολυμπιακός:Έκλεισε Χαριτωνίδη

«Ο Παναθηναϊκός φλερτάρει με τον Μιραλάς.

Μπορεί στον Ολυμπιακό να εμφανίζονται αισιόδοξοι για το θέμα της απόκτησης του Κέβιν Μιραλάς από την Σεντ Ετιέν, ωστόσο οι συμπατριώτες του Βέλγου στράικερ κάνουν λόγο για "σφήνα" του Παναθηναϊκού και προσπάθεια "αρπαγής" του εντυπωσιακά αποτελεσματικού επιθετικού. Την είδηση μετέδωσε η ιστοσελίδα του κρατικού καναλιού του Βελγίου, RTBF, που ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο Ολυμπιακός κάνει προσπάθειες να μειώσει τη ρήτρα των 2,5 εκατ. ευρώ που έχει ο Βέλγος στράικερ του Ολυμπιακού, την ίδια ώρα που ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται διατεθειμένος να διαθέσει αυτό το ποσό για να τον κάνει δικό του.

θέλετε να μάθετε τ πάντα για τις απεργείες;

ένα καινούριο site σας ενημερώνει για όλες τις απεργείες, και είναι όντως πολύ επίκαιρο!!!

to psaxtiri απέκτησε και καλή θέση στη Γερμανία

όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω εικόνα, η οποία είναι από το site alexa, μπορείτε να διαπιστώσετε, κάτω αριστερά ότι to psaxtiri είναι πλέον δημοφιλές και στην Γερμανία, και το διαβάζουν οι Έλληνες ομογενείς και όχι μόνο.
Ευχαριστούμε πάρα πολύ την Ελληνική ομογένεια της Γερμανίας, αλλά και όλους τους Έλληνες ομογενείς, όπου και αν βρίσκονται!

ο κούγιας ξαναχτύπησε!!!!

είχε καιρό να φανεί ο κούγιας και τελικά τα κατάφερε, όχι μόνο με τη φτύσιμο αλλά και με τους μπράβους τουδείτε το βίντεο!!!

μία από τις καλύτερες καταδιώξεις στην αμερική!!!

Ο Μουρίνιο απειλεί να φύγει γιατί δεν του παίρνουν "εννιάρι"

Mε αποχώρηση το ερχόμενο καλοκαίρι από την Ρεάλ Μαδρίτης απειλεί ο Ζοσέ Μουρίνιο, καθώς τον επιθετικό που ζητά ο Πορτογάλος τεχνικός δεν του παίρνει η διοίκηση. Ο "Special One" είναι εξοργισμένος και σφόδρα ενοχλημένος με τους ιθύνοντες των "Μαδριλένων", με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "AS" να αναφέρει ότι ο κορυφαίος προπονητής του πλανήτη αισθάνεται ότι δεν τον στηρίζουν και αντιθέτως τον εκθέτουν με όλα όσα γίνονται το τελευταίο διάστημα και αφορούν την απόκτηση ή μη του επιθετικού που θέλει.
Η ιστοσελίδα της εφημερίδας, που είναι φίλα προσκείμενη στη Ρεάλ, τόνισε ότι

νέο σήμα η Νέα Δημοκρτία

μαζί με  το καινούριο κτήριο στη Λεοφώρο Συγγρού άλλαξε και το σήμα της η Νέα Δημοκραία,όμως

Ο "Μούσλι", η... barbie και τα παρατράγουδα

Το ντέρμπι του Φαλήρου ανάμεσα στο Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ τα είχε όλα. Και όταν λέμε όλα εννοούμε όλα. Πάθος, γκολ, ένταση στην φυσούνα και μία...barbie. Όχι δεν είναι αστείο! Αφού το είπε ο

Παπαγαλάκια και ξεφτέρια

Tου Παντελη Μπουκαλα
Μα τι αντιπαραδοσιακά, ανορθόδοξα και επικίνδυνα πράγματα είναι αυτά που ακούγονται; Οτι οφείλουν λέει οι δημοσιογράφοι να μην καταπίνουν αμάσητες τις πληροφορίες που τους δίνουν από τα υψηλά της αστυνομίας και να μην τις δημοσιεύουν δίχως έλεγχο και διασταύρωση. Δηλαδή τι, θα καταντήσουμε τώρα να αμφισβητούμε την ειλικρίνεια της αστυνομίας, τον τίμιο και νόμιμο τρόπο με τον οποίο συλλέγει τις πληροφορίες της και την άκρα προσοχή με την οποία διαχειρίζεται και διανέμει το υλικό της;Εντάξει, αν είχαμε πικρή πείρα, θα ήταν δικαιολογημένες οι επιφυλάξεις και η καχυποψία και δεν μας επιτρεπόταν να θεωρούμε τις ασφαλίτικες πληροφορίες ταυτόσημες με τις ασφαλείς. Αλλά έκαψαν ποτέ άνθρωπο οι «δημόσιες δυνάμεις»; Τον έδωσαν σαν τρομοκράτη ή
Σε περίπου 15 μέρες ξεκινάνε οι πρώτες επίσημες δοκιμές για τη νέα χρονία και όπως είναι λογικό οι ειδήσεις και οι δηλώσεις αρχίζουν να πληθαίνουν. Το balla.gr σας παρουσιάζει μερικές από αυτές...

Ληστεία στον Μώλοn φθιώτιδας



Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό των ληστών, που οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι οι ληστές διέφυγαν με ένα λευκό αυτοκίνητο μάρκας Honda. 

συγνώμη για την ελλιπή ενημέρωση

ξέρουμε ότι περιμένατε τις συνήθεις αναρτήσεις από το blog μας, και εμείς σας απογοητεύσαμε,είμαστε όμως άνθρωποι, έχουμε και υποχρεώσεις, είχαμε και εορτάζοντες τις τελευταίες μέρες, ελπίζουμε να επανορθώσουμε τις επόμενες ημέρες (μην πούμε και ώρες)!!!

troktiko reloaded

Το γνωστό σε όλους μας troktiko επέστρεψε!!!!
μπορείτε να το δείτε και μόνοι σας πατώντας εδώ