Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

δεν ντέπονται να τον εκμεταλλεύονται


μήπως πρέπει να στραφούμε αλλού!!

ο πατέρας του γιώργου Παπανδρέου, ο Ανδρέας, κοίταγε και λίγο προς την ανατολή όχι όλο δύση!

φαγητά

όποιος δεν ξέρει τι να μαγειρέψει εδώ θα βρει πολλές ιδέες από τις εκπομπές του ALPHA

Σάββατο

όσοι θα βγούν σήμερα το βράδυ έξω ας μην οδηγήσουν αν πιούν, μία κοινωνική προσφορά από το staff του http://topsaxtiri.blogspot.com/

impossible

ένα καταπληκτικό τραγούδι!

μαύρο και πάλι μαύρο


Το λαθρονομοσχέδιο στην Ολομέλεια-Ψηφοφορίες-Εάν δεν είμαι αναρχική, δεν μπορώ να διαδηλώσω;-Ξένοι στον τόπο του σερίφη Μιχάλη!-Οι απειλές σας ΓΕΛΟΙΕΣ


Β Ο Υ Λ Η Τ Ω Ν Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν
ΙΓ΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΣΥΝΟΔΟΣ Α΄
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Π’
Τρίτη 9 Μαρτίου 2010
‘Ωρα 6.00’ μ.μ.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΑ’
Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010
‘Ωρα 10.00’ π.μ.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΒ’
Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010
‘Ωρα 9.30’ π.μ.


Σ Χ Ε Δ Ι Α Ν Ο Μ Ω Ν
ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ
KAI ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
1. Μόνη συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Σύγχρονες διατάξεις για την Ελληνική Ιθαγένεια και την πολιτική συμμετοχή ομογενών και νομίμως διαμενόντων μεταναστών και άλλες ρυθμίσεις».
ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Ιωάννης Διαμαντίδης και Αθανάσιος Νάκος.
Σημείωση: Η Διάσκεψη των Προέδρων αποφάσισε στη συνεδρίασή της, της 4.3.2010, τη συζήτηση του νομοσχεδίου σε 3 συνεδριάσεις.
http://www.parliament.gr/ergasies

Ψηφοφορίες
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙ...............

μελινα μερκούρη!



είδα τυχαία κάνοντας ζάπινγκ μία συνέντευξη αυτής της σπουδαίας γυναίκας - ηθοποιού - πολιτικού μα πάνω από όλα ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ!
η μόνη πολιτικός που δε δίστασε ποτέ να πει ανοιχτά την άποψη της αρεστή ή όχι στους υπόλοιπους πολιτικούς.
η μόνη που πάλεψε για κάτι καλό για την Ελλάδα μας.
η μόνη που πάλεψε να πάρουμε τα μάρμαρα του Παρθενώνα εν αντιθέση με τους σημερινούς πολιτικούς που δέχονται ,έστω και ως αστείο , την πώληση τμήματος της χώρας μας για εξόφληση των χρεών μας!!!!!!!!
δυστυχώς έφυγε από κοντά μας και μας άφησε ένα τεράστιο κενό!
μακάρι οι σημερινοί πολιτικοί να είχαν τα κότσια της (για να μην πω τι έπρεπε κανονικά να εχουν)!!!!!!!!!!!

Αξίζει να το δείς....

http://www.noob.us/entertainment/lady-magician-strips-down-naked-to-prove-she-has-nothing-to-hide/

Φλοέρα......

Το 2012 είναι κοντά...



Πάρτε δάνεια..

Το τραγούδι της χρονιάς..



Αφιερωμένο σε όλους εσάς με τα λόγια του τραγουδιού....

Οι 10 καλύτερες ατάκες που ακούσαμε για την Τζούλια..



1.Τζούλιαααααααα έλααααααα! Θα βάλουμε Σαμπάνιααααααα!!!

2.Το κάμα σούτρα θα ξαναγραφτεί για να συμπεριλάβει την στάση σαμπανάτο.

3.Νέες φράσεις θα δημιουργηθούν πχ πάμε για ένα μπουκάλι σαμπάνια;;;;

4.Αγαπημένο παιχνίδι της Τζούλιας στο σχολείο; Η "μπουκάλα"...

5.Έκτακτη Είδηση: Η Τζούλια προσφέρει τα ποσοστά της στο ταμείο στήριξης της Ελλάδας. Για την Ελλάδα ρε γαμώτο

6.Αγαπημένος τραγουδιστής της Τζούλιας;;; – Σαμπάνης!

7.Μετά το αγγούρι τώρα και η σαμπάνια: "Άλλος την πίνει και δροσίζεται, άλλος την... πίνει και ζορίζεται.

8.Τζούλια άσε την σαμπάνια και πιασε μια "Μαλαματίνα" !

9.Ο κατασκευαστικός κλάδος έδειξε χθες τα πρώτα σοβαρά σημάδια ανάκαμψης. Η μισή Ελλάδα το έριξε στο ..σοβάτισμα!

