Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Νέο σήμα για τη ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Αυτό είναι το καινούριο σήμα της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε 2 εκδόσεις σε έγχρωμη και σε χακί.

Captain America η καινούρια ταινία έρχεται το καλοκαίρι

NBA TV Top 10: March 23rd

Xημική ανάλυση της γυναίκας



Στοιχείο: Γυναίκα
Σύμβολο: Wo
Εφευρέτης: Αδάμ
Ατομική μάζα: Αποδεκτή στα 53,6 κιλά, αλλά κυμαίνεται μεταξύ 40 και 200 κιλά.
Γεωγραφική εμφάνιση: Άφθονες ποσότητες σε όλες τις αστικές περιοχές

Λίγα λόγια από την Αναύρα!

αξίζει να δείτετη διαφορά, πώς περιγράφει η βικιπαίδεια την Αναύρα, αλλά στην αγγλική γλώσσα μεταφρασμένη από τον αυτόματο μεταφραστή της google, καμία σχέση με τη ελληνική εκδοχή η οποία είναι εδώ!
Ανάβρα (Ελληνικά: Ανάβρα) είναι μια κοινότητα στο νομό Μαγνησίας, Ελλάδα. Σύμφωνα με την απογραφή του 2001 ήταν η popuIation της Ανάβρας Πολίτες 987. Το χωριό βρίσκεται στην δυτική πλευρά του όρους της Ανάβρας Othry, σε ύψος 900 μέτρων πάνω από τη θάλασσα, 72 χιλιόμετρα από το διοικητικό κέντρο του νομού του Βόλου, καθώς και κοντά στα σύνορα του Νομού Φθιώτιδας. Οι επισκέπτες θα είναι ικανοποιημένος από το φυσικό περιβάλλον, με πυκνή βλάστηση και τα πεντακάθαρα νερά. Ο ποταμός Ενιπέας, που είναι παραπόταμος του Πηνειού, ξεκινά από τις πηγές της Ανάβρας και περνά μέσα από το χωριό για δύο χιλιόμετρα.

Ομάδα ΔΙΑΣ, νύχτα εμπειρίας

Ομάδα ΔΙΑΣ, νύχτα εμπειρίας
Tου Κωνσταντινου Ζουλα / zoulas@kathimerini.gr
Είναι Κυριακή βράδυ και το τηλέφωνό μου χτυπάει από έναν άγνωστο αριθμό. «Στο σπίτι των γονιών σας, στην οδό Ιωνίας, χτυπάει ο συναγερμός και έχουμε ένδειξη για παραβίαση της κεντρικής εισόδου», με ενημερώνει μια φωνή και παγώνω. Μέσα στον αιφνιδιασμό μου θυμάμαι ότι οι γονείς μου έχουν βγει έξω με ένα φιλικό τους ζευγάρι και ψιλοηρεμώ. «Δεν σηκώνουν τα τηλέφωνά τους, γι’ αυτό καλέσαμε εσάς, αλλά έχουμε ήδη ειδοποιήσει την αστυνομία», με προλαβαίνει ο υπάλληλος της εταιρείας security.
Ελπίζοντας την όλη αναστάτωση να έχει προκαλέσει ο... Τσούφης, δηλαδή ο μικροσκοπικός, αλλά δαιμόνιος σκύλος τους, ο οποίος πιθανώς «διέγειρε» κάποιο ραντάρ, μπαίνω στο αυτοκίνητο. Μένω κοντά τους, σε 5 λεπτά θα ήμουν εκεί.

τυχαίο δεν νομίζω

Μόλις πρόσεξα ότι αν πας να γράψεις CD (Compact Disk) και έχεις το πληκτρολόγιο γυρισμένο στα Ελληνικά, γράφεις ΨΔ (Ψηφιακός Δίσκος). Τυχαίο; Δεν νομίζω...!!!
 
από έναν φίλο στο facebook