Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Μέτρα χωρίς αντίκρισμα


Όλο και πιο κοντά έρχεται το ενδεχόμενο λήψης πρόσθετων μέτρων, αφού παρά το «πάγωμα» επιστροφών του ΦΠΑ, το έλλειμμα αγγίζει τα 675 εκατομμύρια ευρώ και θα ήταν διπλάσιο εάν η επιστροφή γινόταν κανονικά, εξανεμίζοντας στην πραγματικότητα τα οφέλη από το ψαλίδι στον 13ο και 14ο μισθό.

Από την άλλη, οι φόροι στην κατανάλωση όχι μόνο δεν αύξησαν τα έσοδα στα ταμεία, αλλά βύθισαν τόσο την εγχώρια ζήτηση, με αποτέλεσμα τα έσοδα από το ΦΠΑ για το μήνα Μαΐο να κινηθούν αρνητικά σε σχέση με πέρσι, παρά το κίνημα των αποδείξεων.

Νέα Τάξη Πραγμάτων;


Θα σας δώσουμε μια Νέα Επανάσταση!
Μυρίζει η ατμόσφαιρα ήδη!
Συζητείται στις παρέες, στα blogs, στις εφημερίδες, στα τραγούδια και το νιώθουμε στις καρδιές μας...
Έρχεται επανάσταση και

"Έπιασε" η μπλόφα του Ούγγρου πρωθυπουργού - Ας τα βλέπουν οι δικοί μας...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ (ΕΔΩ)
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ.....

Μεγάλος "παίκτης" αποδεικνύεται ο Ούγγρος πρωθυπουργός της νέας δεξιάς κυβέρνησης της Βουδαπέστης: Λίγες ώρες μετά την απειλή του ότι η Ουγγαρία πτωχεύει επειδή δεν έκανε δεκτή η Ε.Ε. την αίτησή της για διεύρυνση του ορίου ελλείμμετός της, έκων άκων ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων, Ολι Ρεν, έσπευσε να διαβεβαιώσει ότι "η Ουγγαρία δεν είναι στα πρόθυρα της πτώχευσης", τονίζοντας ότι "η οικονομία της χώρας έχει εισέλθει σε τροχιά ανάκαμψης"!

Είναι ο ίδιος που ευχόταν στην Ελλάδα "Καλό κουράγιο". Οικονομικοί παρατηρητές θεωρούν ότι ήδη η Ουγγάρία έχει κερδίσει το παιχνίδι, αφού κατάφερε να απειλείσει με χρεοκοπία και να ταράξει το διεθνλες σκηνικό έστω και εκτός ερωζώνης! "Είναι βέβαιο ότι θα κάνουν δεκτούς τους όρους της" υποστήριξε αναλυτής του City.

«Η Ουγγαρία έχει κάνει σοβαρή πρόοδο όσον αφορά τη δημοσιονομική σταθεροποίησή της», τόνισε ο Ολι Ρεν στους δημοσιογράφους στο Μπουσάν της Νότιας Κορέας όπου συμμετείχε στη σύνοδο της G20.

«Τώρα η ουγγρική οικονομία βρίσκεται σε τροχιά ανάκαμψης και έδειξε τα πρώτα σημάδια κατά το πρώτο τετράμηνο του έτους. Συνεπώς οποιαδήποτε συζήτηση ότι η Ουγγαρία βρίσκεται στα πρόθυρα της πτώχευσης είναι υπερβολική», τόνισε ο ολι Ρεν.

Η Ισπανίδα υπουργός Οικονομικών Ελενα Σαλγάδο, τόνισε ότι η αποστολή της ΕΕ και του ΔΝΤ θα πρέπει να αποφασίσει εάν είναι βάσιμες οι ανησυχίες αυτές και σε ποιο βαθμό είναι πιθανό να φθάσει το δημοσιονομικό έλλειμμα. Ωστόσο η Σαλγάδο δε διευκρίνισε εάν επίκεται μια τέτοια αποστολή.

Τμήμα εδήσεων defencenet.gr

Όλα έτοιμα για την μεγάλη συναυλία των Scorpions στα Γιάννενα!!!