10.Αν η ταινία κάνει διεθνή καριέρα, θα φτιάξει το ελληνικό ισοζύγιο;

Ρατσισμός κ χιούμορ

Συνήθως όταν θες να μιλήσεις σε κάποιον αλλοδαπό χωρίς να ξέρεις τ όνομά του,τον φωνάζεις με την χώρα προέλευσης..πχ κάποιον αμερικάνο,τον φωνάζεις "που σαι ρε αμερικάνε???" κλπ..Το γέλιο είναι όταν ένας αλβανός παρεξηγήθηκε που τον φώναξα "που σαι ρε αλβανέ??"..Κ γύρισε κ μου είπε σε ελληνικά "eisai ratsista"!!!!!!!Εγώ είμαι ratsista,ή αυτός είναι αλβανός???
΄Ενας φίλος μου κάποια μέρα μου είπε την απίστευτη ατάκα "απο τους αγ Σαράντα,στην αλβανία έμειναν μόνο οι 2..Οι υπόλοιποι 38 ήρθαν στην ελλάδα.."Κ αυτή η διαπίστωση έγινε πάνω στη συζήτηση για το θέμα οικονομίας της κυβέρνησης,που στους οικονομικούς μετανάστες έχει 0% ΦΠΑ κ εμείς θα πληρώνουμε 21%..

Οι καλύτεροι μπαμπάδες του κόσμου?????

Jackass?????

Ernesto reloaded..

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι με διαφορά η Νο 1 επιλογή του Ολυμπιακού στην περίπτωση που πάρει νέο προπονητή για την επόμενη σεζόν. Και δεν μιλάμε πια πως όλα αυτά βρίσκονται σε φιλολογικό επίπεδο. Αντίθετα, εδώ και αρκετές ημέρες υπάρχουν επαφές ανάμεσα σε ανθρώπους του Ολυμπιακού, υψηλόβαθμα στελέχη της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και την πλευρά του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε ανοικτή επικοινωνία και μάλιστα υπάρχει διάθεση για άμεση συμφωνία. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ύστερα από το αποτυχημένο του πέρασμα από τη Βιγιαρεάλ δεν έχει αντίρρηση να επιστρέψει στον Ολυμπιακό και να έχει τη δεύτερη ευκαιρία με την ομάδα που κατέκτησε τους πρώτους του τίτλους και στην οποία λατρεύτηκε από τον κόσμο αλλά και από τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του. Το «μυρμήγκι» είναι έτοιμο να πει το «ναι», εφόσον έχει στα χέρια του την επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό.

Οι συζητήσεις βέβαια που γίνονται είναι σε αυτήν τη βάση, όμως από τον Ολυμπιακό είναι δεδομένο πως δεν πρόκειται να παραδεχτούν το παραμικρό επισήμως αναφορικά με τον Βαλβέρδε. Και είναι απολύτως λογικό, καθώς αυτήν τη στιγμή στον πάγκο της ομάδας είναι ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και με αυτόν θα πάνε μέχρι το τέλος της σεζόν. Με τον «Μπόσκο» μάλιστα να έχει στα χέρια του μια μεγάλη ευκαιρία να κάνει τον Βαλβέρδε από φαβορί αουτσάιντερ.

Πείθεται ο Κόκκαλης

Το όνομα του Βαλβέρδε βρίσκεται στο «ερυθρόλευκο» προσκήνιο από την πρώτη στιγμή της απόλυσης Ζίκο. Τότε, όμως, ξέχωρα από κάποια μέλη της διοίκησης που δεν έβλεπαν θετικά την επιστροφή του Ισπανού, ούτε ο Κόκκαλης ήταν ιδιαίτερα «ζεστός». Τώρα τα πράγματα φαίνεται πως έχουν αλλάξει.

Ο ισχυρός άνδρας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ σε συζητήσεις που έχει με τους άμεσους συνεργάτες του είναι πιο θετικός από ποτέ για την επιλογή του Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζοντας άλλωστε πως είναι ένας καλός προπονητής, που μπορεί να πάρει επάνω του το ποδοσφαιρικό τμήμα και να μη χρειάζεται ο ίδιος να βρίσκεται κάθε λίγο και λιγάκι στου Ρέντη για να «τρέχει» την ομάδα.

Συν τοις άλλοις ο Βαλβέρδε έχει το συν πως έρχεται σε μια ομάδα που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, ενώ είναι ο άνθρωπος που μπορεί ανά πάσα στιγμή να αλλάξει τα δεδομένα και την ψυχολογία στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, σε μια αποτυχία του Ολυμπιακού να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα.

Ανθρωποι που γνωρίζουν πολύ καλά πρόσωπα και καταστάσεις στον Ολυμπιακό τονίζουν πως θα πρέπει να θεωρούμε πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να ανακοινώσει ο Ολυμπιακός τη συμφωνία του με τον Βαλβέρδε την επομένη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο ενδεχόμενο βέβαια όπου το αποτέλεσμα είναι αρνητικό και το πρωτάθλημα έχει ουσιαστικά χαθεί.


ΠΗΓΗ:sentragoal.gr

Ροζ

Επιτέλους έγινε ρόζ..Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους του πιο ψαγμένου site που άκουσαν την επιθυμία μου κ το έκαναν πραγματικότητα..Πιστέυω πως το ροζ εκφράζει απόλυτα εμάς τους έλληνες..Λίγο η Τζούλια,λίγο η κυβέρνηση η χώρα μας γίνεται κ επίσημα μπουρδέλο..