Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ...

Άκαρπη η συνάντηση Ρέππα - μεταφορέων


Άκαρπη απέβη τελικά η νέα συνάντηση που είχαν την Τρίτη το μεσημέρι ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρης Ρέππας, με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φορτηγών και Βυτιοφόρων Δημόσιας Χρήσης.

Οι επαγγελματίες του κλάδου ζητούν να είναι πενταετές το διάστημα της μεταβατικής περιόδου ή στην περίπτωση που διατηρηθεί η τριετία να παραμείνει στο τέλος της το 35% της αξίας των αδειών τους.

4 υποψήφιοι δήμαρχοι απαντούν για τα αδέσποτα


Μας το "ταχυδρομησε":himaira.blogspot.com

Σε άρθρο της η Καθημερινή της Κυριακής, ρώτησε 4 υποψήφιους δημάρχους που στηρίζουν τα κόμματα εξουσίας στις δύο μεγαλουπόλεις, για τα προβλήματα που μαστίζουν τις πόλεις τους και τι σκέφτονται να κάνουν γι αυτά αν εκλεγούν. Μεταξύ των ερωτήσεων ήταν και για τα αδέσποτα σκυλιά στους δρόμους και στις πλατείες. Τι σχέδιο έχουν για τα αδέσποτα σκυλιά;
Τι απάντησαν:

Τα παιδια στη Κινα...

Μας το "ταχυδρομησε":i-diadromi.blogspot.com


Ξεκίνησε η καταγραφή των υπεραιωνόβιων συνταξιούχων του Ο.Γ.Α.


Μας το "ταχυδρομησε":aetoshal.blogspot.com


Ξεκίνησε μια νέα ηλεκτρονική υπηρεσία Δήλωσης Φυσικής Παρουσίας Υπεραιωνόβιου συνταξιούχου του Ο.Γ.Α.
Η υπηρεσία αυτή αφορά στην ηλεκτρονική δήλωση του υπεραιωνόβιου ότι βρίσκεται στη ζωή για να συνεχίσει να λαμβάνει τη σύνταξή του.

Σατυρικό.


Μας το "ταχυδρομησε":ideopigi.blogspot.com
Γράφει η Ιδεοπηγή



ΓΑΠ στο ‘Οσλο.

«Το αυγό είναι λευκό γι’ αυτό θα το βάψουμε μαύρο για να λευκανθεί περισσότερο». Αυτό είναι ένα λογικό άλμα στο παράλογο και ταιριάζει με τα λεγόμενα του ΓΑΠ στο Όσλο.

Η πολυ σέξι Ιταλίδα Υπουργός τουρισμού


Mας το "ταχυδρομησε":ntaksi.blogspot.com

Άντε τώρα να δεις τηνΞενογιαννακοπούλου ή κάποια άλλη ελληνίδα υπουργό με αυτή την εμφάνιση σε νυχτερινή έξοδο. Καιαιόμως ηΙταλίδα Υπουργός τουρισμού Michela Brambilla το έκανε και μάλλον είναι το στυλ της. Η διαφορά με τη Μαριλίζα είναι ότι η Ιταλίδα τό'χει!. Δείτε φωτογραφίες.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ....

ΕΛΛΕΙΜΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ Ή ΕΛΛΕΙΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...;


Γραφει ο Γρηγορης Ζωγραφακης

Τη Κυριακη οι Τουρκοι πολιτες κληθηκαν να αποφασισουν για το μελλον της χωρας τους…Για τη προωθηση των Συνταγματικων Μεταρυθμισεων και τη προσπαθεια ενταξης στην Ευρωπαικη Ενωση….
Στη χωρα μας η Δημοκρατια εξαντληθηκε το βραδυ των Εκλογων του Οκτωβριου…
Οι προεκλογικες εξαγγελιες δεν μπορουσαν να υλοποιηθουν…Και ενω επρεπε Συνταγματικα

Το φόρεμα - μήνυμα της Lady Gaga


Εμφανίστηκε στην απονομή των βραβείων MTV Video Music με ένα φόρεμα που θύμιζε βιτρίνα κρεοπωλείου, κάτι που συζητήθηκε ιδιαιτέρως, ενώ ένα άλλο φόρεμα με το οποίο παρουσιάστηκε στην απονομή των βραβείων του MTV θύμιζε μαύρη σακούλα σκουπιδιών.

Ο λόγος για την εκκεντρική τραγουδίστρια Lady Gaga, η οποία δήλωσε ότι με αυτό τον τρόπο ήθελε να στείλει ένα μήνυμα. «Εάν δεν παλέψουμε για όσα πιστεύουμε και δεν

ΚΑΛΗΜΕΡΑ....