AΠΟ:epirusgate.blogspot.com
Η σημερινή συναυλία των Scorpions στα Γιάννενα, είναι σίγουρα το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός,όχι μόνο για την πόλη,αλλά για ολόκληρη την Βορειοδυτική Ελλάδα. Στην πρωτεύουσα της Ηπείρου,έχουν συγκεντρωθεί χιλιάδες νέοι από όλους τους γειτονικούς νομούς,αλλά και πόλεις της Μακεδονίας!Ήδη αρκετοί βρίσκονται έξω από το Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων!Ο καιρός αυτή την ώρα είναι αίθριος,με αρκετά σύννεφα,αλλά σύμφωνα με τις προβλέψεις της Ε.Μ.Υ,δεν θα βρέξει τις επόμενες λωρες.Σε λίγες ώρες και για τελευταία φορά,στο εθνικό στάδιο της Ηπειρωτικής πόλης,θα ακουστεί από τη μοναδική φωνή του Klaus Meine live το «Rock you like a hurricane», το «Holiday» και οι άλλες μεγάλες επιτυχίες τους,μιας και μετά το τέλος της περιοδέιας τους στην Ελλάδα,οι θρυλικοί «Σκορπιοί» βγαίνουν στη σύνταξη,έχοντας στο παλμαρέ τους αμέτρητες επιτυχίες, πάνω από 100 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων και αναρίθμητες συναυλίες ανά τον κόσμο.

Στα 2,2 μίλια από την Σάμο η τουρκική ακτοφυλακή επιχείρησε διάσωση τουρκικού σκάφους...


Δύο σκάφη της τουρκικής Ακτοφυλακής μπήκαν σήμερα στα ελληνικά χωρικά ύδατα σε απόσταση μόλις 2,2 ναυτικών μιλίων από το ακρωτήριο Πράσσο της Σάμου προκειμένου «βοηθήσουν» τουρκικό ιστιοπλοϊκό σκάφος το οποίο ανέφερε ότι μπήκε είχε πρόβλημα εισορής υδάτων ενώ κατευθυνόταν προς το Κουσάνταση της Τουρκίας τα οποία κατόπιν σχετικής συνεννόησης συνέχισαν την πορεία τους κατευθυνόμενα προς της ακτές της Τουρκίας.

Οι δύο επιβάτες του ιστιοφόρου «NEW LIFE», σημαίας Τουρκίας, εξέπεμψε SOS ενώ έπλεε ανοικτά της Σάμου. Το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας & Διάσωσης ενημερώθηκε μέσω του Ολυμπία Ράδιο για εκπομπή σήματος κινδύνου από το σκάφος. Στο σημείο έσπευσαν ένα πλωτό περιπολικό του Λιμενικού, τα σκάφη «Άγιος Νικόλαος» και «Καπ. Παναής», καθώς και ένας σκάφος σημαίας Λετονίας, που συμμετέχει στις περιπολίες της Frontex για τη φύλαξη των θαλασσίων συνόρων.

Όμως στο ίδιο σημείο έφτασαν και δύο σκάφη της τουρκικής τα οποία ζήτησαν από τα ελληνικά να αποχωρήσουν γιατί η περιοχή θεωρείται τρουρκικής αρμοδιότητας σε ότι αφορά την έρευνα και διάσωση!
Όπως διαπιστώθηκε το ιστιοφόρο έπλεε. Στις 10.00 το ιστιοφόρο συνοδευόμενο από το πλωτό του Λιμενικού και τα σκάφη της τουρκικής ακροφυλακής εισήλθε στα τουρκικά χωρικά ύδατα με προορισμό το Κουσάντασι.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Καθολική απόφαση για αποχώρηση


Απόφαση να μη συμμετάσχει στις διαδικασίες για την εκλογή των οργάνων του κόμματος έλαβε η Ανανεωτική Πτέρυγα του ΣΥΝ μετά από πανελλαδική σύσκεψη.

Σύμφωνα με στελέχη της Πτέρυγας, εάν στην σημερινή ψηφοφορία για την πολιτική απόφαση του Συνεδρίου δεν γίνει αποδεκτή η πρόταση της πτέρυγας για απεμπλοκή από το ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα καταθέσουν υποψηφιότητες για συμμετοχή στα όργανα του κόμματος και- όπως ανέφεραν- «αυτή θα είναι και η τελευταία πράξη τους στο συνέδριο».

Η απόφαση για την αποχώρηση από τα όργανα και ενδεχομένως και από το κόμμα υπερψηφίστηκε με συντριπτική πλειοψηφία, καθώς 320 μέλη της πτέρυγας υποστήριξαν την αποχώρηση, 4 τάχθηκαν κατά και υπήρξαν και δύο λευκά ψηφοδέλτια.

Σύμφωνα με πληροφορίες υποψήφιος για την Κεντρική Επιτροπή δεν θα είναι ούτε ο Δημήτρης Παπαδημούλης

Στις 19:30 του Σαββάτου ο Αλέξης Τσίπρας θα συνοψίσει τις εργασίες και θα ακολουθήσει ψηφοφορία για τη λήψη πολιτικής απόφασης.

Αύριο Κυριακή θα εκλεγούν πρόεδρος και νέα κεντρική επιτροπή
ΠΗΓΗ:skai.gr

Ξανακλείνουν την Εγνατία Οδό!!!



ΑΠΟ:epirusgate.blogspot.com
Κλειστά θα παραμείνουν, για ακόμη μια φορά, τμήματα της Εγνατίας και οι οδηγοί θα αναγκαστούν να ταξιδέψουν από την παλαιά Εθνική Οδό.Συγκεκριμένα,σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.,στα πλαίσια των απαιτούμενων εργασιών διάστρωσης αντιολισθηρού τάπητα στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου της Εγνατίας οδού από ανισόπεδο κόμβο Βενέτικου μέχρι ανισόπεδο κόμβο Παναγίας Τρικάλων, απαιτούνται τα ακόλουθα :
-Αποκλεισμός της κυκλοφορίας στον αριστερό κλάδο της Εγνατίας Οδού, στην κατεύθυνση από Γρεβενά προς Ιωάννινα, από Α/Κ Βενέτικου μέχρι Α/Κ Παναγιάς, την περίοδο από Πέμπτη 10-06-2010 και ώρα 7:00π.μ. έως Κυριακή 20-6-2010 και ώρα 20:00 μ.μ.Κατά την ανωτέρω περίοδο η κυκλοφορία από Γρεβενά προς Ιωάννινα θα διεξάγεται από τον Α/Κ Βενέτικου μέσω της επαρχιακής οδού Μηλιάς – Κρανιάς (λειτουργική Εγνατία) στον Α/Κ Μετσόβου.
-Αποκλεισμός της κυκλοφορίας του κλάδου του Α/Κ Παναγίας από Τρίκαλα προς Ιωάννινα, την Παρασκευή 18-06-2010 από 07:00π.μ. έως 20:00μ.μ.Κατά την ανωτέρω ημέρα η κυκλοφορία από Τρίκαλα προς Ιωάννινα θα διεξάγεται από την Εθνική Οδό Τρικάλων – Ιωαννίνων (μέσω Κατάρας) έως τον Α/Κ Μετσόβου.
-Αποκλεισμός της κυκλοφορίας στον δεξιό κλάδο της Εγνατίας Οδού, στην κατεύθυνση από Ιωάννινα προς Γρεβενά, από Α/Κ Μετσόβου μέχρι Α/Κ Βενέτικου, την περίοδο από Δευτέρα 21-6-2010 και ώρα 7:00π.μ έως Παρασκευή 02-7-2010 και ώρα 20:00 μ.μ.Κατά την ανωτέρω περίοδο η κυκλοφορία από Ιωάννινα προς Γρεβενά θα διεξάγεται από τον Α/Κ Μετσόβου μέσω της επαρχιακής οδού Μηλιάς Κρανιάς (λειτουργική Εγνατία) στον Α/Κ Βενέτικου.Η κυκλοφορία από Ιωάννινα προς Τρίκαλα θα διεξάγεται κανονικά διαμέσου του Α/Κ Παναγίας εκτός της Πέμπτης 01-07-2010.
-Αποκλεισμός της κυκλοφορίας του κλάδου του Α/Κ Παναγιάς από Ιωάννινα προς Τρίκαλα, την Πέμπτη 01-07-2010 από 07:00π.μ έως 20:00μ.μ.Κατά την ανωτέρω ημέρα η κυκλοφορία από Ιωάννινα προς Τρίκαλα θα διεξάγεται από τον Α/Κ Μετσόβου στην Εθνική οδό Ιωαννίνων – Τρικάλων (μέσω Κατάρας).νακλείνουν την Εγνατία Οδό!!!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΛΟΥΜΕ!


Αυτή θα μας σώσει!

"Χρόνια πολλά στην κοράκλα μου την Ντόρα!!!ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑ!! Της εύχομαι να μου φτάσει τα χρόνια και να δημιουργήσει το νέο κόμμα που θα σώσει την Ελλάδα όπως και το δικό μου κόμμα την έσωσε!!ΜΠΟΥΑΧΧΑΧΑ!!!"
ΥΓ:Μάγκες αλλάξτε γρήγορα την ψήφο, μπαίνει ο Μητσοτάκης μέσα στο Psaxtiri και βλέπει τα αποτελέσματα.Γρήγορα να σώσουμε τη χώρα!!

Διαφθορά στους κόλπους της ΕΛΑΣ


Τριακόσιες τριάντα επτά καταγγελίες έγιναν το 2009 για εμπλοκή αστυνομικών σε υποθέσεις διαφθοράς.

Σύμφωνα με καταγγελίες στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, αστυνομικό προσωπικό εμπλέκεται στη λειτουργία καταστημάτων, νυχτερινών κέντρων και μπαρ, σε υποθέσεις αδειών παραμονής αλλοδαπών και διακίνησης ναρκωτικών.

Δεύτεροι στη σχετική λίστα είναι οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση και ακολουθούν οι τελωνειακοί.

Από το σύνολο των ποινικών διώξεων που ασκήθηκαν από τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές εναντίον αστυνομικών οι περισσότερες αφορούν το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος.

Στην περίπτωση των δημοσίων υπαλλήλων το αδίκημα που κυριαρχεί είναι αυτό το της δωροδοκίας.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι 361 αστυνομικοί αρνούνται συστηματικά να υποβάλουν δήλωση περιουσιακής κατάστασης για τα έτη 2006, 2007 και 2008. Από αυτούς μάλιστα οι 29 είναι ανώτεροι αξιωματικοί.
ΠΗΓΗ:skai.gr

Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ «Στραβά μάτια» και συνεργασία με τον υπόκοσμο


Μεγάλο κύκλωμα αστυνομικών και κρατικών υπαλλήλων στη νότια Εύβοια επέτρεπε επί σειρά ετών την ανεξέλεγκτη διακίνηση δεκάδων τόνων εκρηκτικών υλών! Επιπλέον σε Γραφεία Αλλοδαπών της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη μεγάλη ομάδα αστυνομικών συνεργαζόταν με «ροζ κυκλώματα» στην έκδοση πλαστών πιστοποιητικών για γυναίκες που προωθούνταν από χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ.
Αυτές είναι ορισμένες από τις υποθέσεις διαφθοράς στην ΕΛ.ΑΣ. που περιλαμβάνει η έκθεση για το 2009 της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων. Το 2009 ερευνήθηκαν 495 υποθέσεις επίορκων κρατικών λειτουργών από τις οποίες 427 αφορούν αστυνομικό προσωπικό και 35 υπαλλήλους του ευρύτερου δημοσίου τομέα. Το 2008 είχαν ερευνηθεί 538 σχετικές υποθέσεις.
Οπως αποκαλύπτεται στην έκθεση επί σειράν εβδομάδων οι Αδιάφθοροι της ΕΛ.ΑΣ. διερεύνησαν την εμπλοκή πέντε αξιωματικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας και του Αστυνομικού Τμήματος Καρύστου σε υπόθεση παράνομης μεταφοράς και κατανάλωσης εκρηκτικών υλών σε 69 λατομεία της περιοχής που δρούσαν χωρίς άδεια. Για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία για εργαζομένους στις τοπικές υπηρεσίες του υπουργείου Ανάπτυξης και της Διεύθυνσης Δασών. Ακόμη δικογραφία σχηματίστηκε και εις βάρος υπαλλήλων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηλείας, που εξέδιδαν πλαστά πιστοποιητικά και ταξιδιωτικά έγγραφα αντί 2.500-3.000 ευρώ.
Τα περισσότερα κρούσματα διαφθοράς στην ΕΛ.ΑΣ. αφορούσαν προστασία νυχτερινών κέντρων, διακίνηση ναρκωτικών, έκδοση πλαστών εγγράφων για αλλοδαπούς αλλά και πλημμελείς ελέγχους στην ανέγερση αυθαίρετων οικοδομών. Οσον αφορά τους κρατικούς υπαλλήλους οι περισσότεροι από αυτούς που προχωρούν σε παράνομες ενέργειες προέρχονται από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τις τελωνειακές υπηρεσίες. Ακόμη υψηλό ποσοσοστό έκνομων ενεργειών έχουν υπάλληλοι του υπουργείου Δικαιοσύνης και της Εφορίας.

Πανελλαδικές Πτώση βάσεων και αύξηση εισακτέων


Τέσσερα είναι τα χαρακτηριστικά των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων: θα εισαχθεί ο μεγαλύτερος αριθμός υποψηφίων της τελευταίας πενταετίας, θα έχουμε πτωτική πορεία των βάσεων εισαγωγής, θα προκληθεί χάσμα περίπου 15.000 μορίων ανάμεσα στις βάσεις της πρώτης και της τελευταίας σχολής και θα καταγραφεί αύξηση των υποψηφίων που επιλέγουν σχολές που βρίσκονται κοντά στον τόπο μόνιμης κατοικίας τους.
Σύμφωνα με Τα Νέα Σαββατοκύριακο, καθώς προχωρεί με ταχείς ρυθμούς η διόρθωση των γραπτών στα βαθμολογικά κέντρα της χώρας (υπολογίζεται ότι μέχρι τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας θα έχει ολοκληρωθεί) αρχίζουν να διαγράφονται οι πρώτες τάσεις στις επιδόσεις των υποψηφίων, οι οποίες δείχνουν ότι και φέτος θα είναι έντονος ο ανταγωνισμός για μια θέση στις περιζήτητες και υψηλόβαθμες σχολές.
Ιατρικές, Πολιτικών Μηχανικών, Μηχανικών Η/Υ, Νομικές και Παιδαγωγικά, καθώς και οι ναυαρχίδες των Οικονομικών Τμημάτων του 5ου Επιστημονικού Πεδίου (Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής και Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας) θα έχουν και φέτος ιδιαίτερα υψηλές βάσεις εισαγωγής, παρότι μέχρι στιγμής τα βαθμολογικά στοιχεία δείχνουν ότι θα παρουσιαστεί αλλού ανεπαίσθητη και αλλού ορατή πτώση.

Οι φετινές βαθμολογίες
Από τα πρώτα βαθμολογικά στοιχεία που υπάρχουν διαθέσιμα, αλλά και τις γενικότερες εκτιμήσεις των βαθμολογητών, φαίνεται ότι φέτος θα έχουμε κάμψη του αριθμού των αριστούχων, οι οποίοι αναμένεται να είναι λιγότεροι από 10.000. Ωστόσο, όσον αφορά τον αριθμό των υποψηφίων που έγραψαν κάτω από τη βάση, τα βαθμολογικά στοιχεία μέχρι τώρα δεν αφήνουν πολλές ελπίδες για μείωση.
Οι μικρότερες επιδόσεις στα Μαθηματικά και τη Φυσική Κατεύθυνσης, τα δύο μαθήματα αυξημένης βαρύτητας στα 2ο και 4ο Επιστημονικά Πεδία, θα δώσουν τον τόνο στην πτώση των βάσεων εισαγωγής στα περισσότερα τμήματα ΑΕΙ και ΤΕΙ των δύο Πεδίων, βεβαίως και στα περιζήτητα τμήματα Πολιτικών Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Η/Υ, Μηχανολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ και της Θεσσαλονίκης τα οποία παράλληλα αποτελούν και τα πιο υψηλόβαθμα τμήματα του 4ου Πεδίου. Ακόμη δεν είναι δυνατόν να εκτιμηθεί πόση θα είναι η πτώση, αλλά οι τάσεις είναι σαφείς.

Οι ΗΠΑ μπορούν να πολεμούν ταυτόχρονα σε τρία μέτωπα


"Iκανές να ανταποκριθούν και σε έναν τρίτο πόλεμο στην κορεατική χερσόνησο, πέρα από τους πολέμους στο Αφγανιστάν και το Ιράκ, είναι οι ΗΠΑ", δήλωσε ο ναύαρχος Ρόμπερτ Γουίλαρντ, επικεφαλής της Αμερικανικής Διοίκησης Ειρηνικού αναφερόμενος σε δυνητική ένοπλη αντιπαράθεση με την Βόρεια Κορέα.
Πάντως τόνισε μιλώντας στην Σιγκαπούρη ότι οι ΗΠΑ θεωρούν ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις πως η Βόρεια Κορέα ετοιμάζει νέες προκλητικές ενέργειες ή μια επίθεση εναντίον της Νότιας Κορέας και δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η Βόρεια Κορέα ετοιμάζει πυρηνική δοκιμή ή ότι μετακινεί στρατεύματα προς το Νότο.

«Όμως, πιστεύω ότι όλοι στην περιοχή παρακολουθούν από κοντά τη Βόρεια Κορέα, επειδή είναι απρόβλεπτη» δήλωσε ο Αμερικανός αξιωματούχος, στο περιθώριο μεγάλης διάσκεψης ασφαλείας.

Ο Γουίλαρντ τόνισε ότι οι αμερικανικές ναυτικές δυνάμεις στον Ειρηνικό είναι έτοιμες να απαντήσουν σε κάθε απειλή από τη Βόρεια Κορέα και έχουν πάρει εντολή να επαγρυπνούν λόγω της αυξανόμενης έντασης.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΑΣΚΑ ΠΕΦΤΕΙ.....


ΓΡΑΦΕΙ Ο V For Vendetta....

"ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ"-ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ
Ολοι αγαπαμε την Ελλαδα μας...Αλλοι περισσοτερο και αλλοι λιγοτερο...Υπαρχουν ομως και ανθρωποι που ειτε εσκεμμενα ειτε απο αγνοια κανουν κακο απο την αγαπη τους για την πατριδα...Τετοιο φαινομενο ειναι και ο κυριος Λιακοπουλος που μπερδευει παγανιστικα στοιχεια με την ορθοδοξη πιστη και τις ανοητες θεωριες περι της ομαδας Ε..
Ας ξεκινησουμε λοιπον...Ενω δεν παραδεχεται τη Γεννεσι οπως εχει μεταφραστει απο την Ορθοδοξη εκκλησια αλλα απο παγανιστικες πηγες,παρολα αυτα επικαλειται ορθοδοξες προφητειες αλλα και ανθρωπους συγχρονους κανει τη κοπτοραπτικη του αναλογα με το τι τον συμφερει και στο τελος λεει ανοησιες...Αναζητηστε τις ορθοδοξες προφητειες και θα δειτε οτι πολλες βρισκονται παραποιημενες ή χωρις καμια σχεση με τις ερμηνειες που εχουν δοθει απο την Ορθοδοξια...
Αυτη η αλογιστη πιστη οτι ολα προερχονται απο την Ελλαδα ειναι κακοδοξια...Φυσικα και ειχαμε πολιτισμο φαρο για την ανθρωποτητα αλλα δεν ειναι δα και ολα δικα μας..Καναμε κι εμεις λαθη,τα οποια δεν παραδεχεται,σα λαος και προχωρουμε στην Ιστορια..Απο την αλλη καταληγει οτι ολος αυτος ο πολιτισμος ειναι δωρο απο την ομαδα Ε..Αν το δεχτω αυτο αρνουμαι την ιστορια των προγονων μου και τους καθιστω αχρηστους...Οποτε αυτο λεει ουσιαστικα...Προερχονται ολα απο τους Ελληνες,οι οποιοι τα πηραν απο τους Ε...Αν βγαζετε συμπερασμα τελικως τι πιστευει αυτος ο ανθρωπος πειτε και σε μενα...
Οσον αφορα τις προφητειες περι Πουτιν οι ορθοδοξες προφητειες ειναι σαφεις...Οτι κανουν οι Ρωσσοι θα το κανουν οχι επειδη μας αγαπουν ή επειδη ειναι ομοδοξοι αλλα επειδη αυτο θα εξυπηρετει τα συμφεροντα τους...Ο Πουτιν δεν κοροιδεψε κανενα Σιωνιστη για να του δοθει η εξουσια,αλλα εξυπηρετει τη Νεα Ταξη Πραγματων...Υπαρχουν φωτογραφιες που τον δειχνουν με το εβραικο κιπα...
Οποτε εν κατακλειδι τι εχουμε....Μια κατσαρολα,βαζουμε ιδεες τις οποιες ερμηνευουμε κατα το δοκουν,και το αποτελεσμα να διαψευδεται και να διασυρεται...Οσο για περαιτερω πληροφοριες θα δειτε αν ψαξετε το παγανισμο που κρυβουν τα πλασματα που αναφερει,το ποσο παραποιημενες ειναι οι προφητειες της Ορθοδοξιας που χρησιμοποιει ή ποσο λαθος ερμηνεια τους εχει αποδοθει και τελος θα ανακαλυψετε οτι ο Πουτιν ειναι ενας Ομπαμα που εξυπηρετει τα συμφεροντα της Παγκοσμιας Διακυβερνησης...